Много тежка раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много тежка раздяла
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1860 пъти
Здравейте,

Искам да споделя накратко и моята история. Бяхме заедно с едно момиче в продължение на 7 години (аз съм сега на 35, тя е на 28) - 5 години заедно в България и 2 години пак заедно, но аз живея вече в САЩ и поддържахме връзката си дистанционно. Трудно, ужасно трудно беше през тези 2 години - тя идваше тук, аз се прибирах до България. Крояхме планове аз да поостана още малко и да си се прибера завинаги при нея, за семейство, деца. През тези 2 години тя живееше в моя апартамент, всеки се чувахме по скайп, вайбър и т. н.
И така, докато от един месец почнах да усещам, че тя се държи по-резервирано, по-студено, но не я попитах какво става - моя грешка го отчитам. И так оня ден ми се обажда и казва, че ме напуска и си тръгва. Отива да живее при роднините си. Не ми даде никакъв шанс да поговорим, да разбера какво става. Просто се изнесе. Попитах я заради друг ли си тръгва, кълне се, че не. Че се е изморила да ме чака(има логика), че винаги е била честна към мен, че я обиждам с моите подозрения и я наранявам. Бях готов да взема самолета още на другият ден и да ида и да се изясним. Каза, че е решила и няма смисъл.
Аз нямам фейсбук, инстаграм и такива социални мрежи акаунти, но се поразтърсих из нейните такива и открих едни снимки и тагове, които ме смущават. То не, че има значение заради какво си е тръгнала, но просто исках истината. Пак я попитах, но пак заплака и кълнеше, че я обиждам и наранявам с моите подозрения.

Та да попитам - дайте съвет как да превъзмогна болката. Много ми е мъчно, тежко - тя е изключителен човек, много добра. Мисля си, че нямам шанс отново да сме заедно - ще се видим Март месец другата година, но искам някак си да превъзмогна болката. Спрях да се храня нормално, да спя, на работа абсурд да се концентрирам.

Благодаря. Извинявам се, че стана много дълго

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: cfd33eb0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен си я изпуснал. Не знам как да превъзмогнеш болката, но обикновено така се случва при връзките от разстояние. Бъди убеден обаче, че има друг мъж в живота ѝ - не казвам, че спи с него, но такава рязка промяна означава, че има надежда за нормална връзка с друг и поне има достатачно уважение към теб да приключи преди това. Виж, при жените го има и моментът с биологическия часовник - 2 години размотаване, тя е на 28 г. вече, иска да живее тук и сега и после да си има свое семейство с някой мъж, който живее в България и може да ѝ предложи нормална връзка и перспектива за семейство.
Времето лекува, а и за теб много не се променя - ти имаш ежедневието си, работа, жилище в САЩ и на практика нищо за теб не се променя. Търси си половинка в твоята държава и спри с връките от разстояние. Не се учудвай, но скоро момичето ще афишира и официално връзката си с друг, може би годеж и така нататък - все нормални неща.
Много интересна е тенденцията емигрантите трудно да създавате семейство. Рядко западна жена се захваща с българин и не само заради финанси, а заради проблеми с културата, които са за сметка на жената в битова гледна точка, а пък в българското общество е нещо като малко селце и не винаги може човек да си намери половинката...и така без да се усетите хората в България създали семейство, отгледали деца, изплатили жилища, вече внуци гледат, а вие още се лутате и не знаете накъде да поемете.
Твоето момиче просто иска повече от това, което можеш да ѝ предложиш. Приеми това и сам за себе си се огледай за нещичко, защото днес си на 35 г., утре си на 40 г. и няма за кога вече.
Успех и ...банално, но времето лекува.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f6152da5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само времето приятелю, нищо друго не лекува разделите!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d5a9016f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Чак Март месец или другата година??? До тогава ще са и накацали мъже.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7d2522821b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора до No. 1:

Много благодаря за коментара. И аз точно това си мисля, но все оставах с впечатление, че сме разбрали за моето окончателно връщане в България след 1-2 години. Но явно тя не иска да чака повече. За съжаление и аз съм на мнение, че всичко свършва, но това не помага болката и мъката да е огромна. Просто 5 години бяхме нонстоп заедно в България. Тя още от първият ни ден се премести при мен. Но разстоянията разделят. Сега нямам идея и цел какво да правя - не ми се седи тук, вече не ми се връща и в България - няма при кого. Остава само времето да ме излекува

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: cfd33eb0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От 1 до 4 - виж, едно е искам, друго е МОГА. Момичето сега е на 28 г., след 2 г ще е на 30 г. , а ти я се прибереш, я не - гаранция няма. Всяка жена на нейно място би изтрещяла, а и ти подценяваш чувството на самота и да - човек в тази възраст има нужда и от редовен секс, включително една жена. Точно след 27 г. се почва с много силни хормонални коктейли, защото природата си знае работата - иска жената да прави секс и да зачене, така че не бързай да я виниш.
Ако толкова близки сте били, то ти е щяло до сега да поемеш ангажимент и да създадеш семейство с жената. Просто за мен така се е получило - виновни няма. Подценили сте връзката от разстояние, а и отделно ти си нямаш хал-хабер, но в момента у нас е голяма еуфория, голямо движение като цяло и тя няма как да не се е „заразила“ от общото желание за живот. След толкова години на кризи, лошо настроение, от около 6 месеца е някакъв неистов бум във всяко едно отношение, включително хората живеят сякаш няма утре - пробвах се да резервирам за Празниците хотел в наш зимен курорт - мисля невъзможна. Месец преди Празниците всичко е почти изчерпано и то на цени от 200 лв. на вечер в тризвезден хотел, партита се правят сякаш няма утре и говоря за цялата страна - лудница - естествено твоето момиче се е заразило с това настроение - тук е отишла на събитие, парти, покана, там е отишла и е срещнала човек или хора, има може би нова компания, нови приятели, които са ѝ казали две приказки за живота, а и няма да те лъжа - жена не пуска така лесно клона преди да си е хванала друг. С две думи дори да не спи с някой мъж, тя има някакви изгледи за връзка, за нормален живот, секс, семейство с някого
Такъв е животът... не съжалявай иначе за своите преживявания и хубави моменти, но и 5 г. са само миг в живота. Има бракове от 20 г., които се разпадат заради по-дребни неща, а вашата връзка е била практически.... сори, но никаква. Така и за теб е по-добре. Сега можеш свободно да се огледаш за приятелка в твоя близост и не си длъжен да се прибираш. Освен това не ми се вярва ти да си сам толкова време и да нямаш някаква любовница - може би е по-добре просто така...всяко зло за добро

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 937af468a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   приятел, направи така, че да сте заедно. Не се тормозете, бе хора! За ваканции, за някакви почивни дни, направете така че да се виждате! Не оставяйте обстоятелствата да ви разделят! Искам да ти дам надежда, но ти трябва да имаш творчески характер, прояви творчество и въображение и измисли как да бъдете заедно!
Стига само сте се измъчвали!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ea855fd513
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Все пак мисля, че трябва да ти каже каква е причината как може такова нещо?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9beee74926
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автора отново :
Благодаря на всички за коментарите. Има нещо, което не разбирам как така тя взе това решение, при все, че се бяхме уточнили какво правим (или аз поне така си мидлех). Мисля следващата седмица да се прибера до България за една седмица и да говоря с нея очи в очи и да си изясна картината доколкото е възможно. Просто тази една седмица нито спя добре, нито се храня добре. Станал съм някакъв саможив. Не мога да се смея, не мога дори и да плача. Мисля да си отида и по един или друг начин да продължа. Не знам и аз.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker