Приятелката ми иска да изчезна.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми иска да изчезна..
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1812 пъти
Здравейте! Няма с кой друг да споделя този проблем затова пиша тук с надежда за помощ. С приятелката ми сме заедно от няколко месеца в началото връзката ни вървеше много добре ,но преди около месец отношенията ни се влошиха.
Караме се почти всеки ден тя ме обижда по всякакви начини
тази вечер ми пожела да изчезна и да ме отвлекат ,но мисля че го каза защото беше много ядосана. Моля за помощ избухва всеки ден и вече си мисля ,че всичко между нас се проваля. Моля за съвети много я обичам!
Благодаря предварително може на някои да му се стори измислено или смешно ,но всеки ден съм подложен на това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 766c412168
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитай се да разбереш защо тя е толкова гневна, за дреболии ли се карате или за сериозни въпроси? Това за отвличането е гадто нещо, ядосана или не тя няма право да гонори така

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1feb699afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко мило от твоя страна да я й търпиш обидите. Не 8 на причините за проблемите Ви, но според мен не те обича толкова колкото ти твърдиш, ме я обичаш или пък въобще. Мисля, че ще е най - добре да поговорите сериозно и ако тя мисли, че не може да сте заедно вече просто няма какво да направиш. :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 17b425dee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   1. - Поискай в подходящо време да проведете нормален разговор, в който всеки да сподели на другия от какво се чуства засегнат, кое не му харесва и т. н.
2. -Ако действително много я обичаш и не спираш да й го показваш още повече в моментите, в които се държи кучешки - рискуваш да загубиш уважението й (може би вече си го загубил), след което процесът е почти необратим - внимавай! Какво имам предвид - жени с подобен тип поведение трябва да бъдат третирани като малки деца - тоест един два пъти може да оставиш да те нагруби, да те навика и т. н.. , но ако това стане системно и остава без последствия от твоя страна - нещата няма как да се развият добре в твоя полза.. Затова (както споменах за малките деца) ще намериш правилния момент, начин и интонация да скръцнеш със зъби по- мъжката - за да разбере, че нахалството й трябва да има мярка и ти си имаш граници и праг на търпимостта като ЛИЧНОСТ!
3. - Ако нищо от изброените не проработи я предупреди със спокоен глас, че щом толкова настоява си склонен да си тръгнеш веднъж и завинаги... Аkо и това няма никакъв ефект, то значи тя те е приела за даденост, може би дори си й станал досаден и няма смисъл да преследваш вятърни мелници - тръгни си и НИКОГА не се връщай обратно! .. И остави тея глупости, че "който я обичал щял да й ходи по гайдата докрай и да търпи всичките й емоционални недомислици" както ще те посъветва някоя кака тук във форума- не си парцал, нали не си? !?
М 35

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: db79b17449
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много често жените, когато не искат една връзка, вместо да седнат и да говорят като хора се държат по подобен начин.
Може и да я обичаш страшно много, но ако тя имаше желание да се оправят взаимотношенията ви - щяха да се оправят.

Бий й шута и се успокой малко.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6ca81b339a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Изпълни това което ти е казала, изчезни от живота й. Не нахалствай, на сила хубост не става, щом за 3 месеца връзка вече се карате, на какво се надяваш? Бягай и си търси ново гадже.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4c0fc36c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма какво да направиш - щом ти казва такива неща - изчезваш и това е. Трудно ще е, ама го правиш. Точка. Не го казвам в смисъл да изпълняваш каквото тя казва, а в смисъл, че тя явно вече не те харесва. Ако те харесваше едва ли щеше да прави такива изказвания. Така че - изчезни, защото не те харесва, а не защото така ти казва. А може и като изчезнеш, да й светне нещо в главата, кой знае. Може и да не, не се надявай. Просто действай в живота си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker