Да кажа ли на бъдещата му жена какъв е той - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да кажа ли на бъдещата му жена какъв е той
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 3208 пъти
Здравейте, мили хора. Ще разкажа максимално кратко историята си, за мога да получа от Вас съвет.
Падам си доста наивен човек и така животът ме срещна с на пръв поглед невероятен младеж, с който започнахме да си говорим, излязохме, не криеше, че има приятелка от осем години, но как само представи връзката си - " вече не е същото, но няма как да се разделим", а как ми отговори на въпроса дали ще се жени - " нормално, от осем години сме заедно, не е много супер да си с един човек цял живот ама вече няма как" - горкия той ! Сега го иронизирам, но не можете да си представите това добро, усмихнато момче как говореше,как ме гледаше, как ме търсеше и звънеше след врещата ни, няма как да не помислиш, че се е влюбил в теб. Не мога дори да го опиша, но бях сигурна, че е най-прекрасното и мило същество на света. Приятелката му я нямаше тогава, защото те са чужденци и тя беше вън от страната. Така сд поддадох след неговите настоявания, звънене, атаки. Осъзнавам вината си, но въпросът ми към вас ще е друг. Виждахме се известно време преди тя да се върне, беше стрехотно, пишеше ми, когато ме бяхме заедно, интересуваше съм как съм, какво правя, дори дали излизам с друг, когато е ивън града, ревност дори - няма как да не помислиш, че в влюбен. тя си дойде и той с такава тъга каза, че вече няма как да се видим, че ми се разтопи сърцето и как да не си кажеш Горкия... И така месеци наред аз страдах, чаках миговете да ми пише, изпаднах в депресия, защото знаех, че се жени, страдах много, не излизах, чаках го. дори го проверих от фалшив профил ( знам, че е долно) за да видя дали е курвар и излиза така с много, но за мое очудваме думите му, че попринцип не прави така се потвърдиха - той отказа кафе, каза да си ходи при други, че си има приятелка, която обича. И не, не се е усетил, че съм аз. Но така от профила разбрах, че остава сам края на месеца , но той не ме потърси да се видим, а аз нямаше как да де издам, че знам.
той е странен. Наивен и със сигурност не е гадняр в смисъл на лош човек. Питаше ме дали съм добре, че не иска да ми е гадно, не ми пишеше само за секс, интересуваше го - сякаш..
Почнах да го разпитвам от другия профил и той глупака си каза, че от време на време иска друга жена, но спял само с умни и те знаели, че не трябва да го търсят после. И не му пишели после. Каза, че е бил с пет българки, като му казва профила, че са много и той с очудване казва не, не са много ... За две години не били много !!! Как така само пет.. Но за мен това е много при положение, че той е с жена си постоянно почти и не е сам.
Вярвайте ми, вече не го искам. От няколко дена спя спокойно. Преди мразех нея, мислех, че тя е лошата и гадната, а то.. Чак ми се иска да я предупредя от профила, не нашите неща, а това за петте. Хора, тя ще се жени за него след 2 месеца! Като жена много бих искала да и кажа. Моля ви за съвет! Няма да ги разделя,а и заклевам се не искам това, защото мога, ако разкажа аз на нея какви неща знам, докато от профила ще и помогна да знае да го пази повече и да има наум, защото е възможно да е вярно все пак.
Да го издам ли? От една стана ми е гадно за него, от другс той си го заслужава. Историята е много по-дълга, но няма как да разкажа по-дълго, затова се надявам да усетите главното и да ми дадете съвет, благодаря ви предварително, просто не искам да съм лош човек, искам да постъпя правилно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: c18381eadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това прилича на някаква елмаз-ка история. Госпожо, няма лошо, ако сте се почувствали добре от контактите си с този младеж. То и стареж да е се тая. Но най-разумно е да не се месите. Защото това сто процента ще доведе до страдания за вас тримата. Говоря от личен опит. Любовните отношения са между двама души. Там се разрешават. Две точки определят права. Други две точки опревелят друга права. Не прасичайте двете прави, защото нищо интимно няма да остане и вие също ще сте от губещите.
М44

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: dc25197dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И що пък трябва да го издаваш?
Щото се чувстваш като поредната бройка? Еми да скъпа, такава си.
И за това не е виновен той, а ти. Така, че обвинявай себе си, а не него. Той просто се забавлява.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cfedb89d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ти май си го обичала и още пишеш за него като че ли с обич.. Той е противоречива личност - иска други, но е убеден в сериозността на връзката, и жената, с която иска да създаде брак. Иска забавления, а ако бъдещата му жена не е заета, ги търси при други.. Да, тип женкар, но скрит.. и умен..
Напомня ми на един мъж, който познавам.. Не знае какво прави или знае, но го прави умело и хитро, като заличава следите след себе си.
Да, пиши на жената от чужд профил. НЕ си мисли, че да помогнеш като узнае какъв е, ще й е от вреда. Бракът се създава с цел обич, а не наказание.. и лъжи..
Помогни без да ти е гузно..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d8c6c5d562
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И какво значение има човекът с колко българки или с колко небългарки е бил? Същественото в случая е, че той не намира необходимото удовлетворение във връзката си, и макар и да се жени, той в най-добрия случай ще продължава по същия начин. А в най-лошия - тази връзка (с жена му) ще се разпадне.
Къде е твоето място? Ами човек като си е свикнал на един "стандарт", т. е. да си има една официална жена и да чуква по нещичко странично, той едва ли ще се промени. Като гледам - на тебе не ти харесва нито ролята на "официалната половинка", на която постоянно ще кръшкат, нито ролята на странична бройка, която я чукват и забравят за нея... Тогава що дириш при този човек? Той нищо друго, освен тези две роли, не може да ти предложи! Да го промениш ли се надяваш? Забрави!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 52ed31986c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Aa, ти си онaзи с футболистa, нaли? ! И кaкво сегa, кaто не можa дa ги рaзделиш с неероятното си присъствие в леглото му, поне дa си отмъстиш. Серизно ли мислиш, че тя дaже и не допускa, че той си топо тук тaме чушкaтa? ! Хaх, че си нaивнa. Кaто обсебенa си, не зa пръв път пишеш по същaтa темa, остaви хорaтa нa мирa. Ясно ми е, че си се нaдявaлa дa се вредиш кaто държaнкa нa футболист, но... огледaй се сред свободни мъже. Бизнесмени, спортисти, кaквото тaм търсиш. Този го остaви вече нa мирa. Ти си знaелa, че е обвързaн и ще се жени. Не те е излъгaл, сaмa си влязлa с пълното съзнaние, че ще е сaмо секс и нищо повече. Спри се вече, че плaшиш с тaзи твоя обсебеност. Тя със сигурнист си знaе "цветето" след 8 г. връзкa, но тaкa или инaче си е нейният избор, не твоят. Ти си сaмо еднa от... е, от всички. И с този твой хaрaктер, дa ти иaжa, че и свободен трудно ще вържеш, прерaзгледaй и коригирaй поведението си, зaщото aко не, тaкa и ще си остaнеш сaмо зa временно ползвaне.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 505d894c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще ме умориш от смях! Значи, докато беше мил, внимателен и любвеобвилен ти беше все тая за другото момиче, че планира сватба и съвместен живот с него, които връзката ви може да провали и той да я остави едва ли не - пред олтара. Сега, когато разбра, че си една от 5-те бройки, изведнъж си се загрижила за житейското й благополучие и за това какъв живот я очаква с него. Толкова е лицемерно, че повече не може. Поне бъди наясно с мотивите си - искаш да си отмъстиш, за това, че са се подиграли с теб и си готова да разбиеш живота на приятелката му за целта (разбира се, с най-добри намерения). Ако целта ти беше да я предпазиш, както ти твърдиш, на първо време изобщо нямаше да се занимаваш с гаджето й, още повече, че ти е казал, че е обвързан и да не очакваш нищо от него. Не, че господинът не го залужава, или пък че нея я очаква розово бъдеще с такъв мъж, но ти си последната, която има право да се меси в това. Може и да не си лош човек, но това, което планираш е отвратително. Дръж се човешки - плюй си в пазвата, че не се жениш ти за него и продължавай напред.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c38e7db313
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не го издавай! Не е твоя работа.
Ж27

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8ba0bcd090
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторке кажи и защото никоя женя незаслужава да живее в заблуда ако това беше твоя мъж по добре да знаеше нали отколкото да живееш в лъжи колко много те обича и колко ти е верен. Това какво ще стане дали тя ще му даде втори шанс и ще си оправят отношенията вече е тяхна работа там неможеш да се бъркаш. Мъже вижте какво не е нужно да подкрепяте този индивид понеже няма да е толкова невинен ако това се случва на вашата дъщеря и това беше нейния бъдещ съпруг нали щом това се случва тя трябва да знае. Като премълчиш с нищо не им помагаш просто това ще е следващото разбито семейство по добре сега и кажи отколкото да научи след време недай си боже и когато имат деца.. не съм съгласна че това са си тяхни неща щом той е замесил и авторката, и други жени с който е бил повреме на връзката си, авторке трябва да кажеш на бъдещата му жена и каквото става да става.
Някой се оправят други се разделят но нямаш право да и спестяваш истината защото някой ден може и на теб да се случи по добре да знаеш отколкото да живееш в лъжи. Действай смело ти не проваляш нищо той е провалил връзката си в момента в който е започнал да се вижда с други жени ти вина нямаш за това може само да бъдеш полезна за жена му може да неиска да те изслуша но това е правилното подобно нещо не бива да го криеш.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5ce534a470
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 2 от авторка: далеч не ме води това чувство, наистина. По-скоро чувството на справедливост. А и всеки е нечия поредна бройка, така че няма нужда от този ироничен тон. На 22 съм, той е на 26.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4f9f62c95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ситуацията е доста деликатна. Бях в подобна неотдавна- сваляше ме момче и то доста открито, което си имаше приятелка, която на всичкото отгоре в последствие забременя от него. Сигурна съм, че нищо не подозираше за неговото поведение, но и аз не съм имала нищо с него. Е, мислех си дали да не й пиша, да й кажа, като на жена, но така и не го направих. Бях отвратена от него и от държанието му, не разбирах как не го яде съвестта, но някак не събрах смелост да се намеся. Понякога си мисля дали нещата между тях биха били различни, ако бях казала нещо. Истината е, че не е твоя работа да се намесваш в отношенията им. Разбирам, че се чувстваш подлъгана, с накърнено достойнство и откровено те е яд, че има мъже като него, които си правят каквото си поискат, но един разговор между теб и нея до нищо добро няма да доведе. Ако тя го обича, ще му прости и ще повярва на него, каквото и да й кажеш, а ти сама ще се поставиш в много неловка ситуация. Не мисля, че можеш да помогнеш, ако се намесиш, най-много да навредиш и да нараниш едно невинно момиче. Остави ги и забрави за тях, продължавай си напред и не се занимавай повече с нещастници, които не заслужават вниманието ти.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 89edb66e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля, че е редно да знае! Ако разбере след сватбата как би се почуствала, ще съжалява, че се е омъжила. По-добре според мен и кажи (дори да е анонимно). Но пък знаеш ли как ще реагира, надявам се всичко да е наред, накрая :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0203f868f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Според мен жена му заслужава да знае, за да може или и тя да ползва същите свободи или да си направи сметката дали иска да продължи с него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5ce534a470
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От авторката до 6: какво значение има, че е футболист, нито съм видяла от него пари, вече работя в банка, не ми е целта това, не мисля, че футболистите са нещо велико и недостижимо, за да искам да се "уредя".
Благодаря Ви за коментарите на всички.
Пс: жената едва ли да повярва на някой непознат, който праща чатове, но със сигурност поне ще се съмнява занапред, не искам дс се разделят, но поне ще е по-внимателна и той няма да си "живурка" така. Мерси още веднъж!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5ce534a470
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До номер 6 от авторка
Как прецени характера ми, исках съвет тук няколко пъти в различни моменти, защото няма накого да споделя, но ме засегна твоя коментар, аз съм ги "оставила намира", не съм аз тази, която само го търси, не можеш да си правиш мнението по коментари и писания кой какъв е и за цялата история като цяло. И все пак благодаря и за твоя коментар.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 171fa1ebdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   нямаш право да се месиш и да "отваряш" нечии очи. това е точно постъпка на ревнива любовница и нищо друго. квото и да казваш.
всъщност ти се иска и тя да се повуства наранена и излъгана като теб, да й стане гадно.

някои хора предпочитат да не знаят какво прави половинката им. аз например. даже предупреждавам да не ми се изповядват за такива неща. тъй че няма как да знаеш дали тя би искала или не да знае. демек не се меси.

глупачки такива. като не можете да понесете последствията от това да сте нечия любовница, отритната след време, не се захващайте.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: db334dde73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Безумие, това ми е коментара. Все едно да тръгна да звъня на приятелите на всички бивши гаджета, за да им разправям не до там романтични подробности, от какъв зор?
Всеки има глава на раменете и да си мисли, защо да се излагам и принизявам за подобни неща.
Обаче имах друг крайно нелеп случай, в който едно бившо гадже се загаджила с някакъв след бая години и му казала че съм бил ебади нещастника и че мо била бясна. Човекът намерил начин да се свърже с мен, чак започна да ме заплашва, а мен ми текът сълзи от смях. Даже в такъв момент не си стеува да казва човрк каквото и да било, а само да си плюе в пазвата че се е оттървал.
Само че ти още обичаш този мъж и точно за това измисшяш подобни глупости, жените често сте склонни към детинщини, макар да отричате.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5ce534a470
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До 16: жените често сме глупачки заради мъж или други неща. Всеки прави грешки, важното е да се учиш от тях, а а със сигурност се научих от това.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8459f16a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Здрасти, отиди и поговори с жена му. Разкажи му за мъжа й, макар че жените имат 6то чувство за тези неща и съм сигурен, че тя знае или поне го подозира. Никоя жена не заслужава такъв изрод до нея. Аз съм мъж на 27 и никога не съм бил прикрит с връзките си. Винаги съм поставял картите на масата и жените са знаели точно как стоят нещата. И съм горд, че не съм такъв боклук като този, който описа. Действай, за да не стават жертвите повече. Аз бих искал да знам истината.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 87f82d6b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От една страна, приятелката му наистина трябва да знае какво се случва с личния живот на бъдещия и съпруг, но от друга- не е редно да и казваш, да и показваш чатове и т.н. Не познаваш достатъчно добре него, пък камо ли нея, за да правиш такова нещо, не знаеш какви последстия и реакции можеш да предизвикаш. Когато си започнала с него, може би ти е идвало на ума, че не си ти нито първата, нито последната, с която той ще прави такива неща. Трай си и наистина не се намесвай в неща, които не са твоя работа.
Да и кажеш, би било добре и удачно, ако си и роднина, близка и т.н. но в случая, отстрани би изглеждало точно като някакъв вид отмъщение от твоя страна.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b68a0833e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   по-добре кажи на майка му!

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 28f660dd2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Здравей, авторке.
Писа тук няколко пъти, давахме ти съвети, обяснявахме ти някои прости житейски неща, дори предрекохме как ще протекат събитията и занапред. За жалост бяхме прави. Но ти не приемаш действителността, живееш в някакъв свой свят. Никой не те е лъгал, момчето ти беше обяснило от самото начало, че има приятелка, обича я, ще се жени за нея, и дори има дата за сватбата. Просто е искал малко да се позабавлява, и е смятал, че и ти също нямаш нищо против. За каква справедливост говориш! Търсеше ли я, когато излизаше с човек, за когото знаеш, че скоро ще се жени? Да не би да си очаквала, че ще развали сватбата, за да бъде с теб? Не се чувствай прецакана, защото не си лъгана. Друго щеше да е, ако той те е лъгал, че е сам и свободен, тогава щеше да имаш моралното право да го упрекнеш. Сега нямаш такова, именно защото си се съгласила предварително с дадените условия. Не прави нищо, не се вкарвай повече в никакви филми. След като такива ситуации те нараняват и ти е трудно да ги превъзмогваш, друг път като чуеш, че някой има приятелка, бягай бързо и надалече!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5ce534a470
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От авторката: но аз искрено се чудя дали може да бъде оправдан, защото те са заедно от малки, той е мъж, човек, иска му се да поживее, той се грижи добре за нея и не е лош мъж, много ми е казал не искам да ти е гадно, ще си намериш някого и все пак пет като бройка за две години ми дойде много, като той рядко остава тук без нея, а с тези жени е имал повече от секс за веднъж, както при нас - вид "връзка"... Мъчно ми е и ми е жал за него, него го е страх, би плакал даже, ако се каже на жена му. Оправдан ли е?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 22d5d2fd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   И какво има за издаване? :)
Той е с тази жена от години
и тя със сигурност знае, че чука И други, когато нея я няма.
Или... когато може, когато намери някоя като теб.
И като и разкажеш, на приятелката му, какъв е той....
Ами тя може усмихнато да ти благодари,
че си забавлявала мъжа й.
За такава възможност сети ли се? :)
Все пак той сега е с нея, а не с теб.
Имало е други, преди теб. Ще има и други, след теб.
Хората си живеят живота,
а ти ще им казваш кой какъв бил.
Сякаш те не знаят :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c0be5bb7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Номер16, коментарът ти е много злобен! Авторке, няма смисъл остави ги.. може би приятелката му подозира за неговоите изневери. Ама има и такива жени които знаят че мъжът им ходи и пак си затварят очите, единственото което ще постигнеш е той да те намрази, те и двамата може би ще те намразят и пак ще се оженят. Аз бях в по различна ситуация от твоята, но имах възможност да се намеся, всъщност аз имах връзка с човека, но ме остави и тръгна с друга. Оказа се, обаче че имал вече нещо общо нея докато сме били заедно.. Подозирах че ни е лъгал и двете, не беше честно нито справедливо. Много скоро те се сгодиха, 2 месеца след нашата раздяла а после се ожениха:). Няколко месеца бях като болна, постоянно плачех, много трудно ми беше но не направих нищо. Причината заради която оставих да се случат тези неща е че аз знаех какво искам.. исках този мъжът да обича мен, ако ме обичаше нямаше да се ожени за друга, нали така!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6f5526be22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Офф колко сте ми жалки такива анонимни доносници. Същата като тебе ми пишеше. С нейната и без нейната намеса си бях решила, че няма да бъда с този човек. Но какво постигна тя със съобщенията си - болка, съмнения за милион неща във връзката ми с бившия - неща, които сега ми пречат в настоящето с други мъже. Но по темата конкретно:
Още в началото си знаела, че ще го играеш втора цигулка. Сега няма за какво да те е яд. Не се меси в чужди отношения, в които не си желана по никакъв начин! И ако си толкова отворена и все пак го направиш, поне застани с името си - иначе ще си още по-гнусна и жалка!

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5ce534a470
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От авторката до 4: да, обичах го, много, много и не знам защо...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6a9be94126
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не знаеш каква им е връзката, може да са се разбрали преди сватбата да е свободно, може и да не са, не е твоя работа да се месиш в чужда връзка, от самото начало не е било.

И не си ти или ние тези, които ще го съдят и оправдават. Не е твоя работа той какъв живот живее, хеле пък жената, която даже не познаваш.

Не искаш да приемеш, че си никоя в техния живот. Докато се противиш на този факт, ще ти е тежко Щом го приемеш, ще ти олекне и този мъж ще стане никой за теб. Гледай си живота, гледай напред, миналото го няма.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 18a8ac086c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Авторке, ще прощаваш, ама аз никак не ти вярвам за уж добрите ти намерения. Оставила си злобата да те завладее, и искаш просто да им развалиш щастието от яд. Те така или иначе ще се оженят. Ти нали си приключила с него, какво значение има вече за теб.
Това, което можеш да вземеш като поука за себе си от тази история е, че всеки е готов да ти сваля звезди, да те ухажва и да ти звъни по 100 пъти, докато те вкара в леглото си. Виждаш, че в момента, в който тя се е прибрала от чужбина, той е прекратил всякакви връзки с теб. Човек ако е влюбен, винаги ще намери време. Не се оставяй да бъдеш използвана така.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 21cd943029
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Привет, аз имам връзка от 8 години. Той също ми изневерява с такива като теб, когато ме няма в страната. И знаеш ли какво.. много е жалко как се унижавате... чукат ви в колите... идват ви в квартирите.. перете им мърлявите гащи, готвите им любимите ястия... правите им свирки за добър ден :) А когато ние дългогодишните приятелки се върнем ни посрещат с цветя и бонбони.. вкъщи ни чака любящ мъж изнервен от мрънкането и ревността ви.. изтормозен от гадният секс не защото сам по себе си е бил кофти, а защото не го е правил с нас... Тааа.. до къде стигнах.. изкъпан и добре миришещ мъж.. Аз съм окей с тази ситуация... А ти си просто поредното завоевание, което е почесало егото му :)
Моят съвет е да не се месиш.. приятелката му на 100% съм сигурна, че знае не конкретно за теб, а по принцип какво той прави.. Тя е решила да търпи, а ти си тази, която е използваната и сега те е яд, че в края на месеца остава сам и няма да те потърси... Може и да те потърси, ако няма нищо ново на звездния небосвод.. но по-скоро моят съвет е да се огледаш колко свободни мъже има око теб и да си избереш някой от тях.. много сълзи и нерви ще си спестиш. Успех!!!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c5f88e98bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   А защо трябва въпросният мъж да бъде оправдан по някакъв начин? Ти си знаела от самото начало в какво се забъркваш, но тогава не те е интересувало, защото си получавала това, което искаш. Е, сега нещата са различни. Добре дошла в истинския свят, където никой на никого не е длъжен. Не падай ниско и не оставяй злобата да ти попречи да разсъждаваш трезво, до нищо хубаво няма да се стигне. Напълно съм наясно, че дори да твърдиш, че го обичаш, ти искаш да му го върнеш, искаш да отмъстиш, а не просто да отвориш очите на бъдещата му съпруга. Допуснала си да те нарани и сега искаш да направиш същото. Бъди над нещата- постъпи като голям човек и давай напред, не върши детински глупости.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5ce534a470
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   До 30 от авторката,
Такива като "мен", които си описала, нямат нищо общо с мен и нещата и отношенията, които съм имала с него. Благодаря за коментара, но не знам как можеш да имаш такова виждане и да се утешаваш, че спят с други, докато те няма, но не били като теб, откъде знаеш какво прави за тях, много му било гадно, че не било с теб, да бе да, тогава защо да го прави...
При нас ситуацията беше доста и друга и виждах как от нея му беше дошло до гуша, не съч ревнувала, не съм прала никакви гащи и подобни. Но мерси за съвета, а аз те съветвам също да намериш някой, който ще те уважава и тия оправдания и вярвания как не му е хубаво с другата и ти си много пред нея... да, да.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 46a15ff080
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Понеже го искаш само за себе си, ще кажеш... Толкава си елементарна!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 76dc14871b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Забелязвате ли какво заяждане на дребно сте си сформирали тук жените? :) Просто защото едните сте в едната ситуация, други в насрещното положение, а трети се опасяват да не изпаднат в някое от тези две положения... И тук давате пълен изблик на емоциите си. Разберете, че не бива да живеете в съжаление и в емоционална несигурност, това което се случва, просто се случва, приемете го и си продължавайте напред, това е моят съвет, ако можете, спазете го, ако не, ще страдате.
М, 37

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker