Изложих ли се ? :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изложих ли се ? :(
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 3187 пъти
Здравейте приятели! Моля ви отговорете ми на въпроса - Изложих ли се?

Аз съм момче на 19 години и преди около половин година това, което най не исках стана - хлътнах или се влюбих, не знам точно кое, по едно момиче.

Всичко започна с едно запознанство. Станахме страхотни приятели, още първият месец вече се шегувахме, дразнехме, хващахме се на басове и се лигавехме... Имах чувството, че я познавам от години. Много си съвпаднахме по характери. Не знаех, че може да съществува такова приятелство между момче и момиче (дори не бях сигурен дали е възможно въобще приятелство). Като цяло тя ми напомняше на едно момиче от родният ми град, с която бяхме много добри приятели.

Нещо се "отключи" в мен, когато се целунахме на един купон, някъде на третият месец от нашето запознанство. Преди това не исках никакви връзки, просто секс... т. нар. приятели с привилегии. Подтисках чувствата с алкохол и сякаш се получаваше. До въпросният купон.

Е тогава всичко тръгна на лошо. Започнах да мисля всеки ден за нея, опитвах се някак си да и го покажа, но бях доста объркан какво да правя. Когато се прибирах в родния ми град, тя постоянно ми се привиждаше, сякаш е навсякъде. Дадоха ми съвет, че така ще рискувам нашето приятелство... а от това ме беше най-много страх. Купих и на два пъти роза, с някой други подаръци и наистина всички, които знаеха какво правя бяха впечатлени, но се оказа, че тя няма никакви чувства към мен...

И когато разбрах това взех решението. Поредният ден в който бях пиян, реших да и кажа, че не искам повече да си комуникираме по никакъв начин. Тя не искаше да става така, но стана... И така вече четвърти месец никакви разговори, на живо, по телефон, чатове, кафета, дискотеки, излизания, целувки и т. н. Изгубих важен, скъп, верен, добър, весел, истински приятел.

Въпросът ми дали съм се изложил е насочен към това, че постоянно си мислех, че ми намеква нещо за секс, но ме беше страх от реакцията след това ако направя някаква крачка. Допитах се до две момичета и те ми казаха, че вероятно е искала просто да се чукаме. Да, ама при мен си е тежко положението от онази първа наша целувка.

Месецът след нашият последен разговор я сънувах почти всяка нощ. Постепенно тези сънища намаляваха, но все още го има едно "ръчкане" в мен. Първите два месеца като цяло ми бяха доста празни, но сега когато най-сетне се пооправих и си стъпих на краката, започнах да се питам - Изложих ли се? Изложих ли се, че не и отвърнах на евентуалните покани за секс? Да, от страх да не загубя един скъп, наистина много СКЪП ПРИЯТЕЛ (макар и от скоро познаван), защото все пак имах с кой да правя секс. И все пак това ми беше сякаш омръзнало, но...

Изложих ли се?

Моля ви без да ме храните, да ми обяснявате, че съм смотан, задръстен, повърхностен, глупав и т. н. Просто питам дали съм се изложил? И какво мисли за мен това момиче от тогава до сега?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: d726600f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " И какво мисли за мен това момиче от тогава до сега? " - попитай нея, защо питаш непознати? Само това, че търсиш съвети от хора, които не познават вашите отношения, говори, че наистина си се изложил. Детска работа, без причина си и казал да се чупи от живота ти, а още и питаш. Гони сега дивото. И да ти обърне внимание, това ще ти го върне.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6468214d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не, не мисля, че си се изложил. Разбирам те напълно, знам какво е да се страхуваш да не изгубиш приятел. Но според мен грешката ти е, че не си й обяснил как се чувстваш и че е трябвало да й кажеш, че не искаш да я изгубиш. Относно излагането веднъж, макар и на игра уцелих с пълна бутилка най-добрия приятел на момчето което харесвам по окото... Та след това момчето, коено харесвам не ми говори няколко месеца. Оттогава все се питам защо го направих, но накрая достигнах до извода, че щом се е случило, значи е трябвало. Та кажи на това момиче какво ти е и повярвай, ще се чувстваш много по-добре.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: de784f663b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, от досегашният ми житейски опит който не е кой знае какво мисля, че съм разбрала или поне така мисля, че повечето момчета имате някакъв страх от това да показвате чувствата си за да не се изложите и това е всъщност защото егото ви е голямо. Пример за това може да е, че след като си разбрал, че тя няма чувства към теб си и казал, че вече ни искаш да контактувате и това според мен е само защото си бил подтикнат от чувството, че неискаш ти да си прецакания и да и покажеш, че и на теб не ти пука. А не защото си бил, чак толкова наранен. Така ли е? Вероятно ни си даваш сметка за това, не знам, но ти всъщност не си наясно със собствените си чувства.
Ето защо си правя тези изводи - Въпреки, че всеки е различен, да, никога ни бих поставила всички момчета под общ знаменател има неща по които си приличате. Преди 4 месеца се запознах с едно момче на твоите години, беше същата история пишех ме си когато ми ехе бяхме заедно и г/д станахме добри приятели. И накратко след това той ми каза, че ме харесва, но аз му казах, че нямам такива чувства към него и познай какво ми каза " ОК. Тогава по - добре повече да не общуваме " Разбира се не е бил толкова влюбен колкото по дразнен от това, че не е харесван и в това съм убедена, защото се е занимавал и с други. Както и ти казваш " Имах с кой да правя секс" Това е основното. Не мислиш ли, че ако някой е влюбен ще държи на този човек и ще се постарае между тях да се получи вместо да тича по други?
И така за да не разтяга повече локуми излишно към въпроса ти - Мисля, че си се изложил с това, че си и казал, че вече не искаш да общувате, а не защото си си мислел, че иска секс.
И за втория въпрос - Не мога да ти кажа какво мисли, защото не съм тя, но аз лично бих си помислила, че си простак с когото не трябва да се занимавам вече, не се обиждай.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9aaad50e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От Автора - Отговор до коментар номер 4:
Сгреши с предположението, че не съм искал повече да контактуваме поради факта, че съм искал да и покажа, че не ми пука... и не съм бил наранен...
Бях премазан психически, това бяха ужасни времена. И на никой познат или приятел няма да го разкажа. Бях премазан, защото повярвах, че с това момиче може да стане нещо. Поне това показваше тя - че има някакви, поне някакви чувства към мен, а и ми даваха надежди, че ще сме заедно. (букв. ме вкараха във филма). Коренно сбърка с това предположение, за това мисля, че си доста далеч от мисълта, тя да ме мисли за "простак, с когото не трябва да се занимавам вече". Доста голямо внимание май ти отделих...
До коментар 3: Не я питам, защото на нея вероятно не и пука въобще за мен... Или поне така предполагам, а съм казал, че не ми пука за хора, на които не им пука за мен. Иначе благодаря за пожеланията... :D

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9aaad50e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Грешка... Отговора беше за коментар номер 2.
Коментара на номер 3 ми хареса. Доста правилно мислене и благодаря за съвета!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2f1f93d05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ги слушай.. не си се изложил за нищо и изобщо не е това въпроса. Когато искаш нещо или чувстваш нещо.. изразявай го! Бъди искрен и открит! Пък каквото сабя покаже.. както казват хората. В живота не всичко става както искаме, но той продължава и ако една врата се затваря се отваря нова.. Бъди оптимист, търси любовта и ще я намериш!
от една кака :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a0b852c53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не си се изложил, но кaк си очaквaл дa отговори нa чувствaтa ти, след кaто сaм кaзвaш, че си прaвел секс тогaвa с други. Вероятно тя го е знaелa и може би дори е било обидно зa нея дa я "включвaш в колекциятa" си тaкa. Не мисля, че ти е прaвелa нaмеци зa секс, по- скоро те е пробвaлa дaли ще бъдеш достaтъчно нaгъл може би след кaто си имaш приятелки зa секс и след кaзaното дa поемеш и нaтaм. Мисля, че е нaложително дa я потърсиш и проведете един честен, открит рaзговор с нея. Дори и дa си остaнете приятели, ще сте спечелили нещо много вaжно и ценно. A нa приятел никогa не предлaгa дa му го нaбутaш. Другото си е живо е*бaне.
Aко пък си имaл чувствa е трябвaло дa спреш виждaния с всякaкви други "приятелки " с облaги преди дa зaговориш по темaтa, тaкa е много обидно.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 90ea59f474
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   "Не мислиш ли, че ако някой е влюбен ще държи на този човек и ще се постарае между тях да се получи вместо да тича по други? "
щом отсрещната страна твърди, че няма чувства старанието е излишно. Най-правилно е да се каже ОК и се прекрати контакт. Другото носи страдание без нищо повече.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 56f37b594b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И приятелствата с "привилегии" се заплащат рано или късно в живота моето момче
И още нещо-докато чукане ти е в акъла ще получаваш само и единствено това

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d32ab4824b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   1. НЯМА ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ МОМЧЕ И МОМИЧЕ. Рано или късно някой от 2те страни, ще започне да има чувства. Това го запомни от мен.
2. Едно момиче, според мен, не случайно ще ти бъде фр, и разбира се, ако тя е била привлечена от теб, това може да е показател за едно приятелство, защото може би в началото може да е имала нещо като привличане, но явно е забелязала, че ти искаш да ти е само фр от самото начало, и си е казала, че по добре да си останете на фр.
3. Според мен си направил голяма грешка, като си ограничил отношенията си с нея. По добре я потърси, говори с нея, така ще се успокоиш поне малко, попитай дали има някакви чувства, и ако каже че няма, не виждам причи поради която да не си продължите приятелството, но аз знам, че едно момиче се привърва много лесно, и на фона на това приятелство едва ли те е забравила, най-много да е обидена.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 027262dca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така... Какви идиотщини само... Та така... Вкарали СА те във филма? !? ! Защо прехвърляш цялата вина на онези, които просто са ти казвали това което си искал да чуеш? Ти също имаш вина за това че си им се хванал като първия глупак! На такава възраст мисля че поне е трябвало да имаш свое мнение и да можеш да разсъждаваш, но очевидно не... Не си ли имал своя гледна точка? Не си ли преценил сам? Не си ли способен сам да преценяваш и вземаш решения? Ами според мен НЕ!

Поздрави

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fcf25c6f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От Автора: До коментар номер 7, така е, трябва да изразяваш чувствата си, но понякога ме е страх от реакцията отсреща. Благодаря за съвета, ще я търся.

До коментар номер 8, може и така да е. Точно от това ме беше страх с нея, лежали сме заедно, спали сме няколко пъти, но ме беше страх да направя нещо. Понеже си нямам сестра, чувствам моята братовчедка като такава, а точно така започвах да чувствам и въпросното момиче - а аз не искам да правя секс със сестра си...

До коментар номер 10 - не ми е само чукане в главата. Ако беше така нямаше да и подарявам рози, например. Търся това момиче, което ще ми даде това, от което най имам нужда - любов.

Всичко написано от номер 11 ми хареса.

Номер 12 - сложно е за обясняване, само да ти кажа, че се доверих, а не трябваше. Да, може би донякъде не мога сам да преценявам, но само толкова, нямаше нужда да се пише друго. Благодаря.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 29cfb82af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От 12. Авторе очаквах буен отговор от твоя страна на провокативния ми коментар. Хубаво е, че имаш качеството да си владееш нервите-малко хора го могат.
Ще ти дам съвет, но ти сигурно си си научил урока вече. Никога не се доверявай на никого! На никого! В днешно време и на собствената си кръв не можеш да имаш доверие. Аз понякога и на себе си не вярвам, колкото и тъпо да звучи на някои...

Поздрави! :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7aed4c0089
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Каква е тази самокритичност, момче?
Я горе главата! Постъпил си така, както си почувствал. Да не си посмял да съжаляваш. Да не говорим да си се изложил. Аз очаквах да прочета нещо за някаква истинска излагация, а аз такава не видях в случая.
Аз доста често съм реагирала по същият начин емоционално. Зодия Скорпион съм, водните зодии действаме подвластни на емоцията. Не съжалявам за нищо, което съм направила, защото щом съм го почувствала е било правилно.
Какво си е помислила няма никакво значение. Ако наистина няма чувства, едва ли го мисли толкова. Дори може да си я заинтригувал по този начин, да се чуди къде е сбъркала. Ако има чувства може като теб да търси вината в себе си и да съжалява...
И сериозно, няма какво да го мислиш толкова.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fcf25c6f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От Автора: Благодаря на всички за мненията, препоръките, съветите, критиката и всичко, и положително, и отрицателно.

Мисля да я изненадам, като прекося цяла България :D, да отида където работи и да поговорим, да и кажа, че ми липсва, че искам да сме приятели... и най-важното - дано не се сърди за нещо и да не си прави грешни изводи. Много ще се радвам ако пак сме приятели и вършим това, което правехме и преди! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker