Криза ли е или всичко свърши? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Криза ли е или всичко свърши?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2109 пъти
Здравейте, приятели.
Ще се опитам да бъда максимално кратка, за да не ви задълбочавам и натоварвам.
Аз съм момиче на 19 години. Имам приятел, който е на 24, заедно сме от 3-4 години. Живеем далеч от родината си, работим. Борихме се много за любовта си, заради противоречия от страна на моето семейство, беше много трудно, но в крайна сметка се примириха. Той е единсвеният мъж в живота ми, срещнах го на 15. Завърших средното си образование в елитна гимназия с отличен успех, но пренебрегнах себе си и образованието си в името на това да сме заедно, далеч от семейство и приятели, да работим. Мислех, че това е всичко, което искам от живота, но не се оказа така, както съм го мислила... Осъзнавам всеки ден, че това не е човека, който бих искала да е до мен до края на живота ми. Когато заживяхме заедно осъзнах, че той не е това, което беше когато бяхме в България и живеехме отделно. Може да ви звучи глупаво, но с него не мога да разговарям за неща, които ме вълнуват. Той е по-простоват, разсъждава повърхностно, страшно ревнив. Живота ми също не е това, което съм искала да бъде..

Напоследък не знам какво чувствам към него, усещам се, че заглеждам други мъже, които ме привличат, а знам, че до сега не съм го правила. Искам нещо различно да се случи в живота ми, а в същото време има и моменти, в които чувствам, че го обичам и не мога без него. В него виждам, че той ме обича, но не ми дава разнообразието, от което имам нужда ( да излизаме, да се забавляваме, да се чувствам жива и желана от него ), не се чувствам влюбена..
Не знам дали това е от сивото ежедневие, дали връзката ни е изчерпана вече, или е някаква криза във връзката ни..

Искрено ви моля, ако подобно нещо се е случвало на някого, или имате мнение по въпроса, то всеки отговор ще ми е страшно полезен.
Много Ви благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: a4fe4a8a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За съжаление, в динамиката на днешното време, малцина от първия път откриват идеалния партньор, затова и те се улавяш че се заглеждаш по други мъже, поне според мен е неизбежно, въпрос на време е да се случи, на теб ти трябва опит, кога положителен, кога горчив, но живота така ни учи да успяваме да правим правилните избори, но ни трябва база за сравнение. Знам, че звуча студено и безчувствено, но само така можем да намерим щастието от което имаме нужда.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 80c86d1f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто си на път да разбереш, че ваш'те са били прави. Хвани се и учи, още нищо не си загубила. Тоя пич само те дърпа назад.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: aa7a47187c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   съжалявам, по всичко личи, че връзката ви е изчерпана. била си само на 15, когато сте станали гаджета, ти реално нямаш никакъв поглед върху хората и никаква база за сравнение. както вече си разбрала, е съвсем различно просто да се виждаш с някого и да живееш с него. а това изречение изчерпва темата: "Осъзнавам всеки ден, че това не е човека, който бих искала да е до мен до края на живота ми. "
просто го напусни, върни се в България, учи и следвай свой път. не е късно, не го приемай като фатална грешка, а като трупане на опит и съзряване. няма смисъл да се тормозиш с него, щом си разбрала, че не е за теб, просто е време пътищата ви да се разделят.
Ж43

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0e68578e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Просто си прогледнaлa след "сляпaтa неделя", кaто сте вече зaедно и в ежедневието. Aз зaтовa винaги съм смятaлa, че дори и дa виждaш, че двaмa не си пaсвaт е по- добре дa си трaеш и сaми дa го почувствaт, отколкото дa им предложиш общa борбa, ( в случaя срещу родителите)която ще ги сплоти зa моментa ( зaбрaненaтa ябълкa билa нaй- слaдкa) и сaмо ще удължи неизбежното.
Вече никой не пречи нa връзкaтa ви, никой не предизвиквa " дa се бориш" и си остaвенa сaмa дa видиш човекa в цялото му великолепие.
Що не си зaвършиш все пaк нещо си, мъжете сa си мъже, винaги ги е имaло и ще ги имa? Кaто не е един, ще е друг. Те сa леснa рaботa, но обрaзовaнието ти е доброто бъдеще. Почини си мaлко от мъже, зaрaди които трябвa и от стрaнaтa дa бягaш, и обрaзовaние дa нямaш и нaкрaя дa се окaже, че е въздух под нaлягaне. Дaли в или извън Бг- учи, или поне някaкъв курс изкaрaй, зaнaят дa имaш поне някaкъв, че тaкa aко ще тичкaш след всеки... дa можеш и дa си вaдиш хлябa в по- другa възрaст между любовите, когaто си сaмa.
Нямa дa се извинявaм зa коментaрa си aвторке, ядосa ме товa- "Завърших средното си образование в елитна гимназия с отличен успех" И зaрaди еднaтa пишкa си зaебa бъдещето и хукнa необмислено... нaкъде? ! В която и чужбинa дa си, все ще имa университети нaоколо, НИКОЙ МЪЖ не си струвa дa си прецaкaш целият бъдещ живот! Дaно осъзнaеш и овреме смениш посокaтa по която си поелa.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker