Любов или лъжа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или лъжа
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1696 пъти
Здравейте, имам връзка с едно момче на 25г. от две години и половина. Казва колко много ме обича, купува ми подаръци, но това не стига. Той работи по много време, не живеем заедно и се виждаме всеки ден, но по малко. Преди 5 дни ми стана зле и го помолих да ме закара вкъщи, защото щях да припадна, а той ми каза просто да постоя навън, да подишам малко въздух и да се прибера сама. Преживях и това... След това исках да ме заведе на доктор, а той ми отговори, че има автобус за тази работа. Оставя ме в най-трудните моменти, а се кълне в любов. Незнам и аз дали ме обича истински, овиква ме за някакви малки неща, нервен е, но понякога е адски добър. Моля ви, дайте ми съвет какво да правя с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7cbf1107be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен бъркаш бащината любов с любовта на любовника. Ти си пълнолетна млада жена и е съвсем естествено да ходиш сама на лекар например, а да те остави сама като си казала, че ти е лошо е по-скоро демонстрация, че няма да търпи капризи. Мисля, че ти прекаляваш с физически неразположения без това да е съзнателно, защото в твоето семейство (майка и баща) с това си получавала някакво желано внимание. БЕЗ ДА ИСКАШ продължаваш с този си вид поведение, но си станала досадна за този човек, който работи много и има малко време за частен живот и никакво време за глезории. Ако искаш някой да те кара наляво-надясно и да ти върви зад задника ще трябва да си потърсиш човек с нормална работа, мекушав, добродушен човек.
Не прекалявай с неразположенията, защото хората няма да те взимат на сериозно. Ако например 1 път в годината ти ставаше „лошо“, той съм сигурна, че щеше да те закара и да ти обърне внимание. Лошото е, че ти не се усещаш как си превърнала „лошо ми е“ в своя втора природа.
Според мен той те обича по свое му, но не е готов да си отглежда бебе, а иска равностойна жена до себе си, която може сама да се оправя в живота. Питай го директно какво мисли за неразположенията ти и ще ти каже, че според него се преструваш или нещо такова - затова и е такова отношението му.
Съветче - ако имаш действително някакви здравословни проблеми отиди на нужните лекари и предприеми нещо, а ако ти е лошо просто не излизай с него и така ще те вземе на сериозно - на който му е лошо си стои вкъщи, не обикаля с любовник наляво-надясно. Ти пишеш, че ТОЙ ти се кълне в любов, прави ти подаръчета, някакво внимание според възможността му -а ти какво правиш за него, ти водиш ли го на лекари, с какво с две думи му помагаш в живота освен с присъствието си и може би с хубав секс?
Замисли се малко, защото любовта е не само да вземаш, а и да даваш поне двойно повече. Всичко останало си е егоизъм и използвачество. Поведението му е крайно, но е начин да ти покаже какво мисли за теб, когато се държиш по този начин. Убедена съм, че иначе ти обръща внимание и те глези, но не иска да му се качиш на главата и малко или много се пробва да ти избие някои навици от детските години.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f23b81c8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай, ти да не си на 10, че ще те води на лекар?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ce4d671b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 1-долових някаква злоба във коментарът ти, не мисля че се познавате с авторката за да твърдиш че тя се правила била на болна. Извинявам се ама това какъв тип си търсят мъжете ти ли ще го казваш? От жена до жена има разлика, не може всички да сме еднакви. Някой жени например обичат да им обръщат повече внимание, други пък обичат те да опсипват със такова внимание, на който каквото му харесва. Мъжът е само на 25 години и най вероятно няма достатъчно опит, но след време ще се научи и ще израсне, тогава мирогледът и предпочитанията му ще се променят. До авторката, чисто и просто според мен на него не му пука за теб!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7cbf1107be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   н 3, може би малко прекалих с коментара си, но и ти малко прекали с изводите си, че на човекът не му пукало за Авторката - напротив - ако не му пукаше, той нямаше да се занимава с нея изобщо. Явно му пука достатачно много за Авторката, че да се пробва дори да я възпитава един вид. Напълно съм съгласна с теб, че хора всякакви, но ако Авторката не промени тези неща в себе си, тя няма как да има успех не само с този мъж, а един ден как ще бъде сама родител например.
Човекът съвсем демонстративно се опитва да ѝ избие тези неща като поведение, защото родителите явно са прекалили и то с грешното внимание, а той ако не изпитваше чувства към Авторката щеше просто или да я зареже, или изобщо да не се пробва да я възпитава, защото ще знае, че връзката им е временна. Повярвай ми, много по-трудно е да покажеш на някого, когото обичаш такива граници, отколкото просто да го отведеш на лекар или да го зараш у дома.
Точно обратното - явно му пука и има по-сериозни намерения и затова иска от нея да се промени. Не иска да промени нейната същост, явно си я обича, а точно този аспект и то с право, а ти с твоя съвет внушаваш, че човекът не я обича, което едва ли е вярно. За такива праволинейни мъже е много трудно изобщо да си признаят чувства. Напротив - прекалено много я обича, за да я остави да се проваля като жена и човек.
Ти за себе си се замисли дали би искала например да имаш семейство с мъж, който мрънка под път и над път как му е „лошо“ - има и доста такива мъже, между другото.
Така и приятелят на Авторката не иска от бъдещета си съпруга и майка на децата му да се сържи като бебе, защото му трябва партньорка в живота.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1f999473aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автор: Да, аз мога сама да се справя, но въпроса не е това. Имах нужда от помощ, а не глезене. Едно е ва ми е просто лошо и съвсем друго да припадна.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1f999473aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Автор: номер 1 защо използваш думата "лошо" като не съм я споменала? Да не реши, че ме познаваш?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7cbf1107be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, опиши колко често ти се припада, защото действително ако се е случило 1 път и той те е зарязал е доста странно... меко казано, но ако ти се случва често и не е на психическа основа ще трябва сериозно да търсиш лекари. Седни, поговори с него за здравословните си проблеми и той ще прояви разбиране, но в случая мисля, че го е приел за вид глезория или манипулация - може да е имал в миналото такава приятелка, питай го защо е реагирал така. Не смятай обаче, че всичко е до любов и нелюбов. Дори обичащият човек прави грешки и не поставяй под съмнение любовта на партьора си заради такива недоразумения, а директно си го питай защо е реагирал така и му кажи как си се почувствала

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1f999473aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Автор: за първи път ми се случи, бях уплашена, именно за това го викнах.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2c9528585a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако те обичаше щеше да дойте с теб, щом ти е било така.
Но нз.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 771a62316e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи моето виждане е такова-ако е бил свободен е можело да те закара и ако държи на теб ще доиде и ще те закара, а значи не сте били заедно в този момент нали така. После обади ли ти се да те пита как си?
Вижданията ви казваш са малко, а той има ли време за повече? И виждате ли се предимно за секс?
Казва, че те обича-имах приятел казваше ми го многократно, но не беше вярно.. в последствие каза, че някои го бил съветвал така да казва на една жена, за да може тя да е по-сигурна хахха
Според мен можеш да го поизпиташ малко...

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: dcd9137795
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   мен така са ме учили, не вярвам на думи а на дела, всеки може да каже че ме обича, но с действията си ще покаже дали е искрен

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 28f7dca77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Познавам мъж който не вярва на жена когато му каже, че е болна, защото майка му десетки години така е изнудвала баща му, баща му си е намирал любовници, заради това и животът, като дете на този мой познат, е бил вгорчен от прищявките на майка му, които той трябвало да търпи. Казваше: как да повярвам, че на жена й е лошо, като знам как майка ми казваше лошо ми е, когато баща ми не изпълни нейна заповед, след това баща ми излизаше навън и не се прибираше цяла нощ, а тя след като той затвори вратата изпращаше мен да й купя пасти от магазина да яде и изяждаше почти цяла кутия. За уточнение майка му е 150 кила, а на сватбата си е била 47кг.
Този пример ти го споделям авторке да разбереш че не винаги вината е там където я търсиш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ce4d671b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От номер 3, ами номер 1 не съм искала да те обидя, но просто изказах своето мнение. Все пак никoй не познава това момиче, нито някой познава мъжът за който тя пише. В реалност аз не мога да кажа дали това е истина че на него не му пука за нея, обаче от написаното -да.. мисля че е точно така. Например на мен ако някой мой близък без значение роднина или приятел ми се обади спешно че има нужда от помощ зарязвам всякаква работа и тръгвам. Има и друг вариант самият човек да си е такъв по егоистичен и да не пука за здравето на другите пък било то близки. До колкото разбрах авторката е пълнолетна което означава че няма нужда от това някой да я превъзпитава и поучава.. и ако изобщо го прави... защо го прави-отново е спорен въпрос. А до това че тя може би не е достатъчно зряла не знам, но то самият живот те учи и мисля че чужда намеса ще и повлияе отрицателно, понякога е по добре да срещнем проблемите лице в лице от колкото някой да ни наставлява.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e0204e8531
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   на този човек не може да се разчита. Ако в най-трудни моменти си сама, то се обезсмисля всичко останало...
Най-добре реши проблема или търси друг приятел на когото може да разчиташ и знаеш, че няма да те предаде/изостави.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2f5c2e76a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Автор: Попита ме как съм, поговорих с него за това как дойде да ме вземе човек, който не очаквах и за отговор получих " И какво като не съм дошъл, нали си се прибрала".

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ce4d671b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ами ако недай си боже ти се беше случило нещо лошо, какъв ли щеше да му е отговорът тогава, хм.. много кофти държание!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 771a62316e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Голям отговор ти е дал, значи да ти е все таяв дали с него или без него...

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 36ab9a66f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Да, голям сладур е тоя пич, само да не ти е в къщата обаче.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 97024641ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ми авторке и аз мисля, че си досадничка и правиш от мухата слон. Ей чак като забременееш един ден тогава ще изискваш такова специално внимание. Щом и не живеете заедно, значи момчето не желае някакви такива супер задълбочени отношения, в които мъж и жена, които са двойка, са станали един за друг "опора в живота".. и не знам си какво там още.. абе дето са като скачени съдове.
Еми съжалявам, че ще разочаровам някои идеалисти, но това е супер натоварващо за един млад човек.
Но това не означава, че не е влюбено в теб момчето.
Може би иска да сте двама самостоятелни души, които се обичат, но не разчитат един на друг, а предимно на себе си.
Просто може би има нужда да се отдаде напълно само и единствено на работата си, за да си осигури финансова стабилност и чисто психически не може, не желае да се занимава с това да ти отдава специално внимание като че си бременна жена например..

А и дето коментираха по - горе наистина може би е израснал с роднина с подобен на твоя характер.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker