Ще полудея !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще полудея !!!
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2886 пъти
Здравейте, моята история е следната. Преди 3 години ходех с едно момче, висок, стоен, но много натрапчив, досаден постоянно ходеше след мен, обичаше ме показвал ми го е по много начини. Аз го запознах със семайството ми идваше постоянно вкъщи, когато си пожелае. Проблема беше, че той нито веднъж не ме заведе в тях, незнам защо. Много се разочаровах от него, попитах го веднъж, той нищо не ми каза, замълча си, избухнах, бях много обидена и сложих край на връзката ни, той плака омоляваше ми се, но бях непреклонна. Запознах се с друго момче и от 2 години съм с него, напоследък нещата не вървят между нас и мисля за раздяла. Преди няколко дена бях на рожден ден без гаджето ми и там беше бившия ми приятел, от тогава не мога да спра да мисля за него, дори го сънувам, писах му няколко пъти, но той не иска да се виждаме. Много съм объркана незнам какво да правя със сегашния ми приятел нямам никакво бъдеще от ден на ден се обеждавам все повече. Да призная ли на бившия ми приятел, че съжалявам за всичко и да го помоля да опитаме пак. Как бихте постъпили???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 876cb26625
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   да бе, ти мъжете как ги мислиш две години се чукаш с друг, но ти е писнало и искаш пак при стария приятел, че никой нормален няма да те вземе на сериозно, по-скоро се оглеждай за трети вариант.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: dd7cbc8934
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не прави такава грешка, миналото си е минало и няма да ти потръгне втори път с него, само ще страдаш и ще си усложниш живота, казвам ти от личен опит. Не си съсипвай връзката напразно, особено ако сегашния ти те обича и държи на теб, ако пък нямаш чувства към него го напусни и изчакай подходящия, но забрави за бившия, иначе мн ще си блъскаш главата после! :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 52b5fab8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как бих постъпил ли - бих се гръмнал на твое място. Значи си имала човек до себе си, който те е обичал безумно и ти го е показвал хиляди пъти и ти него а ще му се развикаш и ще го зарежеш заради такава глупост. И сега видиш ли - 2 години по-късно иска пак да бъде с него и ще реве тука и ще се оплаква, че той не искал - ами няма да иска разбира се. Помисли малко че щом веднъж не те е завел в тях значи има сериозна причина за това. Може да е имал семейни проблеми, които не е искал да виждаш - всичко може да е. Не ви разбирам вас жените понякога... Сами потъпквате хубава връзка заради някаква глупост и после се осъзнавате, но уви - късно...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 62ebb9b2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами избухнала си и си сложила край на връзката ви и аз да съм и аз няма да се върна при теб най-вероятно такива раздели на базата на силни емоции обикновено водят до неразбиране от едната страна. Много по добре е в спокоен и разумен разговор да се вземат такива решения казват ти го от личен опит. Може да пробваш да поговориш с него но има голяма вероятност все още да ти е обиден.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 953ff76c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Момчето, чието сърце си разбила най-вероятно си има причина да не те води у тях-може да живее в беден и грозен апартамент и да се срамува да ти го покаже, може да е дете на разведени родители, може да го е срам от родителите му-да са алкохолици и да го излагат, може да има много неща, но ти не си го попитала да ти обясни спокойно защо не иска да те заведе у тях, а направо си го зарязала. Което е постъпка на хлапенце, извинявай! Не е постъпка на зрял човек! Според мен не го притеснявай повече-остави го. Сега се страхува, че всичко ще се повтори и ти отново ще го оставиш и затова не иска да те допусне до себе си. Подкрепям го в това! Не го мъчи повече, извини му се за случилото се преди и толкова. Остави го да си продължи живота. А и са минали две години все пак! Постави се на мястото му.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 78071953c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Признай му. Поне няма да го мислиш повече.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0f1ef1eeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако е имал такива проблеми момчето със семейството си е можело да сподели на момичето, смятам че тя би го разбрала и ни най-малко не би го упрекнала за нещо. Но когато едно момиче запознае гаджето си с родителите си, а момчето не го направи, момичето си мисли, че той не я взима на сериозно за да я покаже пред родителите си, което в повечето случаи си е истина. Така, че не я упреквайте без да знаете истинската причина.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: fcb73363f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако бях на мястото на момчето, нито щях да искам да те виждам, нито да те чувам повече...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 95e87eed5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Абе ти въобще никой не заслужаваш ще ме извиниш ако съм груба но няма как за си затворя очите ти още си едно дете дето незнае какво иска единия че другия че бившия ало това да не ти е игра всеки има чувства ти не си го оставила да обясни дори това показва колко ти пука харесваш го може би ама за любов и дума да не става. Била го водила у тях и той какво длъжен е да те води у тях ли както ти каза номер:6 незнаеш какво е у тях може всичко дадоха ти примери ама ти това не го мислеше нали виждала си една будала дето ти се моли и върви подир задникати и реши да го зарежеш не помисли как се чувства сега се сетила че го иска ама камбаната не бие 2 пъти за глухите драга имала си невероятен човек който много силно си наранила повярвай ми за тези 2 години се е осъзнал може и да те мрази дори въобще не се създавай илюзии нараниш ли жестоко мъж няма да се върне за смях ще те направи и ще те изреже хич не го търси не наливай масло в огъня ;).. щом ти е казал оставиго как изобщо може да имаш наглоста да го търсиш след това което си му причинила ти съвест имаш ли чувства или само си играеш с тези на хората авторке объркала си влака а сега дано и сегашния ти разбере коя си ти и колко държиш на него щото и той не заслужава подобен човек като теб ще си останеш сама защото не мислиш за хората а само за себе си годините се въртят и всичко се връща помисли си на теб колко приятно ще ти е така да те правят но който каквото си надроби това ще сърба. Не търси момчето минало е сумати време спасил се е от ада с теб по мое мнение а сегашния ти преди да го зарежеш и него помисли да не после и него да искаш да търсиш и да си връщаш ако не го обичаш оставиго да срещне истинската любов.. а бившото момче въобще не се сещай за него всеки е продължил по собствен път в живота миналото остава минало гледай в бъдеще да не допускаш същите грешки!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3cca730f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Остави и двамата на мира, развей си сливата, докато си свободна и чак после се пробвай за сериозна връзка!

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d2b2f8c655
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Направила си услуга на първия, като си го зарязала :) Не виждам как можеш да вдигнеш скандал за това, че не те бил поканил у тях, че чак и да скъсате.. излючителна простотия, наистина. Причините, поради които не те е водил в тях може да са много и от най-различно естество, не всички живеем в хубави домове и с гостоприемни семейства, но твоят подход е убил всякакво желание у него да те покани изобщо някога. И за мен, в момента поведението му говори достатъчно- не иска да се виждате. Това е- много е просто. Не се натрапвай и не ставай нахална, той вече е разбрал, че у теб се е пробудил някакъв интерес и ако има желание, ще те потърси. 2 години са много време, хората се променят и преживяват какво ли не, не очаквай да те посрещне с отворени обятия. А относно сегашния ти приятел- казваш, че не виждаш никакво бъдеще с него.. ами тогава? Защо не го оставиш, вместо да рискуваш да разбере за контактите ти с бившия и да нараниш И него.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7d6aa76ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Какво говори сърцето здрав разум много, много, много Любов /без, която е немислимо /?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker