Въпрос към мъжете. ;) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към мъжете. ;)
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1762 пъти
Здравей те от доста време се чудя за някои неща... търся отговори, но не мога да ги намеря затова и реших да потърся съвет от вас.. може и жени да се включат в темата..
Имам връзка с мъж на 24г. От 2г. Аз съм на 19г.... обсебена от ревност (само докато погледне минаващо момиче идва 3 св. в. ) опитвам се да поработя над това т. н... Обичам го много и не искам да го губя.... Затова и мислех ако му дам малко свобода бих ли го задаржила за себе си тоест ако не му забранявам да излиза без мен, да говорим за други красиви момичета :@ даже и да преспива с други, но с моето знание... Искам го за мен но и не искам да му омръзвам и да му липсва социалният живот искам да му позволявам да преспива с други момичета за една вечер но ме е страх да не другата да е по добра от мен и да започне да се вижда с нея и връзката ни да пропадне... Аз съм говорила с него затова и той ми е казвал че няма как да стане да я потърси отново... искам да си гали егото... Също така искам да е честен с мен когато му хареса някое момиче, но винаги когато ми намекне нещо ми става гадно чувствам топче на гърлото и стомахат ми се свива какво бихте казали по въпроса как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 47fce671c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Товa, което рaзбрaх е, че пичa е постигнaл дa ти смaже сaмочувствието до 0. Въобще си нулирaнa кaто личност, женa и човек. Той кaто искa дa си го "вей", че сa имaл социaлен живот хaхaххa, ти кaто кaквa точно се явявaш тaм?!
Нa въпросите които си зaдaлa, сложи по едно "зaщо мисля тaкa, зaщо допускaм товa, aз искaм ли го в същност"
Aко си честнa със себе си ще получиш отговор, който дa удовлетвори ТЕБ, a не aудиториятa или твоето комплексaрче.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6927577cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като мъж, доста преживял и семеен - мога да ти кажа че приятеля ти е вкарал някакъв комплекс и липса на самочувствие. Умерената ревност е полезна за връзката и от двете страни. Той дали ще е ОК с това ти да си легнеш с друг било и за една вечер, съмнявам се.. а ти били била добре след такава случка, как ще се почувстваш на другия ден, след като си го предала по този начин. Не трябва ли и той да се чувства така ако поне малко му пука за теб? Не мога да го разбера вашето поколение? ! Правете например тройки, четворки, забавлявайте се, но ЗАЕДНО. Нека я има връзката и ангажимента към любимия. Да, секса е за забавление но е и за двамата, не е честно някой да си го развява, насаждайки комплекси на другия. Нормално е да го ревнуваш, други жени в твоето положение дори да са го отсвирили отдавна.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a96f5a144c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   виж ако държи на теб никоя не може да те измести, как жените не разбраха че при мъжа секса не е нищо особено, малко по голям кеф от уринирането

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 31f09a23b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   това което прочетох много странно ми прозвуча, как така искаш да му позволяваш да преспива с други, това е абсолютно ненормално, всяка уважаваща себе си жена е нормално на мига да си тръгне щом приятелят и преспи с друга, не случайно мъжът и жената се наричат двойка те са едно цяло не делимо и не може единия да излиза от това цяло и да ходи да прави друга двойка и после да се връща, при такъв случай двойката се разпада. Как си я представяш тая работа за напред ако да речем се ожените и той продължи така, всеки мъж е създаден за една жена и всяка жена е създадена за един мъж, докато търсим човека за нас е възможно да има грешни партньори не до там сполучливи връзки, но щом намерим човека за нас не би трябвало да имаме нужда от друг, а ако той твоя има нужда от друга то е ясно, че не смята че ти си истинската му любов. Ами замисли се и колко болести може да ти донесе това той да обикаля чуждите легла за по една нощ. Но иначе да, не е хубаво и да сме прекалено ревниви, има някои хора които правят скандали само заради поглед на половинката им към някой друг или пък навлизат прекалено много в личното пространство на половинката си, трябва да сме умерени хем да не досаждаме да пречим и да се караме с другия, хем да сложим ясна граница кое е приемливо и кое слага край на взаимоотношенията ни. Отново ти повтарям ако твоя приятел спи с други ти трябва да сложиш края на тая връзка, всъщност то няма връзка, има развързаност. Поне така е според моите възгледи и възприятия, щото ся не знам много забъркани моди има сега приятели с правилегии не знам си кво си с две думи използвачество на макс

slepia

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fb1cefee63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката
Значи аз много пъти съм отваряла тази тема с него и съм му задавала въпрос... защо мъжете изневеряват какво не им достига какво другата има повече от мен? И той ми е отговарял... няма нищо повече от теб просто е "ДРУГА".... Много истроии съм чела имено тук в този сайт където много мъже казват че това им е природата... аз самата съм много объркана и не знам дали е правилно да му давам подобна свобода.... Той е един наистина много красив мъж и всяка една му върже без даже той да полага усилия... точно това ме кара да се побърквам от ревност и от страх да не го загубя... Искам да съм перфектната жена за него това мое отношение "не ми говори за тази.. кво я гледаш онази"... мисля че изобщо няма да постигна нещо добро.. много мъже са приключвали връзки те си поради причината че искат да спят и с други, но тяхната половинка не е съгласна не искам и с моята да стане така... незнам как да постапя мисля че ако той наистина ме обича даже и да го пусна няма да има повече от секс.. но това трябва да го кажат мъжете... според вас ако обичате половинката си но искате и да галите егото си бихте ли се върнали при другата с която сте биле за една вечер колкото и да ви е харесал секса?

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e411177f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Който обича наистина - той няма его. Например ти - готова си да го пуснеш навън, само и само да е с теб. Ти обичаш, а той- не. Направи ли той стъпката навън, дори и ти да си му разрешила, връзката ви е обречена - ти ще почнеш да ревнуваш още повече и той рано или късно ще използва това за да скъса с теб. Уважавай себе си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 64f4de601e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, не съм мъж, но дълго мога да ти говоря по тази тема. Много сол има още да изядеш, образно казано. Поведението на "приятеля" ти е тактика, точно както са ти казали мъжете по-горе.
Ако продължаваш да се въртиш на пета покрай въпросния, единственото, което ще се случи, е тотално да се обезличиш. Въпреки, че си мислиш, че по този начин ще помогнеш на "връзката" ви (като за мен това не е нормална връзка), всъщност само ще му покажеш, че си готова на всичко за него (та ако ще и изтривалка да станеш), само и само той да е доволен.
Какво мислиш, че ще последва от това? Нека ти кажа. Като за начало, егото му ще литне в небесата, ще се възползва от "разбирането" ти по въпроса с "еднократните срещи", след което ще започне да те мачка психически все повече и повече. Вярвай ми, знам за какво говоря.
И за съжаление, сценария често е един и същ. Не гледай, че има хора, които поддържат подобни взаимоотношения - всеки случай е различен и не знаеш какво всъщност се случва зад затворени врати, когато хората са сами и няма как да наблюдаваш дали наистина са ОК със създалата се ситуация. Дано ме разбираш какво искам да кажа.
В момента това, което правиш, е да се обезценяваш жестоко, като си мислиш, че по този начин изглеждаш широко скроена в неговите очи и т.н. Напротив. Показваш му, че си отчаяна и си готова на ВСИЧКО, дори да си затриеш достойнството. Ако не се замислиш сега, рискуваш да научиш този урок по трудния начин, като получиш дълготрайна емоционална травма и загуба на себеуважение. Струва ли си? За какво?
Замисли се също за болестите предавани по полов път - прочети по темата и си направи изводи. Кое е по-лошо - сама и свободна или ...... даже не ми се мисли.
Моля те, подходи с разума си, защото си на път да се затриеш, заради някакъв льольо, който е "намерил на баницата мекото", а ти ще "опереш пешкира" накрая. Ако звуча грубо, да знаеш, че не е това целта ми. Искам да се усетиш, докато не е станало прекалено късно.
А ако все пак решиш да се подложиш на цялото това унижение, то поне не стой да го чакаш, а се срещай с други и ти. И си пази здравето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker