Да си любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121412)
 Любов и изневяра (29761)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18584)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да си любовница
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 3721 пъти
Здравейте, преди да започне някой да ме съди, искам да кажа, че няма безгрешни и всички сме еднакви и на всеки всичко може да се случи.
Той е страхотен млад футболист в известен отбор в България, очевидно умно и добро момче, излизаме от известно време. При което аз разбирам, че си има приятелка от дълги години, за която евентуално той ще се ожени, ако не - дори има и дата запазена, но той не обича да говори по тази тема, а и аз не искам да нахалствам.
Интересното е, че той ме търси. Той е настоятелен, когато е с мен, сякаш е на седмото небе и много ми се радва. Изглежда романтик и човек с добра душа. Но както и да е - искам да ви попитам дали има възможност (не го пожелавам... ) човек да се влюби в друг човек малко преди да направи друг свой законен партнъор в живота? Дали мъж може да остави жена, с която е към 10 години и дали нещо липсва на мъжете, за да изневеряват? Не ми харесва позицията, в която съм. Не изпадам в подробности за това колко го харесвам и т. н, защото това е ясно. За мен по-важно е дали има смисъл да продължавам, защото той продължава да ме търси. Консумирахме се връзката си. Искам да подчертая, че наистина държанието му е страхотно, дори ми се обажда да ме чуе как съм и да ми разкаже за деня си. Странно, когато си просто "никоя", нали? Много ще се радвам да чуя мненията ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: d25ea28750
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Младо, умно момче" в никакъв случай не може да е синоним на футболист, но както и да е, цоцай го за кинти докато можеш, иначе е ясно какще свърши всичко.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 04986c0a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нарочно се държи така с теб, все пак си любовница. Но помни - изневери ли с теб, ще изневери и на теб! Ако искаше да е с теб щеше да се раздели с приятелката си!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 45ef18c7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Била съм любовница много години и макар, че се събрахме с мъжа и направихме щастливо семейство, мога да обобщя по твоето питане - ДА СИ ЛЮБОВНИЦА, това просто не си заслужава!!!
Особено в твоя случай, когато той има избор, защото все още не е женен и няма деца с жената просто не знам какво правиш с него.
Да не била нахалствала? Консумирали били връзката си? Бил добър, бил умен (футболист? )? Ти просто носиш огромни розови очила.
Човекът просто те използва за секс и може би за кошче за душевни отпадъци. Ти имаш ниско самочувствие и самооценка и се чувстваш поласкана от вниманието му. Намерил е в теб мека Гана, която знае, че може да изконсумира, а тя няма никакви претенции, докато гаджето му явно вече му е немерило слабите места и знае как да го манипулира, за да извлече ползица и това, което е добро за нея - обществено положение, ПАРИ, деца, семейство, а после ще го и ошушка при евентуален развод (цел номер 1).
Съвет - ако не искаш още годинки да си загубиш в живот в сянка и самота му постави СЕГА ултиматум, докато още не е късно
Нека избере между нея и теб.
Ако избере нея, нищо не си загубила, а си си спестила години плач, самота и нещастие.
Ако пък избере теб, ти ще си най-щастливата.
Но в никакъв случай не му ставай любовница. защото младостта ще си отиде в това да му служиш и да те изконсумирва, докато за теб ще остават трохите. Той ще изпие всяко желание за живот, ще си загубиш приятели, семейство, ако се разчуе.
Помисли малко за това - ти не си ли му прекалено лесна?
ТИ не заслужаваш ли повече от един гол....?

Аз за едно съжалявам - просто, че нямах смелост и нямах кой да ми даде съвет да поставя ултиматум по-рано. Загубих ценни години в чакане и спечелих мъжа чак, когато на него му стана ясно, че ще ме загуби и интересното - аз бях намерила щастие, среда, ухажори и без него. Просто в един момент след години самота, депресия, самоунищожение, поне силните духом любовници се събуждат и започват да се събуждат. Лошото е, че повечето жени се пречупват и никога не се възстановяват от такава връзка, а ти ми се виждаш слабичка, нежна душица, мислиш само доброто за хората и ще бъдеш наранена жестоко от жестоките.
Твоят човек е егоцентрик - футболист, който е свикнал да се занимава със себе си, с тялото си и да получава, каквото иска. Той минава през такива като теб и ги схрусква за закусчица.
Не завиждай и на приятелката му, защото тя ще си остане с децата и парите, но явно не е спечелила любовта и уважението му. Един ден задължително ще я зареже заради по-млада и свежа, но дали това ще си ти?
Нямаш какво да губиш - постави ДНЕС ултиматум или ...страдай.
Средно няма.
Успех

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 00e64b35b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-вероятно връзката им се е изчерпала, както се случва понякога при дългите връзки. Възможно е да се оженят - както се казва - по инерция, или защото очакват, че бракът ще съживи връзката им - това никога не се случва.

Всичко описано по-горе теб не те интересува - това е проблем на момчето и той трябва да го реши САМ. Твоята позиция е, че не искаш да свириш втора цигулка, а го искаш само за себе си - и трябва много ясно да го заявиш СЕГА.

Ако реши, че иска да бъде с теб ще си спести много дългосрочни проблеми с бъдещата си съпруга, а навярно ще спести много страдания и на нея. Ще изглежда, че ти си развалила връзката им, но това няма да е вярно - не забравяй - решението го взема ТОЙ, като мъж (трябва да си наясно с това, и да не допускаш размиване на отговорността - че видиш ли ти си отговорна за живота му и решенията му). Няма по-добър момент за прключване на връзка, от този, в който все още няма брак и деца - ако го изпуснеш, после страдат и невинни деца.

Ако напротив, твоя избранник реши, че ще се ожени - дали поради малодушие, или защото тя е избранницата на сърцето му, а ти си просто забавление - това пак не те интересува - пожелай му приятен живот и си намери друг, който няма да крие, че ти си жената в живота му, а ще го заявява с гордост.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 668a21ac8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 3 е била доста изчерпателна, а аз искам само да добавя, че си в грешка за още едно нещо-Не всички сме еднакви! Не слагай всичко хора под един знаменател, защото много от тях уважават себе си и имат разум в главата си. И не на последно място, ние управляваме живота си и ние допускаме или не допускаме дадено нещо в него. Прави си изводите...
Почувствала си се желана и ти е обърнато внимание, но това не е всичко на този свят. Аз бих бягала далеч от такъв тип мъже, който пред сватба и пред сериозна стъпка в живота си се занимава с държанки. Чешате си взаимно егото. Това е. Само дето единият е по-прецакан от другият. Сещай се кой...

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a4c87bb093
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Виж мила, нещата в живота се случват или не- независимо дали сме ги искали или не. На някои просто им се дава възможност да изживеят специални мигове и после, след години, когато си спомнят за тези мигове, да се усмихват и радват, че са ги имали. Не съм гадателка и такива тук няма/предполагам/, за да ти отговорим на въпросите относно бъдещето на тази връзка, но ще си позволя да ти дам едно мнение /не съвет/-живей истински, когато имаш възможност да живееш истински. Радвай се на всяка минута, която те радва и не се питай докога, защо, как...
Това са едни от твоите мигове сега, независимо дали с тази личност или с друга. Няма шаблон за щастие, който да наложиш върху картата на живота си и така да протече той. Щастието сега е при теб и дали ще остане или ще си тръгне само от времето зависи. Не можеш да му въздействаш, а ако някой си е помислил, че го е направил, нека сподели точно как та и ние останалите да го направим та да сме все щастливи. Взимай с пълни шепи от тези прекрасни моменти всяко чувство, което ти се дава и пълни с него сърцето си. Всичко, което ще се ти случи е в бъдещето и не трябва да се опитваш да го гласиш
, иначе няма да е твоето бъдеще, а ще е вече написан разказ за един живот. И накрая ще си позволя да ти припомня една стара поговорка -внимавай какво си пожелаваш, че може и да ти се сбъдне. Успех и от мен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4ff437de8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   постави ултиматум, не е трябвало да се консумераш, а горката женица, още сега й изневерява....

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2bd055cd7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Благодаря за коментарите по-горе, искам да кажа до 1. не съм такава дето точи за "пари" не са ми това важните неща, наистина. Харесвам как се държи с мен и е мил, и не мисля, че няма умни футболисти.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2bd055cd7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 3. Нямам думи за твоя отговор! Благодаря ти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5821192cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да си любовница може да е само минус, дори да останеш с този човек. Винаги ще има едно съмнение в тебе, друга да не те смени, когато вече си му омръзнала или не покриваш "норматива" на този спортист. Винаги ще се сещаш, че си разбила връзката му, за което няма да си виновна единствено ти, защото сама знаеш, че за да погледне встрани, нещо с другата не е било както трябва да е. Сама решаваш, само да не се окажеш излъгана, когато той встъпи в брак и си е у дома с другата, когато финансите му отиват за семейството, което е нормално и когато се оказваш излишната за свободното му време. Само приятелка би те подкрепила, а останалите хора винаги ще те плюят.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 56562885d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Интересното е, че той ме търси. Той е настоятелен, когато е с мен, сякаш е на седмото небе и много ми се радва. Изглежда романтик и човек с добра душа. "
Ами честно казано не е особено интересно, учудващо, невероятно, странно.. Мисля, че почти всички момчета така се държат в началото. Надали е влюбен в теб, просто тръпката във връзката му с приятелката му е отслабнала и сега той си търси силни усещания извън нея.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 45ef18c7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От 3 до Авторката

Отново прочети това, което съм ти написала, защото имам по неволя опит и пиша от опит, докато другите малко или много без да искат си чешат клавиатурите, използвайки затвърдени модели и предубеждения за любовниците и изобщо за такъв вид връзки.

На 10 мога да кажа, че не е права в това, че едва ли не като си вече с любимия мъж изгаряш от съмнения и ревност, защото някога си видяла, че можел да изневерява - ами ти знаеш и причините за това и съответно си ги предотвратила в своя си брак, ако си умна. Изобщо ревността не играе роля. Всяка любовница е станала такава, защото на първо време е умеела да дели любимия. Ако си ревнива - ти и без това не можеш да свириш втора цигулка. Отделно говоря за женен мъж - ако той се разведе за теб и си остави децата, едва ли му се повтаря упражнението, а и явно е бил убеден в чувствата си, за да го стори.. Минаваш през много изпитания просто с този мъж ЗАЕДНО и си сигурна, че не е с теб по задължения, а действително заради чувства. Имате си доверие, защото дори в криенето сте се сработвали много добре и сте се научили да разчитате един на друг. Толкова добре сработена машина сте били, ако не са ви разкрили, че после битови проблеми и тем подобни за вас изобщо не са тема. Сплотени сте.
Повечето втори съпруги сме били любовници преди това, няма какво да се лъжем. Просто никой мъж не зарязва семейството си, дома си, децата си колкото и да му е зле там без да има по-добра перспектива.
Затова и вторите бракове обикновено са и последни, много рядко не се получава. Разтурването на втори брак е много по-трудно, защото вече и с право трябва да си мислиш, че ти си виновен да не се получава. Една жена - ОК, но да не се получи и с втора..затова и вторите бракове рядко се разтрогват, а при втората си гледал повече, имал си и повече житейски опит и си знаел какво търсиш

Минал си през Ада с този човек, не може после разни „дреболии“ да катурнат каручката. Ревността, ровенето в личния живот на човека, обсебването, разтварянето във връзката не са възможни за жената-любовница просто, защото тя знае как да живее и извън връзката, но да има връзка. Поне за своя си брак мога да кажа, че дори моят мъж е по-привързаният, по-домошар, по-фиксиран към мен, не обратното. След толкова години като негова любовница, аз му знаех и най-големите проблеми, недостатаци, трески за дялане, но не искам да го променя. Това е и най-голямата тайна за успеха на една връзка наред с любовта - да си приел партньора си и в неговите недостатаци и да не се стремиш да го промениш. Жената-любовница толкова време е била лишавана от най-нромалните неща за една двойка - (например да вървиш хванат за ръчичка на улицата, да отидеш на вечеря или на кино), че когато веднъж връзката се озакони, тази двойка и след 20 г. ще я видите за ръчичка. Поне така се случва с нас и всичко правим заедно и то с наслада, не с досада.

Разбира се, най-добре е да не си била никога любовница, но от опита, който имам с това мога да дам съвет на всички момичета - затворете очи, представете си, че не можете да бъдете заедно с мъжа си или сте го загубили при катастрофа - почувствайте тази болка и после отворете очи и вдигнете мръсните му чорапи с кеф. Поздравете го с усмивка като се върне от работа, затворете си очите за отворената паста за зъби и се съсредоточете върху важните неща - вие и той.

Огледайте се навън колко мъка има, колко самота и погледнете на това, което имате с други очи. Оценете хората, животните, предметите около вас. Оценете себе си и се харесайте!


Но положението на Авторката дори не мога да го опиша като да си любовница. Тя е просто временна в живота на това момче, което може би има нужда от разтуха от дългата си врзъка, може би се страхува от брака...от остаряването - знам ли. Скоро ще се ожени, ще си направи бебета и от Авторката зависи дали ще стои и ще гледа как той дава всичко на друга, или с ДОСТОЙНСТВО ще се оттегли и живее своя си живот.
Авторке, ти си по-силна, отколкото си мислиш.
Веднъж състояла се сватбата, ти просто трябва да се оттеглиш или ще миришеш бебешка пудра по дрехите на любовника си, докато ти стоиш бездетна и броиш сама звездите нощем, стоиш и без секс дори, защото ти сама знаеш, че като любовница нямаш кой-знае каква възможност за секс.... Единственият ти шанс е да предотвратиш сватбата като поставиш ултиматум, НО СИ И ГОТОВА ДА ГО ИЗПЪЛНИШ!
...ако останеш с него и след сватбата, буквално ще разбереш какво е да си любовница...и тогава, миличка, дори мислите за самоубийство ще ти прищракват много-много често. Не е достоен живот, самотен живот е и в най-лошият случай ще засрамиш и родителите си, семейството си, себе си.
Най-страшното е, че дори теб да те няма - за него животът продължава. Той ще си има семейство, бебета, кариера, жена. Къде си ти в неговите планове? ...временна...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6541fd54f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Миличка, зная какво очакваш от нас. Да ти кажем как това момче е намерило изведнъж голямата и единствена любов в твое лице, че не може да живее без теб, и като по филмите малко преди да се ожени изведнъж ще се откаже и ще се ожени за теб. Да, така е във филмите. За жалост живота е доста по-суров, и аз ти предлагам да слезеш от облаците, за да не търпиш разочарования. За твое сведение много от мъжете, не казвам всички, изневеряват точно преди сватбата си. защото изпадат в паника, стъписват се пред факта, че ще трябва да прекарат живота си само с една жена и др. Аз като жена също съм го преживяла. И тогава гледаш да си поживееш като за последно. Не казваш също и къде излизате, представил ли те е на някой, или само се свивате по кюшетата да консумирате връзката си. Естествено е той да те търси, щом има дата за сватбата, значи определено бърза, за да вземе своето. Имай предвид, че мъжете трудно се решават на брак, а щом той се е решил, значи добре го е обмислил, и едва ли ще се откаже. По-вероятно е да те баламосва колко е влюбен в теб, за да си те ползва и след като се ожени. Ти преценяваш дали ще го позволиш.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d9dced611e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   №3/13 е написала прекрасни коментари. Само е пропуснала да уточни от опит-свой и чужд, че няма случай, в който любовницата да е любовница на мъж, който е без пари и положение в обществото. Т. е не съм видяла любовница на шофьор на такси или строител, която да му е станала втора съпруга. Защо така се получава не знам, но си е факт. Както и правилото любовницата-втора съпруга да е с 10 години поне по-млада. Обикновено това е правилото. А в случая с авторката - да си изживее момента с него и толкова.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 45ef18c7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   н. 15, не си съвсем права. Аз по стечение на обстоятелствата имам доста контакт с бивши, настоящи любовници (имахме дори група при един психолог). Дори има едно момиче, което създаде после семейство с БЕЗРАБОТНИЯ си любовник и поне 3 г. го издържа, а той ѝ гледа децата. Сега са много добре финансово, но когато той се разведе и отстъпи апартамента си на старото си семейство, беше останал без нищо.
Моят съпруг загуби 1/2 от имуществото си, което беше градил 20 г., докато съпругата му не беше работила. Днес работим ЗАЕДНО и за мен ми беше много важно да наваксам това, което е загубил. 3 години нон стоп работа ни трябваха, за да наваксаме и отделно издържаме децата му да учат в чужбина.

Всъщност разводът и любовницата са феномен, който съществува откакто съществува и брака. В обществото стават популярни тези неща за богатите, известните хора, а и на тях може би им пука по-малко и им е по-трудно да се опазят, но факт е, че не зависи от соцаилния статус дали един мъж ще има любовница или не.
90% от населението не са богати... във всички държави е така - т. е. 90% от любовниците чисто статистически са любовници на нормални и дори бедни мъже!
Втори бракове - същата работа. Всеки втори брак се разпада.. и не само сред богатите.

И за възрастовата граница не съм съгласна. Зависи много от възрастта на мъжа. Ако мъжът е да кажем на 30 г. и се е оженил рано, разведе се на 30 г., е - той МОЖЕ да си намери жена на своята възраст без семейство.
Обаче ако мъжът е на 33-50 г е много трудно да намери свободна жена на тази възраст - повечето са омъжени, гледат малки деца, имат си бракове. Отделно пък 50-годишният мъж, ако иска ново семейство ще си търси по-млада (фертилна) жена.
След 55 г. да кажем повечето мъже се усещат, че са твърде стари за ново начало, а и доста жени са се развели... ето, че пак може да намери жена на възрастта си.
Девер ми се е развел на 60 г., а новата му жена е била на 55 г. Почти нямат разлика, но и двамата имат деца от предишни връзки.
Богатите и известните са ясни.
Не знаете просто нищо за съседите си и близките си, защото такива връзки се пазят в тайна.... но както горе писах - често казано каквото и да твърдят хората, при 90% от случаите поне мъжът е познавал втората си жена преди развода. Може да са ходили месеци заедно или като нас години, но мъжете са иначе страхливи и не се развеждат. Жените се развеждат, но не и мъжете. Мъжът му трябва нова перспектива, за да напусне познатото... много трудно е изобщо да прояви инициатива, а и има повече за губене от жената, най-малкото, защото по принцип децата остават у нея.
Огледайте се - колко хора са разведени, разделени и са във втора и дори трета дълготрайна връзка от 10 години?
Отделно има и хора на семейни начала, но и тях имам в предвид тук - те са си женени за мен. Може би е нормално станало не само мъжете, но и жените да имат известно време паралелна връзка преди да се разделят... не знам. Аз такъв проблем никога съм нямала.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4ff437de8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   13, вторите бракове не винаги са последни, приятел се разведе, ожени се втори път, разведе се и и сега е женен трети път

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 45ef18c7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   н. 17, прав си, но много рядко се получава така и то, когато нямаш деца от втори брак или пък не искаш да кажем повече деца. Например ако си имал 2 деца от първи брак, 2 от втори брак.. правиш трети брак? Малко скъпо удоволствие. Не, че няма и такива хора, но са изключение.
То в интерес на истината и хората с втори брак са по-малко от хората, които си остават при първия, а в момента не знам как изобщо ще водят статистиките като хората у нас не сключват брак и 70% от първородените са извънбрачни.
Аз за Великобритания съм чела, че над 50% от браковете се разпадат, но и за там няма статистики колко хора и кога правят ново семейство... за трето пък да не говорим - тъмна Индия.
Това са сравнително нови феномени. Не само у нас преди хората просто са живяли прекалено малко, за да създават две-три семейства. Това може би е един от факторите. У нас средната продължителност на живота е 73 г. (тенденция нагоре), а на Запад дори 8 г. повече. Преди ВСВ продължителността на живота в цяла Европа е била средно 45 г.
Гаранция няма никаква, но пък днес мисля, че и целите ни са други. Жената не е безгласно продължение на мъжа, а има своето място в живота - жената прави кариера, финансово независима е от мъжа и намира удоволетворение и извън семейството. С две думи - защо да треперим пред перспективата, че можем да останем и без мъжле? Ние сме с мъж, за да сме щастливи. Ако мъжът не ни прави щастливи и не е щастлив с нас - цялата връзка се обезсмисля, а хората децата си ги гледат и разведени. Нямам проблем с това нещо и е излишно да плашите тук аудиторията, че като един мъж имал някога любовница и се развел, той ще има любовница и във втори брак, после ще има трети брак и така до без край. Просто не е истина. Хората се променят, а и динамиката на връзката зависи не само от мъжа, а все пак и от жената, с която е. Много лесно е да отсечем - веднъж изневерил, ще изневери и на вас, но е повърхностно, защото всеки случаи е различен.
Мъжете с един брак да не мислите, че не изневеряват?
Любовницата е само един аспект, да - за мен краят вече, защото има и чувства някакви.
Едно 80% от мъжете обаче не изневеряват с една любовница, а при случаи - в командировка, разни проститутки, С КОЛЕЖКИ....аферки... на банкети много „сакатлъци“ стават например..., дори със съседката и балдъзата - всичко се случва. Ако тръгнеш само за това да мислиш, просто бракът ти е обречен.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cbd235d7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Еххх , все някой между шамарите ще се навре!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 928a7a0667
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Че какво сложно има в тази история толкова, так чак са ти написали 3 биографични книги по-горе. Човекът няма деца, не е дори още женен. Просто не те иска за гадже дори, иначе досега да я е зарязал, а не да прави подготовка и да мисли дата за сватбата. В момента, в който го накараш да избира, ще избере нея. Не е това любовта, губиш си времето.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4ff437de8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   17, този приятел има 1 дете от първия си брак, и 1 от втория.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 846db3a0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Да си любовница е загуба на време. Живей си живота докато си млада. Има толкова много неща за правене-отиди в друга държава, или с приятелка на море, прочети книга, запиши се да учиш, забавлявай се и създай нови приятелства-:))))От тази твоя връзка нищо няма да излезе, дори и да не е женен, за него си просто забавление/поредното/, бягство от сивото ежедневие, от проблемите, от ангажиментите... Абе живей го този живот, някъде там по широкият свят те очаква принцът-:)))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4abdc56938
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Бягай до като можеш! аз съм с женен мъж от 3 години и всеки ден малко по-гасна.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 34434f1997
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   А аз съм с женен мъж от 7 години. Завърших образованието си, намерих си добра работа и си купих кола и апартамент - през това време имах Човек до себе си. Той винаги ме е подкрепял и ми е помагал. Без него нямаше да успея! И скоро ще е само мой!
Момиче на 27 съм, той е на 39

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker