Мъчение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъчение
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2306 пъти
Здравейте, за пръв път пиша в този сайт. Моята история е че с мъжа ми нещата просто не вървят.. Често се случва да не спим заедно той в хола аз в спалнята.. заедно сме от почети 4 години и имаме детенце на 1г и 8 месеца :) лошото е че с времето нещата между нас станаха непоносими.. всеки път когато реша да се разделям с него той все ме заплашва че тормози родителите ми.. негативизма в нашите отношения вече е почети извън контрол.. как да оправя нещата, как да се справя с положението, моля ви дайте ми съвет :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 75fcd6b080
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо конкретно не споделяш, не мога да ти дам конкретен съвет, но по принцип два остри камъка не могат да мелят брашно. Обикновено при двойки, в който всеки държи на своето и никой не прави компромиси се случва така, както и при твърде бързо сключени бракове - ти имаш две годишно дете, от 4 г. сте заедно, ами 1 година след запознанството ти си забременяла от този човек.
Но както и да е - сподели нещо конкретно за повече. Нищо не ти разбрах

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3bc0297c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 и как реши, че 1 г. след запознанството е забременяла?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c1f5a35909
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом и 4 години не сте издържали, изобщо между вас е нямало никога чувства. Имало е някаква симпатия и физическо привличане, но е нямало любов. Разделяйте се докато е още малко детето, после ще го травмирате за цял живот.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 29c9493cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Определено те смята за несамостоятелна, щом е тръгнал да те заплашва с разговор с родителите ти. Опитай се да му докажеш, че това няма как да те сплаши, все пак са твоите родители. За интимните отношения никой тук не би могъл да ти даде отговор, тъй като не се разбира много от написаното. Карате ли се или само се дистанцирате. Много бракове, а и семейни отношения без брак са в същото положение. Само вие обаче може да изгладите вашите, като смените например средата, идете на почивка или някъде извън нормалното ежедневие, попитай го какво му харесва, а може и сама да се досетиш, все пак сте много години заедно, но не оставяй нещата да станат по-зле. Детето ви заслужава добра майка и любящ баща.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c43c134718
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   След раждането си станала много отворена отдолу товае всички маже търсим тясното срещнем ли голяма от долу бягаме. Луфта тие много трябва даго обереш това става със щипс от аптеката. Преди дате чука тоя глупак сложиси щипса вътре в влагалището половин час да стои вътре после пет минути преди секса го извади ще видиш че бургия не може да влезе. Твоя мухлйо много щесе чуди, ако те пита прависе че незнаеш. Такае миличка аз съм майстор в кревата щях дате науча на много специални сексове на които нито един мъж няма дати устои щеги побъркваш твоя некадърник пък ще върви чак до тоалетната дате пази данему слагаш много рога. Жалко че съм в Испания не мога дати отворя вратите на райсекса. Ако щипса не помогне чакайме януари 2016 идвам. Кажиму че му даваш детето и отиваш във чужбина атой даси чука главата в стената. пишими тук аз щего прочета за криси Испаниа...

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 44463e3ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вие само карате ли се в къщи и доказвате кой крив кой прав?
Седнете на една маса и си спомнете заедно какво ви събра в началото, как мислехте да живеете, какви амбиции имахте съвместно, мечтите ви за детето което сте създали заедно и всичко което само вие си знаете?
Никакви мечти ли нямате за вашето детенце? Мислите ли как ще протече неговия живот като го подложите на вашия тормоз и претенции.
В края на краищата и да не се харесвате сексуално, мислете за детето което сте създали, иначе ми приличате на поредните които първо режат, после мерят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker