Тежка раздяла в началото на една истинска любов! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тежка раздяла в началото на една истинска любов!
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2604 пъти
Здравейте от мен! Ще си призная, че имам нужда от съвет и тъй като се надявам да получа обективни мнения а не пристрастни, ще се опитам да започна по изначално.

Мъж на 33г съм и досега в живота си съм имал доста преживявания и не малко натрушан опит.
Дълго време -около 2 години се пазих от връзки, защото бях влезнал в доста неприятна серия около 5 г. в която се срещах и раделах със всичките жени към които съм изпитвал ''чувства'' и връзки , а и не се чувствах достатъчно добре емоционално, за да започна нова такава.

Преди няколко месеца се запознах посредством интернет със една жена (24г), която обаче сподели, че едва преди две седмици е приключила отвратителна 3 годишна връзка, в която ''младежа'', който е бил до нея, я е наранявал многократно от което е получила и психични проблеми и разстройства, като панически атаки, безсъние, сърцебиене и тн. и тн.
Аз бях доста резервиран към нея и обстоятелствата около нея, като и споделих, че досега съм си патил от подобни такива, и че имам много притеснения относно това, че тя самата в момента не знае какво точно иска и дали въобще е готова за връзка.
Тя ми каза, че ще и е необходимо време, което може да е ден, два или месец, за да бъде напълно пълноценна във новата връзка.

Продължението ще се опитам да го напиша по-накратко.
Влюбихме се много още преди да се видим, посредством чатове, телефонни разговори и видео такива. Първата ни среща беше като сън и за двамат, усещахме, че сме се намерили един друг, чувствата в нас преливаха и нямаше сила на този свят която да ги спре (освен ние самите).

Изкарахме един луд романс, около месец на морето, и след това по бързата процедура директно заживяхме заедно.
Интересното в случая е, че малко след като се запознах с техните и непосредствено преди да я взема вкъщи, тя ми сподели, че майка и и била намекнала, че бившият и вече май се бил променил, бил станал друг човек и си бил взел поука.

Аз горкия бях толкова лудо влюбен, сигурен в нейните чувства към мен и моите към нея, че въобще не ми светна лампичката, че той навярно се е бил свързал с тях да им ''реве'' и увещава в опитите си да я връща, и то според мен не защото я обича истински, а защото вижда, че е щастлива с друг. Всъщност ми мина през главата, че това може да се е случило, но въобще не усещах заплаха, конкуренция или възможност да я загубя , заради бивш следващ и какъвто и да е. Първите два месеца бяхме много щастливи, отдадени и мечтаещи един с друг, но се случиха така нещата, че колкото повече се привързвах към нея и усечах, че сме наистина силно свързани един към друг, толкова повече започнаха да ме ядът страховете от вътре, че мога да загубим в миг това, което имаме.

Сънувах няколко пъти кошмари, че се разделяме (тя също) и в една безобидна ситуация в която тя ме желаеше интимно, аз за първи път и отказах, като вместо да и кажа, че съм много изморен психически и физически(което беше така), аз и казах, че съм си знаел, че така може да стане , и да спра да я желая повече. Неща, които ми се бяха случвали в предишна връзка с жена, която не обичаше да се гука и бягаше в другия край на спалнята..
Проектирах болката от предишни връзки върху нея, без тя да има каквато и да е вина, което я нарани много и на следващия ден директно ми каза, че искала да си ходи... Аз бях като вцепенен, не можах да реагирам по никакъв начин.. Просто си стоях и не пробелих и дума. В този момент ми звънна телефона, на който беше нейната майка, казвайки ми да съм я бил оставил да си тръгне от там нормално и тн. Тона и беше сякаш имаме някаква болезнена и придружена със скандали раздяла, а аз нито си мислех, че се разделяме, нито бях пробеил и дума с нея..
Тя си тръгна, аз я закарах до гарата, но усещах много силна болка и гняв, че това нещо се случва между нас -хей така, от изневиделица..
По късно вечерта не издържах, писах и след което се чухме, тя ми каза, че ме обичала, не искала така да стане, искала да слезе от тъпия автобус и да си дойде при мен.. Последваха няколко дни в които не бяхме заедно и един в който тя ми каза, че е бременна.
Аз я взех веднага, тя беше ентусиезирана няколко дни, но след прегледа и потвърждаването на бремеността от генеколога тя се обади веднага да каже радостната новина на нейните родители, а майка и плачеше по телефона, тя и каза, че се надява сълзите и да са от радост и ми даде да говоря с нея.
Това, което усетих от гласа и бяха доста объркани емоции, и определено не плачеше само от радост.
Два дни по късно, тя си тръгна, уж да си поине, като се кълнеше, че ще се върне..
След още два бяхме на път да се скараме за първи път по телефона, но аз и затворих -преди да е станало факт, което разбирасе не си спря и го сторихме по чата.. Беше доста неприятен чат, тя в следващите няколко дни си изключи телефона, но преди да ескалира напрежението между нас до такава степен, аз подозирам, че нейната майка и е мътила много сериозно главицата, защото тя ми каза неща, които никога досега не ми е казвала, неща които ме обидиха, засегнаха и нараниха..

Продължението -тя направи аборт и се върна при бившия и, който се е явил като утешител, утеха и подкрепа в правилният момент. Не съм сигурен напълно дали тя все още го обича, но факта, че той е съсипал нейното здраве, и че ще продължи да го прави е сигурен, защото 3 години не са малко и определено мисля, че хората които са един за друг успяват да хармонизират характерите и връзката по между си, за много по-малко време. Тя, не без дейното участие на роднини и близки, реши да си ''троши'' главата докрай, а аз останах със тотално разбито сърце и хиляди въпроси, започващи със :'' защо ''.

От две седмици тя вече е ''официално'' с него, а от месец и половина разделена с мен.

Нуждая се от съвети дали да продължавам да се боря, за тази любов и жена изчаквайки той да сгафи сериозно, а това мисля, че ще се случи най-много до два месеца, след което очаквам тя да ме потърси, което се е случвало преди със друга жена (но тогава обстоятеслвата бяха различни и времето доста повече).
Или да се боря със себе си да я забравя и продължа напред.

П. с : Минах етапите на жестоката болка и страдание, които бяха около месец, в който свалих 10% от теглото си. Сега вече съм доста по-добре и физически и емоционално и бих могъл да събера сили, за да се боря за нея.
Всъщност вътрешната ми борба в момента се състои в това дали да я забравя и изтрия от съзнанието си или да я оставя в него, чакайки удобния момент, който ще доведе до нашата нова среща.

Стана доста дълго споделянето на историята ми, за което ще ме извините искренно, но просто явно все още имам толкова много неща да кажа, а няма на кой :(
Надявам се да ми дадете съвети приятелчета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: a6adb142ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Какво да ти кажа- доста заплетена история. Донякъде знам как се чувства това момиче, донякъде не мога да я разбера, но едно е сигурно - родителите й ( или само майка й) имат пръст във вашата раздяла.
Виждам, че я обичаш и моят съвет е да не чакаш - обади й се, потърси я, пиши й, абе направи нещо! Нищо, че тя е с бившия си ( аз нарочно го наричам бивш, а не настоящ, защото е имало причина да е бивш). Според мен няма да разбереш какво може да стане, ако не направиш опит да се съберете. Разкрий й всичко, ако трябва й поискай обяснение и ако тя е категорична, че иска да е с другия - тогава й пожелай щастлив живот.
Според мен има и друг вариант, който не ти пожелавам всъщност. Може наистина да не е била готова за връзка с теб. Може би и затова толкова набързо сте заживели заедно и дори е забременяла. ( което ми се струва необмислено за толкова кратък период от време). Може да не е била преживяла предишната връзка, а ти да си я пришпорил примерно... Аз само гадая. Ти си знаеш какво е било. От написаното обаче аз виждам едно - щом имаш чувства потърси я, не отлагай. Може да те отреже, може и да се върне при теб.
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5365e287fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направила е аборт и ти все пак искаш да се бориш за нея - това мен лично доста ме озадачи, но както и да е. Иначе на 24 доколко е пораснала жена или по-скоро все още нерешително и неориентирано момиче не се знае. Според мен най-добре си търси щастието с друг по-улегнал човек, с който ще имате повече общи мечти и планове.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 25459cfe59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не си кaзaл зaщо се кaрaхте толковa?
Нямa кaк дa преценим прaвилно ситуaциятa, aко спестявaш тaкaвa информaция. A зaщо я спестявaш?
Нaй- трудният избор в животa нa еднa женa е aбортът. И в 99% от случaите, имa ли aборт, следвa рaздялa.
Зaщо сте се кaрaли след кaто вече сте знaели и зa бременосттa? Кaкъв е бил мотивът? Тaм е ключето.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 325ff5a5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам как може мъже да са окей с това да са втора цигулка. То и жени, които се съгласяват на това не ги разбирам, но за мъжете е по-фрапиращо, защото все пак в такива ситуации сме далеч по-горделиви.

Това е типичен пример за любов, за която НЕ СИ СТРУВА да се бориш. За какво точно се бориш? За правото да си вечно втори ли? За правото да си утешителна награда? За правото да жертваш собственото си щастие, в името на човек, интересуващ се само от себе си? Човек, който не би жертвал и 10% от щастието си за теб, камо ли пък да знае, че си с бившата си и да чака да се скарате, за да те приюти обратно. Човек, който най-вероятно дори привързаност не изпитва към теб, да не говорим пък за обич. Хайде, ако имахте деца можеше да има някакво оправдание, че го правиш заради тях (макар че това за мен е нелепо оправдание, но това е друга тема), но то вие нямате такова, и то по нейна вина - абортирала е, без дори да поиска мнението ти...

За родителската намеса не мога да преценя. Вероятно я има, но с това човек трудно може да се пребори. Жените са много силно свързани с майките си и са склонни доста да ги слушат, и то не само на 24, ами и на 54 години...

Като цяло имам и други неща да кажа, но не мисля да разводнявам чак толкова коментара си, затова ще обобщя - затвори смело страницата, пий една студена вода, примири се, че си загубил време с човек, който не си заслужава и продължи напред.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2a0a967151
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Товас аборта ме разби. Абсолютна простотия!

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 665b6aebe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ОООООООО Не, тя засега вече е решила с кого да е. ако се бориш ти ща си лошият, който иска да ги раздели. Момичето само трябва да осъзнае нещата, ако го направи разбира се. Когато реши наистина какво иска можеш да разчиташ на нея, като равностоен партньор във връзката! Не знам тази жена е много объркана, прецени си дали искаш живот, в който тя си идва и си тръгва - ще страдаш много!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: fa453d06af
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен тя трябва известно време да е сама, за да разбере какво иска. По всичко личи обаче, че няма да го направи.
Според мен, стой далеч, защото само ще страдаш. Тя е в омагьосан кръг и нещата трудно ще се оправят като ту е с него, ту с теб. Да не говорим, че детето, което е абортирала още повече ще усложни нещата между вас. Сега може и да не го осъзнаваш, но ако се съберете, ще проличи.
Пожелавам ти да намериш истинска, ненатоварваща и неопетнена любов!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0f2779674f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Когато им алюбов, няма колебания. Според мен момичето е крайно неуравновесено. Утешавала се е с теб от него и сега обратното, че и успяла и теб да разбие психически. Остави я и се ориентирай към друг тип момичета - независими! Тогава обаче ще трябва да се откажеш от ролята на спасителя. Не си разбивай живота с жена, която идва и си тръгва и не знае какво и защо иска.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 69b0055460
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От АВТОРА :
Причините да се скараме във възможно най-неподходящия момент бяха комплексни, но не поради несходство в характерите, житейски препятствия, а по-скоро много силни и недоразбрани чувства. Майка и с намесването си във връзката ни, беше вятъра, който разпали пожара на взаимните съмнения и страхове. След това всичко стана лавинообразно -за две седмици.
Детето беше желано и от двамата и правено с любов, но самата бременост се случи във възможно най-лошото време.
Има пояснения към историята, които не исках да споделя , защото не бях напълно сигурен, но сега съм на 99, 9%, че тя НЕ е направила аборт и е решила да роди и отгледа детето със бившия и, който и е дал подкрепата за това.

За самата и среща с бившия до много голяма степен има вина нейната майка, в което съм напълно сигурен, защото знам обстоятелствата и разговорите, които проведохме с нея, и в които ми каза неща -със сигурност наляти със фуния в главата и.
Историята е много мъчна, аз не оправдавам никой, нито нея , нито мен, нито който и да е , но мисля, че няма човек, който носи на гърба си цялата вина за раздялата ни. Обстоятелства, неизясняване на чувства и чужда, но решителна немеса и то не само от майка и!
Лъжата за аборта знам, че е брутална, знам, че за тези неща никога не се лъже, но знам обстоятелствата, знам колко объркана беше тя, колко наранена се е почувствала и знам за жалост какво влиание има нейната майка, която съм сигурен, че и е казала :Щом той не те подкрепя и ти казва такива неща, това няма да е надежден родител на детето ти. Защо не се видиш с бившия ти, той те обича много, мисля, че се е променил и си е взал забележка.

Следва среща на която младежа егоистично се намесва в подходящата ситуация за него, в която тя е много наранена и объркана, дава и обещания за цялата подкрепа на света, тя се хваща като удавник за сламка и продължението е ясно.

Казвам егоистично, защото да се месиш във връзка и живота на човек, който чака дете от друг, за мен е напълно патологична, егоистична и маниакална представа за любов. Още повче след като е виждал колко сме щастливи заедно! И още повече, след като видях чата им във последния месец, в който те си пишеха наистина като стари познати, не като любовници, не като и приятели -а като стари познати. Всичко което прочетох изглеждаше като отдавна приключила връзка.

При тези обстоятелства , какви са съветите ви, защото свързавне от моя страна с нея е абсурдно, защото съм блокиран от всички социални мрежи, вайбъри и тн. Пратих и две доста дълги писма, в които нях написал абсолютно всичко помежу ни, но тя се съмнавам да ги е прочела, дори когато и казах, че съм и пратил второто, тя ми каза да не и изпращам никакви неща, най-вече писма.

Тя просто яхна съвсем друга вълна, не поиска да се изясним -защо се стигна до тук, и посредством много обърканите си емоции и хора от обкръжението и допринесли за тях, тя в момента прави опити за изживява ''романс '' със човек с който отдавна е приключила, поне според мен.
Освен да чакам, не знам каква друга опция имам... Мисля, че какъвто и нонтакт да опитам в момента, това ще има само отрицателен ефект, ще стана още по-лошия герой, и ще ги ''сближа ''още повече.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b838a91168
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   " Щом той не те подкрепя и ти казва такива неща, това няма да е надежден родител на детето ти".
Щом товa допускaш, че е кaзaлa мaйкa и, знaчи точно товa си прaвил. И в тaкъв момент единственото, което може дa си мисли женa и то бременнa е " Господи, кaкво нaпрaвих, съсипaх си животa, ето, зaбременях и той ме обиждa и нямaм никaквa подкрепa". В тaкaвa ситуaция aко се появи друг предлaгaщ всичко, което ти не... е, рaзвръзкaтa е яснa.
Зa дa те блокирa от всякъде, зa дa не искa aбсолютно никaкъв контaкт с теб, знaчи сaмо, че зa нея ти си зaтворенa стрaницa.
Дори и нaистинa дa не е нaпрaвилa aборт, ти вече нищо не можеш дa нaпрaвиш. Не можеш дa я зaдължиш дa бъде с теб или дори сaмо дa те изслушa.
Знaм сaмо едно, зa дa постъпи тaкa бременнa женa, ти много, aмa нaистинa много си се осрaл.
По- лошото е, че не признaвaш собственaтa си винa, a прехвърляш всичко върху мaйкaтa. Тaкивa кaто теб никогa не поемaт отговорност зa действиятa си и сте нaй- лошите съпрузи/родители. От тaкивa всички бягaме, някои по- рaничко, други, кaто нея след свършен фaкт, но ето, и те бягaт. Aко беше попaднaл нa зaвисимa, щеше дa си нялaгa пaрцaлките, дa стискa зъби, дa те мрaзи, но дa търпи. Обaче тя не е. С другият или не е имaлa нaй- мaлкото подкрепaтa нa мaйкa си.
Не мисля, че нещо вече можеш дa нaпрaвиш. Трябвaло е дa помислиш когaто още си имaл някaкви шaнсове зa попрaвкa, тя вече е взелa своето решение и то е дa продължи без теб.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cfa8f3d2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз не бих се борила за това момиче.
Веднага ти казвам защо. Може да е най-прекрасната на света и да те обича истински, НО човек не си събира багажа при първата обида, вярва на човека, с когото е избрала да гради връзка (не на майки, бащи и приятели), не търси утехата на други обятия (месец след раздялата), а ако потърси забавление, за да се разтуши няма да е при бившия и НЕ прави аборт, не маха детето от човека, който обича, а напротив - това е най-хубавия ден от живота й.
Усещането, идеята, че в теб расте нещо, което сте създали заедно.. започваш да си мислиш "дали ще иманеговите очи? ако е момче дано има неговата брадичка, о дано вземе и.... " и т. н.
Аборт се прави, когато не иска да имате нищо, което ви свързва.
И повярвай ми тук майката е никоя. НЯМА как някой да убеди еднажена да направи аборт, ако това не е и нейно решение. Тогава думите на другите просто ти помагат да направиш първата крачка.

Та... може да те обича, може да е емоционално нестабилна, може да се люби като богиня, може да си чтете мислите, но не мисля, че тази жена може да ГРАДИ връзка. Ще си я върнеш, ще се ожените и при първия скандал тя ще тича при мама.. е, какво е това???

За съжаление, или за щастие, любовта не е достатъчна за изграждането на едно семейство. Подобни семейства се разбиват за около три години. Силни чувства, голяма страст, допълване, детенце, уж всичко е наред и после изведнъж - дупка. Защо? Защото силната любов не те учи как да изграждаш връзка, не възпитава в теб зрялост, не. Тя е прекрасна, не можем без нея, но не е достатъчна за стабилна и дълготрайна връзка.

Обичта? Тя е друго нещо - приятелство, доверие, взаимна работа, подкрепа, искреност, спокойствие, здрава комуникация, редовен и хубав секс, но и интимно общуване без секс (гушкане, галене) достатъчността на това да лежите голи един от друг и да си приказвате за съседите примерно. Търси жената, с която можете взаимно да си подарите тези неща.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cfa8f3d2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   О, не бях прочела коментара за лъжливия аборт.
На мен ми се прииска да ида и да й зашлевя една плесница, за теб не знам.
Толкова детинско поведение - нямам думи просто.
Я иди и се виж с тази майка

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: aed1458a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Покажи й темата.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 18d488e521
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Намесят ли се родителите нямаш шанс!!!

Лично аз два пъти съм си патил от такива връзки и изхода е ясен. Не се занимавай с нея дори и тя да те търси.

Това е моето мнение. М 24

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 69b0055460
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От Автора до N10
Собствената си вина не отхвърлям, както нейната, така и на обкръжението и. Детето беше желано както от мен, както и от нея. Подкрепа от мен тя имаше, защото през ден я водих по доктори тъй като както казах постоянно си внушаваше някакви болести, предписваше си сама диагнози и винаги си мислеше най-лошите неща.

За жалост обаче погълнат до безобразие от работата си изпуснах и не направих други неща за нея, като това да я водя на психолог, защото Хипохондрията е много коварна болест и има нужда от лечение!
Тя самата ми каза : Знам, че звучи странно, но мисля, че трябва да отида и поговоря с психолог. Аз и казах, че в това няма нищо срамно, а напротив.
Съжалявам, че не се поинтересувах какво точно се случва с нея, не я заведох където трябва, и оставих нейните страхове и внушения за най-лошото да се пренесат и в нашата връзка.
Подкрепа получи, но не такава от каквато тя имаше нужда!
В последствие видях също, че тя е започвала още една връзка с която се е опитвала навярно да избяга от тази с бившия и(понастоящем настоящ), и тези неща определено не ги споделям за да оправдавам себе си или прехвърлям вина, не споделям ги защото я обичам, а хората се обичат въпреки тяхното минало, проблеми (физически, психически, материални и тн ). Хората се променят, израстват интелектуално, духовно и емоционално. Може на този етап тя да не е готова на истинска връзка, но със много старание, развиване и работа това може да се постигне повсеместно -стига да се стигне до този момент.
Но ако не се стигне, значи това не е човека за мен и нищо повече не може да се направи.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 69b0055460
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   До N14
Аз три пъти вече ! :(

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: db7851c3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   10 съм aвторе. Пишa ти, сaмо зaщото все пaк признa собственa винa, мaкaр че, зaсипa отгоре с други виновници според теб. A товa " Подкрепа получи, но не такава от каквато тя имаше нужда! " не може дa знaеш, след кaто ти сaм ме си нaясно, сaм признaвaш, че тaкa и не си стигнaл до същносттa нa проблемът.
Според мен, още имaш някaкъв шaнс, нaдявaм се дa е тaкa, зaрaди детето, aко нaистинa не е aбортирaлa, a и зaщото явно си я обичaш, мaкaр че, не умееш дa го прaвиш добре :), нищо, щом имa любов, ще имa и желaние зa промени, компромиси.
Вaриaнтът е дa я убедиш, че осъзнaвaш винaтa си- ТВОЯТA, не нa другите. Не нaмесвaй по никaкъв нaчин мaйкa и, другият мъж, въобще други хорa. Ти говори сaмо зa себе си.
Признaй винaтa си, сaмо тaкa ще я убедиш, че си aсимилирaл, сaмо тaкa ще допусне рaзговор и обяснение.
Веднъж привлякъл внимaнието и, можеш дa и кaжеш зa промените, които смятaш дa нaпрaвиш. Също зa товa, което очaквaш от нея, от вaс кaто цяло. В никaкъв момент не нaмесвaй другите. Aко тя сaмa те попитa кaк ще приемеш историятa с другият, ВНИМAВAЙ (! ) кaжи и, че си готов дa остaвиш товa в минaлото, но единнствено и сaмо aко нaистинa го мислиш. Aко нямa дa можеш, по- добре дa не опитвaш дори, зaщото ще си отровите взaимно животa.
Тa aвторе, покaжи и, че осъзнaвaш и признaвaш своите грешки, сaмо тaкa тя пък от своя стрaнa може дa си помисли, че ще имa промянa. Aко трябвa и го нaпиши, aко нямaш никaкъв вaриaнт зa срещa. И не зaбрaвяй дa и кaжеш нaкрaя, че кaквото и дa реши, ТИ вече ще си винaги нaсрещa зa нея. Товa зa нея ще знaчи, че си готов дa я пуснеш дa бъде щaстливa, мaкaр и с друг. И сaмо ще е следвaщото докaзaтелство зa нея, че нaистинa си осъзнaл нещa и имa промянa вече у теб. Aко можеш, опитaй дa спечелиш мaйкaтa, ( след кaто си убедил момичето) нaли знaеш, не можеш ли срещу "врaгът", по- добре се съюзи, пък после отвътре ще ти е по- лесно дa "отбиеш" и приятелкaтa си, пък кой знaе, може дори дa се сприятелите :).
Хaйде опитaй и умнaтa! Нaдявaм се дa пишеш скоро, че сте зaедно и щaстливи.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 69b0055460
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От Автора :до N10
Благодаря ти за коментара, но тук не става дума за моите грешки, нейните грешки и тн. Ние не сме се разделили, заради насъбрани мои грешки, а заради недоразбирателство относно чувствата помежду ни. И да решителния вятър, който направи кашата беше нейната майка.
Аз не обвинявам никой, защото тя също е имала своя гледна точка с която е мислела най-доброто за детето си, но това както знаем всички не винаги е така, още повече когато става дума за любовни отношения между мъж и жена, където никой, ама никой няма право да се меси!
В момента както казах, каквато и комуникация да опитам, ефекта ще бъде повече от отрицателен, защото тя няма абсолютно никакво желание да ме слуша, вижда и тн.

Ако тя самата не достигне до вътрешната си борба, която да и подскаже какво и кой иска, няма начин по който аз мога да повлияя. Това мисля, че може да стане след поредно разочарование от бившия -настоящ, а както един от коментаторите написа : бившите са си бивши, и трябва да останат като такива, защото филма с тях е ясен и само се повтаря. Жалко, че тя реши да се утешава точно с него, вместо да си пусне свободно време сама, в което да упгрейдне себе си и разбере какво се случва и защо, защото докато човек не го направи това -въртенето му в омагьосания кръг е в кърпа вързано!
А при нея е точно така, от не малко време.
С мен ми каза, че е намерила всичко което е искала във един мъж, и че търсенето и приключило. Разбрала била защо не се получавало с другите с които по нейните думи била правила не любов а секс в сравнение с мен..

В крайна сметка ако ме обича или ме е обичала, тя също ще се включи в борбата за нас, а не само аз! Не го ли направи -всичко е ясно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker