Как да го отделя от приятелите му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го отделя от приятелите му?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2885 пъти
Здравейте всички! Време е да напиша и аз моята история и да поискам съвет. Имам приятел от 2 години, обичаме се, но като всички и ние си имаме нашите проблеми и скандали. На първо място е ревността, неговата и моята... той ми има повече доверие отколкото аз на него, не знам защо... не ми е давал поводи за ревност, винаги ми казва как иска само мен и т. н.. и все пак ревност има.
другият проблем са приятелите му... според мен те му влияят зле във всякакъв аспект, правя така че да ги вижда по-рядко и за малко, знам че е ужасно и не е правилно... но то правя. Бяхме на море наскоро само двамата, прекарахме страхотно, толкова много внимание ми обръщаше, само ме целуваше постоянно и такива неща, след което се върнахме и той пак започна да излиза въпросните приятели, имам чувството че покрай тях, игнорира мен. Не искам да се вижда с тях, кажете какво дъ правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: df793858e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Гръмни сЪ. Я ти спри да се виждаш с твоите приятелки.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: dbe7f48154
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Какво да правиш ли? Промени начина си на мислене!
Защото ако не го направиш много скоро ще те остави и ти го казва момиче на 18г. Това го най-мразя да започнеш връзка с някой и да започне този някой, да те обсебва и да те иска само за себе си, и да не ти дава лично пространство! Ето това е лошото на гаджетата.. Където излезеш с нея/него където и да идеш паак същото не става така, не става! Той е човек като всеки останал НЯМАШ право да искаш да го отделяш от приятелите му! Защото аз съм сигурна, че ще те остави мъжете не обичат властни жени! А като не ти харесват навиците му, има и други мъже! Като не ти харесва някой, какъвто е значи не е човека за теб!

Непокорна <

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d205511205
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   В живота на един мъж освен приятелката му и родителите, приятелите са му много важни. Не са на 1-во място със сигурност, но просто той обича да прекарва времето с тях. Какво ще стане ако той обръща внимание само и единствено на теб и не прави абсолютно нищо друго? Ми този човек ще полудее просто. Той има нужда, всеки има нужда от това да си има приятели.

Както и при тебе. Какво ти пречи да си намериш или ако вече имаш просто да излизаш с приятелки. Насам, натам, колкото да убиеш времето и да се позабвлявате. Просто да разнообразиш.

Приятелите са едно от най - хубавите неща в живота. Онези истински хора.. (говоря за истинските приятели, а не за хората, които те предават)

Успех с връзката и.. недей. Не се опитвай да го отделиш. Той е такъв, когато е с тях, но когато е с теб е друг човек, убеден съм. Когато му позволяваш и не го ограничаваш в срещите с приятели му, със свободното време с което разполага, дори и с алкохола ако щеш.. вярвай, че той ще те обича много повече, просто, защото му позволяваш тези неща - дори и да знае, че може да излезе с приятелите си дори и ако му забаняваш.

Бъдете откровенни един с друг и просто живейте пълноценно. А пълноценния начин на живот включва приятели :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f2f356f4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ееее, айде, нали не очакваш съчувствие и съвет, за това как да отделиш някого от приятелите му??? Не е правилно и се осъзнай, изглеждаш неприятна и обсебваща. Аз съм омъжена и нито на мен, нито на него ни е минало през ума да ограничаваме приятелите си, с времето се превърнаха в общи такива. Това са хора с общи преживявания и срещите са много притяни... Ти просто си разглезена и хленчеща.... Айде!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: aa5db19fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Остави го да си се вижда с приятелите. Няма нищо по- лошо за един мъж, да му ограничават личното време- Времето в което е с братлетата си. На теб хубаво ли ще ти е, той да ти прави такива жестоки рестрикции... Едвали.
Ако го ограничаваш, в даден момент това ограничение ще "избие" по- много брутален начин, я с непрекъснати скандали, я с някоя изневяра.
Казва ти го мъж на 23 години.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 85009d0a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма да кажа нещо различно от останалите вероятно, но ще опитам да съм по-мека.

Как му влияят зле? Краде, бие се, амфетка се, заради тях? Ако е така - да, може би имаш право да се опиташ да го държиш настрана.
Но ако под "зле" визираш това, че не те целува постоянно.. стига!

Накрая ще му омръзне, защото си е изнервящо. Минала съм през това. Имах една приятелка, която много обичах и тогава приятелят ми не я харесваше и много ревнуваше. Е, казвам ти, поведението му толкова ме изнерви, че накрая го зарязах. Не заради нея, а заради самия него и неговото тъпо, обсебващо и ревниво поведение.

Казвам му една вечер, че ще излизаме по женски само двете и той се натресе. Е смятай как се чувстваше тя като ни светеше и после започна да ме избягва. Никак не ми беше хубаво.

Вместо да се опитваш да го отдалечаваш от тях, опитай да се приобщиш към тяхната група. Може пък да са читави хора и да ти се случи нещо ценно. Ние със съпруга ми сме така вече, аз се приобщих към неговия кръг от приятели и сега даже често, докато той е на работа, а аз не, ми звънят и излизам с тях, а той идва при нас след работа.

Бъди толерантна, готина и забавна, а не капризна, манипулативна и взискателна. Повярвай ми - първите печелят хубави връзки, а вторите самота и разбити мечти.

:))
Казва ти го жена на 35 :))))))))))))))))))))))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 81d2eef17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Как така ще го отдалечаваш това са приятелите му все пак не е твоя собственост че да го искаш само и само за теб според мен ти му влиаеш зле не те. Ако те му казваха остави я тази от нея неможе да се виждаш с нас? а какво правим тогава.. все пак тях ги познава преди теб били са толкова време приятели а сега се появяваш ти и му налагаш твойте глупости да ги остави а защо да не остави теб ти утре може да идеш при друг докъто те ще са му винаги приятели :) а сега им се извини след това което правиш щом те не се опитват да отдалечът него от теб значи ти си тази с най малкото право да ги отдалечаваш. Жадна си за внимание искаш всичко за себе си и знаеш ли какво си ти ЕГОИСТ и нищо друго. Ако го обичаш ще искаш да се чувства добре сред теб приятели и т. н. а защо веднъж не го попита да излезеш с тях така ще си с него а той с тях. Спри с тази безумна ревност преди да си го загубила защото с това твое ограничаване друго няма да постигнеш това е лудост не е нормално. Не го притежаваш не е вещ уважавай и него и приятелите му ако той ти каже няма да се виждаш няма да говориш с твойте познати как ще се почувстваш между чука и наковалнята нали защото го обичаш неискаш да го загубиш но няма да искаш да загубиш и приятелите си който са ти от доста повече време такаче щом на теб не би ти харесало и на него не му харесва кой знае как се чувства заради теб. Дай му свобода ако те обича ще е с теб и няма да погледне друга в твое присъствие и отсъствие защото има теб а ако не те обича и да го криеш само у вас пак ще намери начин да излезе с тях или да иде при друга това го запомни но колкото повече ограничаваш един човек толкова повече го отдалечаваш от себе си :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: dec97fb71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не можеш по никакъв начин да го отделиш от приятелите му. Очаквах да пише, че го карат да се дрогира или краде или нещо такова, а ми звучи сякаш просто имаш проблем с нуждата от внимание и ревността. Преодолей проблемите си, защото ако е така с него ще бъде така с всеки.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1e485890c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Всеки човек има нужда от малко лично пространство . Както той уважава твоето , така и ти уважавай неговото . На теб надали щеше да ти е приятно той да не ти дава да се виждаш с твоите приятелки и да те кара да си нон - стоп с него . Спри да го задушаваш и му дай малко лично прастранство , ако не искаш накрая да останеш сама , защото не виждам кой мъж би те търпял такава ! Даже не знам той как още е с теб .

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f82d50984b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Авторке - ще спестя какво реално ми се иска да ти кажа...! Помисли си пак дали си права. Ти не споменаваш, че приятелите му имат лоши навици - са наркомани, или крадци, или побойници.. - ти просто искаш да го разделиш с всички... Нормално ли е..? !

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4cf0ea86de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Никой няма правото да отделя никой от приятели и така нататък. Преди години такъв тип човек се опита да ми ограничава свободата и познай какво стана: Постави ми ултиматум да избера между него и живота си и познай какво направих: Бих му шута и повече не се върнах при него. Така, че мой съвет е да не го правиш, а да му дадеш лично пространство, защото и теб някой да те ограничава, ти ще му биеш един ритник така, както си трябва.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e55f93b95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12ти номер- Алооо, хубав съвет даваш, но много закъснял. Темата е от преди 7 години!
Напоследък някой/и упорито изравя стари теми от сайта. Човеко, като ти е интересно чети си ги сам, няма нужда да ги реанимираш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c5d1a31c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Моля? !!! Искаш да го отделиш от приятелите му? ! Ти в час ли си? !

Преди имах едно такова гадже. След 7 месеца ѝ бих шута. Я спри да са виждаш ти с твоите приятелки. Да те видим тогава какво ще кажеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker