Отчаяно гей момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяно гей момче
преди: 9 години, 6 дни, прочетена 2082 пъти
Здравейте. Наистина моля модераторите да публикуват историята ми, защото няма с кого да споделя цялата си мъка.
Пише Ви едно страдащо хомосексуално момче на почти 17. Преди съм имал влечения към момичета, но за момента са ми безразлични в любовен и сексуален план, защото сърцето ми бие само и единствено за момче.
Та, за момчето- то е на моята възраст, в моят клас и също е гей. За последното ми каза един от най-добрите ми приятели, с когото си споделят много, понеже са си близки. Винаги съм имал подозрения за него, главно поради по-женственото му държание и поради това че, грубо казано, 95% от приятелите му са именно момичето, с които постоянно се гушка. Преди да разбера, че е като мен, не общувах с него изобщо, а и като цяло съм антисоциална личност и предпочитам да общувам в тесен кръг от хора.
Впоследствие обаче започнах да усещам някаква странна близост между двама ни, въпреки че не си говорихме. Започнах да го сънувам всяка нощ, мислих за него постоянно. Тогава все още бях обвързан за едно момиче.
След като с нея скъсахме, същото отново започна да се повтаря. Все повече се привързвах към него, докато не осъзнах, че го харесвам.
Оттогава напълно се промених- промених прическа си, стилът си, станах по-суетен. Започнах да усещам как ставам по-щастлив, само мисълта ми за него ме правеше радостен. Той се бе превърнал в моята светлина в сивото ми ежедневие. С всеки един изминал ден започнах да го харесвам все повече и повече.
Не след дълго се престраших и да му пиша- писахме си до късно, казах му доста комплименти, че е различен от другите и прочее. В този момент най-голяма помощ ми указа точно бившото ми гадже.
На следващият ден той пак не ме заговори- все така си ме подминаваше, все едно нищо не се бе случило. Аз обаче реших да се престраша и го заговорих- каза ми, че за него е било истинско удоволствие да си пише с мен. Тези думи ми вдъхнаха огромна надежда и просто нямаше как да бъда по-щастлив.
Междувременно забравих да спомена, че като цяло повечето близки знаят за ориентацията ми, включително и родителите ми. Съучениците ми не знаят за това, а най-добите ми приятели там също не са запознати с това, въпреки че винаги са предполагали. ''Ти май си гей'' е честа реплика, която излиза от тяхната уста. Аз нито потвърждавам, нито отричам.
Уикендът пак му писах- този път си писахме пак до късно, говорихме си за нашите хобита, като цяло се опознавахме.
На следващият ден реших да го поканя да излезнем събота. Да, обаче нямаше как насаме да му го кажа и около нас беше една от най-големите клюкарки на класа, която мислих за моя добра приятелка. Тя каза в негово присъствие, че съм се държал с него ''доста съмнително'' няколко пъти. Целият изтръпнах, побеснях, Той не ми проговори цял ден. Тогава усетих, че всичко между на се срина- той надали ще дойде(още не е събота). Не можах да се успокоя цял час, не знаех какво да правя освен да плача и да страдам.
Утре завършваме и няма да го видя цяло лято. Не знам какво ще промени до следващата учебна година, но не знам какво ще правя 2 месеца.
Сега пиша тук и наистина Ви моля за помощ или по-точно съвет какво да правя, за да може да бъдем това, което искам да бъдем(ясно е какво), защото тази дистанция между нас ме измъчва и ме кара да умирам отвътре.
Благодаря предварително на коментиралите и на тези, които отделиха време за историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 дни
hash: 7d546d45a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това, че си бил „гей“ изобщо няма отношение към проблема ти. Просто страдаш от несподелена любов. Това, че ти харесваш някого не значи, че той харесва теб. Това, че той е гей, не значи, че е като теб! Ти си уникален, той също.
Виж какво ще стане, но не се унижавай, защото накрая можеш да получиш секс, но нищо повече. От мъж е лесно да получиш секс, но ти не смятам, че имаш нужда от това, а търсиш повече. Това е и голямата трагедия на много жени и хомосексуални мъже - секс получаваш, но любов не от такива мъже

 
  ...
преди: 9 години, 5 дни
hash: 1aef39c5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Горкия... минава много трудно но с времето ще свикнеш и няма да се подаваш толкова лесно.

 
  ...
преди: 9 години, 5 дни
hash: a6de5a80e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тенкс за историята. Отговори ми на много въпросителни и ме активира да действам също.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 23473de21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен няма смисъл да насилваш нещата. Този мъж, ако има увлечение към теб, е щял да ти отвърне. Бъди сигурен, че е усетил твоята ориентаця, така както и ти неговата. Усеща се по поглед, жестове и т. н. Той е наясно, а ти като се "тикаш" насила, няма да спечелиш. Напротив- унижаваш се. Поканил си го да излезете, а защо е имало и друг човек (ваша съученичка с недобре подбрани коментари)? Ти достатъчно пъти си направил "първата" крачка и бъди убеден, че той много добре е разбрал и усетил твоите намерения. Щом не ти отвръща- ти и да "драпаш с нокти"... няма да достигнеш до прогрес. Остави го и сам си дай сметка дали този човек също е увлечен по теб. Ако ли пък не- следващия! Не губи времето си с невъзможното!
Моят съвет е и занапред да не насилвай нещата. Ако някой има нещо към теб, то той най-малкото е, би ти, ако не отвърнал, то поне намекнал по някакъв начин. Ти ще усетиш това и няма как да сбъркаш това усещане.
Успех!
Жена, 25 г.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9cf8927960
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей! Не се товари излишно и спри да се спичаш в негово присъствие. Бъди себе си, изхвърли тревогите и притиснението и пристъпи към действия. Сближи се с него и му обясни какво чувстваш. Това е игра на руска рулетка - или ще ти отвърне и ще бъдете щастливи, или ще те отсвири и ще те съсипе в близките седмици/месеци в зависимост от това колко силнл си се привързал. По-добре работи по въпроса отколкото да пишеш по сайтовете.

Поздрави, хетерпсексуално момче на 25.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0bd15e7765
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора: Вече минаха почти 2 месеца и половина и развитие почти няма. Скоро почваме учебната година и наистина не знам какво да правя- да го забравя или да продължа да се боря за сърцето му? Чувствата ми малко поотихнаха, но все пак ги има. Не искам всичко да свършва така, не мога да го приема.
Надявам се на поне малко повечко съвети. Също така благодаря и на хората, които коментираха, наистина ми помогнахте! :)
За жалост обаче не разбирам написаното от номер 4.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 02ecb6f358
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 4 искаше да каже, че е в същата ситуация като теб ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker