Поредното мъжко разбито сърце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредното мъжко разбито сърце
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 5219 пъти
Здравеите на всички. Искам ПОМОЩ...
Срещнах една красавица за която винаги съм си мислел че не може да бъде с мене, но уви съдбата ми се усмихна. Почнахме да си пишем, излизахме , и след известно време прекрачихме прага. Вече бях на вурха на ЕВЕРЕСТ. Но тя има(ше) приятел от 4 г.. Но ми заяви че са се раделили от известно време. Той и е изневерявал, използвал, малтретирал, и куп други работи.

Искаше малко време. Получи го чаках с нетарпение. Разкрих и се. Показах си сърцето. Бях щастлив.
Но тя продължаваше да живее с него в една квартира. Криехме се повеч от 3 4 месеца докато кажем на един наш колега. И ето тука вече стана нещо което се обарка.

След 2 3 седмици всичко сякаш се преобърна. Поиска пак време. Добре получи го. Продължихме да си званим и говорим занапред като се разкара от квартирата, че ще бъдем най-щастливите, че няма да има нужда да се крием от никого. Че ще можем да прекараме нощите без да се стахуваме. Че ще можем да сме си само двамата. Но се получи нещо савсем различно.

Това време което пойска не сваршва. Но не е само това. След всеки изминал ден тя става все по-студена и по-студена. Понякога имам чувството, че изпитва нещо,но е само за миг. А аз? Аз не спирам да мисля за нея. Даже в сънищата ми се появява само за миг и целият ми красив сън става един голям кошмар. Какво да правя помогнете всеки ден и се обаждам просто така. За да и чуя гласа,но тя все не може да говори. Какво да правя помогнете. Усещам как ставам слаб и безпомощен. А вече искам нещо стабилно без игри без лъжи. Но явно винаги ще ги има.

Отчаяно моля ПОМОГНЕТЕ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 32bf0c675d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Братле, не знам как можем да ти помогнем. Определено тази ситуация не ти влияе добре. Най- добре се срещнете и поговорете спокойно, решете какво ще правите, защото тази ситуация, в която си в момента е възможно най- лошата, не знаеш да се бориш ли, да я забравяш ли. Успех ти желая.

Ale

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: db28175c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма "ПОМОЩ!" - който кълве на "красавица за която винаги съм си мислел че не може да бъде с мене" - така свършва!

Съдбата не ти "се е усмихнала", а ти е направила един много ценен подарък, приятелю - а именно урокът, който трябва да те научи да различаваш формата от съдържанието, а също и да преценяваш правилно собствените си възможности.

Ти обаче упорито отказваш да го научиш. А той на практика би ти бил много по-ценен в живота, отколкото възможността "да задържиш мацката" (която много бързо след това ОТНОВО ще установиш що за стока е...)

"Ще потъгувам ден, два ще ми е криво, ала от скръб едва ли ще умра.." е казал поетът. По-добре се ориентирай в друга посока. Тук всичко е приключило - приеми го. И внимавай какво забърсваш следващия път, че както си тръгнал можеш да изядеш пак някое напарфюмирано ако в лъскава опаковка...

Ray

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3ebee93502
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Използва те за съжаление.
Такава си е..... к....а.
Ориентирай се към ..........по-мила женичка.
И вярна....
Росирос

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e896f13870
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от опит знам,че там кадето току що прикючва дълга връзка,или още по зле тепърва ще приключва,няма място трети човек.такива връзки рядко приключват от раз,без виждания ,разговори и обсъждания.доста често такива двоики малко след раздялата,разбират и оценяват човека който са загубили и след време се събират.а тези който не се събират рядко са готови веднага да започннат нова сериозна връзка.ето защо трветия човек,често е просто временно овлечение,крадкотрайна тръпка,нещо ново,или просто заместител.но много рядко новата голяма любов,или сериозен партниор.за това те съветвам отдръпни се докато не си хлътнал още повече.почти сигорно е че ако не го направиш,ше бъдеш много наранен.успех ти желая..

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: f8fd89804d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравеите приятели. Аз съм авторът на тзи история.
Мерси много за съветите. Точно това правя което сте ми писали. Но има нещо което искам да споделя пак. След като не и обръщам внимание.Забелязвам че ме поглежда скришом. Какво иска последно ашо продължава да се опитва да ме заговаря. Защо не ме остави малко намира без да мисля за нея. Какво подяволите иска от мене. Ще откача прители за втори път повярвах на подобни лъжи.

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 5db6df8a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   номер 3 съм.ние жените сме си такива,дори и да не искаме някой,в момента който той се отдръпне от нас,ни става кофти ,че вече не ни се обръща внимание,и правим някои жестове за да се убедим,че все още сме под кожата ви.случвало ми се е дори да ревнувам човек който съм отхвърлила и изобщо не харесвам,но когато го видях с друга,някак си не знам как да го обясня не точно изревнувах,но ми стана неприятно,че вече не въздиша по мен.коментирала съм такива ситоаций с приятелки и те са ми споделяли,че и при тях е така.така,че аз лично мисля че просто си играе с теб,и се придържам към това което те посъветвах по горе,а имено не се занимаваи с нея за да на страдаш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 800457b3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До автора. Ами точно тук навлизаш в природата на жените. Аз обаче, бих го формулирал - в същноста на егоизма. След като не и обръщаш внимание, тя ще започне сама да те търси. В началото само ще поглежда към теб, но по-късно ще видиш че ще те и търси. Ми станал си просто интересен, в нейните очи и то д това че си се променил. Съветът ми е като на другите, обаче. Колкото и да не ти се иска. Няма бъдеще, веднъж жена унищожила го. Има само агония и унижение!
Юли Костов

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: f8fd89804d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мерси много приятели но как да ви кажа не спирам да мисля за нея и не знам какво да направя.

По цял ден докато бачкаме гледам да се базикам с останалите просто само и само да не гледа към нея. Само за да не мисля за нея. Успявам до момента, в който се появи става ми тъпо и онемявам. Минава покрай мене, прави ми някакви сладки муцунки. Опитвам се да не и обращам внимание, но уви усмихвам се и си извъртам главата.

Направо имам чувството че съм като някакво момиченце. Чувствам се безсилен. Иска да сме приятели и вскичко да си е по-старо му. Но всеки път като се уговорим с колегите да излзиаме някаде и като и кажа "айде, идвай с нас". Всеки път един и същ отговор. " I don`t think soo... soryy "

Просто да ви кажа честно не знам влюбил съм се до уши. И се надявам наи-накрая да имам една стабилна приятелка. И честно да ви кажа вече съм разочарован от всичко.
МЕРСИ ОТНОВО!
От големият влюбен глупак.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7b3fb09317
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Постави нещата в ситуация "или- или". Ако пак иска време, бягай. Иначе ще се превърнеш в добродушна изтривалка, изтъкана от собствените ти слабости, чувства, надежди ...

Ако твой приятел ти разкаже същата история, ти какъв съвет би му дал?

Сигурно ти звучи тъпо, но отговора е в теб:) А ако проявиш въпреки всичко, демонстративно безразличе ще се изненадаш на какво са способни жените :)
Поздрави! Павлова

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bec97a7eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора:

Здравеите приятели.Всичко което ми написахте го изпълних. И имах успех забравих я . :-) Бях щастлив весел усмихнат и всичко беше песен. НО.
Уви след известно време срещнах друго момиче. Всичко тръгна по мед и масло. НО пак едно голямо НО.
Как да ви кажа просто се срамувам от себе си. Тя има МЪЖ.

Но се разбрахме да се срещаме само за самотните нощи което беше много добре и така. НО след известно време тя се обърна и ми каза " ОБИЧАМ ТЕ" . Незнаех какво да правя и спросто продължавах по сащата схема замо за секс. А мажът и в това време работи в друг град далеко и няма как да идва при нея и си мислех че това ще е. Бях доволен че няма да има нищо повече, НО уви след известно време и аз почнах да изпитвам нещо към нея. Незнаех дали е любов или нещо друго. От ден на ден всичко стана по силно и силно. Бяхме много щастливи правехме всичко замо и замо за да можем да бадем заедно.

И след 8 месеца и малко стана така че мажът и доиде във същият град да работи. и Остана да живее при нея което е нормално разбира се. Мислих си че всичко ще свърши просто така. НО уви имаше сълзи напразни мечти. И така тои доиде. Не се виждахме само си писахме по някои друг СМС. Излизахме заедно един път и тогава стана всичко.

Говорих по телефона с една моя бивша приятелка. Тя почна да ревнува, да ме разпитва пред мажът си. Стана ми напълно не удобно, но успях някак си да увартя нещата че да не подозре нещо. НО пак както винаги тя искаше да знае "С кого си говори толкос време по телефона а на мене не ми обръщаш внимание". При условие че мажът и е там с нас тя искаше внимание от мене. Притесних се много и незнаех какво да правя. Но някакси се оправих.

Продължихме с СМС-ите писами, че незане какво иска, и че ще се срещнем и поговорим. А след няколко минути следното "I LOVE YOU" направо бях разбит. Понеже и аз изпитвам същото и искам да сам с нея. Тя е най-милото момиче което съм срещал така да ме целува, да ме прегръща, да ме докосва просто само като съм покраи нея си губя ума и дума. СЕГА ПЪК КАКВО МОГА ДА ПРАВЯ МИ КАЖЕТЕ С ТОС МОЯ КЪСМЕТ НЕЗНАМ ЗА КАДЕ СЪМ ПОМОЩ

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8c401c8e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Твоят късмет е... в собствената ти глава.
Набъркваш се в каши с разни "мили" женички, които или си имат приятел, или са омъжени. И в двата случая те използват, съзнателно или не, за да компенсират нещо, което временно им липсва.

И каква е тази трета 'приятелка', която те разпитва пред мъжа си? Ти в колко каши с обвързани жени си се набъркал?

На първо време си бий камшика от омъжената жена, защото ще затънеш още повече. Че накрая и някой пердах ще си отнесеш от мъжа-елен. Съвсем заслужено!

Второ - научи се да мислиш с главата, дето е на раменете ти. Ти си много лесен, бе, човек! Животът с някого не е само мили погледи, целуване и прегръщане. Поне известно време ти е нужно, за да прекараш с една жена, да я опознаеш, тя да те опознае - и за целта трябва да е свободна жена.
Аре, умната.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8f20e58dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте. Аз съм писателят на тази история.
Мерси на всички ви за полезните съветите. Рекох да ви уведомя че близо вече 6-7 месеца съм сам. И си мисля че така е най-добре. А относно момичетата нямаме толкоз голям контакт в момента. Само едно имам да кажа. Благодаря от все сърце за подкрепата. Но обяснете ми как стават работите с бивши от преди няколко години. Продължаваме да си се виждаме говорим и тем подобни, но Въпросът ми е защо все се получават някакви допирни точки и най-важното че си липсваме. А тя си има приятел вече дълго време, но не знам защо така и дали само аз си мисля така, че и липсвам. Не знам на вярно ви е писнало от моите писания, но просто се опитвам да намеря помощ. За това което съм. Не съм хубав. Нямам Пари. Но винаги с разбито сърце. ПОМОГНЕТЕ

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker