Самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самота
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2036 пъти
Момче съм на 27 г. и нямам приятели или приятелка. Някак си не мога да се впиша в обществото. Хората по света сме толкова много, чудя се защо е толкова трудно ? Преди имах, не много но имах, а сега стана невъзможно. Често пътувам из Европа, защото с това е свързана работата ми. Живея на страхотни места в луксозни хотели, посещавам различни забележителности, но е толкова самотно като не познаваш никого. Смятам че изглеждам нормално, но просто нямам никакви контакти. Въпреки, че тука всички сме анонимни аз реших да се покажа, все пак кой ще ме види след като нямам познати и приятели ? Само непознати. Това съм аз

Модератор - не публикуваме снимки!

70 % от двойките някой техен приятел ги запознава което значи че приятелите могат да създадат нови приятели. Може и да прилича малко на обява, но вече не знам къде да търся, може би тук има някое самотно момиче което също си търси, ако е така нека ми пише, нямам facebook, смятам че е глупаво да си социален само в интернет, там просто хора с фалшиви приятели се хвалят къде са ходили и какво са правели, често повече вреди отколкото да помага. Ако има някое самотно момиче ще се радвам да ми пише.
скайпа ми***

Moдератор - не публикуваме контактни данни!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: bf9c0c66bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мисля, че тук е грешната платформа за нови запознанства и малко си споделил, за да ти кажем какво да правиш, но има няколко елементарни неща, коити ти помагат да се запознаеш с нови хора
1во Да, промени себе си. Усмихвай се по-често, търси контакт с хората наоколо - питай за огънче ако пушиш и в претъпкан ресторант или кафе седни до чужди хора. Не отклонявай никога покани на колегите си и дори си ги „изпроси“

2ро Организирай и сам нещо - например излет, някакви преживявания - отиди и сам. Например при рафтинк се запознаваш с хора и можеш да отидеш и сам, в момента е „модерно“ и катеренето за начинаещи по предварително обработени пътеки - няма риск, лесно е, сближаваш се, а след това си хапваш - алпийски пътеки мисля, че се казват - има хора, които организират такива неща срещу символични суми..
Баща ми е много контактна личност, аз също и ти казвам, че 99% си зависи от теб. Например баща ми беше на санаториум 2 седмици - беше по-възрастен с 30 години от останалите, но се сприятели с тях, а и не взе самостоятелна стая, а си я дели с едно момче, макар че можеше да си позволи самостоятелна стая. Понякога парите и удобството също са проблем. Ако имаш свои апартамент, защо не дадеш на студенти стаи под наем, а ако нямаш - търси си стая в апартамент на студенти или работещи в града ти, не в самостоятелен апартамент. Тъкмо като много пътуваш ще има кой да се грижи за дома, за цветята ти, а и за домашен любимец.
3то Участвай във всякакви възможни обществени прояви дори да не те интересуват - при протести (е, неплатени, а с нормални хора, направи едно корсо -запознаваш се с 10 човека поне, при някакво природно бедствие - вземи си 1 седимца отпуск и ходи да разчистваш - запознаваш се с 10 качествени хора минимум, а лятото не давай пари по скъпите хотели, а си наеми каравана или просто си купи палатка и отиди на къмпинг - да, може и сам!
Ако се интересуваш от политика, обществени неща - ангажирай се. Дори да отидеш при почистването на Витоша - пак ще се запознаеш със сума ти хора.

4то КУЧЕ. Да, кучето най-много помага, а и можеш да къмпираш с него. Вземи куче, което да ти харесва на теб самия, което ще изразява доста от твоя характер. Това, че пътуваш не ти пречи - помоли съсед да се грижи за него или съседка- пенсионери. Много хора биха искали да имат куче, но нямат средства или не искат да е непрекъснато тяхно - пенсионерите биха се грижили с удоволствие за куче срещу малко пари, а ти ще имаш и приятел, и по 10 човека на разходка ще те спират

Водила съм дълго подобен на твоя живот - по самолети, по хотели, работа сама дори и не в тим, а и съм живяла в четири напълно чужди града в четири различни държави - отиваш без да познаваш никого. И днес пътувам много по хотелите, но не се запознавам с хора, само защото не искам. В хотела всеки е сам по работа - достатачно е да застанеш вечер на бара или в лобито....Избирай хотели в центъра, в които ще има и туристи, но не най-скъпите. В Риц няма да се запознаеш с никого - там са богатите руснаци и те се страхуват от сянките си, но в хотели като Радисън, Бест Уестърн или Холидей Ин ще се запознаеш с хора, а в Америка и с животинки (там са лоши хотели горните две марки). Най-лесно се правят запознанства в България и не защото ни е родина, а хората сме просто по-контактни хората. Не знам какво работиш, но гледай да се задържиш за по-дълго у нас в голям град - София, Варна, Бургас или Пловдив. Ходи на всякакви фестивали там, театър, концерти - на рок концерти чудесни запознанства съм правила, а със съпруга ми почти всяка година сме на Каварна Рок, където се запознаваме с още хора.
Сама често съм била по летища и къде ли не - пак можеш да се запознаеш с хората - питаш нещо за помощ и завързваш разговор. Дори във фитнес студио можеш да се запознаеш с хора. Всичко идва от теб. Ако имаш проблеми - виж се с психолог, той ще може конкретни съвети точно за теб да ти даде.
Също много са достъпни за контакти американците, но са повърхностни. Българите сме действително сравнително сериозни в запознанства и приятелства, но трябва ти да поемеш инициативата

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: fe3005a95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно аз съм го писал. И аз съм на 27. Но виж до какъв извод стигнах - приятелството е бошлаф работа. Повечето хора не им пука за приятелите им. Разбрах, че смисълът на живота е не да имаш приятели или гадже, а да се влюбиш истински в живота и в себе си. Да, само тогава ще привлечеш приятели и гадже - когато се обикнеш и си станеш самодостатъчен. Звучи противоположно но е така. Вмомента в който спре да ти пука за това дали имаш приятели ще се появяват. Но тогава няма вече да разчиташ толкова на тях да ти правят хубаво, защото ти сам ще имаш силата да се чувстваш прекрасно със себе си.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: fe3005a95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Едно, хубави съвети, но с грешна тактика. Никога не трябва да се записва на каквото и да е само с цел да се запознава с хора, защото ще е някак си неистинско. По-добре да види какви интереси има и да се запише на нещо което наистина му е интересно, а не само защото там имало хора. Много от хората които ходят по такива места и по курсове изобщо не са там за да завързват познанства и само ще се разочарова.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: fe3005a95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Научи се да не бъдеш самотен когато си сам и така ще привлечеш хора към себе си. И запомни едно - по-добре сам без приятели от колкото с некачествени такива, които ще са от ден до пладне.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a0212cbdb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Предубеден си за интернет запознанствата. Това, че няколко човека от "приятелите" ти във фейсбук пускат непрекъснато нови снимки, не значи че няма и неегоцентрични хора там. Аз например също съм на 27 и съм имал 3 по-сериозни приятелки, като и с трите запознанството е ставало по интернет (едната във фейсбук, а другите в един тематичен форум). И трите мацки са свестни и готини.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 82e857fe12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз пък съм дори по- зле от теб. Имам добро образование, за което се потрудих доста, за да завърша, изглеждам що годе добре, но не пътувам. Нямам приятели, всички ме мразят. Сам съм, предаден, омерзен. Нямам желание за нищо. Неща като семейство или добра работа знам че никога не биха могли да ми се случат. Единственото което искам е да успея да си намеря нещо колкото да се прехранвам. Имам жилище, но не и нормален живот. На 25 съм, а отвътре се чувствам над 70. Знам че състоянието ми радва много хора и всъщност колкото и странно да звучи- това донякъде ме успокоява- че има хора, които радвам с нещастието и самотата си. Примирил съм се- буквално съществувам и съм оставил в ръцете на Бог да прецени докога ще продължи тази мъка. Просто съм от тези които няма какво да губят вече. Дъното съм го ударил отдавна. Не натоварвам никой със себе си и избягвам каквито и да е контакти. Развалина съм и всички го знаят и виждат.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 37b5078bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Използвай faceb*ok, sk*pe, axa и други подобни мрежи намери момичета/момчета пиши им запознавайте се опознавай те се в днешно време свалки и всичко друго е в интернет просто харесай си няколко и им пиши няма нищо лошо всеки така се запознава с даден човек нищо лошо няма в това да вземи си куче и ги карай да излизате ще има хем и на него да се радват успех смятъм че някъде там ще срещнеш правилните хора.. Повечето хора се запознават в сайтовете опитай и ти :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8e91e0e490
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мъж на 27. И на мен ми е самотно, но това е от последната година. Преди имах дългогодишна връзка, много приятели излизания...
С приключването на връзката, приключиха и приятелствата ми - явно толкова са били близки.
В един момент на тази наша възраст, всеки се е ориентирал - кой има дете, кой жена, кой семейство - а аз ги нямам тези неща.
Преди ми беше мъчно, сега ми е все тая.
Намери си хоби - това е мен което ме спасява..
А относно жените - от днешните ми се повръща.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 915d7f7a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   В момента съм във Варшава, заради работата ми имам доста свободно време, но не знам полски, съветите на номер 1 са добри ще изпробвам някой, но като се върна в България, тука е невъзможно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a57788a454
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз живея в самота, но съм свикнал, примирил съм се, изтръпнал съм, вече не правя никакви опити за контакт с хора, отцепил съм се от света, живея с апатия и безразличие към всичко и всички. Моят съвет е щом не можеш да си намериш приятелка по нормален социален път тогава отиди оправи някоя проститутка и се успокой, казваш че пътуваш из Европа там са най - чистите проститутки, всеки месец са на преглед не ти трябва дори кондом.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 78c532380d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Нека тази тема се счита посветена на всички, които градят своето щастие на чуждото нещастие. И които постоянно парадират колко са щастливи, обичани и всичко най най. Хората споделят че са в депресия и страдат, а някои натискат звездички на подобни коментари. Колелото ВИНАГИ се върти. Май му се викаше КАРМА. И ще бъде каквото е било- не го забравяйте. ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker