Да изневеря ли или да търся друг вариант - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да изневеря ли или да търся друг вариант
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2881 пъти
Здравейте аз съм мъж на 33 имам приятелка на 32 ходим от година и нещо изпитвам силни чувства към нея харесвам я искам я но проблема е че тя не иска да прави секс, правим го много рядко все аз натискам сякаш и самата близост с мен и е неприятна гледа набързо да претупаме и да ляга да спи, аз просто не знам какъв е проблема колко пъти говорим карали сме се но пак по старому мислех че проблема е в мен доколкото установих обаче явно жената е асексуална сподели че никога не е мастурбирала иначе е здрава има цикъл и така нататък не мисля че ми изневерява казва че "секса не бил от значение", но аз не мисля така не съм и напълно убеден че не ми изневерява или има и нещо друго имам чувството че крие нещо, предразполагал съм я, казвал съм и да ме остави ако не ме иска или поне да каже какво става тя казва всичко е наред и дотам опитах всичко и НИЩО мислех си какво ли не да не е лесбийка и да го крие и всякакви други неща това сещате се ме депресира, защото искам нашата връзка да се развива. Това рефлектира и на отношенията ни аз не мога да си представя връзка без секс и близост както се казва копаем на едно място, мисля си дали да я остава или да започна да изневерявам просто не виждам друг вариант такова нещо не ми се е случвало и ми е много странно. Ако можете да помогнете с някой съвет Моля пишете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1c0901de77
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей, много добре те разбирам тъй като аз съм в същата ситуация като теб, само където при мен е обратното. Мъжа ми е този който не иска. Моя съвет е да се разделиш с тази ти приятелка защото с времето ще става все по лошо а на теб ще ти се рефлектира върху отношението ти към нея и към твоето собствено самочувствие. Аз стигнах до там но поради причината че имаме дете изневерявам за да получа това от което имам нужда и същевременно успявам да запазя семейството си. Не стигай до моето положение, не е приятно. Бъди със жена която те задоволява сексуално за да не обвиняваш себе си за постъпките си след време и заради нейната фригидност вина да изпитваш ти.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4a324c5307
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Зарежи я и си намери такава дето да е като теб със същият сексуален апетит пък на тази и покажи някой манастир

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 095dc99e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ти искaш сериознa връзкa с рaзвитие, не виждaм кaкво ще ти помогне дa изневерявaш с други, a с нея дa продължaвaте дa тъпчете дa едно място. Приключвaй с тaзи връзкa, преди дa се привържеш повече към нея. Нямa смисъл, кaк виждaш семейство с aсексуaлнa женa, при положение, че ти не си. Дa живеете в лъжи, докaто те излови, aко пък вече сте и с дете ще стaне още по- сложно и стрaдaщите ще сa сте повече. Тя е билa яснa, кaзaлa ти е, че зa нея сексa е без знaчение, щом не изпитвa удоволствие, знaчи го прaви нaсилa. Зaтовa винaги съм кaзвaлa, че сексът е много вaжен в еднa връзкa и зaдължително трябвa дa се прaктикувa, преди човек дa взимa по- вaжни решения (семейство, децa).
Свободен си дa живееш именно кaто свободен мъж, търсещ "своето" си момиче, не прaви грешкaтa дa се обвързвaш в нещaстнa връзкa с последствия зa теб, зa нея, a след време и зa дете. Говори с женaтa спокойно, рaзделете се човешки, освободи себе си и нея и всеки дa си нaмери подходящият, с който ще бъде щaстлив.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8f33fb870d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я си помисли обратния вариант, ами ако беше някоя нимфоманка и искаше по 15 пъти на ден, всеки ден. Добре ли щеше да ти е? Заделяй 100 левчета, отивай при някоя кака да ти охлаби жилата и си свиркай.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 92ce3a57d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И моя любовник, има този проблем с '' неговата' УЖ не са правили секс никога, а са от почти 2 години заедно. На мен ми трябва секс пък и на него и взаимно се ползваме. Такъв е живота. Остави я тази тя не е за теб, щом след толкова малко време имате проблем.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cac0260d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз съм така с приятеля ми правим го 1-2 пъти в седмицата. На мен ми се иска всеки ден, но той няма желание. Но аз пак си го обичам и не мисля да му изневерявам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 35ac7c8788
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В една връзка трябва да има разбиране. И ако ти не можеш да я поддържаш без секс по-добре потърси момиче което е готово да прави секс когато искаш и ако тя иска де. Все пак има и моменти когато не е удобно за секс, но да го правите с удоволствие. Успех

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2c304eb882
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Вече знаеш, че не си допадате в сексуално отношение.
Какво решение ще вземеш за бъдещето ви си е вече твоя работа.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a26b92286c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Имах подобна госпожица прияителю, нещата бяха доста трудни.
И аз за да правим секс трябваше да правя какво ли не, все да съм инициативен, все да се притеснявам какво и е.
Резултатът беше, че се бях отписал като мъж, самочувствието ми падна и това че тя беше вечно в меланхолия, депресии и пасивна се прехвърли на мен.
Разделихме се и нещата за мен се оправиха, просто е много трудоемко да живееш с човек, който е затворен, пасивен дори в леглото.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7eb2af2c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Питай я след като твърди, че той е без значение - дали може да го правиш с някоя друга. Само това - без чувства. да видим като е без значение дали може :)
Реши проблема и не я губи щом я обичаш.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b69365db53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пич, виждам че държиш на нея, иначе нямаше да питаш тук и просто щеше да я зарежеш. Пробвай да я предразположиш, вечер преди лягане гледайте по-романтични филми, филми с еротика и секс сцени да видим как ще й се отрази. Ако няма ефект, намекни й да гледате заедно порно, но бъди внимателен да не си помисли, че си извратен. Прави и орална, купи й някакви афродизиаци и стимуланти. Ако това не проработи, последната спирка е психолог! Ако и това не стане... просто се разделете! Не си причинявай изневяра, да се обвиняваш, че си мръсник после. Не е мъжкарско да се изневерява. Ако действително е асексуална, нека си намери някой за нея. За всеки влак си има пътници.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c88a606cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз съм жена, но много се чудя на такива жени, които си постигат целта да са с определен мъж и изведнъж се сещат, че нищо не им се прави с него или не е нужно да му носят щастие. Другият път я попитай авторе, кое за нея има значение тогава, след като не е от значение да те задоволи. А до това дали ще изневериш или като мъж на място ще приключиш тази страница от живота си и ще си намериш нормална жена с интереси като твоите, ще ти кажа-само ти си знаеш, но по-малко ще се тровите и двамата, ако хвърлите картите на масата и решите въпроса веднъж завинаги.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 26dac1faf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Това ми прилича на заключване. Напълно е възможно в миналото да е имала емоционален срив, породен от някакво събитие, който да е "заключил" това желание. Така че или приемане на действителността "до живот" или с обща помощ и търпение справяне с проблема, ако има такъв /включително и при специалисти/, или сменяй партньора.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b5eed5709d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   За съжаление в теоята ситуация, нещата ще стават все по- зле и по- зле. Ти ще искаш, ще се дразниш, ще се сърдиш и това ще породи допълнително напрежение между вас. Отказите и и нежеланието, с което започва сексуалният контакт, ще рефлектира все повече върху самочувствието ти. Честно казано, не мисля, че ти изневерява, че е лесбийка или крие нещо, а просто има жени, които са си такива и това е. Щом казваш, че си пробвал абсолютно всичко, значи е време да помислиш, дали искаш живота ти от тук нататък да протича по този начин. И на теб и на нея ви трябва някой със сходна като вашата сексуалност. Ако започнеш да изневеряваш, просто ще влошиш нещата и всичко ще свърши зле за всички. Не забравяй, че един ден, ако вашата връзка се развие, ще искате деца, което повдига въпроса как точно ще стане това, при положение, че тя не иска да прави секс с теб, а и когато роди, този проблем ще се задълбочи още повече.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b2b79e7347
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   М30 с дете
Жена ми също е така, нищо няма да се промени, няма причини, никога не е обичала секса, а когато го има, е като в манастир.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9b7a7d76fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От автора
Виждам че ме разбирате явно ще трябва да скъсам с нея иначе в крайна сметка ще и изневеря трябва да намеря сили в себе си за да го сторя мислех си да отидем на лекар-психолог или сексолог но няма как да я накарам за нея това 5-6 месеца да не прави секс не е проблем даже не се и сеща просто не го приема за нещо сериозно. Дали не е преживяла нещо? не ми и споделя опитвал съм се да я питам за бившите и ама не споделя много-много мисля си да не е насилвана. Най-лошото е че не говори с мен за това и няма откъде да разбера дори ме обвинява когато я питам за секс че съм бил "маниак" говоря след 5 месеца "суша" как на мен липсата на секс ми "влияела" на нея не и всичко дотам. Дали наистина няма надежда? предполагам че някоя от вас жените която познава добре женската психология може да ми помогне със съвет да не би да е нещо на психологическа основа или просто си е такава.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a0ac94e338
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   При мен лично желанието за секс идва ако си харесам някого - един вид сексуалното желание се персонифицира. Ако нямам тръпка вмомента не ми се и прави секс. Това, което ти намеквам е, че може жена ти вече да няма чувства.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b69365db53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Пич, номер 11 е. Щом дори не иска да обсъдите въпроса, като възрастни хора и смята за нещо нормално да те държи на сухо по половин година... явно положението е много тежко. Бягай човече, тая не е у ред! Имам чувството, че тук говорим за пълен егоист, който въобще не мисли как се чувстваш ти! Да ходи в манастир или да си намери някой импотентен, нейна си работа! Може и да е насилвана, но каквато и да е причината, това надали ще разреши твоя проблем! Личи ти, че се измъчваш здравата, което е напълно разбираемо за мъж в твоето положение! Ние сме създадени да правим секс и си имаме своите нужди! А тази дори не иска да отидете на специалист и приема всичко за нормално, а е на 30, не на 15 все пак... незнам кога тепърва ще се "оправи". Живота е кратък, не се занимавай с побъркани. Правилно решение си взел - напусни я! За да е успешна една връзка, трябва да има хубав секс, а когато той дори НЕ ПРИСЪСТВА... това вече не е връзка, а СЪКВАРТИРАНТСТВО.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5e15899489
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Просто си е тaкaвa. Aко имaше "случкa" от минaлото, щеше дa търси и решение, зa дa създaде пълноценнa връзкa. Явно нaистинa не изпитвa подобнa нуждa. Ето, ти зa нея си мaниaк...
Не знaм aвторе, ти си решaвaш доколко си склонен нa компромиси, но помисли си къде и кaк ще бъдете след примерно пет години и реши дaли нaистинa си струвaт лишениятa. Товa си е естественa нуждa. Понякогa дори без дa ми се искa точно секс, ей тaкa ми е готино дa си лигaвя съпругът и пaк си сексим. Кaк си предстaвяш дa я прегръщaш, дa я имaш до себе си в леглото и дa трябвa дa се въздържaш... то все едно дa спиш със сестрa.
И после дa се чудиш кaк дa се криеш, че дa го прaвиш с другa. Пък винa, пък нерви...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker