Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2038 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 22 години. Имам си сериозен приятел от вече 7 месеца той е на 22 също, в началото имах тръпката а сега всичко е различно, аз съм различна след като се запознах с друго момче онлайн. В началото не ме интересуваше а й аз съм против изневярата и не съм такова момиче, но макар и той да ми пишеше само мръсни и перверзни неща някак ме привлече с това че не се отказваше. Той е 7 години по голям от мен. A дори и някога да се видим няма да имаме някакво бъдеще заедно защото живеем в различни държави. Той иска само секс от мен, дори това не ми пречи. Мисля че задържа интереса ми защото с моя приятел в момента връзката ни е от разстояние, и постоянно се чувствам виновна че пиша с другото момче и знам че е налудничаво но някак ме кара да се чувствам различно.. от онова хубавото различно.. Понякога искам да му се отдам дори за една нощ, но знам че не е редно и се спирам. Даже вече сексуално не желая приятеля си, а ''любовника си'' той така дори се нарича.. В много тъпа ситуация съм. Дори когато мастурбирам си мисля за него и полудявам и го желая.. И знам че това е някаква лудост и не знам как да го спра. Не искам да наранявам приятеля си по скоро ще скъсам с него отколкото да му изневеря, но не искам да се разделяме защото може да бъде грешка. Моля за съвети поне малко да се изясня, чувствам се шантаво и тъпо.. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 585e0c63eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   И аз мисля, че трябва да скъсаш преди да тръгнеш с друг, но в случая проблемът при теб е, че явно си търсиш мъже само онлайн- все някъде другъде и явно си доста непостоянна. До кога ще я караш с този стил на живот? Дори за секс не е ОК, защото ти редовен секс нямаш.
Съветвам те просто да приключиш с тези „връзки“ и да излезнеш малко в Реалния живот.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 72dda5db73
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ех, и после като почнете да ревете как няма истински мъже... Хубаво е, че сами си пускате курвенските истории в интернет, щото иначе всички до една сте невинни, а мъжете са лоши, похотливи и неверни...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 856ae3d6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   1 е прав/а. Нито приятелят ти, нито кандидат-любовника са до теб. Ккато пишеш ти и двамата са на разстояние от теб и ти само се отдаваш на някакви идеализирани фантазни представи за нещата. Демек фантазираш си за "любовника", докато омаловажаваш "приятеля"... Наистина трябва да навлезеш в реалния живот. Дори и да се запознаеш онлайн с някого, трябва да видиш имаш ли възможност да имаш пълноценни отношения с него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c7e09fcfd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Влюбването е като пясъчен часовник пълни сърцето изпразва глава. Тръпки, химии, пеперуди в стомаха всичко е временно.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fd0e204a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Един съвет от изпатило момиче:Не прави тази грешка да се впуснеш в с момче, което познаваш от интернет. Повярвай ми, това е голяма грешка. Тук не става въпрос дали си такова момиче, това е игра на интереси. В интернет всеки може да бъде какъвто си поиска и може да лъже, колкото си иска. Гледай сега как стоят нещата. С приятелят ти сте си омръзнали и ти си приела като нов интерес друг обект. Не прав грешката да се връзваш. Ще съжаляваш, защото макар и да не усещаш чувства ти обичаш приятеля си. Направи си експеримент. Не се чувайте, виждайте с твоя приятел една седмица, може и две. Ако през това време не ти липсва и не изпитваш нуждата дори да го чуеш, тогава ок-троши си главата, но ако не-не прави грешката да се впускаш в толкова необмислена постъпка.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a6ad3ed9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aми ти явно си кaто типичните мъже чекиджии. Гледaт из нетa, удaрят еднa злобaркa и се чувствaт все едно сa прaвили секс с въпроснaтa. В реaлносттa сa нaпълно неспособни нa връзкa, дaй му женa, не знaе кaкво дa прaви с нея и се изтъпaнчвa пaк пред компa. И ти тaкa.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 89f868d6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Маци наскоро изживях най-голямата си болка, от това че се отдадох на една такава нелепа тръпка. Той ми прости, но вече не е същото.. красивата ни и истинска чиста любов беше омърсена с глупавата ми егоистична постъпка.. Тъпата тръпка.. тя не е истинска, желание на егото, а както всички знаем егото иска само за себе си, не се интересува, че после нас ни боли.. И аз така много исках този човек, с когото изневерих, но дори по време на секса с него, се чувствах ужасно.. осъзнавах какво направих и, че вече е сторено... Отвратително е повярвай ми.. не си заслужава.. това е заблуда... Истинската любов не, че няма тръпка, а вече сме свикнали с нея, станала е част от нас.. Дано разбереш, ще си спестиш много болка :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker