Изостави ме бременна и се пренесе при любовницата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изостави ме бременна и се пренесе при любовницата си
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 4540 пъти
Мисля, че историята ми ще Ви трогне, тъй като вярвам, че има много момичета на моето място. Ето я и нея:
Със бившия ми съпруг живяхме 6 години в Гърция, всичко беше ОК докато не започна да си идва на отпуск сам и винаги намираше оправдания да си идва сам до БГ. Така до 2012 докато си дойде в БГ и каза, че няма да се връща в Гърция, ако искам да се прибера и да живеем тук, а ако откажа се развеждаме. Такъв ултиматум не бях чувала никога, а той не си падаше по заканите и заплахите. Сякаш не го познавах. Останах сама, защото приятели ми казаха, че са го виждали с момиче постоянно, но той отричаше. Така останах 1 година сама без да ме потърси, нито пък подаде молба за развод, както твърдеше. Взе колата и половината пари и се върна да работи в БГ, за една година похарчи 20000 евро, тъй като ги бе инвестирал в бизнес с коли. Мина една година аз се поуспокоих имах работа, приятели и роднини, които ми помогнаха в трудния момент. Но ето, че една нощ ми се обади по телефона и аз му вдигнах. Плачеше и искаше да му простя и ме заплашваше, че ще се самоубие. Каза ми, че е много грешен пред мен и че не може без мен. И ето, че един ден се озова пред квартирата ни в Гърция, моли ми се да му простя и да се върнем заедно в БГ и да сме предишното семейство. Простих му и се върнах, забременях и разбрах, че отново има друга жена. Казах му, че знам всичко, но той само ме обиждаше и ме правеше на луда. Проследих го и го хванах с любовницата му в нейния дом очи в очи. Скри се и не се обади повече, търсих го, все пак бях бременна, но той ми бил обиден, че съм го следяла и ми каза, че не иска да ме вижда. Появи се на раждането на детето, след това идваше да вижда детето за кратко и пак си заминаваше. Разбрах, че живее с любовницата си, а все още сме женени. Така подадох молба за развод и се започна една война, със заплахи и обиди. Сега идва да вижда детето 2 пъти в месеца, но аз имам предложение за работа в Германия, където живее и сестра ми, но той не ме пуска да замина с детето. Какво да правя. Намерих добри адвокати, които ми обещават да направят всичко възможно да спечелим делото за съдебно заместване решението на бащата, но докато не стане не вярвам на никого. Дайте своето мнение и мислите ли, че ще успея. Правя всичко заради детето си, а той все още живее с любовницата си вече 3 години. Колкото и глупаво да звучи се надявах да се осъзнае и заради детето да му простя, но изглежда че онази, която му развали семейството му е по-важна. Срамувам се заради постъпките му, напълни ме с нерви и комплекси, но се надявам Господ да е справедлив и да се махнем с детето от тук. Благодаря Ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 8 години, 8 месеца
hash: ee3ad71dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съчувствам ти :-(

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4b0bf5498c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съжелявам за това което сте преживяла авторке, аз също отгледах дете сама а бях само на 17 години когато родих. Не съжелявам сега сина ми е голям мъж и много го обичам. Баща си го е видял 2 пъти през живота си, мрази го и казва че никога повече неиска да го види. Кофтито в случея е че пожерствах моя живот за сметка на това той да е добре, не се омъжих , нямам други деца, не се изучих защото трябваше да работя какво и да е за да го издържам. За да заминете в чужбина с детето се иска съгласието на бащата, такъв е закона. Ако той не разпише няма как да заминете 2 мата, можеш само ти. А за това че не сте заедно не съжелявай не ти трябва такъв мъж, почти сигурна съм че и любовницата му щте го изостави рано или късно. По добре е че си се отървала от него. В никакъв случей не му прошавай повечче този мъж не заслужава.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e2d66d7cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Няма какво да ти помогнем, трябва да се види какво ще направят адвокатите, за да те освободят от него. Той иска да тъче на два стана - една да му гледа дете, друга да го забавлява. Не ви разбирам жените, как правите деца от такива?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 35d3bfb7d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Без негово съгласие, плановете ти ще са ялови. Ще те изнудва на макс. Ето затова трябва да се мисли, преди да се действа. Постъпила си като много наивна и сега ще си плащаш за това. Никой не ти е виновен, ти сама си си избрала подобна съдба. Опитай с добро да го убедиш, че детето ще има по добро бъдеще в Германия(което не е много сигурно, след този наплив на мюсюлмани там), но само с добро ще успееш, с войни ще убиете и детето.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e929b699d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да очакваш рожба и да тръгнеш по любовници, ужас, този дали не е психично болен. Боклук, ще си ближе раните един ден.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 05e481033b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Кой каквото прави, за себе си го прави. В случая ти сама си взела решение да се омъжиш, да забременееш и да родиш от този „мъж“, а сега си негова заложница. Няма адвокат, който да издейства да напуснеш страната с неговото дете, освен ако той не даде, а любовницата я е имал от години, може би през почти целия ти брак и ти дори си знаела или подозирала, но не това е големият ти проблем, а това, че си родила с извинение от мъж-пут.. а, мъж без достойнство, без акъл. Такива могат с бачкане да изкарат някой лев, но понеже имат ниска интелигентност и образование после пропиляват всичко в „бизнеси“ и заради претенции за много пари, но без съответните способности, а да дойде да ти реве мъж и ти да го приемеш, а и да забременееш от такава плюнка? Ами мисля, че сама си решила да живееш зле и се моли на всички Богове той да ти подпише за изкарване на детето от държавата, а бракът ви е една бутафория и ще бъде разтрогнат, тук не се притеснявай, но за детето до живот ще му искаш бележки за всичко.
Успех все пак и дано промениш нещо в начина си на мислене, защото рискуваш бащата на второто ти дете да е същата плюнка.
Сама пишеш, че не е рядкост жена да бъде зарязана бременна, но аз не смятам, че тук си права. Всъщност не познавам друга жена в твоята ситуация - буквално зарязана в родилното, но станалото-станало. Често обаче е явлението, че жените като теб не си взимат поука и си мислят, че с конкретния мъж е приключено, но после пак „попадат“ тоест си избират подобни плюнки. Има жени с по три деца от трима мъже, но пак са самотни майки, защото изборът им на мъже е такъв. Характерно е за такива жени, че нямате самочувствие, наивни сте и не сте готови да дадете много във връзките си, особено в началото. Мъжете-Плюнки са разтегливи и приспособяващи се - в началото ви свалят звезди, правят ви живота лесен и ви карат явно да повярвате, че сте намерили Принца. Стабилните мъже са по-трудни в началото, точно защото са истински. Те очакват от жената поне толкова, колкото дават, имат също претенции и очаквания, което вас ви отблъсква, защото плюнките изглежат по-лъскави и са... докато не ти трябва подкрепа и силен гръб.
Но както и да е - ти ще си носиш последиците от избора и никой няма право да те съди, но поне се надявам да си взела своята поука при избора си на мъже и изобщо за живота си, за да не ти се случи подобна ситуация отново.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ac4d084682
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има как да се замести съгласието на бащата със съдебно решение. Довери се на адвокатите ти и изчакай. Сигурно няма да стане много бързо, но ще получиш решението. Той може да обжалва и нещата да се позабавят, но след това не му мисли и заминавай. За детето ще е по-добре да расте далеч от такъв баща. Била си наивна, но коментарите по-горе не ти помагат. Старите грешки не могат да се поправят, но се старай да не се оставяш друг път мъж да те оплете толкова. Не бъди наивна спрямо мъжете - те се заглеждат по други жени, иска им се, може и да изневеряват, и да отричат до последно... Една бременна жена е уязвима, а този индивид определено не знае какво иска. Вероятно за момент е решил, че иска теб, след това сте направили бебето, а после си е променил мнението. Бъди само с постоянни и последователни мъже, за да не изпадаш в подобна ситуация отново. Късмет!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 05e481033b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Н10, ти не си човекът, който решава кой с какъв баща ще расте, а няма съд на света, който да отнеме детето от бащата, само защото той не живее с майката, а с друга жена. Трябва Авторката да докаже, че човекът е наркоман, насилник или алкохолик. Той дори се интересува от детето си - дошъл е при раждане, посещава го редовно и така нататък. Хайде намери съд, който да вземе детето от такъв баща -невъзможно. Не давай на Авторката напразни надежди. Нека се пробва, но вероятността е нищожна. Много по-плодотворно би било да се опита да говори с мъжа си и да търсят решение. И още - тя с това бебе няма как да работи като преди и дори рискува съдът да ѝ вземе детето ако бащата има по-добри условия и желание да го гледа, защото самият план да си изнесеш бебето в Гърция, за да бачкаш 10 часа на ден значи, че няма да си гледаш детето на практика, а бащата ако си намери у нас работа с трудов договор, новата му партньорка да има работа с трудов договор, да имат жилище - като нищо ще ги изкарат дори за по-добрите родители. Вероятността е малка да се вземе бебе от майката, но при порастнало дете ако се установи този мъж у нас с нормални трудови отношения, партньорка и жилище е много вероятно да получи дете над 10 г., особено ако е момче. С две думи - Авторката се движи и по тънък лед с нейните претенции - да е мислила преди това, защото сега вече не става дума за нея, а за детето и неговите интереси. Ако е работила нелегално в Гърция като 90% от емигрантите ни там е интересно и как ще докаже доход и изобщо какво може да предложи на детето. И още - няма съдилища в нормалните държави, които без причини да дадат българско дете да бъде изнесено от страната, губейки всякакъв контрол над детето и условията му за живот и лишавайки го от бащата. Дори циганките ходят бременни да родят в Гърция и да продадат детето, но с дете с баща в акта за раждане да минеш легално границата без неговото позволение е невъзможно - може по зелената граница, но се води отвличане и се лежи 5 г. в затвора, а детето губиш, разбира се.
Да, бащата е лош съпруг, но качествата му като баща са описани от страната на Авторката и обективно погледнато не е чак толкова лош баща. Като цяло от малки бебета мъжете не се интересуват много, защото не могат да разберат невербалната комуникация с едно такова бебе, но всеки детски психолог в съда ще свидетелства, че поведението на бащата е много добро за детето -посещава го например редовно, което е много важно, а после най-вероятно ще се засили и интересът му. Отношението му към Авторката не може да бъде прехвърлено към детето! Детето има нужда от баща, защото бащата е един, а Авторката друг мъж ще си намери. За детето е много важно да има баща до себе си. Да, за Авторката може би е по-добре да ходи в Гърция и така нататък, но за детето тя не решава, а съдът и баща му в случая, а той трябва да е пълен нехранимайко, за да се откаже от детето си.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2102a7f5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке като дете на разведени родители ще ти кажа че без съгласието и на двамата подписано и т. н. от човек в тази сфера детето по никакъв повод неможе да напусне страната.. С адвокати или без докъто не навърши 18 години трябва съгласието и на майката и бащата за да напусне страната е твоя мъж вярваш ли да се съгласи никакъв шанс.. неискам да те обидя с нещо но защо искаш да отделиш детето от баща му товаче той не държи на теб това че иска друга жена неозначава че не си обича детето или би го заменил може да е всякакъв но той му е баща все пак неможе да ги лишиш да не се виждат и да отведеш детето то е колкото твое толкова и негово и като майка бих ти казала че това аз по никакъв повод не бих го направила то няма вина за вашите грешки а баща му дори и с друга вярвам че го обича детето е ваше вие решавате но не бъдете сигурни кое е най доброто все пак разведени навсякъде но деца отделени от родител немисля че са щастливи независимо кой какъв е немисли само за теб сега най важно е детето остани според мен докъто детето порасне нека само реши какво иска а до тогава най добре е да ви вижда и двамата по често аз порастнах на мен ми е все тая за нашите но като дете авторке колко съм плакала че трябва заради тяхните отношения аз да виждам единия рядко без да имам вина да ме лишават и ако майками беше успяла да замине с мен щях да я намразя защото това е баща ми а аз бях малка децата имат нужда и от двамата родители като порастнат им е все тая но като деца не разбират те знаят мама и тати те виждат другите деца бащи майки заедно как ги извеждат и искат и те а ако заминете няма как детето ще страда когато тръгне на ясла градина училище помислете за него ще има нужда и от двамави като дете мразех майка тя ненавиждаше баща ми защото след развода беше все с други но това че заради нея не го виждах все а имах ограничено време не бих и го простила че ме лиши от едно щастливо детство защото тя не искала да го вижда аз лично на твое място бих излизала с детето и бащата по детски площадки насам натам за да е щастливо с двамата като порастне само да реши какво иска така е най правилно мисли и за детето и аз не бих искала да виждам подобен мъж но заради децата майката и бащата трябва да отстъпват и да се лишават и т. н. авторке извинявай но по рано да си мислила сега не е каквото ти искаш сега детето е важното не ти не той нито друг.. :)

Избора е ваш но помислете това решава живота на едно дете не е игра успех дано избереш най правилното все пак си майка знаеш кое е по правилно за твоето дете най добре го познаваш и него и баща му :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9a49bb2cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Бягай за Германия без да знае.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 05e481033b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   н 13, Германия не се намира на друга планета. Може теоретично по зелената граница по-скоро да избяга в Гърция или да се смеси с бежанския поток и да прави бордър-хопинг, но все някога ще я хванат и ще я осъдят за отвличане детето със сигурност ще ѝ вземат. Тук няма Германия, няма Гърция - веднага идва полицията и взима детето и го връща в България - трябва едно хвърчащо писъмце от нашите власти.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c53b9bc2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Прави се една красива фалшива декларациика за съгласие от бащата от нотариус и заминаваш с детето, има художници красиви ги рисуват. Моя приятелка замина с детето си така преди 6 години и нищо, мъжът и ходеше няколко пъти у тях, но съответно я нямаше, после любовницата забременя и всичко свърши.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 05e481033b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   н 15 - голяма криминална енергия има в обкражението ти и избирате пълни нещастници явно за бащи на децата си, но ти можеш ли да гарантираш, че като баща този мъж е готов да се откаже от детето си и да изпусне идеална възможност да вкара Авторката на топло и да вземе на родителските права?
Ти не само съветваш Авторката да отвлече детето, но и да фалшифицира документи - това са дори две престъпления, а истински нотариус никога не би си рискувал хляба заради някаква си женичка - с две думи трябва действително фалшификация сериозна, но не случайно се иска нотариална заверка на такива документи - лесно после се проверява дали е регистриран документа при съответния нотариус и като той каже НЕ, се занимава директно ПРОКУРОР с жената и дори не е нужно бащата да се занимава - достатачно е баби или дядовци да поддадат сигнал, а немски, френски, гръцки власти с кеф ще съдействат, защото българите навсякъде имаме много лошо име, а българските жени са в техните представи проститутки и не си гледат децата - с кеф ще помогнат с две думи на нашите власти за връщане на детето.
Днес живеем в 21 век...страна от ЕС сме, което преди не сме били и подобни престъпления се разплитат за дни, не дори за седмици.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2102a7f5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Неможеш да отделиш детето от бащата и да заминеш с него никой няма да ти позволи още на границата ще те върнат ако не там като пристигнете ще ви арестуват без съгласието на мъжа ти неможеш да изведеш детето от страната да неговорим че ще е малко още.. осъзнай се той не иска теб но обича детето идва вижда го но той е мъж детето е малко по трудно му е да свикне не е наясно какво точно да прави още никой съд никой адвокат не би те подкрапил дори а да неговорим че няма шанс да те пуснат с детето без бащата да се съгласи а като сложим налице това че мъжа ти идва вижда го интересува се значи че ти или оставаш с детето или заминаваш без него.. а ти как си го мислиш той му е баща неможе да го отнемеш това дете има нужда от баща ти си майка бе жена я се вземи в ръце какви ги мислиш теб не те иска обидена си наранена но този мъж му е баща какъвто и да е той има право да го вижда никой не го интересуват вашите отношения мъжа ти хойка не те иска с друга е ама затова че ти си найвна това че ти се доверяваш на сляпо никой не го засяга съда няма да ти разреши само защото мъжа ти е с друга а ти ревнуваш като обезумяла щом му е баща и го търси има същите права който и ти това да ти е ясно ти постъпваш ужасно като искаш да ги разделиш не е нормално за една майка сядай си на гъза викай бащата по често да може да е с детето и то да е щастливо не мисли само за теб била си глупава и наъвна никой не ти е слагал кърпи на очите никой не те е карал да искаш деца знаела си какъв е казали са ти ама сама си избрала да продължиш сама си се правила на сляпа за мъж е пълен боклук но за баща явно го интересува детето което е напълно нормално трай си ако неискаш след време да си сама а за вбъдеще гледай пак да си затваряш очите и да се правиш на сляпа тогава може и не само едно да е детето ако са 3 ко прайм и да те остави ама и да неиска да ги вижда щото твоя пак добър държи на детето ама да бяха 2 и да каже нама да ги гледам спасявай ся а тогава гледай кво става ти от нищо се оплащваш пак на свястен си попаднала може да хойка ама си иска детето което сега е най важно ;)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2102a7f5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До номер 15 и авторката.. Авторке ако го послушаш както и номер16 каза кой гарантира че бащата няма да го потърси а ако го потърси знаете ли какво ще стане авторката ще и лепнат глоба и ще я съдят за отвличане на детето за фалшиви дукоменти също а да неговорим че ако номер15 се знаеше кой е и разберяха щяха да го съдят за подтъкване( склоняване) към престъпление това също е подсъдимо тогава бащата ще вземе правата а майката ще лежи на топло без шансове да си го върне някога дори може съда да я лиши от правото да вижда детето ;) такаче моля индивида от 15сти коментар да не коментира повече и да си запази съветите защото този баща баш няма да си остави детето той жената с любовница не остайл а камоли детето по скоро жива ще одере авторката ако замини без негово съгласие и ще се възползва да я лиши от права и тогава съда ще е съгласен щото що за майка тряа да си та да си отвлечеш детето ако авторката те послуша ще има много сериозни последици дано е по умна и не ти обръща внимание.. то така се фалшифицира не сте добре тия филми много зле ви влиаят ;)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8b3d08b38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ако искаш мога да ги убия, 5 бона на глава, евро, сериозно предложение

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c419736a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Здравей.
Глупава си, че си му простила първия път. Сега ако му дадеш пак шанс, ще си 2 пъти по-глупава. По-добре детето да расте без баща, отколкото да се чувства объркан, когато е с него и някоя от неговите "приятелки". Такива мъже не заслужават хубаво и стабилно семейство. Заслужават самота. Така, че ако питаш мен, разведи се, вземи си детето и напусни окончателно живота му. Смени си номера и напълно го игнорирай от съдбата си. Успех!
АКАТИМ

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e929b699d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Вече има такива спечелени дела.Много ме укорихте и казахте,че той е баща и си обича детето.Съмнявам се,защото идва и взима детето само в разрешеното му от съда време и никога повече,дори не се обажда по телефона да пита как е.Аз му звъня,за да му кажа че детето е болно,но той не се обажда на другия ден да пита дали е добре.Купува му подаръци само за рождения ден и Коледа,нищо повече,това ли е образа на истинския баща за вас.За мен не е,и ако наистина го обичаше това дете нямаше да го изостави преди да се е родило.А за тези дето ме обвиняват,че съм глупава след 13 години съвместен живот и изведнъж коренна промяна,как да се осъзная какво става.Мислех,че е сгрешил за момент и ще си стане същия както преди,но човек веднъж тръгне ли надолу връщане назад няма.Ще се боря до край и знам,че един ден ще успея.А да оставиш нероденото си дете и съпруга,която го носеше на ръце,мисля,че е достатъчно голям грях и Господ ще ми помогне.Много са майките като мен познавам 10 такива,а вие се молете да не Ви се случва на Вас,защото болката е неописуема

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: bd89b47b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Още от заглавието чувствам, каква болка изпитваш, но няма да те съдя и виня. Ти си го избрала, сега ще изпиеш чашата до дъно. Ако си човек, роди бебето и го изгледай. Желая ти.. един ден да бъдеш щастлива и не се предавай! Успех. : )

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e929b699d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Жената е в толкова трудно положение, а Вие я обезкуражавате. Разбира се, че има много майки като нея. А за любовницата, един ден или ще и се случи и на нея или и тя ще го изостави. Но ако е влюбен в нея ще и направи дете и ще подпише поне с нея. Ще приключат много скоро запомни. Щом са ти предоставени родителските права, защо да не може да заминеш с детето, вече не е онова време, където жената не беше никоя. Жените вече сме много по-силни и успяваме във всичко. Ще успееш, заслужаваш го, а за Господ бави, но не забравя.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 68d06227fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   "Мъдреци", преди да коментирате, прочетете внимателно цялата тема, не само заглавието. Имало много жени като авторката!? Да, има и това говори колко много наивни жени има напоследък. Защо преди години нямаше толкова много самотни майки? Можете ли да ми отговорите вие, модерните и съвременни жени? Уж сега сте по умни и образовани от бабите си, а живеете по мизерен живот от тяхният. Животът го доказва. Пази Боже, сляпо да прогледа. Пази Боже, жена да попадне в демокрацията, настъпва свободия. Пред фактите и Боговете мълчат, няма кой да разреши майката еднолично да изведе детето от България. Това коментиращите не са разбрали, че тя иска да завлече детето в Германия. Това няма как да стане по законен начин.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e929b699d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Навремето не е имало много самотни жени, защото са си търпели да ги унижават, пък и да се разведеше човек беше ужас. Лошото е че днес мъжете май са по-лесни и слаби от жените, защото попадат в ръцете на курвите и си оставят семействата, само за да им е добре. Пълен егоизъм. Комплексирани мъже с леки жени, а свестните в ъгъла изоставени. Не всяка самотна майка е лесно забременяла и изоставена, има и такива които цял живот са градяли дом, семейство, любов и накрая биват изоставени заради поредната курва, която за цел има да разваля семейство и да кара съпругата да страда заедно с децата. А що се отнася до това дали майката иска да отвлече детето се съмнявам, защото до сега да го е направила. Просто жената иска по законен път да постигне по-добро бъдеще за нея и детето, тъй-като този сега от яд, че си е провалил живота играе мръсно.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4c11000679
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   колко е свястна авторката е друг въпрос, да забременееш след като вече ти е изневерямал, е меко казано тъпо, или правила си е тънки сметки, но без кръчмар, а квалификации от рода на к... ги пишете някъде другаде, жалко за наранените от изневери, но тези мъже сами сте си ги избрали.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Според мен един ден ще съжалява, но да си сърба попарата, ти се радвай че си се отървала, сега е ред на другата да го търпи, щом разваля семейства да си носи последиците и тя и той. Успех момиче, вярвай в себе си и не бъди добра и наивна.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 27c524bd88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторке напълно те разбирам въобще бащата не е постъпил както трябва каквото и да си говорим всички го виждаме това но това неозначава да го разделиш от детето всички мислим за него то няма да е щастливо да израстне без баща дори най долния да беше то щеше да иска да го вижда замислисе авторке бащата го разкарвай от твоя живот той да си гледа оная и да си мисли за детето другото не го мисли само ти не опитвай да заминаваш не ги разделяй бащата може и да се осъзнае повече след време но приеми че той сега още не знае какво да го прави това детенце то е малко още горката душичка не ги разделяй това те съветвам аз живейте си отделни животи който както иска но вашето дете трябва да ви вижда и двамата и то не в определено време а когато и да било междодругото кажи го това на бащата че и през другото време може да го вижда понеже пък на моя братовчедка детето след развода тя не даваше на бащата по друго време а дори с минута да закъснеят звъни и крещи може и той да несмее за да не го изгониш нз.. но за да е щастливо авторке и ти знаеш че има нужда и от двама ви просто по никакъв повод не заминавайте а ти авторке по спокойно всичко ще се нареди :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 43ae8b4d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Какво значи не отделяй детето от баща му?? Бащата се е отделил от тях, по собствена воля и желание, не те от него. Този баща, ако обичаше и милееше за детето си, щеше да позволи да заминат в Германия, защото това дава на детето му едно много по-добро бъдеще, отколкото ако остане тук и го подмятат насам-натам и ходи по веднъж-два пъти в месеца при тате и новата му какичка, а в останалото време живее с мама при не много добри условия в скапана държава като нашата. Когато обичаш някого, искаш най-доброто за него, а не го използваш като средство за отмъщение към човека, който ти е извадил наяве кирливите ризи.
Хора, защо не мислите, като пишете??

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Много Ви благодаря за подкрепата, аз със или без доброволното му съгласие знам, че рано или късно ще замина с детето. Той да подскача до тавана, каквото повикало такова се обадило. Знам, че доброто ще победи, а той и да се осъзнае връщане назад няма. Нищо, че не съм била с друг мъж и ще беше любовта на живота ми, аз имам достойнство. Не мога да забравя какво ми причини с онази гнусна дупнишка к... Нека са много щастливи и да се радват на своите деца, ако някога имат такива. Аз искам да спася детето си и да му осигуря едно добро бъдеще дори и сама. Защото по-добре сама отколкото с някой, който не знае да цени и уважава, хората, които го обичат. Ще дойде Видов ден и всеки ще си получи заслуженото. Не съм злопаметна, но искам да го видя да страда. А на тази „красавица„, благодаря, че ме отърва и нека сега тя си го търпи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Успех, заслужаваш да успееш, а онзи да рев след като ви изгуби окончателно. И дано си намериш някой свестен мъж и родител. А тази дето е с него не и завиждам особено, нека си губи времето, каквото си посееш това ще пожънеш. Вярвай в доброто момиче, нещата ще се наредат в твой плюс.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Дано да успееш, най-добре е този доброволно да ви пусне след като толкова ви е наранил. Това ще бъде едно изкупление на греха му, но изглежда това е човек без сърце и съвест. Да продължава да живее с онази дето го е отделила от семейството му. Безумие тоя човек не е нормален.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fc2295388a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Довери се на адвокатите си. Успокой се. Приготвяй се за местенето. Разучи какви документи ти трябват, с превод ли, с легализации ли и започни да събираш. Разучи и как да запишеш детето на градина или училище там. Учи езика, учи и детето. Събирай информации за живота в Германия.
Останалото ще свършат адвокатите.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Дано да сте права и да успея, да точно това правя събирам документи, за да докажа, че ще осигуря добро бъдеще за детето ми. Дано имаме късмет с малкия и да се махнем оттук, защото аз се срамувам за грешките на грешниците, а те са горди с постъпките си и не показват никакво разкаяние. Благодаря Ви за съчувствието и подкрепата.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Ще успееш момиче, вие с детето го заслужавате, а те ще си платят рано или късно. Ще се сети за вас когато вече не сте тука, но ти не му прощавай, той те е изоставил в толкова тежък момент заради егоизма си, ти си се преборила сама с всичко, бори се и сега заради детето си. Успех мила, ти заслужаваш хубаво бъдеще, гледай напред.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Знаеш ли кога си на правилния път? Когато загубиш интерес да поглеждаш назад....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 49760dd729
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Има една поговорка: Който те е предал един път, ще те предаде и втори! Добре е било да избягаш преди да родиш детето, но откъде да знаеш, че такъв боклук ще излезе? Желая ти успех със съда, дано ти разрешат да изведеш детето без съгласието на този така или иначе изоставил го баща. Много ни е порочен закона в това отношение - да трябва всеки път да искаш съгласие и от другия родител, който се води само на хартия такъв така или иначе!!!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 49760dd729
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   №17 големи глуспости си написал. Как ти хрумна, че авторкта ревнува - тя само иска да се отърве от тоя боклук, той не е никакъв баща на детето.
"а ти как си го мислиш той му е баща неможе да го отнемеш това дете има нужда от баща " - той сам си е отнел детето, а то има нужда от баща всеки ден, и то нормален и добър, а не някакъв си курвар, който се появява 2 пъти в месеца за по няколко часа. Ако пък не го пуска с нея, да го вземе той да си го гледа, да го видим какъв баща е.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0307710697
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Аз живея в Германия. Можете с детето да дойдете при мен.
Между другото какво е детето? Момиче или момче Б. Извини ме за въпроса.

Аз съм младо момче, без брак без деца ако си го решила елате в Германия без мъжа ти да знае.
Миро 22 г

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1880273a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Да се включа и аз. Авторката, вярвай на адвокатите, тук са излели купища грешна и отвратителна информация за съгласието на бащата. Като няма съгласие СЪДЪТ го замества, има предварително изпълнение по такива решения и няма да чакаш три инстанции, колкото и да е бавна съдебната система, имаме вече европейски закони, не сме крепостни селяни и поданици на тая държава и жертви на бащите на децата си. Не ги слушай тия "коментатори", дето не разбраха че тоя не е никакъв баща а обикновен донор на семе, тоя не заслужава да има деца, но да ти е живо и здраво детето! Ще успееш, има законова процедура и съдът ще ти уважи искането, сигурна съм в това! Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Не се отчайвай момиче, хубавите работи стават бавно, стъпка по стъпка ще успееш, защото го заслужавате с малкия. За онзи забрави нека си живеят с онази, но и тя няма да му бъде последна. Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f1c825821b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   н 40 и 42 - не давайте напразни надежди на Авторката. Ако бащата е признал детето си, плаща издръжка, която у нас е 80-150 лв., неговите родителски права няма да бъдат отнети - изключително трудно е точно в чужбина да замъкнеш детето си без всякакво позволение на бащата.
Да, има съдилища всякакви, но е логично, че в интерес на детето е да не бъде откъснато от единия си родител.
Така например имаше случай при който баща беше замъкнал детето си в България и се беше скрил цели 6 г. Дойдоха с полиция и му взеха детето, което ревеше, защото не познаваше майка си. Детето беше родено в Чехия и от там бащата беше взел детето и съответно там беше си върнато при майката.
Значи законите защитават и двамата родители, но най-вече детето, а не е в негов интерес да бъде замъкнато в чужбина при неизвестни хора и обстоятелства.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: feedf4d463
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   43, и аз съм забелязала, че в такива теми често коментарите са излишно емоционални, което никак не помага на авторката, а дори й вреди. като започнат да се самонадъхват как човекът за нищо не ставал, бил само донор, сам напуснал детето...
хора, четете и се постарайте да бъдете поне малко обективни. ако изключим емоционалните описания, фактите са следните: авторката и бившият й мъж са имали много проблеми, накрая тя забременява въпреки тях, решава да роди, той я зарязва, но плаща издръжка и се среща с детето на определените от съда срещи.
опитът ми показва, че за краха в отношенията между двама души, обикновено имат вина и двамата. като изключим крайните случаи (пияници, побойници, наркомани, комарджии и пр. ), истината е някъде по средата. всъщност това не е толкова важно в случая, исках да напиша, че човекът може да е имал достатъчно причини да не иска да живее с авторката, тя да не е жената на живота му, абе в крайна сметка има право на избор. така че избягвайте да скачате толкова по човека, без да сте изслушали и неговата версия.
не така стоят обаче нещата по отношение на детето. както самата авторка пише, той явно се интересува от детето, щом плаща издръжка и се среща с него на определените от съда срещи. това, че не иска да живее с авторката, е проблем между тях двамата. не защитавам никого, не казвам, че той е цвете, но историята би могла да изглежда различно, ако той я беше писал.
помислете как би могла да изглежда историята от негова гледна точка: намерих жената на живота си, разделих се с бившата, виждам детето, обаче тя сега иска да замине в чужбина и да ме лиши от детето ми. не бъдете толкова едностранчиви, опитайте да погледнете нещата от различни страни. какво решение ще вземе съдът ще видим, не надъхвайте авторката, защото може да остане разочарована.
Ж44

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Жената на живота му, хаха. Преди нея имаше и друга и тя ли беше жената на живота му. А защо ли след всяка негова жена на живота идва да ми реве на мен. И защо не поиска дете от не, а от мен. Дано никога не изпаднете в моето състояние. Обичал детето си, а защо ли не се опитва да го вижда и извън времето определено от съда. Той е само баща на хартия, нищо повече и смятам, че не бива да ни губи времето с детето тук, а той да си ходи където си поиска. Незнам дали той ме иска или не, защото вече не ме интересува, но защо като толкова му преча не подаде първи молба за развод, а го сторих аз. Това не е нито родител, нито съпруг, а един егоистичен индивид, който не знае какво иска. А вие недейте да защитавате такива утайки, защото лошо говори за вас. Аз ще се боря за бъдещето на детето ми с цената на всичко.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Незнам как може да има хора, които да съчувстват на боклуците, дано да не са себеподобни. Тоя не заслужава да го види това дете. Оставил го е още преди да се роди, а сега се прави на баща. Помяр, на тоя му трябва един хубав бой да му дойде мозък в главата. Успех момиче бори се не се предавай пред един силно е да го нарека „мъж„.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Дали пишещите по-горе имат юридическо образование та са толкова наясно с този въпрос. Е аз имам такова и мога да кажа на авторката да продължава без да се обръща и че в нашата практика има много такива спечелени случаи вече. Зачестиха случаите с изоставените майки и деца и вече се гледа по друг начин на тези казуси. Смело напред и вярвай на адвокатите ти. А за този забрави това не е човек, ако има малко разум в главата той сам ще пусне детето да се развива. Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Хайде стига бе хора, вие имате ли сърца въобще, не могъл да живее с авторката, а защо толкова години е бил с нея и е искал дете от нея. Защото е знаел, че тя винаги ще му прости и ще прави всичко за него. Но всяко търпение има лимит. Много добре е направила, че се е отървала. Как ли е живяла с такъв човек. Не мислите ли, че това да изоставиш бременната си жена и нероденото си дете е огромен грях. Не мога да ви се начудя как даже проявявате разбиране към този идиот. Пожелавам му никога да не ги види и те да са най-щастливите на света. Нека си живее с тази, която му е отнела най-милото, защото е пълен глупак. Оставя се да бъде манипулиран от една *****, а си е оставил детето и добрата съпруга, браво на него, много достойна постъпка.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: feedf4d463
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   авторке, като е "един егоистичен индивид, който не знае какво иска", всяка година е с различна, какво си търсила с него толкова време, че и дете си родила? в крайна сметка ти си го избрала и търпяла. или биваше докато се връщаше при теб, а сега изведнъж се превърна в боклук?
истината е, че си си затваряла очите за очевидното, а сега заради детето зависиш от неговото разрешение да напуснете страната. не мисли, че някой го защитава, но по-добре осъзнай и своите грешки, за да не ги повтаряш.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Поздравления, че си се отървала аз още си търпя униженията и съм на ръба да си тръгна. Гнус ме е да ми пипа детето с ръцете с която пипа курвата долна.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f1c825821b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   n. 51 - не знам в каква връзка живееш, но потърси психолог или психиятър - ти не притежаваш детето ВИ. Най-вероятно си мамена съпруга - разведи се или си оправи отношенията, но детето ти си има баща и кой какви ги върши в леглото си е негова работа, а детето си има нужда от мама и тати, от майчина и бащина прегръдка и ако не го осъзнаеш това, то съдът ще ти отнеме детето при евентуален спор. Лекувай се!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Ще се усети един ден, но ти вече ще си го забравила, от опит го знам. Един ден ще се смееш на това, което ти се случва в момента. Важно е вие с детето да сте добре, той с тази не е щастлив, но няма къде да отиде. Но един ден като се осъзнае ще си остане сам, а тази ще си чука главата, че си е провалила младините. Всичко се връща, сега страдаш ти, но утре те. Бъди сигурна, че не са щастливи, при всеки скандал той ще я обвинява, че му е развалила семейството и на нея един ден ще и писне и ще го изгони ако той не си тръгне пръв. Рано или късно съвестта му ще го пребори.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   От Авторката не съм си затваряла очите, мислила съм, че като аз се държа достойно и човекът до мен е такъв. Но както казахте по-горе хората се променят, затова е отишъл да живее с недостойната и лесната, която не се интересува какво върши той стига да и дава това от което има нужда. Е аз не съм от тези, финансово независима съм имам собствен дом от родителите ми и няма как да се унижавам и търпя глупости заради някакъв пълен с комплекси дечко. Той на 18 години имаше пове акъл от сега. Но видя някой страничен лев и се почувства велик. Нека са щастливи с новата му жена, но не искам да ми се увърта и надява на нещо, защото аз съм взела един път категоричното решение и връщане назад няма. Може и старомодно да разсъждавам, но за мен брака е свещено нещо и ако някой се гаври с мен и семейството ми нека дири щастието си другаде.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfe11f6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Малко останаха истинските жени в този свят. Всичко гледа материалното и първичното. Но тези жени ги иска всеки, но за съжаление те винаги попадат на неподходящия. Е идва време в което се осъзнават и поемат сами по правилния път. Авторката ще се оправи по думите и личи, че е силно момиче, а и щом си има дете какво повече и трябва. Само да не си мисли, че той като живее с тази е много щастлив и да не се нервира, че тя е сама, а той живее с някаква. По-добре сама и уравновесена, а не използвана и унижавана и луда. И на тази ще и мине срока на годност, щом е тръгнал по този път няма спиране, но нека реве тя и нека изпита какво е да я заменят за друга. Но ти си достойна, а тя никога няма да бъде, защото е разбила семейство и е лишила дете от баща. Тия аз ги наричам просто ку....

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker