Момичето от миналото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичето от миналото
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2705 пъти
Преди близо 5 години приключи най-разтърсващата ми до сега връзка, с едно момиче, която продължи малко повече от година. Аз бях на 22, тя на 21. Тя постоянно си мислеше, че не е достатъчно красива, но за мен беше просто прелестна. Преди няколко дни я мернах за един миг, което е причината да пиша тук. Станала е още по-красива от преди. След като я видях си дадох сметка, че от 5 годинин насам, се сещам доста често за нея. Не е като да се сещам за някакви стари спомени, а просто ми изниква нейния образ в главата, даже по скоро, като някакво бледо видение, което преминава за няколко секунди и не мога да си го обясня, но от годинини е така, като по някой път става доста натрапчиво и усещам напрежение в корема. До толкова бях свикнал с това, че не обръщах внимание всъщност колко често се случва, докато не я видях и се замислих. Тя е първата ми любов и мисля, че винаги ще я помня, но имам чувството, че не мога да продължа напред все още, което е малко плашещо. Бил съм и с други момичета след нея, като с една от тях се обичахме, но тя замина и всичко се срина постепено с времето. И за нея съм мислил много, но всичко отмина отдавна. Не знам дали нещата с първата просто останаха недовършени, защото исках да направя толкова много неща с нея, но уви не можах.
Връзката ни завърши по един много грозен начин - с обиди и лъжи и тогава си казах, че това за мен е краят. Тя ме търсеше - искаше да си останем приятели, да се видим и да поговорим, но аз не и отговорих нито един път. Опитвах се да продължа напред, но тя ми напомняше постояно за себе си и това продължи 2-3 години. След това постепено нещата утихнаха. Мислех си, че съм успял да продължа напред, че съм я преодолял, но не си давах сметка до онзи ден, когато я видях, колко често всъщност се сещам за нея. Тя отдавна ме блокира навсякъде и продължи напред, а аз все още не съм сигурен, че съм успял. Останало ми е в главата само това нейно привидение и искам да спре, но не знам каква е причината за него. Мислел съм си да се срещнем, но след толкова време на отбягване, не знам даже как да и пиша. Преди като ме търсеше, постоянно ми пишеше, че не се сещам въобще за нея, че не ме интересува как е и какво прави и въпреки, че много исках да я чуя така и не го направих - къде на инат, къде по други причини, но не го направих и постепено всичко, което исках да и кажа просто изчезна. Не остана нищо за казване. И сега не знам кое от всичко това, което изписах е причината постоянно да се сещам за нея, но искам това да просто да спре да се случва, но не става и това си е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8b7c7c0cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най доброто което можеш да направиш е да потърсиш контакт със нея. Според мен първо трябва да и се извиниш че си се държал така, а после думите сами ще дойдат. Ако не го направиш цял живот може би ще съжаляваш, аз имах куражът да рискувам в подобна на твоята ситуация и съм доволен от себе си, без значение как се развиха нещата в последствие..

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e49792884f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много е вероятно тя дa ти прaщa не/съзнaтелно обрaзa и спименa зa себе си. Особено aк сте с еднaкви или подобни биоритми е много лесно, дори дa нямaш много силнa пси- силa.
Aко е несъзнaтелно, нямa лошо, знaчи сaмо, че често мисли зa теб. Обaче, след кaто виждaш обрaзa и кaто "привидение", .. е, може и съвсем съзнaтелно дa го прaви и товa не е добре.
Добре би било в тaкъв случaй дa носиш aмулет, който дa те предпaзвa от чужди енергии/влияния.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cf0a8e1ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   добре, а нямаш ли нейн имейл, фейсбук, скайп, да я потърсиш? Да си поговорите? Може би се обичате още и си забранявате да сте заедно. Може би с другите ви връзки сте се отдалечили и наранили, но може да се върнете един към друг и да почувствате старата си любов. Защо не й пишеш, дори анонимно?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8b7c7c0cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами щом се чувстваш така, потърси я.. може би и тя си мисли за теб!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cf0a8e1ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Къде на инат, къде не, обичате се.. Така го усещам, щом ви боли един за друг и се търсите неволно.. по телепатия дори.. Тя те е търсила, ти я търсиш също.. Искате се май..
Но не чакайте до месец май.. :)
В истинската любов се получава нещо като телепатия.. , Виж във филмите как когато се обичат, се намират много бързо, усещането ти е от това.
Наранили сте се от глупости. А сте се обичали.. И сега идва ред да си простите и да заживеете заедно пречистени..
Може да й е трудно в началото, може да те гледа с подозрение, че ще постъпиш пак лошо с нея, но сега ако държиш на нея, трябва да направиш така, че да й върнеш доверието в теб!
Ако я обичаш още, я потърси. Тя е направила всичко, за да спаси връзката ви, а ти на инат, с твоите твърдоглави истории не си й говорел, но е крайно време нещо да направиш за нея, ако не искаш да ти я вземе друг..

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cf0a8e1ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторе, напиши какво е станало, когато решиш да направиш нещо за нея.
Искам да ти дам още един съвет: Ако в момента тя си има друг, провери този другия дали го обича наистина и дали е стойностен човек, да не я лъже и не се отказвай толкова лесно от нея. Щом те е търсила и си значел много за нея, сега ще е разочарована от теб, но може да те обича още.
Аз бях свидетел на 1 случай, където жената обичаше стария си приятел, а новия я лъжеше, че я обича. Тя се ожени за него, защото му повярва, а той имал извънбрачно дете.. След това тези, където се обичаха им беше мъчно и страдаха. Тя забременяла и още повече се усложнила историята..
Не чакай толкова, защото да се "оплетете в кълбо от прежда" и с деца, няма лесно разплитане..
Съвсем сериозно ти говоря.. Защити си момичето, преди да е станало късно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0ada38056f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора:
Писах и преди повече от седмица вече, но тя така и не ми отговори. Освен това видях, че си има сериозен приятел от доста време и изглеждат много щастливи. Затова мисля да не я търся повече, пък ако реши да ми отговори ще я поразпитам номер 6.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cf0a8e1ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   точно това ти казвам, че дори да изглеждат много щастливи, не знаеш дали са наистина! Понякога се смеем на снимки, но плачем в душата си. Не знаеш какъв е по характер този, който й е приятеля. Това, че си й писал, не значи че тя го е прочела. Трябва да си сигурен, че го е прочела.
Трябва ти разговор!
Пак напомням случая с двамата, които се обичаха, но той не я потърси с години, тя затова се ожени за друг, който в последствие се оказа лош човек и дори с извънбрачно дете. В леглото бил груб, тя търпеше всичко. А можеше да не се стига до там.. Оплетоха им се много нишките, замесиха се и деца..
Тя, ако те обича, ще се върне при теб, ако го искаш! Защото и тя може да мисли, че ти също си щастлив с някоя друга и така да си се заблуждавате.. защото си мислите, че така изглеждате щастливи..
А дали наистина сте?? Толкова е просто и трябва просто един разговор между вас..
ТИ във фейсбук ако си й писал, трябва да видиш прочетено ли е писмото! Ако е на скайп, може да си го е сменила, ако е на пощата, също може да е сменена. НАй-добре се обади на телефона й, или ако не вдигне първия път, търси я докато се свържеш, защото може да е в банята.. , в рейса, в магазине и др. места и да не е чула.
Не се отказвай! Така ще ти олекне и.. ще се нареди всичко! Тя как те е търсила..? Хайде и ти малко сега! :)
Аз имах преди такава любов, където аз търсех мъжа, и той не ми отговори и сега ме е страх да го потърся.. защото си има друга.. и постъпвам като теб със страх към него, обаче и аз не мога да се преборя с това като теб, но при мен е така, защото аз съм го търсила и той не ми е говорел.. И затова искам да ти помогна поне вие да се сдобрите, ако се обичате още..
Защото при мен мъжа не ме е обичал, за да не ме потърси повече, но при теб дано се получат нещата.. И аз така съм се усмихвала на снимки, а ми е било плачевно понякога в душата.. Не знаеш на какви истории попаднах и какво преживях и колко съм плакала.. от следващия ми приятел.. но няма да разказвам за мен нищо, то не е важно..
Просто исках да кажа да се бориш, да се свържиш и да поговорите, дори да дадеш 10лв за телефонен разговор, просто го направи.. Искам да ти помогна, защото съм такъв човек.. Дори да съм в най-трудно положение, гледам да дам и да помогна на хората да се съберат.. Защото цял живот съм била сама в трудното и искам като зная какво е, да помогна на други хора да почувстват щастието.. за да ни страдат както мен ме болеше..
А имах един съученик, аз му затворя телефона, той пак звъни, после пак звъни и пак звъни, и обаче не се разделихме тогава... смисъл не сме били гаджета, а като приятели обикновени.. Така, че действай... Няма да загубиш, усещам го!!
Късмет!!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1d8bf858f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Напълно съм съгласен с номер 8, постарай се малко повечко, пиши и няколко пъти или й звънни. Какво като си има друг мъж, не знаеш точно какви са им отношенията, може да изглеждат сериозни ама да не са...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c84b477a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм г/д в същото положение. 3 години не мога и не мога да я преглътна и лошото е, че вината е изцяло моя. Аз нас*ах нещата и аз си ги сърбам. Наскоро намерих един подарък от нея и направо... и аз не знам. Ако имаше хапчета за убиване на чувства и емоции както в един филм, отдавна щях да съм минал на тях.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cf0a8e1ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   номер 10, колкото и да не ти се вярва, всичко в този живот може да се поправи.
Пример : 1. болест - борба- преборване на болестта
2. машина- повреда -поправка - работи отново.
Важното е, да направиш нещо, за да си я върнеш, а не да търсиш хапче. Ключът е у теб и само трябва да го използваш. Дори да се провалиш, нещата няма да станат по-зле, защото поне ще знаеш, че си опитал и си дал още един шанс.. , шанс който e 50% да спечелиш, и 50% да изгубиш.
А ако се откажеш, без да опиташ, какво ще спечелиш?
Тоест не чакай, защото така 100 % се предаваш.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0ada38056f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора:
Здравейте хора. Срещнахме се и си поговорихме хубаво. Ситуацията е следната - няма как да сме пак заедно, защото нещата ще са по- трагични и от първия път. Всеки знае такива неща за другия, че само на инат бихме могли да сътворим нещо. Освен това имам чувството, че сега изпитвам съвсем други чувства към нея, по-скоро като към сестра. Няма го онова лудо привличане. Сякаш излезнах с приятел, с който не се бяхме виждали от години и имахме да си кажем много неща. Затова оставаме приятели, пък ако има да се случва нещо, бъдещето ще покаже.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cf0a8e1ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторе, ето, поне ти олекна, че се видяхте. И дори да сте само приятели, й това е нещо много ценно. Ще те радва да имаш такава приятелка като сестра..

Сега е ред на номер 10 да направи нещо.. за приятелката си. Тя е държала много на него, щом му е правила подаръци.
В най-лошия случай и те могат да си останат приятели.
В най-добрия - ще си има пак връзката, както преди.
Усещането е много важно, дали усещаш обич.. или не.. и дори е по-важно от това дали усещаш любов.
Заобиколени да сме от хора, които обичаме и са ни ценни в живота!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1d8bf858f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Браво авторе,справил си се с проблема.Глупаво е да се страхуваш защото няма от какво,няма какво да губиш.Всеки човек може да сбърка,важното е да се поправи,а колкото по рано го направи толкова по добре!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker