Постоянни кавги, нападки, проблеми, главоболия .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянни кавги, нападки, проблеми, главоболия ..
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2151 пъти
Добър вечер! Искам да споделя случващото се с мен. Първо да се представя : Момиче на 24 съм, работя в офис за превод на документи, омъжена съм от близо 3 месеца, а с съпруга ми сме заедно от м. декември ; Бяхме гаджета 7 месеца, преди да решим към по-сериозната стъпка.
Много е особен: Не дава муха да прехвърчи над личните си вещи : коли, лап топ. и прочие, всичко знае, какво, как защо, за всичко си има причина и бяснение.
Проблема ми с него е следният: ПОСТОЯННИ и неуморни от негова страна ( с постоянно ужасяващия си полицейски тон ) забележки от рода на : загасяне на лампи, забравена измита чаша, забравена врата, забравено какво ли не..
Аз не съм малка на год, вярно израстнала съм малко- глезена, но се справям с къщната работа, чистя, готвя, старая се да дам всичко от себе си за да са доволни всички от мен. Родителите му са уникални, мн добри, разбрани, но именно това че аз влагам максимално старание, а то всъщност не само, че не се цени, ами и.. КАВГИ, ОЗЛОБЯВАМ СЕ И НЕ МОГА ДА СЕ ВЛАДЕЯ!? ДОКОГА?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8a4da27787
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, вкъщи е същата работа. С тази разлика, че сме на по 22 и 28 и не сме женени, но живеем заедно. Явно човекът е максималист, иска всичко до съвършенство да е пипнато. Донякъде го разбирам, неприятно е да обиколиш из къщи и да видиш неподредено, чаши по масите и плотовете, лампата в банята все да свети, или някой се тупне на леглото без да затвори вратата след себе си. Някакси отавя усещане за недовършеност. Но просто трябва да бъде по-любезен и нежен, говори с него да работи над това. И му кажи, че така няма да стават грандиозни спорове за глупости.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 48bba34767
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И с какъв акъл се омъжи за него? А какво ще стане след 2, 3, 5, 10 години? Мислете малко, хора.... Какво очакваш да ти кажат тук? Как да промениш характера на мъжа си? Или как да се научиш да не забравяш? Просто е трябвало да намериш човек, който приема недостатъците ти. С две години съм по-малка от теб, а мисленето ти ме хвърли в чудо. Имам почти 4 годишна връзка, скоро ще заживеем заедно, а чак след като проверим дали можем да живеем съвместно, ще се оженим. Не казвам, че съм перфектна, но си се втурнала през глава и няма какво да промениш.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 28026ace65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От къде на къде пък една жена без да има желание ще се старае в домакинската работа. А на вас ви се вижда развода вече.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fdd98f5977
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е какво питаш нас докога.... докога си кажи ти...? !

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9c7957657b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От 7 месеца сте гаджета и вече се оженихте!?
Вие не сте се опознали достатъчно и вече сте се оженили.
Незнам за къде сте бързали толква, но това от твоя страна е било малко... лекомислено. Един мъж ако наистина те обича, няма да се държи така към теб, ще те уважава и ще цени това, което правиш за него, дори и да не си перфектна в това отношение. Според мен той чисто и просто е искал да си хване някоя жена в къщи
която да му готви, чисти и на която да си изкарва негативните емоции от еди какво си или еди кой си!
Не искам да те обидя или нещо такова... но от така описаната ситуация, това ми е заключението.
Седни един ден с него и му обясни, че не ти харесва тонът му и въобще колко надменно се държи към теб.
Вие сте млади, току що оженени и вашият брак не би трябвало да започва така.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 75efd3182c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Един въпрос: защо след като работиш, къщната работа е
/само/ твоя отговорност? Ако мъжът ти е така възпитан, няма какво да се направи... по-добре мисли навреме, докато още нямаш дете, че после ще е много по-трудно
с развод, раздяла и всичко.

И за уважението, трябва да го има и от двете страни,
не се разчита на едната гола емоция, която трае ден до пладне. Ако няма това взаимно зачитане и уважение, нищо не се получава... емоциите и "пеперудите в стомаха" увяхват и после кво праим...? ...

Така че просто вземи под внимание това, за което ти прави забележки, вместо да го упрекваш, да се нервираш и дразниш - да затваряш вратата, да гасиш лампите, чашите или каквото е там. Но и от негова страна трябва да е същото, за да вървят нещата, иначе не става. Прави ми впечатление, че пишеш "чистЯ, ГотвЯ, старая се", а къде е мъжът ти в тази къща, той какво прави?
Той само изкарва парички, тъй ли? Не става така... Жена съм, за протокола.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5db4c9b7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, той няма да се промени дори ще става по зле.. и по зле, много добре знаеш какво трябва да направиш. Направила си грешка че си се омъжила толкова скоро, просто се разведете и си потърси някой който ще те уважава! Виж сега, ти си тази която единствено ще страда и ще загуби, какво ти пука какви са родителите му, свестни или не.. след като той не става няма смисъл да продължаваш да търпиш!!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fc8f75012a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ние не сме сключвали брак, нито сватба. Ако трябва по модерния начин да се изкажа- живеем на семейни начала.
Но родители, роднини всички знаят. Малък град сме и всичко се разбира на момента. Считат ме за омъжена. Знам също как се одумват случаите на раздели; Побиват ме тръпки, като си помисля, че и за мен би се говорило така, това ли заслужавам? Това ли заслужават родителите ми, които с честен и непрекъснат труд се стараят, давайки всичко от себе си да не бъдем лишени, да бъдем образовани и примерни хора?
Незнам какво да кажа и как да се оправдая, но аз никога не бих предприела такава сериозна стъпка, ако нямах сериозни чувства към този човек. Обичам го, а когато прави така се отчайвам, побърквам, изнервям крайно, избухвам, крещя удрям се, абе ужасяваща гледка съм..
При което той казва- Какво толкова съм ти казал, и направил..
Наистина, той не ми е посегнал нито веднъж, не ме е убидил, но вида му, начинът на изкаса му, ме изкарват извън контрол.. :(

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5db4c9b7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке, мила, престани да го оневиняваш, ние не можем да ти кажем как да го промениш защото самият човек може би си е такъв. Как виждаш бъдещето ви заедно след като още от сега те командори и си играе със нервите ти, ами ако имате деца във какво семейство ще бъдат отгледани? ! Казваш че не ти е посягал, ами да чакай и това да се случи, знам какво е да обичаш някого но помисли и за себе си, ти заслужаваш ли такова държание и отношение? ! Не трябва да се водиш по хорското мнение, но утре ако започне да те бие те и хората ще разберат.. махай се от него докато е време!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5db4c9b7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Повече от ясно е че човека не те обича, вие живеете от скоро заедно и той вече си позволява да ти прави такива забележки. Това е ъпсурт просто да изгради някакво уважение към теб и е въпрос на време нещата между вас да се усложнят. Така се случва и при други двойки явно не сте един за друг, но докато не пробваш как е живота със него не можеш да разбереш. Според мен ти си много влюбена и не можеш да погледнеш реално че на човека не му дреме на х.. я и и се държи както му е на кеф, той знае че не можеш без него и се възползва (M24)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker