Каза ми истината, а аз се чувствам ужасно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каза ми истината, а аз се чувствам ужасно!
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 3290 пъти
Здравейте! Аз съм една омъжена жена на 28 години с две деца. Женени сме от 6 години, имали сме всякакви моменти и хубави и лоши, но въпреки всичко сме заедно и искаме да си съхраним семейството. Проблема ако мога да го нарека такъв е, че мъжа ми е с много приятна външност и добра работа. Това кара през годините да се случва разни девойки да се завъртат около него. Знам, че единственото, което е правил е да флиртува, за да си задоволи егото, че е желан и харесван. Преди няколко години имахме много краен момент точно в такава ситуация. Една госпожа си беше въобразил, че ще получи повече от това и го търсеше и канеше на срещи. Тогава аз случайно разбрах и бях изживяла. Той се кълнове, че не е имал с нея нищо, но аз не възприемах и постоянно му натяквях. Така изкараме доста време, като отношенията ни се развалиха много. В един момент аз се успокоих, че няма смисъл повече да се тровя и престанах с тормоза. Да отбележа, че той не излиза никъде, не закъснява от работа и нямам основание да се държа така... но тогава разбрах, че са си писали няколко смс-а, тя го потърсила и така... сега вече година и нещо нещата са спокойни, аз някак си се успокоих и вече не параноясвам така. Онзи ден той ми вика, че искал да ми сподели нещо, за да нямало тайни по между ни и за да не се чувствам лигата. Каза, че в сградата в която им е офиса се запознал с едно момиче, което проявило интерес към него, пишели заедно пред офиса и Тя му намерила номера и два, три пъти са се чували. Каза ми, че и казал, че е женен и че обича жена си и няма какво да и даде. Сподели ми, че като мъж се е почувствал добре да знае, че е харесван и има внимание към него, момичето било хубаво, но не можел да прекрачи границата и се чувствал ужасно заради това, че е изпаднал в тази ситуация. Каза ми, че не си струва да си развали семейството заради едно чукане и искал да ми го каже, за да няма тайни по между ни и да имаме доверие.

Аз бях като опарена, не очаквах това, всичко между нас е спокойно и не съм си мислела пред какви дилеми е бил изпратен той. Но се почувствах ужасно, радвам се, че е искрен с мен, защото аз нямаше как да разбера за създадената ситуация, ако той не ми беше споделил, но от друга страна се чувствам ужасно, все едно съм предадена, а реално не съм. Знам, че сега ще кажете ти си виновна с това, че си му натяквала, но явно го обичам много щом се чувствам така... Да отбележа, че аз съм също с приятна външност и се радвам на внимание, но никой мъж не се е осмелил след като разбере, че съм женена да ме закача и търси, а при него не е така. Не мога да разбера, в него ли е проблема, той ли предразполага жените към такова поведение? Създавам си някъде тъп комплекс, че не съм достатъчно добра съпруга и че не съм достатъчно привлекателна за него, което е много поискано, защото аз не искам да бъда с други мъже, нямам нужда, а не знам реално той дали няма такава нужда. Моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: fa8e9d72a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Просто не го мисли толкова.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6a709a78c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Според мен проблемЪТ е в него, но не защото сваля или предразполагал жените, а защото иска да те дразни и да си избива така комплексите
Всеки млад човек е изложен на изкушения, но това, което той описва и това, че изобщо ти го казва за мен е начин да си избива комплекси, да получава внимание от теб и да се чувства велик едва ли не. Пробвай се с игнориране на неговото поведение - например кажи „ Е и, голямата работа. Аз ти вярвам, но като жена и на мен ми се случва по много пъти на ден, но като омъжена спазвам дистанция, за да не те излагам“... и спри да му обрщаш внимание като ти ги говори тези глупости да видим няма ли да спре. Пълен игнор като почне с тези теми.
Мъжът ти за теб може да е най-красивият и добрият, защото го обичаш, но реално това няма как да е за всички жени така. Той за мен просто преувеличава, за да си вдигне егото и най-вероятно ти си точно човекът, който му вдига егото най-много и без да осъзнава те използва, за да си вдигне самочувствието без да си дава сметка, че така те измъчва и тормози.
Жалко, много жалко, защото си създавате проблеми там, където няма такива и сте на път да си разбиете семейството заради глупости - твоята ревност и несигурност и неговите комплекси.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ff359923f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Млада си била и глупава когато си го взела. Или ще търпиш или не, ти си знаеш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0cb2dc63e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е образът на баща ми. Той страдаше от комплекси и знаеш ли какво правеше-отива да пазарува и се заговаря с магазинерките, нарочно през лятото е без колата и е натоварен с торбите, те му казват, че така без кола в жегите ще се измъчи, а той отговоряше, че имаал килограми за махане и тогава те започваха да се маят кактози слаб чооек има излишни килограми. Той само това и чакаше и направо думите им бяха като песен за ушите му, човек като го гледа отстрани, ясно можеше да види задоволството му. После се прибираше вкъщи и разказваше на мама как му били говорили, а тя се чувстваше неудобно, защото имаше проблеми с щитовидната жлеза и беше пълна. НЕ СЕ ОСТАВЯЙ МЪЖЪТ ТИ ДА ТЕ МАЧКА ДУХОМ! Егото му е твърде голямо и му е още по-добре като вижда, че си неспокойна.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3d195dc2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен човекът си е много добре и не мисля, че избива комплекси на твой гръб. А ти го ревнуваш излишно и ако продължаваш така, само ще увеличиш риска наистина да го изпуснеш.

Ти добре го разбираш това, но пак не можеш да се спреш, защото има някакъв страх или комплекс.

Допускам, че може и да му завиждаш, че е хубав и се радва на внимание за разлика от теб. А може и просто да си не сигурна в себе си и да те гони параноя, че някоя красавица ще го изкуши. Държиш се все едно си в нужда, липсва ти нещо, не си уверена в себе си.

Ако напротив си уверена в себе си, той ще те желае още повече, но ако се държиш като лепка и му държиш сметка за всяка глупост, по-скоро ще го отблъснеш от себе си, защото никой не обича да му се предлагат като най-големия неудачник, все едно няма никакъв кандидат за него. Всичко е в природата ни.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b3793b25b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Просто те държи нa нокти, един вид дa си знaеш, че можеш дa го зaгубиш и тaкa ти вкaрвa оновa болестно състояние, нa което рaзчитaт несигурните мъже. Тоест, мъжът ти е комплексирaн, несигурен в себе си и зaтовa ти подaвa подобни нещицa, виждaм и че успявa в зaмисълa си.
Пробвaй нещо, престори се, че тaйничко си пишеш с някого, или пък директно му кaжи, че също имaш 2-3- мa желaещи нaоколо.
Ще видиш кaк ще избеснее. Кaк пък след целият филм подготвен специaлно зa дa те държи кроткa в ъгълa, с чувството, че си недостaтъчнa, изведнъж се окaзвa, че си хaресвaнa женa, пък че имa опaсност и дa откликнеш. Сaмо спомени, ме единият е голям слaдур и нaблюдaвaй реaкция.
Не позволявaй дa те комплексирa, нaкрaя ще се превърнеш в вечно съмнявaщa се злобaркa, a той кaто нищо ще влезе в aвaнтюрa с другa кaто мъченикa, дето женa му не го рaзбирaлa и го обсебвaлa с ревносттa си. Долу- горе товa е клaсикa при мъжете.
Излизaй, срещaй се с приятел(к) и извън него, смей се, бъди щaстливa, не покaзвaй, че чaк толковa те вълнувaт жените, които уж му се обесвaт нa врaтa и ще видиш кaк скоро ще подвие опaшкa.
Некa пък ТОЙ знaе, че си женa със сaмочувствие и с него без него, животът ще си продължи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cedff55d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен мъжа ти си има някакви комплекси и по този начин ги избива, а като вижда че ти се засягаш от това му става още по-добре. От една страна върти флиртове и си надува егото, от друга вижда че и ти го ревнуваш. Не знам той на колко години е и дали е имал опит с други жени, но изглежда не е. На мен някой като започне да ми разправя как го сваляли жените и как го преследвали веднага го слагам в графа комплексари. То ако е готин човека ще се види, няма нужда да си прави самореклама. Имам един познат който е симпатично момче с професия, но жените го харесват повече за приятел. Той самия така се държи, че за повече не можеш да го възприемеш. Е същия този не спря да ми обяснява как по дискотеките му се хвърляли да го целуват, как го канели в тях за секс омъжени жени. И аз седя и си мисля, само аз ли не виждам в него този така привличащ сексапил. Така че такива хора си имат проблем и нереална оценка за тях самите. Може би съпруга ти се чувства неоценен по някакъв начин и така се опитва да си вдигне самочувствието не знам, но за мен е много смешно. Аз лично на тези приказки не бих се разстроила, а бих се изсмяла. Нещо от типа на жените дето всички по улицата ги гледали и ги желаели, ама те пишат теми тук как били сами и не можели да си намерят приятел.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2601da11d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Дори и да ми се е случило подобно нещо, никога нямаше да го споделя. Просто те дразни. Дразни го и ти, въпреки че това вашето вече няма да е семейство...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5189226d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Аз пък съм мъж и обичам САМО три жени ЕДНОВРЕМЕННО!!! Малиии какъв полигамен мъж, а? Това, ОБАЧЕ СА моята жена и двете ми прекрасни дъщери!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1aa51a21fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:
Смятам, че наистина е някакво чувство на малоценност, което проявява по този начин. Мене ми е пределно ясно, че като мъж му е хубаво да го ласкаят и това събужда първичното желание в него да покорява, но ме дразни тази слабост. И аз виждам всеки ден хубави мъже, ама не създавам предпоставки да минават границата... защото знам, че ще си създам ситуация, в която не искам да попадам и не разбирам защо той заради едното задоволяване на егото е съгласен да приеме тази ситуация

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0133396fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж сега, аз съм мъж на 27 г. едър, здрав, умен и с добра работа. Въпреки всичко и аз от време на време флиртувам с някоя колежка или мадама, просто за да си нахраня егото. Никога не престъпвам границата, т. е. до целувки и секс не се е стигало никога. Аз знам, че съм харесван, но обичам от време на време по такъв начин да си задоволявам егото. И според мен в това няма нищо лошо. Аз не фантазирам какво ще и правя, не искам да ги чукам, искам просто малко флирт.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 38fa7cf223
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен този човек е много голям ревнивец, но много умело се прикрива. Може и да те следи, нищо не се знае. Не казвай, че не може да е вярно, защото ти в грижите си за двете деца, и омагьосана от чувствата към него в момента не виждаш трезво картинката. Някой ден просто ще останеш смаяна, като разбереш, че това, което ти подозираш за него, всъщност и той си мисли за теб. Този човек нарочно ти разказва тези неща, за да се ядосаш, и да "изплюеш камъчето" и ти. Да кажеш, че и ти имаш някой, с когото пушиш и си пишеш, и който те харесва. Просто те подтиква към откровение един вид. Уж за да сте си имали доверие. И тогава вече ще започне с параноидната си ревност. Той вече е започнал, де. Сега само чака твоето включване. Не се хващай на тази въдица. Дръж се спокойно и уверено, за да спасиш поне част от нервите си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 63d4953b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 4, това са пълни врели-некипели. Даже добре прави вместо сам да се комплексира. По-добре да се хвали на жена си. Така правят мъжете, за да привлекат жените си - виж колко много обожателки си имам, но аз избирам теб!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0cb2dc63e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От 4
Ех, 13, де да беше така! Но той беше много гаден характер и постоянно тъпчеше другите.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9833db289f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, всичко е наред, човека бил честен. Нищо лошо не е направил. Сама знаеш, че някой неща са му в природата. Той си знае границата, просто му напомняй да не я преминава.
Може пък ти самата да прелъстиш мъжа си или от сорта, нали си му жена все пак

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a39d7760b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторке, защо не ме запознаеш с мъжа си? Да ме научи как да се държа с жена, че жените бягат от мен. Тогава аз ще се занимавам с тези, дето го свалят

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 64ea597a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Има една приказка "Красивия мъж е чужд!"

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 399d4fd5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не прочетох всчики отговори преди моя, но и аз мисля, че е възможно просто да те дразни.
От това, което си написала оставам с впечатление, че мъжът ти те обича и ти е верен. Сцените на ревност никога не водят до нищо добро, а тамън обратното. Ако е решил да изневери, ще изневери и да му пилиш на главата пак ще го направи. Ако не е изневерил и му се дървиш тва само ще скапе отношенията ви МНОГО! От друга страна ревността е сладка, защото винаги е готино да видиш, че половинката ти те обича и иска да си само неин, но го прави по-игриво и ненатрапващо. Да не говорим, че ако само те дразни, то той иска точно това - да му покажеш, че държиш на него и т. н. Едва ли ще ти е лесно, да се владееш, но смятам, че предвид любовта ти към него и двете деца, които имате имаш сериозен стимул да си съхраниш семейството цяло.
Де да имах жена, която да ме обича както ти обичаш твоя и две дечица... благородно ти завиждам! :) Иди и си легни до него, доволна от това, което имаш, защото то е много!
Успех!
М20

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 691dd41998
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   eми ,според мен не те уважава,мъж който обича жена си не се държи по този начин,безмислен и смешен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker