Ранен пубертет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ранен пубертет
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1411 пъти
Здравейте! Аз имам дъщеря, 4ти клас. Проблема при нас е че тя е с наднормено тегло, и обича да носи само спортни дрехи, главно мъжки. Може би в стил като Рапърски. Не мога да я навия една рокля или блузка с анимация, да премери, а купим ли стои неупотребена, с месеци. Трябва ли това че имам момиче което се облича като момче да ме притеснява и нормално ли е за възрастта и-11години? Така се носим от 3 години. И цветовете, определено са по тъмни, нищо женствено, не трябва да има в тях. Като сме по магазините, директно отива на мъжкия рафт. Това може ли да се отрази и на пола и в близко бъдеще? ! Много съм объркана и притеснена. Не съм се консултирала с психолог, а с близки хора само. Има ли друг такъв проблем? И времевре ли е това при пубертета?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: fba626f07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявайте, това не е само при дъщеря ви, не виждате ли, че почти повечето млади жени и почти всички момичета ходят по мъжки. Нахлузиха дънки и панталони(уж за по удобно). Само възрастни жени могат да се видят без панталони. Такова е времето, с еманципацията нахлу и помъжкаряването при жените. Отиде си и женствеността. Пушат и пият наравно с мъжете, за безразборният секс да не говорим. Проститутките в миналото са били свенливи девици, спрямо сегашните жени. Децата виждат всичко това от по възрастните и неволно го копират. Огледайте се, и сама ще се убедите в размислите ми.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 14a427ccf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен ми става готино когато видя такива момичета, но поне я навий да си купува вместо мъжки дамски ризи и т. н. Виждал съм много дамски дрехи, които са такъв стил и приличат на мъжки. Според мен няма какво да се притесняваш, остави момичето да носи каквото иска, само както казах се насочете към дамските. Препоръчвам сайтове като FashionDays и Contrabanda, там има много унисекс дрехи и обувки, които съм сигурен, че ще и харесат, а и няма да се притесняваш, че носи мъжки. :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f0a13ed24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Момиче на 17год. съм и попринцип момичетата на тази възраст почват да искат по разголени дрешки за да са модерни.
Доста изискано облекло носят малките мадами на тези години понеже братовчедками е на нейните години като гледам и всичките, и приятелки носят рокли, ботушки, якенца ама тип женски самоче в мини размер, клинчета и т. н. просто в светли цветове а и детските дрешки са си такива.
Надявам се на детето да му няма нищо можеби просто харесва метъл или нещо подобно понеже познавам едно такова момиченце като цяло нямат и много доходи, но харесва метъл слага си изкуствени кичури носи тъмни обикновенни дрехи. Незнам дали това е стила и, но предполагам поговорете с дъщеря си попитайте я защо я влече точно това, че ти ви е любопитно какъв е нейния стил да ви обясни като на приятелка мисля, че така ще разбереш също може да я питаш какво не и харесва в другите дрешки.
Сега като се сетя аз някъде на тези години носех само дълги клинове, защото имах косми на краката а ме беше срам да кажа на мама да ми купи и на мен самобръсначка после започнах да си купувам направо лентички може и от това да се притеснява ако не сте говорили по тези въпроси.
Друго за което се сещам е това, че имаше един период в който не, че нямах гърди, но бяха много малки и това ми създаваше неудобство, и спрях да нося дрехи по мен а исках нещо по широко за да не си личи, но тогава майка разбра и ми взе сутиен и нещата се оправиха.
Твърде много неща може да и влиаят надали има от какво да се притеснявате просто поговорете с нея и я попитайте.
Най-важно е от тези години да и бъдете като приятелка да се научи да ви споделя за да знаете всичко а не да крие.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e3735c37ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има нещо, което я е накарало да мисли така. Децата не вземат решения сами по принцип, те основно копират. Поговорете с нея. Мен напеример, това което би ме накарало да се нося така са подигравки и обиди от други хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker