Липсва ми този приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липсва ми този приятел
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1212 пъти
Жена на 22 г. съм, но ще прочетете една детинска история. Тя започна, когато бях в осми клас. Постъпих в ново училище и не след дълго се влюбих в един батко от десети клас. Моите приятелки ми помогнаха да се запозная с него, насърчаваха ме да говоря с него, разменихме си скайповете. Но той ми заяви, че не ме харесва по начина, по който аз него, и може да сме само приятели. Но и това приятелство не се осъществи. Той ме отбягваше и не споделяше много с мен, което е разбираемо предвид моите несподелени чувства. И понеже копнежът в мен не стихваше, направих си фалшив профил в скайп и го добавих. Казах му, че съм го намерила случайно, търсейки абонати, че съм от град в другия край на България и му изпратих снимки на момиче от интернет.
Така започна нашата кореспонденция. Всеки ден споделяхме чий ден как е минал, оказа се, че имаме един и същ музикален вкус, споделяхме си проблеми, взаимно си давахме съвети, като той ме напътстваше повече. Един ден той ми каза, че много му харесва моя характер. Неусетно и аз се бях привързала към него. Един ден реших да изтрия фалшивия профил, преди да е станало нещо лошо, а и той беше започнал да усеща лъжата. Откакто прекратихме контакт, изминаха шест години. Моята тръпка към него отдавна е преминала. След него срещнах момчета, които отвърнаха на чувствата ми. В момента съм влюбена в друг мъж.
Имам двама-трима приятели момчета. Но някак ми липсва точно това момче приятел. Ние се познаваме от родния ми град, но наскоро разбрах, че живее и той в София и то в същия квартал, в същия район като мен и ми стана много мило. Понякога в дадени ситуации се сещам за него и си казвам, че той щеше да ми даде правилен съвет. Но и нищо не мога да направя.. Какво да му кажа? Той мисли, че е общувал с непозната от другия край на България. Той не знае, че всъщност с мен си споделяше и как бих могла да му разкрия подобно нещо.. А и ме е страх, че ще изтълкува грешно, че ще помисли, че отново ще го преследвам с моите чувства, но тогава бяхме деца и оттогава много неща се промениха. Аз искам приятелството му отново, но не знам дали това е възможно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 40b2f0c0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така става като се допускат недоизказани неща. Проблемът при всички истории от този тип е въпросът "Какво щеше да бъде, ако... " Сигурна съм, че само да имахме отговори, в 50% от случаите хората биха продължили спокойно напред. Интересно ти е, нали... Дали те помни, като каква те помни, бил ли е влюбен в теб, би ли станало нещо отново? Сякаш през тийнейджърските години човек запазва най-съкровени емоции, които напомнят за себе си по-късно. След навлизането в сериозната част на живота, когато чувстваме хлад, сякаш нещо липсва. Връщаме се към тях и мечтаем както тогава.
Знаеш ли, ако една лъжа ти е помогнала веднъж, поне три пъти ще съжалиш за нея вбъдеще. Намери го, пийте по нещо, разкажи му... после продължи на чисто. Ако наистина обичаш друг, всичко ще е окей. Ако ли не, късмет!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker