На 25 години съм, но 22 години не го забравих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 25 години съм, но 22 години не го забравих
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2698 пъти
Здравейте, скъпи читатели! Аз съм момиче на 25 години от северозападна България. За първи път пиша любовна история и затова реших да я споделя с вас. Нека да започнем отначало. Преди години живеех в едно малко градче и тогава там имах шестима най-добри приятели, които се познаваме от детската градина и заедно завършихме средно образование. Бяхме 2 момичета и 5 момчета, но един от тях беше влюбен в мен. Един ден в училището организинаше една обиколка из града. Той за първи път ми подари малък подарък и много ми хареса. Минава се три години и той беше написал една бележка " Харесвам те, (името ми)! Обичам те! " и беше оставен в един учебник. Един ден учебника се озовава в моята чанта и реших да го разгледам и видях бележката. Тогава ми стана много гадно и отвратително. Започнах да намирам причина как да се скараме и да развалям приятелството и отношение ни. Правих много номера, лъжах много и също така интриги. И така докато стигнахме до 8 ми клас и казах, че няма да присъствам на бала, а той като разбра и удари силно вратата на класната стая и ми каза, че съм много била много долна. Започнахме 9 ти клас, но в различни специалности. Зарадвах се, че няма да го виждам постоянно. И така една вечер за първи сънувам как го целувам, как говоря сладко с него и как го прегрещам и веднага се събудих изпотена. Ако го видя и започва да ми става горещо. Минава се няколко месеца и той си хвана гадже и аз много се зарадвах. Обаче тогава и много исках да имам гадже. И така дойде един хубав слънчев ден и се запознах с момче, което ми харесваше, а той веднага разбра, че съм се запознала с едно момче и веднага ядох бой пред няколко хора. Направо ми стана чудно как така, че ме бие и даже ми не е никакъв. Явно някой му е казал и така няма гадже. Чудех се, как да си хвана гадже от друг град без да знае, но успях да го направя. Мина една година и той си купи нов телефон с камера. Един път ме снима и ме сложил дисплея. Едно негово гадже дойде и започна да ми крещи и аз й обеснявам, че нямам нищо общо с него и веднага отидох при него и му казах да изтрие снимката от телефона. Имах няколко такива подобни проблеми с него. Дойде последната година и аз се промених. Станах по хубава и на бала бях с хубава рокля, а той през цялата последната година постоянно ме гледаше. Зарадвах се, че завърших и веднага помолих на тате да се преместя в друг град. Приеха ме в УНСС. Но откакто се преместих и започнах да го сънувам всяка вечер. Имах няколко връзки и всяка вечер пак го сънувах. И не знам как да го махна от съня, но не мисля за него. Помогне ми! Не го искам този мъж. На 25 години съм и 22 години не го забравих. Нямам нищо против за лоши коментари и можете да пишете всичко каквото мислите. Това писмо го пиша в прост смисъл и на веднъж. Това е моята история и се чувствам изморена да бягам 15 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8e94bdacfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Интересна история. Частта с "той ме би и после си търсих гадже от друг град" няма да я коментирам по същество, но явно си доста лабилна личност и волята ти е слаба. Така, че освен съзнателно да си тренираш волята друг начин не виждам. Може да потърсиш в нета повече информация, но набързо - възможно е човек да контролира сънищата си с намерение като намерението трябва да е положително и да вярваш на 100% в него. Т. е. преди сън си кажи например "ще сънувам как съм на прекрасен горещ тропически остров преди залез слънце и гледам делфини да си играят в кристалната вода на океана пред мен" (колкото по-описателно, толкова по-добре). Прави го това няколко вечери подред и скоро ще започнеш да сънуваш как си на тропически остров и тн. Разбира се, може да го замениш с каквото си пожелаеш.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2712a1affd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това е любов! Защо не го искаш?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2712a1affd
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Тази история е доста интересна. Той знае ли, че знаеш за влюбването в теб?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2909e3f718
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дори не си направих труда да ти прочета историята. Пишеш, че си на 25 а от 22 години не си го забравила. Значи излича, че си била на 3 когато си се влюбила :D :D :D

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2712a1affd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката
Не съм написала историята както трябва да бъде. Написах я изведнъж и разказах няколко случки. Никога не съм била влюбена в него! Търся помощ да не ми се явява в съня ми. Въпроса ми да забравя откакто го познавам, тоест го познавам преди 22 години. Не го искам, защото не мога да приема такъв човек, който го познавам от малък. Ако се върна в предишния град и нещата са същите като преди и затова не се връщам често. Никога не съм разказвала тази история и затова реших да я споделя, просто да ми улекне.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2712a1affd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторката
История е разказана по няколко случки. Този човек не го искам, защото се познаваме от деца. Много ми беше странно за сънищата и не знам защо се появява. Макар не го харесвам и никога не съм била влюбена в него. Затова търся помощ. Той е усетил, че знам, че си пада по мен. Никога не сме говорили по този въпрос, но винаги говорим за други неща. Заглавието нарочно го написах така, но в смисъл, че го познавам 22 години и искам да го забравя.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f156556efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   4, точно защото не си я прочел, не си разбрал, че двамата са в една група още от детската градина.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2712a1affd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имах подобен случай, но сънищата не се променят и този човек показва, че ти е докоснал сърцето ти. Завинаги!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3fa8e66571
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А защо трябва да го забравяш? Хубаво е, че си била обичана...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 479a90f68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   На 25 пишеш като 5 годишна.... мани я любовта... ма верно ли те приеха студентка. Боже пази!

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d41ecdc3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Още едно момче с разбито сърце.. Добре де, не го искаш, но все пак виждаш, че той е лудо влюбен в теб, защо не му дадеш поне една целувка и да му кажеш: Виж сега, знам, че ме обичаш, но любовта е взаимно нещо и аз си мисля, че не съм влюбена в теб, разбирам дълбочината на чувствата ти, но разбери ме ако можеш и ти, ще ти дам целувка, ще ти дам себе си дори, но не мога да ти дам сърцето си, нека да си останем само едни прекрасни приятели, но не искай моля те повече от мен".. Когато му кажеш това - това е правилното твое поведение с него, ще бъдеш чиста пред съвестта си и душата си, не си го наранила и той ако е разумно момче, ще те разбере и ще си останете добри приятели, а ако не е, тогава вече е лошо. Ти си студентка вече, надявам се, че и той е добро момче, аз мисля, че това е правилното ти държание с него, за да не го нараниш. Разбери го и него - любовта е велико нещо. Хубаво е да си обичана. Явно ти си му първата и единствена за сега любов, не го наранявай! Не прави от това момче свиня, защото утре току виж много жени проплакали от него заради теб, много сърца току виж разбил заради теб и той.. Бъди много внимателна и недей с лошо, когато си обичана! Много е тежко да те отритнат когато обичаш..

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 095f44be08
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката
Към номер 11
Много ти благодаря за съвета, който ми даде. Ще пробвам след като се върна в родния си град. Става ми гадно, ако някой ме обича много силно. Избягвам го, защото мога да го нараня още повече. Много е красив, симпатичен, има тяло, има хубава усмивка, малко е тъп, добър човек, уважава моите хора от мен и не получил добро от неговите родители.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker