Трябва ми помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ми помощ!
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1478 пъти
Здравейте, това е първата ми история тук и се надявам на съвет!
Така... Преди няколко дни скъсах с гаджето си, защото разбрах, че ми е изневерявал с една от най-добрите ми приятелки!! Естествено вече не говоря с това момиче, мразя я.... мислех, че мога да й вярвам! А за момчето - мисля, че няма да има смелост да ми проговори отново....
Двамата ми се извиняват постоянно, по възможно най-глупавия начин, но аз просто не мога да ги гледам.
Преди един ден "приятелката ми" скъса с него (да, ходили са зад гърба ми ) и аз просто ги усетих.... те никога не са се обичали, просто така, нали онази си е к*ра, и той просто й се вързал...
Това е историята общо взето....
Но проблемът ми не свършва тук!
Мисля, че аз още го обичам! Да, наистина е така.... не знам как е възможно след всичко това, но аз още го обичам!
След раздялата ни спрях да се храня, нямам настроение и най-лошото... станах мазохист!!! Изпитвам удоволствие от физическата болка... режа си ръцете! Просто стоя, гледам кръвта и натискам ножа...
Не ме болят ръцете... боли ме че изгубих любовта си, боли ме че не се усетих по-рано и ме боли просто от отвратителната постъпка на онези двамата....
Не знам как ще продължавам така... въпреки че нямам вина, Съжалявам, че изгубих този негодник, който всъщност още обичам...
Знам, че е много объркано, но Моля Ви опитайте се да ме разберете и ми помогнете да се оправя....
П. С. Не ме съветвайте да казвам на нашите, защото от това ще стане по-зле....
Благодаря много!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 019f5a1d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Накарай някой твоя приятелка да ти набие 2 шамара.
Режеш си ръцете сега, но знаеш ли какви белези ще имаш за цял живот аз ще ти кажа от опит - ужасни.
Бях на твоя акъл преди ръце, вени ей тъй за кеф а сега като пораснах ако знаеш как искам аз да си ударя 2 шамара заради малкото ми тогавашно сиво вещество.
Просто това е безумно след години ще се осъзнаеш и ще те е яд заради какво си го правила аз сега с татуйровки ги крия ама уви личи и освен, че е грозно за едно момиче е и жалко.
Заради ей тия глупости щях да загубя доста скъпи за мен хора напълно те разбирам, но това не е начина.
На пук на тях се усмихвай и весели радвай се, че навреме си се осъзнала и оттървала от тях живей, и бъди щастлива ще пораснеш и ще видиш колко по лоши неща има в живота и, че това са дреболии за което го правиш.
Има хора без покрив, без храна, без семейство дори загубили деца и т. н. немисля, че едно момче донася по голяма болка а ти вмомента нараняваш всички около себе си.
Излишно си създаваш ядове просто трябва да не ти дреме много по лоши неща ни предоставя живота за да ревем за мъже.
Осъзнай се не ти трябва нито той нито фалшива приятелка ще намериш човек, който найстина ще те обича и ще държи на теб просто това не е той предатели не ти трябват, и фалшиви приятелства оставиги да си живеят живота ти гледай себе си.
На пук се усмихвай не се режи това е моментна заблуда боли те от постъпката им и затова нараняваш себе си да намалиш болката, но не е това начина.
Излез с приятелки слушайте музика забавлявайте се и не ги мисли огледай се колко момчета има и колко биха били само твой стига да пойскаш не е единствен, и не го мисли.
Казах ти разбирам те, но така с рязане нищо няма да промениш а само си вредиш ще съжаляваш след време послушай ме.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7c665bfe05
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Случвало ми се е. Аз също обичах момчето, което направи така, но не му простих. Първо промени мисленето си. Не можеш да казваш, че тя е *урвата, а той просто и се е вързал. Ако той те уважаваше достатъчно и те обичаше, нямаше сега нещата да стоят така. Не можеш да обвиняваш само приятелката си. Второ помисли какво ще ти е бъдещето с него. Щом веднъж е изневерил, то значи ще го направи пак. Сега сте били просто гаджета, а той ти е изневерил. Помисли си как щеше да се чувстваш, ако бяхте семейство или нещо повече. Простиш ли му, винаги ще си имаш едно на ум. И тогава връзката ви ще е изградена само на основата на чувствата ви, а няма да има никакво доверие. Трето вземи се стегни. Животът ти не е свършил, че да се впрягаш толкова. По начина ти на мислене, не мисля, че си на повече от 14. Щом сега се режеш и какво ли още не, не ми се мисли какво ще стане, когато се изправиш пред по - голяма трудност в този живот. Животът ще те удря много пъти, а ти просто бъди силна. Спри с тези лигавщини и наблегни над ученето!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7c665bfe05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Случвало ми се е. Аз също обичах момчето, което направи така, но не му простих. Първо промени мисленето си. Не можеш да казваш, че тя е *урвата, а той просто и се е вързал. Ако той те уважаваше достатъчно и те обичаше, нямаше сега нещата да стоят така. Не можеш да обвиняваш само приятелката си. Второ помисли какво ще ти е бъдещето с него. Щом веднъж е изневерил, то значи ще го направи пак. Сега сте били просто гаджета, а той ти е изневерил. Помисли си как щеше да се чувстваш, ако бяхте семейство или нещо повече. Простиш ли му, винаги ще си имаш едно на ум. И тогава връзката ви ще е изградена само на основата на чувствата ви, а няма да има никакво доверие. Трето вземи се стегни. Животът ти не е свършил, че да се впрягаш толкова. По начина ти на мислене, не мисля, че си на повече от 14. Щом сега се режеш и какво ли още не, не ми се мисли какво ще стане, когато се изправиш пред по - голяма трудност в този живот. Животът ще те удря много пъти, а ти просто бъди силна. Спри с тези лигавщини и наблегни над ученето!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c2be9f5bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей.
Склонността към самонараняване може да има няколко причини, включително опитът чрез преодоляването на физическата болка да се смекчи душевната, както и гняв към себе си, чувство за вина и т.н. Това не е толкова рядко срещано явление, особено в пубертета.
Ти сама си дала отговор каква е може би емоционалната причина за това поведение при теб. Но това, че ситуацията, в която се намираш, предизвиква подобна силна реакция, не означава, че не трябва да я преодолееш.
Помисли дали си заслужава да бъдеш отново с момче, което е излъгало доверието ти по такъв начин. Времето лекува всичко, особено в тази възраст. Сигурна съм, че ще си намериш някой, който те заслужава и с когото ще бъдеш щастлива.
А за самонараняването - просто спри да го правиш.

И въпреки, че не го искаш, все пак бих ти препоръчала да разкажеш всичко на родителите си, те биха могли да ти помогнат много повече, защото определено имаш нужда да говориш с някого за чувствата си. Консултацията с психолог също не е лош вариант.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker