Приятелят ми има проблем със свършването - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми има проблем със свършването
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 3659 пъти
От много скоро сме заедно, освен това е вторият мъж в живота ми - не само като връзка, но и като интимност, така че не мога да преценя адекватно дали проблемът е сериозен или нещата всъщност опират до личната физика и са нормални.
За какво става дума: има си съвсем редовно желание. Винаги намира повод да ме докосва, целува и т. н. Получава лесно ерекции - може и по няколко пъти на ден или дори като сме на улицата и сме се целунали малко по-страстно. Но за едно денонощие не е в състояние да се изпразни повече от веднъж. А понякога дори и веднъж не се получава - започваме да правим секс и в някакъв момент пенисът му омеква.
На 27 години е, казва че по принцип от както е започнал да прави секс като тийнейджър не е бил в състояние да свърши повече от веднъж за 24 часа (и не е и опитвал, което чак ме учуди - повечето мъже все обичат да се хвалят колко пъти са правили секс за една нощ.. ). Проблемите с омекването са от последните две години обаче - изживява тежка раздяла, минава през депресия (дори му слагат диагноза биполярно разстройство) и оттогава е така.
В някои случаи си го обяснявам -примерно, първият път, когато спахме, беше много притеснен самият той, много го искаше, та някак сякаш беше очаквано от пренапрежение нещата да се скапят. Или когато е прекалено уморен или не се е наспал.
Но и на него му е много гадно и страшно се притеснява като се случи да му омекне в средата на акта, на мен самата също не ми се отразява добре, макар че гледам да не му го показвам. Постоянно съм в напрежение дали и този път ще спрем след първите минути и т. н.
Иначе той гледа да компенсира по всякакви други начин - пръсти, език, много много докосвания.
Както казах, не му е проблем да получава ерекции, та се случва, ако сме правили веднъж секс, по-късно да си се наслаждаваме пак един на друг, да ми го вкарва и т. н, просто да не свършва (донякъде чак се чудя на самия него как му е ок така).
Иска му се да види специалист. Аз просто се чудя доколко е нормално, случва ли се често и на други мъже на неговата възраст, някакви начини за преодоляване (предполагам е психическа спънка)... Минавало ми е през ума дали проблемът не е и в самата мен, но той по всякакъв начин гледа да покаже, че не е.

Единственият ми друг опит е с предишния ми приятел - той никога не е имал подобни проблеми. Два пъти за вечер или дори три пъти, стига да има някаква почивка помежду, си бяха съвсем в реда на нещата (макар с напредването на връзката пък да се беше разредил сексът като цяло, но това са вече личните ни проблеми). И като цяло, беше много издръжлив, с адски силен (само)контрол. Т. е., макар че сме гледали да не ни е практика, можеше да се владее до там, че да правим секс без презерватив и да се изпразни извън мен; можеше да си контролира самото свършване, да стигне до оргазъм не само при свирка или проникване, но и даже ако по детски му направя handjob. Всичко това с човека до мен е невъзможно.

Не желая да сравнявам, но съзнанието ми само извиква съпоставките, защото самата аз съм все още адски неопитна що се отнася до секс и интимност.
Друго, което пропуснах, но ми направи впечатление- приятелят ми е първият мъж, от когото чувам, че няма желание да мастурбира редовно. Прави го едва ли не веднъж- два пъти на месец, когато е "презареден" и не е с жена, просто за да се освободи чисто технически, но иначе не му доставя удоволствие. Това също не знам доколко нормално/здравословно е или просто аз съм отраснала сред някаква преекспонирана мъжка култура, където всеки говори колко много мастурбира/колко пъти го вдига за една нощ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: eba35281a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Замисълът го разбрах като цяло, но търсих във всички речници на българския език думата "handjob". Загубих си 1/2 час, но не можах да я открия. Съвет от мен - ако ще пишеш някакъв смислен текст, по-добре го пиши САМО на един език, а не смесвай два и повече. Изглежда доста смешно. Със същия успех можеше да напишеш вместо свирка "blowjob" и вместо проникване "intercourse". А за "handjob" си имаме много лесна дума в българския език - думата е "ЧИКИЯ". Хайде със здраве.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: aec8c7ffbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   - без да се хваля, на 21 свършвах по 8 пъти на нощ. Очевидно твоят човек е от по-неактивните.
- психическото състояние е изключително важно и определящо либидото.
- И до ден днешен първият път се случва да не ми се получи. Голяма работа.
- може да се получи омагьосан кръг: страхът от несправяне/омекване итн. предизвиква от своя страна омекването... после си казва мъжът, виждаш ли, оправдан беше страхът ми.... От ситуацията се излиза с Виагра- стои му като морков, той се кефи и страхът след наяколко пъти изчезва, на принципа "видиш ли, няма проблем"
М46

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 78082b3557
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А преди теб може би е имал друга връзка.. ти сигурна ли си че е приключил окончателно със нея?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 37769353f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С интерес ще следя темата, защото аз съм била с такъв партньор, но той даже въобще не свършваше. Бяхме заедно около година и за това време не успя да свърши нито веднъж с мен. Чувствах се ужасно, явно имаше нещо, което той не ми казваше. Затова и започнах да му изневерявам, а той май се усети.... накрая се разделихме много драматично. Та, същото момче ми обясняваше, че е много чувствителен долу, каквото и да значи това, и затова не можел да свърши. В случай, че някой реши да ми обяснява, че не съм привлекателна и проблемът е бил у мен, държа да кажа, че по едно време бях започнала да си го мисля. Висока съм 177 см, тежа 63-4 кг, имам стегнато, спортно тяло, приятно закръглени средни по размер гърди. Мъжете винаги са ме харесвали и до онзи момент не ми се беше случвало да имам проблем с партньор в интимен план (имала съм 5-6 сериозни партньора преди този бивш). Още първия път загуби ерекция, но това го отдавам на притеснение -аз съм доста изискваща и строга. Следващите пъти имаше ерекция, но не успя да свърши. Боже, чувствах се като нещо нежелано и непотребно, нощем плачех с часове и си въобразявах някакви неща...
След като се разделихме с този човек, въпреки че ТОЙ скъса с мен по неясни причини, аз изпитах облекчение. На раздяла той плака, плака ужасно много, но на мен ми стана много леко. Нямаше нужда вече да се крия, да изневерявам и тн, получих си напълно "легален" секс, а скоро след това срещнах и сегашния ми приятел, с когото сме заедно вече няколко години.
Любопитна съм какво причинява проблем със свършването при мъжете, защото онази връзка остави много неприятен отпечатък у мен и бих искала да си изясня какво точно се е случило, за да оставя спомените за това в покой и да не се сещам никога повече.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 28c1497e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отзад напред. Значи и аз не обичам да мастурбирам. Мастурбирал съм само, когато дълго не съм правил секс. На 32 години съм, водя редовен поло0в живот от 18 годишен. от както правя секс чикии съм правил само в няколко периода. Първият беше, когато бях в казармата, макар, че и тогава правех сравнително редовно секс с тогавашното ми гадже, може би през около 2 седмици. Бяха маратонски секс-уикенди с по 5-6 пъти на нощ, после през деня пак и така от петък вечер, та до неделя се скъсвахме от секс. После в поделението пак се облекчвах с чикийка като изминат десетина дни. След като се уволних имах и други гаджета и сексуалните ми паузи са били не повече от месец, поради което не ми се и налагало да си правя чикии. После се ожених и така бях 5 години. Преди 3 години се разведох и за близо година правих секс в някви откъслечни периоди, поради което си припомних чикиите :) През втората година отткакто се разведох секс не съм правил изобщо, просто ми беше писнало от жените. Преди една година се запознах със сегашната си приятелка и от тогава също не съм правил чикии. Та няма нищо чудно, че гаджето ти не прави чикии. Но иначе явно е по-слабо сексуален от предишния ти приятел. Купи му някви билки или трибестан, нека пие и ще повиши либидото си. За 27 годишен прави малко секс според мен. Аз правех всяка вечер як секс с бившата си жена на тия години. Преди да се оженя, просто изкъртвах жените, с които съм си лягал. Спомням си за счупени легла, за секс в парка, за секс на плажа и за много, много излято семе. Сега го давам по-кротко, но пак си ми е добре, рядко правя секс повече от веднъж на вечер, но сексуалният ми живот е съвсем приличен, някъде около между 2 и 5 пъти в седмицата. Когато гаджето е в цикъл, ме обгрижва орално. Иначе нормален мъж без да се празни е напълно възможно, но е много рядко. Аз например не обичам чикиите, но след около месец пълно въздържание почвам да откачам и ако няма жена, която да чукам, се самооблекчавам.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a1bd8a135b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мда, израснала си всред преекспонирана демонстрация на мъжка потентност. Не виждам от какво си недоволна след като продължава да те клати след първото свършване. За какво ти е той да свършва повече пъти? Да се изтощи още повече? Мъжкото презареждане зависи от различни фактори, не е мадра от която можеш да взимаш целодневно. А защо да мастурбира щом има теб? Притесняваш се за глупости, нещо в теб не е в ред.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c0fdf1dddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Важното е че започва, ще си паснете с времето, освен ако проблема не е сериозен физически, а по-вероятно психически. И това за тековете са легенди. По-добре веднъж и качествено, така е и безопасно. Аз свършвам бавно, не че не мога, а не искам. Така партньорките ми свършват колкото си искат.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: beb16fd82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Проблемите с омекването са от последните две години обаче - изживява тежка раздяла, минава през депресия (дори му слагат диагноза биполярно разстройство) и оттогава е така.

Какво му е? КАкво е биполярно разстройство? Ти сигурна ли си че е преодолял това? Какво му е?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: beb16fd82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Като не може да контролира свършването, ти как се предпазваш? Сигурно много добре знаеш.. То е логично, иначе щеше да имаш 100 деца..
Не го сравнявай с предишния, всеки човек е индивидуален и с един е едно, с друг, друго. Като си решила с този човек, така ще си.
Всичко е до пасването. Ако не е на сто процента, винаги ще има дупка, която да отдалечава. Не зная дали не обича предишната си приятелка, трябвало да го оставиш да я потърси, да си поговорят, да му олекне, а не да изживява тежко, а той е преживял тежко раздялата...
Но ти щом искаш с него толкова много, бъди доволна от това, което е! Явно че в тази връзка ти определяш събитията! Явно че си надделяла над нещата..
Но е явно и че ако беше обикнала друг, щеше да видиш разликата, тоест какво е да го правиш с любов...
Не ти казвам да си търсиш нов партньор, а да осъзнаеш че ако на теб ти се беше случило, ти да преживееш тежко раздялата с някой, щеше да те заболи... , както тях ги е боляло.. А ти си била там третия човек, който ги е разделил.. защото те не са се изяснили, а и ти си дърпала чергата на твоя страна.. А когато има любов между двама и тя е истинска, винаги боли..
Пожелавам ти да я срещнеш!!! И да обичаш наистина, но и теб да обичат! За да разбереш какво е.. Истинската любов.. и истинския секс с любов..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4d18210357
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: към номер 9-явно си разбрал погрешно. С него се познаваме от тази година. С бившата му приятелка се разделят преди две години... Можеш да си направиш извода, че няма как аз да съм отговорна. Другото може би важно в историята -не аз съм тази, която го е преследвала. Той е по-активният и, мисля, по-влюбеният в нашата връзка.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: beb16fd82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От номер 9: прави ми впечатление, че той е чувствителен човек. Щом не си виновна за тяхната раздяла, не зная кой е бил виновен и защо той го е изживял толкова много, че му се отразява на твоята връзка сега с него..
Сигурно само ако изпаднеш в неговото положение, би могла да разбереш..
Но колелото се върти.. днес е той, утре -ти, и всичко човек осъзнава, рано или късно.. какво е било на другото място.. - на мястото да бъдеш горе, или да бъдеш долу.. , на мястото да си беден или да си богат, на мястото да си обичан, или не, да те разделят с някой или не, да си подведен или да не си.. и така нататък..
Просто осъзнай че всеки може да бъде в слаба позиция и не трябва да се възползваме от слабите, и да, наистина потърсете помощ..
Съжалявам че е преживял толкова тежко раздялата.. Аз също преживях раздялата с един мъж много тежко и то заради жена, която го настрои против мен.. и ни раздели, а ние не искахме да се разделяме..
Но аз разбрах че и на нея й се е върнало.. И то как ли - тя не може да има деца.. Съжалявам за нея, въпреки това, аз съм човек.. , за разлика от нея.. , а тя даже го беше настроила против мен, невинна бях, и то защото искаше да вземе мястото ми и парите му.. А аз никога не съм му взела и 1 лв. И изобщо никога даже и не съм се борила или търсела или искала или молила за обич на някой..

Та така.... ТИ не си виновна, просто исках да ти обясня, че кой каквото прави, на себе си го прави.. И ако хората правим лошо, то ни се връща към нас, а не към човека на който се прави..

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 78082b3557
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката, много ми е интересно ти откъде си убедена че техните отношения са приключили, може да са имали някакви контакти преди да се съберете. То си е доста трудно да се хвърляш от една връзка във друга, от личен опит го знам че не трябва да се прави така. Особено пък ако я е обичал, може все още бившата да му се върти във главата и това да е проблема. Какво значение има дали свършва или не, то си личи кога го правим с любов и кога го правим по задължение(мъж 24)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: beb16fd82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   А най-лошото е и ако бившата му го обича, и той я обича, и страдат, а той продължава да го прави без любов и затова да му е така положението.
В случая третия човек, и да го обича, сама птичка пролет не прави. Няма 100% допълване в секса и затова има проблем.
Всеки може да е в ситуацията на първия, втория и третия. И при тези обстоятелства, мисля че виновен е мъжът.. , и от части втората жена.. че се натиска.. но тя сама го иска.. да живее така..
Браво номер 12! И аз това, като теб, обяснявах..

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e770a585c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, виж какво ще ти кажа, аз самият бях във същото положение като твоя човек, и те уверявам, че проблема е изцяло психологически. Мъжката психика е много по сложна отколкото изглежда, защото тя е скрита и подтисната. Ние търсим винаги проблема външно, защото сме добри в това да се борим с това което е извън нас, което е на материялен план и често ставаме агресивни заради страха от това да се изправим лице в лице с истинските ни проблеми, тези които са вътре в нас. Когато става въпрос за човек с природна интелигентност и развита интоиция нещата са още по сложни, защото интоицията не е като инстинкта, тя е по сложна за следване, прилича на вълна от смесени усещания, и за да я обуздаеш са нужни търпение и житейски опит. Само знай, че приятелят ти усеща всичко което чувстваш, а това засилва проблема му, понеже за един мъж, да не се представи добре в леглото, в момент в който иска да излекува мъжкото си самочувствие, отключва серия от психологически моменти, които могат да го вкарат в един омагьосан кръг от който трудно се излиза. Не мога да ти предложа конкретно решение на проблема, това е път който трябва той сам да извърви, но ти можеш да му помогнеш като проявиш търпение и му покажеш, че ще си с него в тази ситуация, а не въпреки тази ситуация. Някой ще те посъяетват да говориш с него открито за проблема, което би било грешка. Пожелавам ви успех.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0149641673
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Моят приятел много бързо свършва явно е от голямата възбуда

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker