Иска ли да бъде с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска ли да бъде с мен?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1746 пъти
Здравейте!
Ще бъда много благодарна, ако публикувате историята ми.
Преди малко повече от година се запознах с един мъж. Нещата между нас се развиха много бързо и отношенията ни от приятелски прераснаха в любовни. Имахме връзка няколко месеца, преди около два месеца се разделихме и вината за това беше моя. Не казвам, че той е бил перфектен. Идеални хора няма, но аз допуснах по-сериозни грешки. Например обсебвах го, исках да се чуваме непрекъснато. Когато беше зает и не можеше да отговори на обаждането ми, се цупех. Ревнувах го от негови познати. Съчинявах си цели сценарий, които не му споделях, но превръщах страха си в гняв, който изливах върху него безпричинно или заради някакви дреболии. Вслушвах се и в думите на една моя приятелка, че той ще ми изневери с една обща позната и се вбесявах. В крайна сметка той поиска да останем само приятели.
След раздялата ни го потърсих, но той се държеше хладно с мен. Засякохме няколко пъти, защото компаниите ни обикновено се събират на едно и също място. Говорехме си общи неща, кой как е, какво прави. Изминаха две седмици, след които забелязах, че той ме заговаря повече. След още една седмица бяхме се събрали в едно кафе. Другите излязоха навън, а ние останахме сами. Той ме черпи един сок и започна да ме заговаря на различни теми. Разговорът потръгна и преди да си тръгнем, той ми каза, че ме харесва, че ме иска. Първоначално се изненадах и не знаех какво да кажа, а и приятелите ни се върнаха и не беше удобно да проведем откровен разговор. След като се прибрах обаче, му изпратих съобщение, че и аз го искам. Не получих отговор. Изминаха още няколко дни, през които не сме се виждали. И така, вчера пак бяхме в кафето, не бяхме само двамата, но той пак ме почерпи. Разговорът, който проведохме, беше приятелски.
Много съм объркана. Не знам какво да мисля. Как да разбирам поведението му? Той иска ли пак да сме заедно, или ме черпи, защото сме просто приятели? Има ли смисъл да се надявам отново да имам нещо с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 035c8a3f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Според мен той все още те обича, а и ти него по свои си начин, но ако не се промениш, няма да имате бъдеще заедно. На първо място е най-важно да не оставяш разни „доброжелатели“ да ти се месят в живота. И не става дума само за това момче, а изобщо. Второ, трябва да имаш доверие на мъжа до теб. Аз не смятам, че момчето е искало някога да ти изневери - той иначе щеше да го стори и днес да е с друга. Просто му е тежало вече твоето поведение и не е имал изход освен раздялата, но очевидно е сам и самотен и още те желае, но го е и страх от теб. Наранила си го.
Незаивисмо какво ще решиш, ти трябва да се промениш - най-вече да имаш свои живот и интереси, самочувствие и да не се влияеш толкова от другите.
Ако искаш това момче обаче, ще трябва ТИ да поемеш иницитивата от тук насетне, да се видите някъде и да си кажеш това, което си написала тук. Фактът, че си си осъзнала грешките е много обнадеждаващ. Използвай случая и си кажи и това, което не ти е харесало в неговото поведение. Според мен просто си заслужава да опитате пак, защото има огън между вас и ...има тъга в теб по него. Изживей си любовта и виж какво ще се случи, но не мисли, че има гаранции в каквото и да е било - не прелседвай партньора си, а се наслади на мига. Който иска да ти изневерява, няма защо да се занимава с теб...а ще го стори и с преследване. Не си трови живота и не трови този на човека до теб.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 161353372b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   На мен ми се струва че търси лесен секс с бивша, без да има сериозни намерения.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7a254e7ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз съм авторката и благодаря за коментарите! Питах го как гледа на мен, а той отговори, че гледа на мен като на приятелка, че между нас не се е получило и че иска да не си разваляме отношенията. Каза ми да не го разпитвам повече и че не иска да отваря темата за миналото ни. Като му написах, че като е казал, че ме иска, съм останала с друго впечатление, той нищо повече не каза. Той сигурно си има друга!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker