Една жена пита останалите жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една жена пита останалите жени
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 2750 пъти
Напоследък ме мъчат въпроси, които никога не съм си представяла, че ще застанат пред мен - как ще се реша да имам дете, ако немога да разчитам на мъж до себе си. Защото аз съм ранима, чувствителна и всеотдайна, а от отношенията ми с мъжете получих само разочарование. Как изобщо ще създам някаква връзка с мъж след като изгубих всякакво доверие в този пол. Не мисля още за дете, макар че съм на подходяща възраст. Но в случай че някога реша да имам, май не съм типа жена, която ще може да го отгледа сама. Това, което винаги ми е трябвало е емоционална подкрепа. Ако съм сама, изоставена и нещастна и знам, че това дете е плод на някакви болезнени отношения, последвани от раздяла, как ще живея аз, носейки този товар и какво чувство ще оставя у малкия човек! А толкова много хора живеят така.....Толкова ли съм слаба, че да немога да свикна с предателствата, изневерите, лъжите, животинското отношение на мъжете към жените. Изобщо - жени, как живеете с това? И не ми казвайте, че мъжа бил ловец и искал секс, а жената искала любов. Понякога се чудя кoй е измислил това оправдание и подобните му, мъжът нали е ловувал храна някога, а не жени ?!!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3f4c9d31eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво е да се опиташ да бъдеш малко по-независима емоционално от мъжете. Ще ти обясня какво имам в предвид. Когато обичаш някой няма как да си емоционално независим, въпроса е когато останеш без мъж до себе си да можеш да живееш живота си без проблем. Хубавото е, че определено не мисля, че би ти се наложило да гледаш детето си само някой ден, определено немалко мъже са "свестни". Незнам ти на какви си попадала и какви те привличат. Виж, важно е колко силна е химията между двама души, това именно би съхранило по дълго една връзка. Недей сега да се опитваш да прецениш кой би бил добър баща. По-важно е с кого наистина искаш да бъдеш и с кой се чувстваш добре.
P.S. Извини ме, че коментирах. :)
Ралф

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4d351d3954
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, нямаш доверие на мъжете, защото само такива си срещала до сега, но повярвай ми, има свастни мъже, отвори сърцето и ума си за тях. Не мисли за лоши неща предварително, които дори може да не ти се случат. Когато наи - малко очакваш живота ти ще се оправи. Ще видиш, всеки си намира пътя.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0813019b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Остави ловците и всичко това, прекалено много се тревожиш предварително. И аз сама гледах моята дъщеря от 5-годишна. И аз имах нужда от морална подкрепа, и т.н. - нямах. И сам воинът е воин, дето се казва. Това силна, самостоятелна и тн. забрави. Всеки има нужда от подкрепа и опора, но като няма, забравяш какво ти липсва и ти е нужно, и си гледаш задълженията и детето.Няма да ти казвам какво ми е било отвътре през тези години...сега тя е един прекрасен млад човек, а аз...аз съм пак сама.
За тебе конкретно, бих те посъветвала да мислиш положително по този въпрос. Ако си с тази нагласа, с която си, трудно ще станат нещата така както ги искаш. Но дори и да не намериш подходящ човек, дете можеш да родиш. Не си вкарвай идеята, че няма да се справиш сама и тн. И аз не съм могла, но като ми е дошло на главата, справила съм се, не е имало друг начин.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: f6e99fdeda
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Незнам, успокояващо беше да прочета тези коментари. В момента имам нужда някой друг да ми каже неща, които сама се опитвам да си внуша. Но забелязахте ли, ще има ново шоу по телевизията, пак от поредицата тъпотии с детектора на лъжата :). И има един от всичките бъдещи "съпрузи", който казва : "Вълнува ме дали ще ми прости изневерите". Значи човекът още от сега се е нагласил да изневерява, като че това си му е някакво изконно право. Подобни неща не ви ли ядосват. Аз ако бях на мястото на тази женица нямаше да мога да си поема въздух. Аз съм против брака, но за любовта, и за честността - да можеш да говориш ако има проблем в отношенията или ако вече няма привличане, а не да си "търсиш забавления", както съм чувала да се изразяват много мъже. Не ви ли дразни, че това отношение между половете се тиражира широко в обществото и едва ли не се поощрява така лековато, все едно ние трябва да търпим всякакви грубости и предателства като сме били жени и сме можели да прощаваме...Аз в почти целия си живот съм била сама, с малки и нещастни изключения, именно защото предпочитам да не попадам в подобни капани. Незнам, от малка съм една такава - много държа на ясните и чисти отношения, на истината и тем подобни, девалвирали в днешно време луксове.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0813019b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По-горе ти казаха да не бъдеш толкова зависима от мъжете. И аз ти казвам същото: залагай на себе си, имай вяра в себе си, и гледай по възможност да бъдеш материално независима. Аз ти писах коментар 3, от личен опит ти казвам това. Ако си зависима материално от мъж, и той впоследствие се окаже негодник, тежко и горко. Не допускай това, гледай да си на своя територия, важно е.
За другото, което казваш за мъжете - не го мисли, не се тревожи какви са те. Бъди сигурна в себе си, в това, което искаш ТИ, оттам нататък не го мисли. Лошия човек си личи. Колкото и да се прикрива, няма как да не го усетиш и забележиш. Най-важното е да си на своя територия и да вярваш в себе си. Не е лесно, и аз не бях такава, но станах, под напора на обстоятелствата.
А като го усетиш че не е свестен, му теглиш една и това е. Моля те, не бъди като загубените патици, които казват тука: Той ме удари, обиди, и тн. но го обичам. И седят, търпят разни адове, и децата им се мъчат покрай тях. Знам, че ти не си такава. Но го казвам, защото си нерешителна и не вярваш в себе си достатъчно. КУРАЖ и успех ти желая.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker