Отново провал, защо не успявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121420)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отново провал, защо не успявам?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1730 пъти
Привет, момче съм на 24, уж излезнал от пубертетските години! Имах приятелка до преди 8 месеца и оттогава съм сам! Както и да е! Имах нужда да си отдъхна и да бъда сам, мислех, че това ще ме накара да се чувствам по-добре! Да ама не, всичко стана внезапно! Беше един нормален ден, отивах до тоалетна в едно кафе, и СТАНА запознах се с 1 момиче(на 20 години)! Веднага полудях по нея заговорих я, тя ми отвърна даде ми личните си данни! Писахме си, имаше закачки, но ПРОБЛЕМА е ясен! Има си приятел, в които ми каза че са в лоши отношения. Казах си искам я, рядко ми се случва да хлътна по мацка толкова много. След 2 дни случайно й писах къде е, и тя отвърна че е на кафе с нейна приятелка и че мога да се присъединя! Беше забавно имаше флирт и език на тялото, разсмивах я гледах и тя ме гледаше, държеше се предизвикателно! И днес вечерта я питах дали е свободна, тя каза че ше излиза и че е заета... И мисля че направих груба грешка като може би избързах с директните си намеци, че я желая! Това й казах" Виж наистина изпитвам желание и удоволстиве да съм с теб и не ме свърта като си далеч" И ето тук моя приятел каза че съм се осрал! Тя ми отвърна следното: "Виж, аз с приятеля ми съм в лоши отношения, но не съм вече така не ме разбираш погрешно, не съм такава вече просто не знам ти как разбираш нещата" И аз измъмрях някакви неща и се ядосах и тактично и пожелах лека и ПРИЯТНА нощ! Просто съм зодия скорпион, и винаги съм бил директен, не мога да играя филми и да крия желанието и емоциите си! Искам я силно, но това отказах се от нея... Пак провал! Моля ви кажете ми има ли начин да я имам, и да си оправа батиите! Доста пъти съм рязан като прасе, и имах страшно много надежди за нея и...! Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 78400f6555
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Искаш да кажеш поредната история за "Маймунката и двата клона". Ако не стане с единия, скачам на другия. Спокойно не си изпортил ти нещата, просто ми се струва че си попаднал на К****. Две от последните 3 момичета със които съм бил, по същия начин ме заебаха. Оказа се че, едната паралелно със мен е излизала със приятеля си, със който също са били във лоши отношения. Другата пък ми каза че, си няма приятел. Мисля че два дни след това, я видях във колата на бившия и. Не се впрягай, квото такова ;) Успех за напред!
М24

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c28ef0ed85
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Горкичкия.. абе мъж си я се стягай кво се напрагаш, че поредната кифла те е изрязала щото си имала приятел.
Тя е търсила приятелство забавление а не секс такива момичета няма да изоставят приятеля си за да са с някой си такаче не и се надявай, но пък виж го и от хубавата страна колко мацки чакат да бъдат свалени, и са си свободни хващай някоя и не го показвай тоя страх, и тази несигурност мъж си като хишник ти гониш жертвата и ако е свободна може, и хич да не се дърпа.
Просто не се занимавай с тая и не си създавай ядове има толкова свободни глупаво е това да преследваш тази.
Ж. 19

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker