Как мога да си намеря приятелка??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как мога да си намеря приятелка???
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2734 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 17 години от Стара Загора но "Върлувам" и във Сливен :) Както се разбира от заглавието си търся приятелка. Но не ей така просто да си имам. А защото изпитвам тази нужда! И то не от скоро. Това си ми е като мечта.
Не се сдържах ето на края реших да посегна даже в мрежата където се надявам да получа малко помощ. :)
Аз съм човек който лесно се замайва по момичетата. И то много лесно. Не знам от къде съм черпил от това проклятие. И винаги ме е натъжавало когато видя една хубаво момиче и като се сетя че съм сам самичък.Игнорират от нежния пол. Но не знам как да да превъзмогна тази празнота.Не мога да си намеря подходящата половинка поради няколко прости причини които са сериозен фактор наистина.. И те са че не съм особено висок и силен според изискванията на повечето момичета. Нямам някакви необикновени дарби или дар слово но пък имам отлични знания в най различни области-аз съм човек с когото дълго можеш да "спориш" така да се каже стига да има някой да ме изслуша :) Много съм притеснителен и не знам как мога да заговоря едно момиче. Гласът ми се променя и започвам да се потя.Получавам нещо като сценична треска. :( Много се срамувам и честно казано по този начин не знам как мога въобще да я докарам. Трябва ми едно нормално образовано и интелигентно момиче с което да споделям. Толкова е просто. Но къде да ги намеря? Не ми обръщат внимание и не знам защо.. не че съм нямал просто всички се оказват китайска стока.. така де..с лош характер които лесно те забравят след това. :(
До момичетата: Какви са основните причини едно момиче да не обръща внимание на момче.. незаинтересовани ли сте? Как може да ви впечатли едно момче? Поне да спечели малко вниманието ви колкото да ви привлече погледа или времето за един кратък разговор че да го разберете.. Много трудно се намира нематериално момиче. Днешно време всяка втора е кифла.
А до момчетата: Хора а вие как "успяхте" .. каква е вашата тайна. Само не ми казвайте че фитнеса е решението. Не че не спортувам..
Не вярвам че ще остана самотен.. макар че е много вероятно. Но не искам това да продължава така на тази ми възраст. Трябва ми стимул и това е най добрия за който се сещам.
Моля за съвети и от двата пола :) мерси предварително..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3625ae0629
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм момиче и ще пробвам от отговоря на въпроса ти. В един мъж на първо място ме впечатлява излъчването, не говорим колко е висок или силен, а усмивкара, защото за мен тя е отръжание на душата. На второ място интелекта, защото ако някой не е на моето ниво, как мога да проведа разговор с него. Един съвет от мен, не се старай да впечатляваш бъди такъв какъвто си и вярвай, че ще дойде деня, в който не ти, а някой ще впечатли теб. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 78c30fc769
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Не знам за другите момичета дали е така, но за мен мога да кажа, че не обръщам внимание на някой точно когато съм незаинтересована.
Не съм материалистка определено. Всичко което бих искала от едно момче е да знам, че има човек на когото мога да разчитам и споделям всичко. Не мисля, че за да съм щастлива ми е нужно богато момче, по -скоро предпочитам да съм независима.
Тъй като имам доста сложен и силен характер, харесвам момчета които могат да ми опонират. Такива със силен характер, с уверена походка и в никакъв случай да не обръщат внимание на всяка. Такава съм и аз и ако е някой, който е готов със всяка да бъде просто защото " има нужда" би ме отблъснал.
Това, че гледаш да се харесаш все на някоя си личи и това не мисля, че би се харесало на някоя, защото просто изглежда, че си без определен тип и някак си навит на всяка. В същото време ми харесва и това да е четящ, грамотен и възпитан. Това, че можеш да говориш по доста теми ти е . Но да да се стигне до разговор първо мисля, че трябва да промениш държанието си. Послушай ме за тези неща по - горе и ще видиш. Поглед не се привлича ако си всъщност невзрачен както се описа.
Това вече може и да ти е ясно, но преди всичко момичетата харесваме момчета с главно М.
Добре е да знаеш как да владееш разговора, мисля, че след като можеш да говориш за доста неща няма от какво да се срамуваш

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ccdaed4471
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма значение това, че не си силен! Просто не се притеснявай Бог ще направи така, че да срещнеш най-подходящия човек за теб

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 19e66e2691
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Започни да разлепяш обяви по улиците

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 529359a2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Братле, то на 90% от нормалните мъже мечтата им е "просто едно добро, образовано, красиво и интелигентно момиче, с което да си споделям". Следователно такива момичета са много кът :)

Най-големият ти проблем според мен е прекалено романтичната ти натура - очакваш, че нещата трябва да се развият по някакъв приказен начин, живееш в някакви илюзии. Докато се срамуваш и трепериш няма как да станат нещата. Ти мъж ли си или п.. ка? :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 213bac453a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братле, честно казано в последно време и аз се чудех дали да не се допитам до други хора също като теб. Чувствам се по същия начин и те разбирам перфектно. Разликата ни е в това, че аз съм на 20, работя и за жалост живея все още с родителите си :D Иначе сексуалният ми живот e що годе добър но друго си е да си имаш човек, който да е до теб освен, когато сте в леглото. Прав си за кифлите, в днешно време е истинско чудо да се натъкнеш на някоя, която не я вълнува колко ти е голям бюджета и пакета ти If you know what i mean...

M20

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 86d54ca0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моето мнение е че не трябва д атърсиш целустремено любовта колкото и килширано да звуци когато човекът дойде ще разбереш. Когато човек е хиксиран от дадена идея обикновено не се получава а когато не мисли толкова а това му се получава от чбиста случайност. Не бързй за никъде относно това фокусирай се върху други неща излизай пък каквот му дойде. На тази възраст младите не отдават значение на това ми се струва имам предивд някой не се сериозни в отношеунията си спрямо половниките си експерементират прочие. Интересуват ги някой неща чисто визуално в даден момент повечето надскачат това и искат нещо повече от бъдещите им половинки. По-принцип е доста трудно да откриеш човек за теб и ако питаш защо ами огледай се хората на какво дерадже сме. Не се отчавай много много си млад.. Но трябва да направиш нещо относно своята срамежливост и липсата ти на контакти казвам го като такъв човек не трябва д попада ш в дупката на уидинението защото в даден момент ще се отделиш от света. Ако искаш можем да си говорим изрично подчертавам говорим тъй като си приличаме в някой отношения не знам ка кще стане тъй като в сайта не позволя размяна на котакти

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ea34fb30df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   и аз съм така като тебе честно казано сложна работа е за мене и аз съм се примирил и си живея живота и не го мисля може да останем самотни завинаги или може още утре да стане работата Всичко е до късмет и желание

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 74f63282fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бъди себе си! Учи, уважавай и споделяй. За всеки влак си има пътници. ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ffff4818f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Почти всички на около твоята възраст си мечтаят за това. То си е време вече, да се намери партньор в живота. На твоята възраст лесно човек се замайва по другият пол. После е малко по - трудно, гледат се и други неща, но пак се замайва.
Не си прокълнат - просто нямаш нужният опит. А този опит се трупа на база опит - грешка. И до толкова биваш отхвърлян, че чак почваш да си мислиш, нещо на мен не ми е наред. Не е така, просто условията не са създадени.
Аз също не съм висок, нито силен - това не ми пречи по някакъв начин.
Ако момичетата с които искаш да бъдеш - са с нагласа трябва да си висок и силен, значи не трябва да си с тях. Ако пък не познаваш други, значи трябва да се запознаеш с такива. Къде - може би някоя обществена организация, или някой курс. Просто момичетата които ценят стойностните неща - не се намират по дискотеките, предимно те се интересуват от други неща. Какви други - не този въпрос е важен, по - важният въпрос е - ти от какво се интересуваш.
За да имаш дар слово - ти трябва да си минал през много неща, и да можеш да ги разбереш.
Надявам се под това да водиш спор - не означава, да си контра на всичко, това на никой не се харесва. По скоро можеш да разсъждаваш над това което ти казва партньорката, но да го правиш така, че ползата да е за нея.
Нормално е да си притеснен - притеснението обаче се разбира от човекът срещу теб, които също се притеснява и желае да избяга от ситуацията. Защо - ти дори не казваш нещо лошо. Не човекът улавя твоето настроение и изпада в сходно - това което казваш е второстепенно.
Ако мислиш, че опитвайки се да кажеш нещо, от устата ти ще излязат само звуци, не и думи. Тогава не се опитвай да говориш с тях. По - добре просто отиди близо до тяхната компания и стой близо, дори не ги гледай, ако и от това се притесняваш, просто стой близо, сякаш случайно си там. А когато мислиш, че можеш да се включиш в разговора - направи го - изкажи мнение - но не мисли, как ще реаргират, това само ще те направи неуверен, просто кажи нещо по темата и замълчи, ако пък тръгнат да се правят на интересни - се оттегли без да казваш нищо.
Както казах, образовано момиче - няма да намериш по - дискотеките - виж на някой групов урок по - може. Трябва да определиш твоите интереси какви са - отиди там където можеш да реализираш твоите интереси. Но това няма да стане - без да си наясно със себе си, трябва да прецениш ти какво искаш - и отговорът не е искам някоя. Тази някоя трябва да отговоря на това което ти искаш, на твоите интереси. Ако трябва работи над себе си първо.
Те не ти обръщали внимание - погрешно - ти какво направи да ти обърнат внимание - отговорът да не е дръпнах им плитката. Ти си този който пръв трябва да обърнеш внимание на човека, или поне да покажеш желание да се запознаете - след като се запознаете трябва да покажеш интерес, не към човека конкретно, а към това което казва, и тук само слушай и се съгласявай в началото поне, да знае, че може да се отпусне, да говори свободно, без да го съдят (говоря за човека общо). В началото не ти си важният, не на теб трябва да ти се обърне по - голямо внимание. Тя е по - важна - докато не видиш, че има голяма разлика между твоето и неговото мислене. Ако има такива моменти - ще аргументираш твоето мнение - ще видиш дали го приема и ако не го приема, ще се оттеглиш.
В началото просто се стреми да бъдеш приятел с момичето - а не гаджета. Много по - вероятно е тя да се съгласи да говори с теб, а не да ти даде тялото и мислите си.
Казах ти повечето неща - има и други - има и такива които още откривам. Но съм реализирал това което мечтаеш.
Хубаво че не вярваш, че ще останеш самотен - защото това е много - Малко вероятно. Нали знаеш - човек и добре да живее се жени. Достатъчно е да позволиш това да се случи.
В пред вид ниският ти опит - е много вероятно да не намериш момиче точно в този период. Но имаш по - голям шанс ако ме послушаш, а това са още 10г. опит и анализи.
Ще намериш подходящото момиче - ако не успееш да намериш, ще намериш начин да го създадеш, но сам няма да останеш. Кога обаче ще реализираш мечтите си, това никой не може да ти каже. Но един ден, ще имаш толкова опит и знания, че ще си неустоим за много момичета и една или повече ще се влюби в теб повече, отколкото ти се иска. Дори ще спреш да излизаш с много хора, ще се ограничиш до определени хора, защото те ще са ти напълно достатъчни.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0dfa0cf000
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж, има време да си намериш приятелка, няма да дойде края на света дори да не си намериш скоро. Да, повечето държат да имат, защото просто нали е модерно, особено ако си минал 5-10 момичета. И да, според повечето вече е срамно да си на тринадесет и да си нямаш приятелка. Както и да е, има време за всичко, особено ако искаш момичето до теб да е свястно, смисъл да не е лесна, което в днешно време.. е, трудно се намира такава, но не е и невъзможно. Питаш и момичетата какви момчета харесват. Защо някое момиче не проявява интерес към някого? Ами повечето поне според мен, ако не харесат някой и го разкарват. Нали се сещаш, ако не си красив, с плочки, феймъс и т. н повечето ти бият дузпата. Мое мнение все пак. Аз лично и аз съм с претенции, но гледам да оценявам хората, защото се замислям, че и ако някой има такива претенции към мен ще ми е кофти. Аз лично харесвам момчета, които са себе си. Трябва да имаме общи интереси, както при мен футбола. Като ми каже някой, че харесва футбол, точка за него :Д Добре би било да имате нещо общо, за да се разбирате. Клишета като противоположностите се привличат, не мерси. Да се държи добре също, а не като някакъв селянин по улиците, да не е някой дето не може да ти каже две изречения. За външен вид имам си критерии, но това няма значение, защото не е важно. Както момчетата казват, че искат свястно момиче, което да го разбира и да се чувства добре с нея, така и момичетата искат това, независимо на колко лесни се правят. А и спокойно, рано или късно ще си намериш момичето-мечта, ако ти се занимава с лесните, успех, такава лесно може да си намериш.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ebd81724b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От Автора:
Благодаря на всички за откровените отговори и съветите.. ще поразсъждавам дълбоко върху тях.. :)

До номер 2 .. Не аз не съм такъв че бих тръгнал със коя да е..
Точно обратното..Не съм казал на някое момиче да ме обича само защото съм имал нужда..И не искам да се харесам на всички момичета аз търся някоя особена и специална.. не ми трябва цял харем..последното което искам е да съм женкар..А останалите които са се доказали като изкуствени момичета просто ги игнорирам.
До номер 6 .. Не разбирам защо мислиш че имам "прекалено романтична натура" смисъл това трябва ли да е лошо? Не съм някакво размекнато момченце.. Но тук става дума за момиче..
До номер 7 .. Пич аз си нямам и понятие що е то сексуален живот.. както казах аз не мога да заговоря едно просто момиче какво остава да говоря за плътски удоволствия (които не са най важното в една връзка).. whatever.. Мерси за отговорите .. ще видя как ще я карам на татък.. Ще се опитам да променя подхода си..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4e96747168
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Хaх, мъжете сте стрaнни, искaте точно типa женa, която нямa нуждa от мъж :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 86d54ca0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 8 съм отново. Интересното е че и момичета и момчета си мислят това нещо като чета предните постове от момчета стигам до това заключение. Май ще се окажат че свестните хора не се кътят а прсото явно не ще попаднаи един на друг. Понякого особено като по-малди самите ние сме взимали крайно погрешни решения губили сме наистина качествени хора заради липсата на опит сед това пък сме попадали на неподходящите хора било то лоши хора или добри хора но които просто не са ни сходни. Трудно се намира човекът с главни букви за теб но не трябва да се отчайваш като го срещнеш трябва да си твърд за да не го загубиш защото хората можем да сме гадни като видим че някой е щастлив дали ще го правят осъзнато или не. Може би човек трябва да натрупа някакъв опит да се подготви за човека който по късно ще срещнееш. Не го мисли учи забавлявай се излизай с хора живей пък любовта когато дойде. Наистина желай на всеки един от тук и по-принцип на всекиго да серщнеи своя единствен. Някой по-въздрастен ще каже че е доста наивно това че такова нещ няма и така нататък но не съм съгласна може да е рядко омже да е труднопостижимо но вярм че е въжможно да се случи от нас и от другия човек зависи. Но няма да лъжа като чета историите тук и не смо като гледа м хората сериозно се отчайвам.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 78c30fc769
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От номер 2. Не казвам, че искаш да си такъв, а че ПРАВИШ ТАКОВА ВПЕЧАТЛЕНИЕ според мен

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 697d4706b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Здрасти и от мен, какво да ти кажа... Да започна с това, че си доста малък, макар че си мислиш, че имаш няква нужда от любов. Трябва на първо време да си изясниш защо си търсиш момиче, просто за да не си сам, защото дтугите са си намерили или мислиш, че ти е дошло времето. Ако си мислиш, че е третото няма как да си сигурен, защото любовта те връхлита без да се усетиш и после не знаеш сън ли е, какво е що е. Просто не си го поставяй като фикс идея, защото диакато станеш на 23, 24, 25 много неща може да се променят... искам да кажа, че като минеш 20 ще почнеш да се замисляш по срриозно.
И още нещо не слушай номер10, защото е лесно човек да чака и да се надява, съвсем друго е да се сблъска с действителността и с това, което се случва и да действа по въпроса, а не само по цял ден да стии вкъщи пред компютъра и да си мисли, че е щастлив. Щастието е навън, в свободата, да протегнеш ръце, да вдишваш летния въздух, да стоиш под дъжда, да те вали и да се чувстваш жив :)
Та така... мисля, че номер10 е един бургазлия, но няма да си признае, че е той, защото мрази да рискува и да се бори ;)

Авторе, дано бях поне малко полезна :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: bfb236caf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Здравейте и от мен. Не знам тук кой на каква възраст е от коментиращите, повечето не споменавате това. Та така аз съм мъж или по-скоро младеж :D На 22 години съм. Ако знаете колко проблеми са ми на главата, не е истина, но не това е темата. Един от проблемите ми и на мен е това с намирането на любовта, или гадже за малко, което се случи първо. Аз смятам, че трябва първо си хвана приятелка, да се опознаем и видим какво ще излезе и дали ще пламне огън от любов или само ще си останем с прехвърчането на искри. За това, дето по-нагоре някои споменават, че човек трябва бъде мъж преди всичко с главно М да и това го има, но според мен трябва е и добър и мил със жената до себе си. Жената се нуждае не само от "нацепен батка с мускули и плочки", а и от доза нежност и романтика. И аз не съм перфектен, ей ся ще ви спомена колко съм дребен, обаче самочувствие не ми липсва, разбира се не прекалявам и с него (не се фукам, нито перча, не съм нарцистичен все пак). Та ето: висок съм 164 см, 58 кг. малко изкърпен тук таме с две операции. Не тренирам спорт никакъв, не пия алкохол и цигари не пуша. Но яко се кефя на живота, дет вика авторката на последния коментар, Номер 17 радвам се на дъжда, слънцето и вятъра. До сега мога кажа, че момичета са успявали два пъти да замайват главата ми и то сериозно. За пръв път се влюбих или почувствал любовта, когато бях на годините на автора, на 17 години. Беше в една дискотека. Тва беше любов от пръв поглед. После бях болен 2 седмици. Последния път, беше по-сериозно, или поне аз приех нещата сериозно, а момичето отсреща излезе "кифла" както се изразиха някои от коментиращите тук и в частност автора. Та въпросното момиче не вземаше нищо насериозно от моите чувства. За мен си остана страдането и болката. Както и да е. Шантавото е, че тя беше само на 16 години. От тогава си казах, повече никакви момичета под 18 години. Те още не знаят какво искат от живота. А аз вече, смея да твърдя и то смело, че знам какво искам от живота. Та така занимавки с ученички 16 годишни не мерси, 2 пъти дори се опарвах вече с тях. Сега аз съм човек работещ, завършил висше, и мислещ да запише второ висше и знам какъв искам да бъда и съм си изградил някакъв план за живота. Мисля ставам юрист, и в сметките и плановете ми влиза и едно момиче, както го описа автора: "умна, интелигентна, красива и т. н... " И аз знам от опит се убедих, че такива няма в дискотеките, когато отида в дискотеката, се затвърждават твърденията ми, явно тези: умните, интелигентните и красивите си стоят вкъщи и четат някоя книжка или размишляват за своя бъдещ и красив "принц на бял кон" ама и принца е бял, а не като в оная реклама "негър на бял кон " :D това последното с негъра е шега, нищо лично към цветнокожите хора. Не съм расист. Хайде лека вечер, че се отплеснах. Дано съм ви от полза. И авторе успех с намирането на любовта, не си сам повярвай, и аз вече напредвам с възрастта и се усеща самотата много сериозно. Не се живее сам, това е истината, няма си и остана самотник. А за кръга хора, да прави сте, всичките ми познати вече са с приятелки, и си гледат приятелките и никой не се обажда всеки си стои при жената. Познатите ми все са на моята възраст ( един на 23, двама на 21, трети на 22 години).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker