Несподелена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несподелена любов
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1851 пъти
Дори не знам от къде да започна.

Запознахме се преди години онлайн, като той е чужденец. Стана така че отидох да уча където живее той. Там се и видяхме за първи и може би последен път на живо.

И двамата знаехме кой как изглежда.. говорили сме си толкова много пъти преди срещата ни..

Както й да е.. чувствам се ужасно. На чуждо място без приятели, без хора с които да изляза да си кажа две приказки. И във фейсбук никой не се сеща за мен от старите ми приятели.. всеки е на някъде, всеки със своите си проблеми.

От както срещата с него мина, той спря да ми пише. Може би е изгубил интерес, не знам.. проблема е че изпитах нещо каквото до сега не съм - мисля че е любов.. не мога да го преживея, не мога да преживея това че изведнъж всичко свърши.. не мога да спра да мисля за него.. искам да се видим пак.. но уви той е все зает.. явно това с него няма да го бъде - не си заслужава да тичам като куче или да се надявам.

Но защо мозъка ми не ме остави на мира? ! Искам поне да спра да мисля за него.. а не мога!

Толкова ми е трудно.. сърцето ми се свива.. изпитвам уникална самота, а дори и не мога да пусна и сълза. Сълзите помагат.. а няма и една сълза пролята от месеци наред..

Преди използвах плакането като вариант за успокоение по някакъв начин. Сега искам да плача но не мога.. това сдържа всичко в мен.. не ми дава успокоение..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: f4f96f126b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпа, прекалено много си вложила в него и затова разочарованието и болката са ти толкова силни. Може и любов да е, не отричам, но колкото и да ти е трудно, невижданите очи се забравят, затова вдигни глава и продължи напред. Трябва да си силна!

Аннабел

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6bce8a872b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, което изпитваш не е любов, а наранено его. Лошото е, че боли точно толкова, колкото си описала, че и повече. От друга страна, надали е 'станало така, че си отишла да учиш там, където живее'. Нагласила си нещата, така че да си по-близо до него, а сега всичко отива на вятъра и сигурно те е яд, че си била толкова път, заради нещо, което няма да се случи. Мислиш непрекъснато за него, защото се чудиш с какво точно си го разочаровала и искаш той да те оцени по достойнство, а не си даваш сметка, че причината може изобщо да не е в теб.

Не казваш как е минала срещата, но е много възможно на него да му е било удобно да поддържате връзка от разстояние и изобщо да не е искал да се събирате - например може да е женен, гей, импотентен, да има страх от обвързване и др. Приел е да те види, защото е нямало как да откаже, но категорично не иска истинска връзка - ако е можел е щял да избегне и тази среща. Ако беше другото - което ти си мислиш - че е имал сериозни намерения и по някакъв начин се е разочаровал от теб на живо - щеше да се срещне с теб поне още няколко пъти, преди да вземе окончатлно решение - нямаше да отпише с лека ръка очакванията и плановете си за теб. В слуая обаче, той просто не имал такива - отбил е номера със срещата - и се е покрил. Може през цялото време, докато сте си говорили, че ще идеш там, да се е надявал, че няма да стане, ще се размине и ще продължите да въртите виртуална любов.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker