Бившата му приятелка е мъртва, чувствам се като втори избор. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бившата му приятелка е мъртва, чувствам се като втори избор.
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1956 пъти
Вече се опитах да пратя тази история, но никой не я одобрява, моля редакторите на сайта да я публикуват, защото няма подобни теми в интернет. Здравейте хора, момиче на 16 години съм а приятелят ми е 3 години по-голям от мен. Както разбирате под заглавието, бившата му приятелка отдавна не е сред нас. Къса ми се сърцето, че е изгубил човек който обича и то от катастрофа и ми се къса сърцето за момичето- не бих го пожелала и на най-големия си враг. Връзката им е била 2 години и накрая мисля, че това ги е разделило. Минало е известно време (година някъде) и се срещнахме и вече протича нашият пети месец. Много пъти ми е казвал, че много ме обича и че би направил всичко за мен и му вярвам, мисля че е така. Няма ден, в който да не мисля дали винаги ще я обича и дали винаги ще е над мен, наистина не искам да звуча толкова наивна и гадна, но просто повярвайте ми ако бяхте на моето място и вие щяхте. Чувствам, че винаги ще я обича повече, че винаги се сеща за нея, което е нормално да го гледаш отстрани, но не и когато ти си във връзката където другият е страдал заради това. Не ми позволява да повдигам темата за нея и честно казано не бих. Направи ми впечатление, че вече един или два пъти когато се карахме изтъкна, колко е бил наранен от това (а дори не говорихме за това, карахме се за нашата връзка, наши работи) и как аз съм го наранявала повече. Не хора, не му правя номера, не флиртувам с други момчета , не изневерявам, дори не излизам с други момчета, докато той наскоро излезе в компания в която имаше момичета. Той е единственото момче в сърцето ми и не знам колко клиширано ви звучи за 16 годишно момиче, но наистина е така. Хора моля ви, ако познавате някой който е минал през това или ако вие сте минали през това МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ. Наистина не е приятно чувството, а и не мисля че дори ако направим 5 години пак ще спре да мисли за нея, той не го казва но аз просто го виждам и го усещам. Обичам го и искам да съм с него, но това просто винаги ми е в главата. Моля ви помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 300ce655a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята е отпреди много години (примерно 20), но да познавах момиче, на което приятелят ѝ го бяха застреляли в някаква мафиотска престрелка. 3 години беше като замръзнала, или попарена, не общуваше с хора, беше се затворила в себе си. Всякакъв опит за комуникация с нея беше неуспешен. Отговаряше с полу-уста, с полу-усмивка. Кошмар!
След това загубихме връзка.
Извинявай, че ти го разказвам. Случаят не е като твоя, но понякога на човек му олеква малко, като чуе че има по-лошо и от неговото.
Наиситина не мога да си представя какво е да обичаш безумно човек, който внезапно умира - сигурно е най-най-големият възможен Ад във всички Вселени и измерения.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e80de7c856
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, според мен няма за какво да се тревожиш и да вкарваш излишно напрежение във връзката ви. Съвсем нормално е да си спомня за нея и да мисли за нея.. Все пак човек не забравя някой, когото е обичал и е изгубил. Сега е с теб. Избрал е теб. Обича теб и иска да е с теб. Не мисли за това кой е бил преди теб или кой евентуално може да е след теб, защото това не е от значение. Обичайте се и се радвайте на любовта си. :)
Поздрави!
Д. Ч

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 21976bee7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мила, щом е с теб и ти показва, че държи на теб, че те обича и уважава не виждам смисъл да ровиш в раните му. Той не иска да говори за това, защото явно за него е голяма травма. Това, че е с теб означава, че се опитва да продължи напред живота си, а сигурно и покойната би искала точно това. Ако му ровиш в раните и го питаш непрекъснато още ли я обичаш само ще го отдалечиш от себе си. Ако все пак толкова те човърка отвътре засегни темата, но деликантно и ако не успееш да се примириш със ситуацията най - добре се разделете!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: eb3bbc0f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С право модераторите не са ти допускали темата. Тя е толкова елементарна и незначителна, че не си заслужава човек да си губи времето с нея. Преди две години, когато е започнала връзката на приятелят ти, той е бил още дете, а момичето с което е бил, още по малко дете. За каква обич говориш, за каква любов!? Та те са си били по детски привързани, всеки е минавал през такъв период. По скоро това са симпатии, но не и любов. За истинска любов може да се говори, когато човек узрее, т. е., когато навърши пълнолетие. Вместо да пишеш по форуми, по добре посети психолог и му разкажи какво те мъчи. Само той ще ти помогне, тук само губиш време, твоето и нашето.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e0fb73e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мило момиче, моето мнение е подобно на това на номер 4. Аз също смятам, че е било детско привързване и сега е останало чувството на нещо недовършено. Познавам само една двойка, която е заедно от 7 - ми или 8 - ми клас и се ожениха и имат бебе вече, но при повечето това са детски истории и е временно, защото още опознават другия пол и тепърва разбират какво им харесва.
Не мисли за миналото му, дай му шанс, пък ако не става има и други момчета, не се вманиачавай.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 883283d4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ревнувай от живи момичета. Винаги ще я обича по свой собствен начин, защото не са доизживели връзката си приживе, но това не значи че никога няма да се влюби. Малки сте още, всичко се преживява нс тази възраст.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ba8a0c3c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Благодаря за коментарите. Към коментар номер 3 - не повдигам темата, никога не съм я повдигала аз, а той, нито съм разпитвала за нея и не съм питала дали обича още или повече. Това са само мислите ми в главата :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1db014cc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Най-сигурният начин някой да остане завинаги в сърцето ти е да бъде изтръгнат от живота ти. Няма раздяла, няма отчуждение, няма охладняване на чувства - в един момент този човек заема значимо място в живота ти и в следващия просто го няма. При разпаднали се връзки човек все се пита: "Къде сбъках, какво трябваше да направя различно, дали иначе щеше да се получи? ", докато така, както каза номер 6, остава недоизживяно, и остава завинаги вътре в теб. Винаги ще обичаш този човек някъде вътре в сърцето си, след време вече не е толкова интензивно, не мислиш за него постоянно, болката заглъхва, но любовта си я носиш в теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker