Любов от разтояние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов от разтояние
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1304 пъти
Привет на всички,
Имах приятелка от 3 години и 9 месеца. Връзката ни беше много трудна, защото бяхме на почти 250 км. един от друг. Първите 2 години вървеше нормално( тоест виждахме се по често), но след това започнах работа в която нямах абсолютно никакво време нито за мен, камоли за нея.
Преди 1 месец ми каза че иска да остане сама за известно време, като разбирасе ми беше много трудно. Тя избра да се върне при мен, но преди 2 дена ми съобщи, че неможе така и окончателно се разделихме. Само я помолих на датата която правим 4 години да се видим и да изкараме целия ден заедно. След като си обещахме това решихме да не се търсим до тогава.

Какво да правя, много съм объркан?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: c9fec8ae00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За да се запази една връзка, тя има нужда от общуване между хората в нея. Вие трябва дс намирате време за разговори, дори и да са по телефона. Може би твоята приятелкс е сметнала, че намираш работата си за по-важна. Това я е обезкуражило да продължи връзката си д някой, който не намира време за нея и вашата любов. Поддържането на яръзка от разстояние е трудно начинание, но не невъзможно. Виж как първите две години сте били добре.. когато сте си общували и как след като си започнал работа и сте намалили разговорите всичко е тръгнали надолу. Връзките имат ощнужда от споделяне, за да продължат пълноценното си съществуване. Мисля, че ако идкаш да сте заедно отново, трябва да намираш повече време за любимата си или да си намериш нова работа. Щом веднъж се е върнала при теб, тя е видяла че няма промяна в отношенията ви. Ако направиш чромяната, приятелката ти ще се върне при теб. Очевидно иска да сте заедно, но трябва да намираш време за нея и вашата връзка.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0fb64a0884
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Направих всичко, напуснах работата, която много малко хора имат възможност да я започнат (бях Управител един ог най големите супермаркети в БГ). Извинявах и се ходих при нея, но нищо.Тя мисли че ни трябва време, но се страхувам, че ако я оставя сега няма да се върне никога.А и аз ще изгубя чувствата си,незнам какво да правя.Дайте ми някой съвет.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0fb64a0884
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направих всичко, напуснах работата, която много малко хора имат възможност да я започнат (бях Управител един ог най големите супермаркети в БГ). Извинявах и се ходих при нея, но нищо.Тя мисли че ни трябва време, но се страхувам, че ако я оставя сега няма да се върне никога.А и аз ще изгубя чувствата си,незнам какво да правя.Дайте ми някой съвет.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0fb64a0884
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Направих всичко, напуснах работата, която много малко хора имат възможност да я започнат (бях Управител един ог най големите супермаркети в БГ). Извинявах и се ходих при нея, но нищо.Тя мисли че ни трябва време, но се страхувам, че ако я оставя сега няма да се върне никога.А и аз ще изгубя чувствата си,незнам какво да правя.Дайте ми някой съвет.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c9fec8ae00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Търпението е всичко. Ако не изчакаш и не дадеш шанс на времето да поптави някои неща, само ще съжаляваш после. След време може да се съберете. Може дори ти да разбереш, че чувствата ти за се променили. Ако не те иска сега, не бъди нахален, но и не я иставай съвсем. Опитай се да бъдеш част от живота й. Късмет :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0fb64a0884
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много е трудно найстина, а ако и звъня веднъж на седмицата дали ще е добре или трябва по често ?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker