Защо, поне малко не се опитва да ме разбира? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо, поне малко не се опитва да ме разбира?
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 5274 пъти
Незнам защо, но приятеля ми никога не се опитва да ме разбере. Колкото и да казва, че ме разбира, не го показва. Почти винаги пренебрегва моите желания сякаш за него не е важно какво искам. Много добре знае колко малко ми трябва да ме направи щаслива, но не го прави. Всичко беше добре две години имаше голям напредък в отношенията ни искаше и ме правеше щаслива. Но сега като реши че ще заминава да учи магистър в др. държава и като ми каза, аз три дни ревах и го питах къде остават моите планове, което той разбра с тези думи че не го подкрепям за заминаването му.

Да грешка на моя език не съм се изразила правилно, след като му обясних, че го подкрепям а той ми каза, че моите планове да почакат аз се примирих, нямах др. избор ако искам да съм с него. Но той от тогава започна да ме иронизира постоянно всяко нещо което кажа, а ако не ме иронизира то ми се репчи.

Аз му казвам, че не ми е приятно и да спре да го прави той или казва добре и пак продължава или почва да се репчи и да ме изкарва виновна че гледам еди си как а то е защото съм отчаяна и незнам какво да правя.

Обичам го много но немога да търпя това поведение, дала съм му прекалено много, търпяла съм го прекалено много,. Какво съм му дала ли да започнем от сексуалните неща от чукането като долна курва, преминем през свирките (той на мен мн.рядко броят се на пръстите на едната ми ръка оправданието е че не му харесва или че трябва да се наконтя или че не му харесва вкуса и т.н), а мен не ме пита харесва ли ми или не, а само се сърди като не получи, след това иска да ме чука докато гледа снимки на други момичета и свършим с пикаенето в устата и гълтането и.

Какво съм търпяла да започнем от това че ми пуска клипчета на някви момичета и ми казва и аз да ги науча и да танцувам така защото смята че аз танцувам хубаво, а мен този танц примерно не ми харесва но това е най-малкото и стигнем до това че твърди че ме обича и че иска да сме заедно завинаги но не идва в нас и не му е приятно да ходя в тях защото неиска да съм сред семейството му и той сред моето все едно сме женени ако някой път това стане то е на сила особено идването му в нас, да не говорим че всяка една изненада си я прося.

Да не отричам че е правил и неща без да го моля и без да си ги прося и когато сам имала най-голяма нужда от него е бил до мен. Но на фона на всичко останало( защото той мойто мнение няма да го чуе а ще чуе др..) аз го обичам и затова не съм го зарязала до сега .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1afa8b3c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересно ми е какви ще са коментарите,защото аз съм в положението на приятелят ти

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0d92c5f38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напускай веднага тоя боклук. Аз съм мъж и ти го казвам. 100% ще съжаляваш, ако не го направиш. Ебати егоиста.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 7ebf8242b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Детска работа. Той си експериментира, ти му се връзваш. Знаеш ли кой е луд - тоя дето яде два зелника или тоя дето му ги дава?

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 19caf923bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави този човек!Как допускаш да се гаврят така с теб?!Ще ти казва какво да правиш в секса,как да застанеш точно,да му танцуваш,в устата ти пикае...Момиче,я се осъзнай!!!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: f95a69e3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нали все пак и двамата (или повече :) участващи в секусалните действия трябва да са удовлетворени от тях.
Не мисля, че му пука особено за теб, щом не иска да е сред семейството ти или поне ти сред неговото. По-скоро е младичък до 25 годишен, който го тресат хормоните и смята, че трябва да си поживее здраво докато може. Най-вероятно няма и страшно привлекателна външност, защото не споменаваш за системни изневери, а при наличие на хубава външност такива щеше да има в изобилие. Интересното е, че явно е от сравнително заможно семейство щом ще учи магистратура в чужбина, но това е още един + към профила на непукист.
Като цяло този човек се забавлява с теб, удобна си му, защото изпълняваш сексуалните му желания и си под ръка, а ти му се връзваш и се оплиташ в романтичните представи за любовта.

Никой не може да ти помогне освен ти самата.

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 818567b37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   нещата се оправиха вече, полага старание да ме разбира и показва, че ме разбира, дава ми всичко което поискам и ме задоволява напълно.ще се женим.мн. съм щаслива:))))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker