Към мъжете, отговорете, момчета ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към мъжете, отговорете, момчета !
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 5078 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 19г., нямам голям опит с момчета, бих казала никакъв. Пускам темата, с цел да видя различните мнения относно любовта на мъжете, на която така и така не вярвам. Целта ми не е да обиждам никого, искам да чуя различни мнения, както споменах по-рано. Та, въпросът ми е, момчета вие влюбвате ли се като нас, бихте ли искали за заспите гушнати в прегръдките на момиче, без да правите нищо, бихте ли искали да я държите за ръка докато се разхождате, стрцето си прескача ли силно, когато я видите, задушавате ли се при мисълта за нея, изглежда ли ви като най-прекрасната жена на света, всичко нейно, дори и ключодържателят й струва ли ви се по-специален от този на другите хора, когато мине покрай вас спира ли ви дъхът? ! Е, дори и да е така, не бихте отлазали на една красива жена, с дълги крака и големи атрибути, нали? Бихте искали да е минете пък после пак ще си бъдете "влюбени", нали? Искам да чуя как се влюбвате, какво изпитвате, мислите ли и за други жени, как протича при вас любовта, всичко ли е секс, всичко ли е външен вид? Пак ще кажа не обиждам никого, искам да разбера мъж-любов, влюбен-мъж това как се случва при мъжете, как започва, как протича? Благодаря на всеки, отговорил честно и на всеки, отделил време за темата! Бъдете здрави! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 8 години, 7 месеца
hash: f94681fa3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еее, браво! Много интересна тема, поне за мен. Дано се намерят влюбени мъже, които да отговорят честно на въпросите ти. Мисля, че доста жени ще следят историята. :)

П.П Извинявай ако съм те разочаровала с това, че не съм от мъжки пол. :Д Но пък... повече коментари --> повече прочитания

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b66ad1d16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Още си малка за да го разбереш :D

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 362975ea0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И мен ме интересуват същите въпроси. А съм на 25 години. Мъжете само ме разочароват и предават. Не вярвам вече в любовта. Тайно се надявам мъжете да отговорят честно. Това е много важно. Моля не ни вкарвайте илюзии, достатъчно са ни лъгали и са се подигравали с нас.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f92516535b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   - момче на 19 години или мъж, ако мога да се нарека -
Доста повърхностно е да харесваш някого заради външния му вид. Повече от ясно е, че няма как да се обясни как протича влюбването, според изследвания човек се влюбва за няколко секунди или минути, не си спомням точно. Защо пък да не обичаме да спим гушнати във вас? Е, да.. косата ви ни влиза в устите, но не казваме нищо. Това е едно от най-прекрастните неща, да спиш прегърнат в любимия човек. Прескача ли ни сърцето, хмм. Да кажем, че поне при мен, когато не съм с любимата ми, то ми е леко кофти, че не съм я виждал през деня и като се видим, се радвам като малко детенце. Разбира се, че не всичко е секс, но това е нормално за всяка връзка да има полов контакт. Ако искаш секс от даден човек(освен ако не е някоя к*рва), то тогава трябва да имаш връзка с него. Т'ва да ходиш на ляво и на дясно, и да правиш секс с тоя и оня е пълна простащина за мен.
Мое лично мнение: Не всичко е външен вид, никога не съм обръщал внимание на външния вид, последната ми приятелка честно казано беше най-красивото момиче, което ми е обръщало внимание, но не съм се държал по-различно от предишните ми приятелки. Няма хубаво и грозно, грозно е само в душите на хората. Авторката искам да ми отговори на следният въпрос - Ако момче ти дава топлина, когато си с него се чувстваш защитена от всякакво зло, ако ти говори мили неща, то ти ще го харесаш без да те интересува външния му вид, нали? Признайте си, това е интернет, така или иначе никой няма да ви познае по правописа. Извинявам се, ако има грешки.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bbd0a854a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Темата е наистина страхотна. Аз съм малко по-голям от теб, но също нямам опит с противоположния пол. От изброените горе неща съм съгласен с всичко! Не мога да отрека, че се заглеждам по краката и атрибутите, но това при мен е едно мигновено впечатление, което след 30 секунди отлита, тъй като това е само външния вид, докато вътрешната красота се изследва и опознава стига човекът срещу теб да ти позволи.
Заспиването в прегръдките ми е мечта отдавна, която се надявам да се осъществи, тъй като мисля, че е много приятно и за двамата. А относно задушаването, не съм стигал чак до там, но когато съм виждал някое хубаво момиче съм получавал едно много странно, но приятно чувство в стомаха, което не може да се опише, а да се усети.
Надявам се още хора да се включат в темата.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d6311e84df
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нещо ми подсказва, че някой ти е разбил сърцето. Та за влюбването - има хора и хора. По принцип мъжете се влюбваме по-бързо - ако има химия с една жена, може да ни влезе под кожата дори без да я познаваме добре като характер. Това за гушкането, държането за ръка и всичко, което изброи, е така. Понякога даже се получава проблемът, че мъжът се увлича прекалено бързо, съответно жената започва да се чувства притисната и се отдръпва.
Относно връзката между любов и секс - при мъжете не е толкова силно изразена. Ако една жена ме привлича физически, пак ми е приятно да правя секс с нея, дори да няма чувства. Но ако има любов е несравнимо по-хубаво. Дали бих отказал на жена с хубави атрибути? Ако съм във връзка - да, бих. И не защото не ми се иска, а защото не бих наранил жената до мен. Но колкото и да обичам една жена, се заглеждам по други и си фантазирам, не виждам нищо лошо в това.
И друго - мъжете много трудно казваме "обичам те", но кажем ли го, 99% от случаите е вярно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 655fc36faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не знам на какво се дължи (може би на примера на твоите родители, на преживяно разочарование или на грешни изводи от наблюдения), но ти си силно предубедена. Да, има и такива, разбира се, но най-много от всичко мразя обобщенията. Ние сме 3-4 млрд мъже и мислиш ли, че всички мислят само за секс и са неспособни да се влюбват?

Между другото това, което си описала, е точно влюбване, а не любов. Влюбването отминава при всеки без значение пола в рамките на няколко месеца, макс. 1-2 г. После евентуално то преминава в любов.

Извинявай, че ще разбия стереотипите ти, но моите отговори на въпросите ти, които НЕ завършват с "нали", са "да". А на тези, които завършват с "нали", са "не".

Как се влюбвам? Специално в жена си се влюбих в излъчването и, излъчваше невинност и доброта. Външният вид никога не е бил определящ за мен, не казвам, че няма никакво значение. За други жени никога не съм мислил, освен че от позицията на естет се възхищавам на красиви жени и да, трепва ми сърцето при вида на някоя красива жена, но това съвсем не означава, че ще изневеря или че не я обичам. Все пак имам и очи.

Жена ми също няма против да си гледам, дори обсъждаме с нея коя ми харесва и защо, както и на нея кой мъж и харесва и защо.

За мен най-важното нещо в любовта бинаги е била искреността. Ако има проблем - казваш, ако нещо не ти харесва - казваш. Разбира се, и от отсрещната страна трябва да има разбиране, за да се направи взаимен компромис от двете страни и да на мерите удовлетворение и за двамата някъде по средата.

За мен любовта е спокойствие и доверие. Да знаеш, че човека отсреща винаги ще е до теб и няма да те предаде при никакви условия, което не означава, че трябва да злоупотребяваш с доверието му. И да си спокоен, че няма нужда да търсиш любовта повече, че имаш човека, когото искаш до себе си и така можеш да насочиш енергията си в други сфери на живота, вместо постоянно да влизаш във връзки и да търсиш любовта там, където я няма. Това не означава, че трябва да игнорираш партньора си, разбира се.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b8777fdc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От авторката, благодаря на всеки, отговорил и прочел темата, съжалявам за допуснатите правописни грешки, телефонът ми е нов и сега му свиквам, хубав ден! :) Ще очаквам още мнения!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 80ff79c436
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами аз не съм точно мъж (на 17 години), но въпросът ти е основателен. Попринцип повечето момчета повече искат секса за да се похвалят на приятели или да се нарече "мъж". Аз съм от романтичните типове. Всичко бих дал АМА ВСИЧКО ако имах момиче до мен, което да ми се усмихва и да си ме гушка... Тук обаче има 2 типа жени. Такива който са предизвикателни и с тях искаш само да намажеш (не чувстваш истинската любов), други който въобще забравяш, че съществува нещо като секс... Предпочитам втория тип. И ако щете ме наричайте женчо, идиот, педал или тем подобни.. Но колкото момчето пораства започва да се влюбва (дано ). Надявам се да съм отговорил изчерпателно на въпросът ти :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d42a436f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здравей, аз съм мъж на 26год. и съм се влюбвал един път за жалост несподелено и мога да ти кажа, че поне при мен чувството е много силно, когато я видя сърцето ми прескача и не мога да мисля за абсолютно нищо, много пъти съм си представял какво ли е да съм с нея, но за жалост това няма как да стане. Не е някаква красавица, но за мен е перфектна, естествено сексуалното привличане при нас е на първо място, няма как да заспа до нея без да искам нищо :). Само при мисълта за нея аз съм надървен и готов изцяло, но това е друга тема. Не бих изневерил, ако обичам някоя много силно. Питаш как започва, ами сигурно при всеки е строго индивидуално, но мога да ти кажа при мен как стана, познавах момичето отдавна, но започнах да я гледам с други очи и неусетно се влюбих във всичко в нея в държанието и в усмивката и в тялото и ест. Заспивах и се събуждах с мисълта за нея и как искам да я видя и искам да предизвикам тази нейна усмивка и нейния очарователен поглед, нищо не може да се сравни с очите, те разкриват всичко. Съжалявам за много неща и не мога да върна времето назад, за жалост аз загубих какъвто и да е шанс да съм с това момиче, може би именно заради очите, те говорят много. Но като цяло мога да ти кажа че и мъжете чувстват, не знам казват, че неизживяната любов е по-силна от изживяната, но те съветвам да следиш очите и държанието на обекта на твоите чувства за да разбереш дали наистина е влюбен. Успех!!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bce36352f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всичко, което си написала, се случва и при мъжете. Отделен е въпросът, че тези момчета ги имате за приятели и смотаняци, но това е друга тема. :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: faf96b5841
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Един път се влюбих много, ама много силно. Сещам се, бях първокурсник, 19 годишен келеш.
Момичето беше на моите години, също първокурсничка.
Цяла година ту аз я мотаех на малкия си пръст, ту тя мене. По едно време дори стана любовен триъгълник.
Момичето беше хем най- големия ангел, хем най- гадната к. чка.
Накрая страстната любов се превърна в омраза, последва раздяла.
Няколко месеца нарочно не се бяхме чували и виждали. Дори се сещам как в указателя на телефона, виждайки нейният номер, присвивах очи, но някакси не смеех да го изтрия.
Покрай втората година от обучението, започнахме отново да ходим в една компания. Прехвърчаха искри и ревност, но си обещахме, че ще си останем приятели.
Просто на никой от двама ни, не му се тровиха нервите отново.
Мина време и уж си бяхме просто приятели, но после това момиче ми се разсърди за нещо и повече не искаше да се виждаме и чуваме. И така от няколко години съм я виждал само 2 пъти и то от разстояние случайно по улицата, без да я заговарям и прочие.
Понякога си мисля за нея, но по- добре, че така се развиха нещата. По- добре повече да нямаме досег един до друг, иначе много ще боли емоционално.
През годините съм бил с още няколко момичета, в момента имам сериозна приятелка с която живея. Но такива дълбоки и емоционални чувства към никоя друга не съм изпитвал.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 722d821547
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   аз като мъж бих ви отговорил първо повече с факти.
Генетичната разлика м/ж мъжа и жената е 2. 5% и ако това не ви се струва много, то си представете че разликата между човека и шимпазето е 2. 5%.. сиреч биологически мъжете имаме разлика с жените, толкова колкото с шимпазето.. тия 2. 5% всъщност са огромна разлика в биологията, тъй като в генетиката 0. 0001% промяна в днк-то води до болести. Искам да кажа че сексуалността ни е много, много, много различна.. мъжа приема секса като "храна", нищо повече, начин за изпускане на лоша енергия, за жената е цял ритуал защото се е "отдала" на "специалният" и от там, трябва да има вложена много повече емоция и чувства.
Дали има мъже които се влюбват? Има със сигурност, но по принцип това са по-драматични и чувствителни мъже, които не знам дали искате да имате до вас.. а и да имате най-вероятно скоро ще са ви намръзнали. Бих ви препоръчал книгата sex at dawn, много отговори ще даде на жените.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ea96253fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   " бихте ли искали за заспите гушнати в прегръдките на момиче, без да правите нищо, " - не, това не е възможно. Ако има такива "мъже", ще са най смотаните екземпляри на човечеството. Ако няма да прави нищо, защо да си ляга до момиче. Най тъжното е, че момичетата си търсят само момчета, които са само дейни, но не и мислещи. Лесно се подлагат, под предлог, че са влюбени, а когато бъдат разкарани, обвиняват момчетата. Никой мъж не обича лесната жена. Може да се възползва от лекомислието й, но не и да я заобича трайно. Колкото по лесно се раздавате, толкова по разочаровани ще оставате от мъжете. Натрупаният опит на жените, не е плюс при мъжете. Обич и романтика има там където има ДОВЕРИЕ, другото е гимнастика, която иска действия, но не и чувства. Успех в гимнастическите упражнения. Любовта е в душата, не се учи от форуми.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0bc93611b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Примерно ще кажа за себе си :
Всеки път като видя даденото момиче, ми се появва една тъпа усмивка на лицето, което не мога да я спра.
Мисла за неа нон стоп, колкото и да съм зает. Подарявам дребни неща, примербо като розичка или нещо символично. Не съм фен на грандиозните подаръци. В секса е на първо място, ако тя е щастлива и аз съм. Сутринта пращам по някое друго смс-че или нещо от този сорт. Тотално я разбирам и подкрепям като има нещо.
Не я гледам като поредната бройка. Въпреки че покрей мен, има доста леки жени, моето момиче си е мое никоя друга не е фактор.
Дори не заглеждам ей тей с приятели, като излезем.
Сигурно и още неща има, но не искам да се връщам там.
Твърде много болка, стой зад влюбването.
М.23

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ee9a5fae3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Исках да изпитам всичко изброено от тебе със момиче, но когато споделях това с някое, тя ми се смееше и казваше, че съм пропуснал детската градина или нещо от сорта. Няколкото момичета с които бях искаха само да ги тръшкам грубо на леглото и да ги ч**ам като долнопробни к**ви. И тогава реших да пробвам с мъже и от тогава живея с мъж, с който много се обичаме и всичко е тип топ :).

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e24b003d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   За мен лично, когато бях тийнейджър, признавам си че повече ме интересуваше сексът със момичетата от колкото любовта. Гледах на тях като нещо, с което си доставяш удоволствие и винаги, когато си говорех с момиче целта ми беше да я навия да си легнем. Но, едно много голямо "но", така беше до към 20-21 години, след това се появи "Тя", момичето, което преобърна мисленето ми изцяло. Не можех да си представя, да си легна с нея и след това да не си говорим повече, както по принцип става. Тя ми показа какво е любов, какво е да си щаслив, какво е да си имаш най-важен чоевк в живота, какво е да обичаш. Станахме си приятел и приятелка (не искам да казвам "гаджета")
и се влюбих много силно в нея. Не ми пукаше дали ще си легнем да правим секс, защото това което харесвам в нея е характерът й, чувствово за хумор, самата нея, като човек. Мога цяла вече да я гушкам и да си говорим, да я галя и целувам по челото и просто да бъда с нея. А когато дойде време за любов, не секс, любов, тогава всичко друго ти става ясно. Пожелавам ви да намерията човек, с които да изживеете любовта, както аз намерих. Секса не е най-важен това всяко момче го разбира, като порастне. Спокойно момичета, ще намерите вашият човек, рано или късно. 'Айде приятен ден от мене :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8f1e44921e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз лично смятам че ако с едно момиче имаме еднакви разбирания, еднакви ценности, еднакви виждания за секса и се разбираме с поглед ( стига да има и чисто физическото привличане ) тогава няма сила която да мен кара да си сменя момичето или да я нараня. Тогава компромисите ще си заслужават ако въобще ги има или ще са крайно незначителни. Ако един мъж е истински стойностен и е истински мъж а до него има истинска жена, дама то тогава всичко което си описала горе ще се случи. Все още има мъже като мен който понякога ценят една прегръдка повече от 2 дълги бедра и чифт силиконови цици.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 166e6da28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Така както си го описала, той тоя мъж не би бил нормален. Особено частта с гушкането, където секса отсъства. Защо не споменаваш секс? Човек скед секс се влюбва, а без да те хареса на външен вид няма секс. След добрия секс идват приятните моменти, а след това отминават и идва характера. Това е последователността. Характера има по малко значение преди секс и външния вид има по малко значение след секс. А и какво против жените с дълги крака, твоите къси ли са?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ff12f8ad56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Накратко казано влюбения мъж се грижи за жената, която обича, но пък си много права трудно би устоял на първичните му инстинкти, но това пък по никакъв начин не променя отношението към любимата. М45

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8b8d2335cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Всеки е различен. Както ти се влюбваш така има момичета, които гонят само тези с парите. Струва ми се, че тези, които искат друго освен само секс все повече намаляват (говоря за мъжете) но да, има и мъже, които искат истинска връзка. Естествено говоря за себе си, няма как да знам какво наистина искат другите мъже/момчета. От това, което си написала предполагам, поне аз се влюбвам като момичетата и не, не бих минал, която и да е друга жена/момиче.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d6b049b0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Мъжкият пол обича истински, женския обича според интереса. Всичко, което си написала се изпитва от мъжете, ние винаги търсим вярната жена, жената която ще ни накара да се почувстваме така. Мъжете също преживяват и по-трудно разделите, за съжаление по-голямата част от жените са...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b253ff8273
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   н. 14, не знам откъде ги имаш тези генетични „данни“, но имай в предвид, че мъжът и жената Хомо Сапиенс са от един и същи вид и ако разликата с женското шимпанзе е по-малка, то мъжете щяхте да се размножавате с шимпанзета, но не се получава.
Разликата мъж-шимпанзе е 1, 5% като поне според RP Online списание мъжете са по-близки до шимпанзетета от жените заради Y хромозомата, но не виждам това какво общо има с любовта.
Има разлики в сексуалността между половете, но специално любовта, обичта, привързаността са неща, които са строго индивидуални и „удрят“ с много голяма сила и най-силния мъж - крале, владетели са правили кървави войни заради жени, поети и писатели са писали шедьоври заради любими жени, цялото изкуство почти е от мъже, а музите са жените и чувствата не тези мъже към жените и не само сексуални, а най-вече точно към жени, с които са нямали сексуална връзка.
Няма тук застрахован мъж. Моят съпруг например е много властен характер, много резервиран и дори страшен за своите служители и опоненти, но с мен е като домашен котарак и се държи точно както го описва Авторката, а и по-нежно. Обикновено мъжете на властта в личния си живот са слабата страна, по-пасивната страна дори като при влюбването мъжете дори могат да обичат по-бурно. При жената любовта се озъснава в по-ранен стадии, защото ние сме по-социалните „животни“ така да се каже и сме възпитани от малки да не крием чувствата си, а мъжете по-трудно осъзнават своите чувства и не е прието да ги изживяват в обществото, така че често ги крият и от самите себе си, но да - определено поне в началото за мъжете сексуалността е водещото, но всяко правило си има изключение - има и по-сексуални жени, има и по-влюбчиви и нежни към жената мъже, но това се разбира едва при задълбочаване на една връзка и не очаквайте в началото на връзката си голямата обич, привързаност, приятелство и нежности. За това се иска малко повече.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b8777fdc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Благодаря много на всички за включването, явно все още има и мъже, които се влюбват в душата, а не само във външния вид. Изключително много се радвам да чувам такива неща в днешното време, ще очаквам още мнения, пожелавам ви хубав ден и много усмивки! От авторката :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ea77e8e200
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Здравей,
аз съм жена на около 24 год. и да ти кажа до сега не срещнах такова момче, всички много говорят били различни, били лъгани, споделят, говорят, но всичко е само думи... намират си някоя да минава времето или си търсят кифлите или си стоят сами, колкото и да го отричат е така.
Или пък си търсят някоя, която им е близко да не правят усилия и си живеят живота. Колкото и да го отричат, казвам почти всички, а не всички, са така. Хората в днешно време са много изнежени, търсят сигурното, спокойното, някоя невзрачна женичка, да им угажда на капризите или някоя кифла да им е лесна и под ръка. Не им се рискува в името на нещо като любов... нима греша?
Аз вече не знам какво да мисля, защото има безброй примери...
Авторке, сама си прави изводите :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3713d8a582
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   М 19 г.
Наистина интересно.. същото нещо се питам и аз, вече трета година.. само че за жените.. не съжалявам, че се влюбих.. нито че и тя се влюби в мен.. не съжалявам и че ме заряза.. не мога да спра да я обичам.. за това съжалявам...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a6eeec7f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Мъжете сме майстори на това да лъжем, да се преструваме и да се правим на такива каквито не сме, за да ни харесат жените. Ето сега авторката сподели, че харесва чувствителни мъже и момчетата веднага започнаха да пишат разни сладникави романтики :))) Така, че съветът ми към теб, а и към всички момичета е - не слушайте какво ви говори един мъж, гледайте какво прави. Делата са важни, а не думите :)

Мъж на 21 г.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fd788c3757
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До 21- нещо не схващам логиката. Чак след секса се гледал характерът... Е, добре аз като го гледам че характерът му е кофти още преди секса- защо да стигам до секс въобще? Като знам че нищо повече няма да се получи? И също как ще имаш хубави моменти с някой в началото, когато не ти допада по характер? Извинявай, това наистина не го разбрах.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d7163a1d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   М на 26 каквито са жените такива са и мъжете за всеки по нещо... естесвено че се влюбваме и не гледаме само вънпен вид. Пример: аз си имам приятелка и не съм и изневерил от дълго сме заедно. не е най- красивата, предлагали са ми се много по красиви от нея и и въпреки това съм и верен...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: daeb70bd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Според мен свестните мъже се броят на пръсти! Определено се заглеждат по красиви жени и имат фантазии с тях (моя приятел е един от тези) не мога да ги разбера, уж казват, че те обичат апък нямат очи само за теб. После ние сме били такива и онакива-да, те са виновни, като ни лишават от тяхното внимание, търсим чуждото!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bfe137be9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Аз не съм мъж, но мисля, че пак мога да ти отгояоря. Преди малко повече от 2 години срещнах един. Той беше умен, възпитан и много работлив. В началото той беше от онзи тип мъже (пращаше целувки и усмивки на всяка дългокрака хубавица, половината му заплата остваше в казината и уж само преди да почнем да излизаме си ходеше и по проститутки), ненормална работа, бе. Минаха месец, два, три и без да му викам и без да го притискам сам реши да се завърти на 180 градуса. То се почнаха едни букети огромни, то една любов, то обяснения нечувани и невиждани, то какво ли не беше. Дори не бях си предствяла подобно отношение от този мъж. От тогава нататък по-идеална и красива от мене нямаше. И наистина нямаше очи и ръце за друга, минеше ли му през ум, че мога да го оставя, болката му беше видима. Обич като на кино. Идеятя ми е, в началото той изглеждаше като един от "лошите" мъже, но по-късно нещата коренно се промениха. Хванех ли го за ръка, разтапяше се. Няма лоши и добри в любовта, или се получава с някой или не.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bfe137be9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Аз не съм мъж, но мисля, че пак мога да ти отгояоря. Преди малко повече от 2 години срещнах един. Той беше умен, възпитан и много работлив. В началото той беше от онзи тип мъже (пращаше целувки и усмивки на всяка дългокрака хубавица, половината му заплата остваше в казината и уж само преди да почнем да излизаме си ходеше и по проститутки), ненормална работа, бе. Минаха месец, два, три и без да му викам и без да го притискам сам реши да се завърти на 180 градуса. То се почнаха едни букети огромни, то една любов, то обяснения нечувани и невиждани, то какво ли не беше. Дори не бях си предствяла подобно отношение от този мъж. От тогава нататък по-идеална и красива от мене нямаше. И наистина нямаше очи и ръце за друга, минеше ли му през ум, че мога да го оставя, болката му беше видима. Обич като на кино. Идеятя ми е, в началото той изглеждаше като един от "лошите" мъже, но по-късно нещата коренно се промениха. Хванех ли го за ръка, разтапяше се. Няма лоши и добри в любовта, или се получава с някой или не.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ab8e5e28ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Чудесна тема! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 07f56f691a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Ти би ли минала някой нацепен батка, само защото е нацепен, докато обичаш приятеля си? А някой с пари? Някои момичета биха, други не. Някои мъже биха изневерили със силиконка, други с чучело, трети въобще не биха. Също както жените. Има различни характери и сексуално поведение, не толкова полова обоснованост. И мъжете и жените обичат, и мъжете и жените мразят, и мъжете и жените са сексуални общества. Защото са човешки същества. Другото са обществени поведенчески норми.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 478198d41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Ето какво - аз съм мъж на 27 години. Имах дълга връзка с жена, която обичах повече от себе си. Правил съм огромни компромиси, само и само да бъдем заедно. Сменял съм градове, социални контакти, среди, работа заради нея. За Бога, отказах работа в Хонг Конг заради нея - перспективна работа с огромна стартова заплата. Разделих се от приятели и колеги, заради нея. Мислех, че ще сме вечно заедно. Гушкахме се, заспивахме впити един в друг. Събуждахме се с целувка от другия, понякога дори с лига от другия върху себе си. Ходихме хванати за ръка, гушнати или пък свобни един от друг, но винаги заедно. Направих и й посветих клип, подарих й време и любов. Не щадях средства, усилия и желание да я направя щастлива. Но... винаги идва едно но... след дълго, дълго време заедно тя пожела да се разделим. Аз не съм поглеждал друга, докато сме били заедно. В смисъл да - заглеждал съм се, но не съм си и помислял да свалям някоя друга, камо ли да спя с друга. Всичко е доста конкретно спрямо отделния човек. Аз силно обичам и силно мразя. Средното положение при мен е непукизъм. Т. е. ако някой не го обичам или не го мразя, то не ми пука въобще за него. Но когато обичам някоя жена, аз я обичам с цялото си сърце, давам и жертвам всичко от себе си, само за да може въпросната жена да се чувства добре с мен, обичана, уважавана и щастлива. Защото, когато човекът, който обичам е щастлив, аз също съм щастлив. И чувството да обичаш и да бъдеш обичаш е най-страхотното, неописуемо чувство. Аз не бих го заменил за нищо мимолетно.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b2441cfc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Н 30, нaистинa ли си сaмо нa 21г.? ! Евaлa ти от мен, aбсолютно си прaв.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a6eeec7f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Н 39, да на 21 съм.
Има много мъже които се интересуват само от секс, а жената е отражение на мъжа и това според мен е най-голямата причина толкова момичета да се държат като курви. Оплакват се, че няма свестни жени, а в същото време ходят на проститутки. Разбира се има и "жени" които задължително искат да ги возят в чисто нов Мерцедес, да ги водят на почивки по целия свят и да им купуват само най-скъпите обувки.
А понеже в първия си коментар не отговорих на въпроса на авторката - при нас чувството на обич е по-различно. Не се задушаваме когато ви видим, нямаме пеперуди в корема или нещо подобно. Мъжете имаме много силно чувство, че трябва да я защитаваме и пазим, да й осигурим дом, спокойствие и закрила. Ако има някакъв проблем - да го решим и да й съчувстваме когато преживява тежък момент. Стремим се винаги тя да е в добро настроение и да е щастлива. Поне аз така го усещам...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5cb056d75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Номер 11, по какъв начин разбра че не те обича само по очите ли, ти говори ли с нея и какво направи за да си я върнеш?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c85ad1e05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Момиче, що за наивен въпрос задаваш? Естествено, че както при жените, така и при мъжете има хора, които са способни на истинска обич, аз съм на 25 години, доскоро не се бях влюбвал истински, понеже за мен са важни качествата на личността и способността на една жена да разсъждава и да съчувства на другите. Преди 2 месеца имах късмета да срещна такова момиче, макар че не усещам взаимност и въпреки че не мога да престана да мисля за нея, трябва да приема варианта, че може и да остана без нея. А толкова ми се иска просто да я прегърна, да поговорим за неща, които и двамата ни интересуват, да се поразходим на някое хубаво място или да гледаме филм, да почетем нещо заедно, да й бъда помощ и подкрепа в живота... ето такива неща за мен осмислят една връзка, и щастливец е този, който намери уют в общуването си с такова същество...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 21afbc0ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Бих дал живота си за момичето което крие в себе си смисъл мечти отвъд плътта - топла усмивка нежност естествена енергия чар.
такава която ще ме докосне отвътре ще ме разтърси ще ми даде заряда да преобърна света да бъда най добрият за нея нейният герой
и всичко нейно ще ми е мило дори и нещата които не съм харесал първоначално в нея не искам да е перфектна искам да е смислена за да има какво да обичам в нея.
Това е една част от идеалистичната ми представа и знам че не е само бул шит тъй като се познавам и знам че това би ме осмислило и завършило като човек.
любовта не е само гушкане авторке - аз бих гушкал всяка сладдурана като съм в настроение но бих обичал само една и определено не бих я избрал само по външният и вид.
искам да ме изненада и да ми дава мотивация само с поглед.
аз съм на 25

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 06d3c2117a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   От Номер 11 до Номер 41,

Не само очите, а от цялостното държане спрямо мен и избягването ми. Няма как да говоря с нея прекратихме всякакви отношения. Тя е и обвързана и вече се съмнявам, че е човека за който се представяше, но няма значение. Лошото е че дори не мога да я намразя, то и няма за какво, но болката остава и се надявам да мога да я трансформирам в нещо полезно което да ми е убица на ухото.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0174422445
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Н 40, 39 съм, дa слънце, точно тaкa е и би трябвaло дa бъде. Много сa ми смешни мъже, които ползвaт зa опрaдвaние "ловец съм". Дa де, нa хрaнa, не нa жени. Щот` бaш ловците докaто си ловят нa други местa и техните момиче бивaт "уловени" от други пък погрелни рaзбрaли кaкво трябвa дa ловувaт и остaвaт зяпнaли, a после и озлобени. Кaто дa сa единствени "ловци".
Нaдявaм се никогa дa не допуснеш ти дa се промениш зaрaди някоя женa тип "много добри ловци нaоколо и aз горкaтa, все ме излaвят".
Не позволявaй цинизмът нa подобни "ловци и жертви" дa те нaпрaви подобен. Съмнявaм се, че ще ти се случи де, просто знaеш кaкво и кaк.
:).

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 57f0b10049
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Благодаря за отговорите, радвам се, четемата ви е харесала! Хубав ден желая на всички! От авторката..

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a6eeec7f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Н 45, не вярвам която и да е к*рва да ме промени. Прекалено са ми под нивото, за да взимам пример от тях и те си го знаят, но са доволни на жалкото си съществуване, важното е "пари да има" :) Просто ги игнорирам и не им обръщам внимание.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5030870a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   №45 на мен пък са ми много смешни жени говорещи за любов! Един по внимателен анализ и безпристрастен поглед на нещата показват истината но тя не е много приятна за жените:-)

Т. Н.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5cb056d75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Номер 44, аз пък си мисля че трябва да я потърсиш и така ще се почувстваш по добре, ако откаже да те види то е ясно че няма смисъл да се занимаваш. Преди време така оправих едни взаимоотношения и сега разбирам че е трябвало да го направя по рано, но все пак по добре късно отколкото никога. Нито знеш за какво става въпрос щом не поддържате контакт, нито нищо, може и тя да съжалява.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ef1acce78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Аз съм мъж на 29 и за мен влюбването е доста хубаво изживяване. Последния път когато това се случи с мен беше преди около 2 години. Аз си избирах парфюм а тя мина с компанията си пред парфюмерията. Те се спряха и аз погледнах към тях а тя погледна към мен. Мисля че си срещнахме погледите още 2 или 3 пъти и с мозъка ми беше омагьосан някак си. Много замайващо чуство. Но аз усетих че тя искаше сякаш да ми каже нещо, просто погледът и мк казваше всичко. Бях замаян и накрая си тръгнах без да си кажем нищо. В момента в който си тръгвах наистина исках да и кажа какво чуствам вследствие на зрителния ни контакт, нл бях изненадан колко светкавично стана този път. Никога не съм се влюбвал с такава скорост и сила. Все още мисля за този случай някои път. Вече съжалявам че не се върнах при нея а изпитвах толкова силна внезапна привързаност но бях раздвоен и не се реших а трябваше. Искам да кажа на авторката че винаги очите издават чуствата. Бъдете искренни и уверени. Страхът е лош съветник. Но все още съм сам от доста време, защото аз оценям само истинските и искренни чуства. Мразя меркантилните хора.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 80218e4c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Мило момиче, всички сме различни и реагираме различно в различни ситуации. Има и черни, има и бели, а има и шарени!!! Не можеш да поставиш въпросът така генерално, защото той не зависи от пол, а от човека.
Аз лично за себе си, като мъж на 40г мога да кажа, че съм тип темрут или както приятелте ми ме наричат - дъб. Тоест, никога не поглеждам друга жена, освен моята, защото тя е моята жена и никоя не е по-добра или по-красива за мен! Имал съм само 3 връзки през живота си 2х10 години, едната от които прерастна в щастлив брак, а другата беше ученическата ми любов от 14 до 24. И то не защото не съм имал възможност за повече, а защото вярвам в любовта и съдбата ми се отплаща за тази вяра с невероятни партньорки, които съм обичал с цялото си сърце и душа, просто няма място за други там.
Конкретно на въпросите ти: Не обичам да спя гушнат с никого, без значение, колко пеперуди или обич има в корема или сърцето ми. Просто не обичам.
С жена ми все още, когато излизаме навън, винаги сме за ръка или гушнати, нищо че сме женени от 9 години. И да, много пъти ми се случва/ло да спя, с жена, без дори да ми минава мисълта за секс, не само сега, но и по времето, когато хормоните бяха водеща сила в живота ми, хаха. Е, сега признавам е по-честичко, но това е не по-малко приятно.
Атрибути какво значи? Гърди, предполагам според всеобщо налаганите догми? Е, ако е така, аз не харесвам това и предпочитам по-скромни форми. Въпрос на вкус. А за крака, както се казва, моята жена е с най-дългите крака и най-сладкото дупе.
И да, отказвам, без да ми мигне окото, макар това понякога да води към по-настървени опити, особенно от дами, които не са свикнали да им отказват, но проблемът си е техен.


Бояна, любов моя, ОБИЧАМ ТЕ!
И благодаря на Бога, съдбата, Купидон или там, каквото ни събра, че те има. Че си до мен в най-тежките моменти, дори когато сам аз се мразя и, че ме дари с най-прекрасния син.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6ec0c9bf93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   До авторката: ще ти отговоря кратко с надеждата да съм бил полезен.
1. ) Да, разбира се че бих заспал прегърнат с момичето, което обичам, без да ме интересува секс в този момент. Това няма нужда дори да го обяснявам - и мъжете сме хора и можем да обичаме.
2. ) Никога, ама никога не бих спал с друга жена, ако ще и на златна тепсия да ми се поднесе. В това няма нищо мъжко. Доста долно е, а с такива е пълно.
3. ) Влюбвал съм се само в жени, които имат личностни качества, съчетани със силно женско излъчване. Замислял съм се сам защо обичам даден човек и винаги резултата е този - това са били жени, които имат наистина огромни качества като хора и ИЗЛЪЧВАНЕ - не просто външен вид. Дали са й големи или е плоска като дъска - няма значение. Колко е висока - пак няма значение. Цвят на коса, очи, кожа - позна, пак няма значение!! Излъчването е нещо съвсем друго и се "вижда" като го погледнеш този човек право в очите, без дори да е нужно да задаваш въпроси.

Дълго излезе. Мамка му :D Дано ти е от полза.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5cb056d75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Номер 54 се влюбва само в жени със самочувствие :D. За мен пък това не е важно има много красиви и добри по душа момичета които не са си вирнали носовете. Моята приятелка е по срамежлива но като я опознае човек е супер сладка и готина мацка, много си я обичам такава, харесвам естествени жени които не са правят на префърцунени мадами. Заглеждал съм се и по други не мога да си затворя очите, но не бих й изневерил. Разбира се че сме заспивали така без да правим нищо, изобщо каквато и да е близост със нея ме прави щастлив.

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker