Защо се завръща? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се завръща?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1908 пъти
Здравейте, аз съм на 26, той вече на 35 несемеен, самостоятелен и незнаещ какво иска от живота.
За възрастта си бих казала, че мисленето ми е като на една улегнала жена знаеща какво иска от живота.
Имахме 4-ри годишна връзка, разделени сме от месец. През периода на връзката ни се разделяхме не веднъж, причините са изневяра от негова страна, избягване от отговорност и несигурност. След всяка раздяла се връщаше след определен период от време с извинения, обещания, надежди и мечти. Всичко преживявах и прощавах, дори преглъщах това: "Ти знаеш, че аз не те обичам" :)
Винаги намирах извинения и оправдания за думите и постъпките му.
И така след всяка раздяля, той пак се връщаше, манипулираше ме както си иска, това не мога да си обясня, че единствено на него съм позволявала да се държи по този начин. Нормалните отношения продължаваха 5-6 месеца, всичко е както се казва по мед и масло, дори споменаваше за годежен пръстен, пред приятели ме наричаше жена ми, до преди 2 месеца, когато той пак стана студен, избягва разговори и пълно мълчание от негова страна, няма нещо което да съм провокирала за това му държание, сподели само че нещо му било смотано, но щяло да му мине. Не го разбрах това, мислех си, че познавам този човек, но явно съм грешала през цялото това време.
Та въпроса ми от всичко това е, защо когато човек не обича друг човек, се завръща, защо причинява същата онази болка, която леко е започнала да намалява?
Моля коментари да пишат хора преминали през подобен етап на живота си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5ef0325d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има си поговорка за това. Много е вярна. Гласи "Хем сърби, хем боли", та това му е на твоя човек.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: cec5ec8a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото е свикнал с теб и не му се занимава пак да започва всичко отначало с друга жена, а и ти си доста глупава щом все още търпиш такъв " мъж" до себе си и на него му е добре. Като гледам не бърза да създава семейство, но за съжаление ти нямаш много време, той може и на 45 ако поиска да се ожени и някоя 20 годишна да му роди. Та, мисълта ми е толкова ли не се уважаваш, че търпиш такъв индивид до се си, който ОЧЕВИДНО не те обича???? До кога ще чакаш? Да не сте в девети клас ту заедно, ту не? Уж сте зрели, големи, здраво стъпили на земята същества..
Nova

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 850b188af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато един мъж каже на една жена в очите че не я обича значи че наистина е така! Мъжете могат бъдат много груби в изказванията си, но да ти каже точно това нещо, може би е бил искрен. Аз съм имала подобна връзка и "моят" мъж ме лъжеше, искаше да си мисля че е влюбен и единственият виновник за това че не ни се получават нещата съм аз. Може би ако беше толкова искрен колкото твоя сама щях да сложа край на нашите отношения много преди да се задълбочът, щях да си спестя разочарованието и болката. А защо се връща постоянно.. ами защото няма друг по удобен вариянт, просто го е страх да не остане сам, но появи ли се такъв възможно е да те зареже завинаги, както се случи при мен. Когато обичаш един човек ти не можеш да почнеш да го мразиш-аз не можах, още си мисля за него, даже сигурно бих се разтройла много ако му се случи нещо лошо. Аз не се интересувам от него изобщо, просто тайничко се надявам да е добре.. въпреки всичко. Надявам се да съм ти била полезна.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: cc56abb895
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Младичка, отговорна и най-вече удобна! Това е отговорът.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 75d94f3e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   отиди на книжен пазар и си купи книгата "Основни форми на страх"
след като я прочетеш, ще знаеш защо той се държи така

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8d891d45d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Елементарно - заради секс. Не мога да повярвам, че не се сещаш. Или се правиш, че не се сещаш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5c8ff444c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   защото обича друга, а тя сигурно не му обръща внимание, а иска да прави с някой секс, а ти му даваш. НАмери някой който да те обича, за да не страдаш..

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3d3287562f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами след като постоянно се връща, значи има някаква причина за това, пък дори и това да е единствено качеството ти да го търпиш в този му вид... Другите явно не му цепят басма - натирват го като недобито куче, а ти приемаш, прощаваш, оправдаваш... колцина на твое място биха го сторили? !
Ето и сега тази с нищо не провокирана от тебе негова депресия. Вероятно някоя го е отрязала след кратка авантюра, а той е бил много влюбен и сега му е "смотано".
Щом не те обича защо е с тебе? Ами за да цица - внимание, съчувствие, нежност, бягство от самотата, която заслужава. А ти докога смяташ да изпълняваш ролята на негова дойна крава?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c1c837e53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Защото така му е удобно. По-интересно е ти защо го приемаш отново и отново, защо позволяваш да те боли, след като добре знаеш, че той само те използва!? !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ccce0c08eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото му е лесно и удобно с теб Защото знае, че го обичаш сляпо и отново и отново ще си затвориш очите. Защото много малко жени ще търпят това, дори да става въпрос за любовта на живота им! И не те обвинявам, нито те нападам с тези думи. Напротив.. аз отлично те разбирам, но искам дори с цената малко да те заболи, да си отвориш очите. Той сам ти е казал, че не те обича. Повече от това, няма, какво да искаш, за да си тръгнеш и да не се обърнеш назад. Защото Ти, заслужаваш да си обичана, обгрижвана, желана и единствена! И не трябва да се задоволяваш с нищо по-малко от това!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker