Дали ще се съгласят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ще се съгласят?
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3227 пъти
Ами моята история е следната:

Момиче съм на 23 години. Преди 4 години заминах за Аржентина да работя и живея там. Малко след това се запознах с един Аржентинец и искрата между нас пламна. Сега връзката ни е сериозна.

Аз много го обичам, сигурна съм, че и той изпитва същите чувства. Каза ми, че намеренията му са сериозни. Връзката ни е прекрасна. Сега обаче трябва да се върна в България, за да видя семейството си (родители и брат си). Приятелят ми знае за това и на мен ми се иска да го представя на нашите, обаче се страхувам какво е тяхното мнение.

Той е с 4 години по-голям от мен отношението му е просто страхотно,има много стабилна работа (няма финансови затруднения). Неговите родители също са много мили хора, и подкрепят връзката ни.

Притеснява ме, че не съм казала нищо на семейството си. Повече се страхувам от реакцията на майка си, защото баща ми е по-спокоен и ще се зарадва. Много държа на приятеля си, но и много се притеснявам от мнението на нашите.

Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4634d0206e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо им кажи по телефона.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4bb5b10a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А ти защо не си им казала досега? Какво като е аржентинец? В Аржентина са предимно такива. Вашите нали не очакват да живееш като монахиня там? По-добре им кажи, преди да се видите. Да няма изненади.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: adeaff488a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Достатъчно голяма си да вземаш отговорни решения, но не го води у вас без да си съобщила предварително, особено на майка ти, да не се получи някоя неприятна и конфузна ситуация. А и така, както го описваш, не виждам кусури и причини вашите да не го приемат. По-скоро има две други неща - всеки се е притеснявал, когато е представял официално избраника си вкъщи и на никой родител няма да му е много драго, че детето му отива на другия край на света, но това се преодолява. Желая ви успех!
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 414f1a2f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Разговорът може да започне така:
"Мамо,тук се запознах с едно момче,на което много държа,искам да ви запозная, но ако вие не го приемете, ще бъда тъжна и няма да съм напълно щастлива без вашата благословия..."

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 01d328783d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В момента е в Аржентина е 6 часа сутринта, но мен ме измъчва отговорът на нашите...Когато се опитах да им обясня майка ми ми каза, че не вижда как ще станат нещата, че никога не го е очаквала, а баща ми се обади с думите "Малко ли са циганите в България, че ти в от чужбина ще водиш?" Дори не мо дадоха възможност да се изкажа. Когато казах "и се запознах с едно момче от тук.." нормалния разговор приключи. Не ми дадоха възможност да се изкажа. Не можад да кажа и дума повече, а нямах и възможност....Родителите мислят най-доброто за своите деца и аз винаги съм се съобразявала с това, но сега какво да правя? Обичам приятеля си! За първи път се чувствам така, не искам това да свърши. Не искам да загубя този човек.

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e4108d44a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако наистина това момче е смисълът на живота ти/ти знаеш най-добре,де/,не говори повече с родителите си за него,щом го наричат какъв ли не.Само да не се окаже,че ти се заблуждаваш относно качествата на любимия ти и като мине еуфорията,да се окажеш и без него и без подкрепа от родители заради него.Обмисли внимателно ситуацията и ако наистина,ама много наистина той си заслужава жертвите,игнорирай вашите-и ти си човек,и ти имаш чувства,които не бива да бъдат засягани толкова грубо!Като видят,че момчето си струва и ти си щастлива,сигурно ще омекнат

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 80731e39a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аржентинците са прекрасни хора. Имам много приятели сред тях. Как могат да бъдат сравнявани с цигани!!! Мисля, че вашите по скоро се страхуват да не останеш завинаги в Аржентина... Ако е така, поговори открито с тях. Родителите ми също не одобряваха съпурга ми, който е грък. А сега - 5 години след сватбата ни, го ОБОЖАВАТ. Майка ми казва "сега имам не 2 деца, а 3". Него го слага наравно с нас.

Може би, когато го видят родителите ти и го опознаят, ще сменят мнението си за него. Но първо подготви почвата, да няма неприятни изненади. Подготви и приятеля си, че родителите ти са малко "консерва", да не се стресне, като го посрещнат студено...

Късмет ти желая!!!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 79d661c58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Родителите ти не са съгласни с това, че не ходиш с българин ли.. ?не мога да разбера. Ако е това, то и аз не ходя с българин и не са ми и притрябвали,не виждам какъв е проблема..

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4ec825b5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не изоставяй родителите си заради този човек. Още си млада и не познаваш любовта. Дължиш го на родителите си, те са те отгледали, дарили са те с живот. Какво е направил приятелят ти за теб?!? Ако се разделите какво ще правиш? Няма да имаш никаква подкрепа.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4153c2cc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами ... не е лесно да го кажа но в случая родителите ти НЕ са прави. Те нито са видяли , нито са разбрали що за човек е той как може да отсечат по този начин? В този ред на мисли - моят съпруг е арабин и аз също съм чувала тези коментари "ти пък? тука в махалата има толкова резаци що чак до там ходи?" и прочее простотий.Аз се влюбих в душата му , в сърцето му а не ме интересува дали е обрязан и подобни глупости, които между другото много вълнуват хората. Е , аз ги оставих да пасат и да си живеят и говорят каквото им хрумне и честно казано са ми смешни и жалки , защото те виждат колко съм щастлива а за съжаление те не са, въпреки че не са женени за "цигани".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker