Силен оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Силен оргазъм
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 4381 пъти
Здравейте :)) Нека първо се представя на 24години съм и харесвам много секса. Също така съм имал много момичета, с който съм натрупал доста опит и харесвам всяка полезна информация за секса. Мога да каза за мен че съм добър любовник и обичам да се поддържам, тренирам доста за да изглеждам перфектно и имам сериозна връзка с момиче 3години по малко от мен. Обичаме се много, разбираме се много добре, а бе всичко е с една дума ОК между нас.

Въпросът ми е към жените който са изпитвали от тези оргазми от които тя изпита преди дни.. забива нокти в гърбът ми, и се притискат силно до мен и с последен дъх ми казва, ти си луд обичам те.. Въпросът ми е обичате ли ги много тези мъже? Който ви правят луди в леглото и един ден ако се разделите бихте ли повторели тези моменти отново? да искате да се отдадете отново на тези оргазми с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2f4909aab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Не изключвай и варианта тя да симулира оргазъм. Нали се сещаш. При мъжът не може да се скрие, но при жената може и то много добре.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e82cad2046
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   За мъжа сексът е много важен, толкова важен, че често забравя истинските чувства отвъд това.
За нас, жените не е точно така.
Първо колкото и да не ти се иска, твоята приятелка най-вероятно е преживяла най-интензивните оргазми в живота си с нея самата - тоест при мастурбация. Има жени, които свършват пък много интензивно с помощ на разни играчки и така нататък. Какво искам да ка70% от жените стигат до оргазъм при изнасилване заради огромния коктейл хормони на страха, болка и така нататък - това е пак чисто физиологичен процес, защото в миналото подобни контакти са били важни, за да се разнообрази гена на иначе много затворените и малки човешки племена, отдалечени едно от друго. Затова и при изнасилване се забременява много по-често от нормален контакт. Затова и толкова малко изнасилвания биват изобщо обадени в полицията - не толкова от срам особено в развитите индустриални държави, колкото от чувство за вина заради този чисто физиологичен оргазъм

А сега на твоя въпрос - ДА, най-вероятно твоята приятелка като здрава жена може да достига до оргазми и без теб, НО това, че те обича го казва само на теб и най-вероятно е вярно и точно това е истинското съкровище в отношенията ви, а оргазми всеки може да си има и с дясната си ръка.
За жената е много важно точно това чувство на доверие, на отдаденост към партньора, което нито може да се вземе на сила, нито може да се постигне лесно и със случаен мъж.

Така че не се притеснявай - ти си уникален за приятелката си на съвсем по-високо ниво, не заради оргазмите. С нещо, което не си споделил тук си я спечелил и затова и сексът ви върви толкоз добре - не се заблуждавай, че е заради тренираното ти тяло или опита ти в леглото - това може би в началото е играло някаква роля, но жена да ти реагира така си иска доста повече.

Ти си щастливец. Спри със съмненията и се радвай на любовта си с момичето. Не мисли за разни други мъже, защото си уникален и просто нямаш нужда... глупаво е и смешно да си въобразяваш, че оргазмът е уникалното във връзката ви - това е само допълнителна наградка, а уникалният си ти и съответно тя както и вие като двойка и чувствата ви един към друг в тяхната съвкупност.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7f05cd225b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нека се представя: аз съм един читател, който мисли, че говориш празни приказки. Какво значение има за теб и връзката ти с жената, какво харесваме ние и ако се разделите какво ще стане?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8c12ac2cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Здравей авторе!
Момиче съм на 23. Мога да ти кажа, че когато се влюбих в сегашният ми приятел преди 2 години в университета, беше едно много срамежливо и стеснително момче, но за сметка на това красив, със синьо-зелени очи, магнетичен поглед и невероятно тяло.
Беше анти-социален, само един, двама приятели имаше и те като него.
Носише все топли дрехи, дори когаго беше топло и най се разголваше с риза, зокопчана до горе. Все минаваше бързо по коридора със забит поглед в земята и с прегърнати учебници. Също така много се смущаваше от момичетата. :DТо едно потене, едно чудо. Личеше си, че беше девствен.
Но нещо силно ме грабна в него още като го забелязах.
Сякаш именно това, ме подлудяваше в него.
Започнах уверено да го заговарям и лека по лека взе да се отпуска. Канех го да излизаме, а той плахо и несигурно отказваше, но аз не се отказах да му предлагам, тъй като виждах, че и аз му харесвам и той най-после се съгласи. Водех го на кино, на концерти, заведения.
Започна да се усмихва все повече и повече.
А на мен вече ми беше завъртял главата до неузнаваемост. Исках да го целуна, да бъде мой, но знаех, че и щеше да е доста стряскащо за него.
И така първо станахме приятели, после добри приятели и
най-накрая гаджета, след като разбира се аз му предложих, а на него щеше да му се пръсне сърцето.
И първата вечер когато исках да прстъпим към следваща крачка. Отидохме в тях и прекарахме най-вълнуващата вечер.
Той само седеше на един стол и ме гледаше.
Обожавах, това, че изгаряше от желание, но същевременно умираше от срам и не смееше да прави нищо. Успя да ме подлуди и да ми достави удоволствие, дори и да беше пасивния.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b764af16a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бе, къде ги четете тия статистики, че 70% от жените стигат до оргазъм при изнасилване? В 50-нюансовите романчета ли? Известно е, че съществува такъв феномен, но това е малък процент.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7b50056cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Бла-бла. Оргазмът при жените въобще не е задължителен, много жени изпитват удоволствие и без оргазъм. Виж при мъжете е задължителен, щото иначе не може да има бебета.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 60e71d3e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Куче което лае, не хапе. Помисли си над това :D

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 67d82ce9fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Авторе,аз съм на 17 и изпитвам страхотно удоволствие от секса! Нимфоманка съм,била съм с едно момче,от 2 години сме заедно. Тоест,от 15 годишна водя полов живот и само веднъж съм изпитвала това невероятнооооооооооооооооо чувство,оргазмът,който не беше пълен,защото моя човек реши,че ще свършва хаха,защо питаш нас,питай я нея,само тя знае какво е изживяла! :) Ууу,трябва и аз да си намеря такъв полов атлет,който да ми издържа на темпото,че моето момче взе да се отчайва хаха,няма слабо при мен,то си е нужда.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 85a5e9277a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Най мразя жената да ми дере гърба. Симулира или не, това няма значение, изборът е неин. Но да забива нокти и да дере - извинявай, не!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker