Нараних го - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нараних го
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1583 пъти
Не знам как да започна... Може би с това, че той не беше първата ми любов, но беше най-силната досега. Всичко между нас започна уж на шега, като флирт, но с времето емоциите не отшумяха и отношенията ни се развиха в любовна история, която за мен беше много чиста и красива. Той ме караше да се чувствам като единствена, като принцеса заради отношението му към мен. Изминаха няколко месеца, но в един момент аз наистина се почувствах като принцеса. Започнах да проявявам егоизъм, понякога се държах по-остро с него. Например случваше се, да се уговорим за среща, но тя да бъде отменена поради негов ангажимент (той работи непрекъснато) и тогава се карах с него и се сърдех, че не ми е угодил, обвинявах го, че не ме е послушал. Проблемите се задълбочиха още повече от моята ревност, която прерасна в обсебване. Нямах му доверие за нищо, а и слушах разни приятели и доброжелатели, които ми втълпяваха, че задължително ще тръгне с някоя друга, защото в обкръжението му има доста красиви жени. И така, преди половин месец се разделихме след жесток скандал. Опитах се да му обясня, но напрежението толкова беше ескалирало, толкова грешки бях допуснала в последните месеци, че той не повярва на думите ми. След скандала той се вбеси, изтри ме отвсякъде, опитах се да му обясня, той каза, че ме искал, но много съм го разочаровала... Не казвам, че той е бил идеален. Перфектни хора няма. Разбира се, всеки допуска грешки, но неговите грешки не бяха толкова сериозни и фатални, колкото тези, които допуснах аз.
Съжалявам, ако историята звучи объркано и мислите са хаотични. Но пиша под афект, чувствам се смазана психически, апатична, изпадам в депресия.. Искам да си го върна, но не знам как.. Преди пак сме се разделяли, но запазвахме добри отношения, а сега той ми е много ядосан...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 82995c5e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Taкъв е животът! Има две добри новини за теб - явно си си взела поука, което е много добре за бъдещи връзки, но и няма какво да губиш - ако все още обичаш този човек се бори за последен шанс, но решението е негово.
В крайна сметка обаче ти печелиш от опита си в тази връзка и със себе си, за да не си съсипеш един ден да кажем брака и семейството с подобно поведение.
От него обаче сега зависи дали ще ти даде последен шанс - ти можеш само да си го поискаш. В крайна сметка ако не се съгласи пак си в изходно положение, така че си заслужава да се опиташ, но е много важно да си коригираш поведението в действителност, не само на думи.
ж31

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: df2b7d8b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Благодаря за съвета, ж31! Наистина хубавото е, че си взех поука, но не знам дали вече ще ме допусне в живота си, а аз исках да опитам пак, но с него, не с друг.. Просто все още съм влюбена в него и ме боли, че го изгубих..

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 82995c5e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Авторке - ами ти кажи това, което си написала горе (или му го напиши). Дай му време да вземе решение като го помоли за 1 последен шанс. Ако се съгласи ще имаш последен шанс, но ако ли не пак си в изходно положение и няма какво да губиш. Ти трябва да си смела просто и да си кажеш точно това, което си написала. Приеми все пак, че в случая всичко зависи от него и ако реши, че не не иска да се занимава вече с теб трябва да продължиш напред, но поне си заслужава опитът

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fc758313ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И ако ти даде шанс ще промениш ли поведението си? Най-вероятно като мине малко време пак ще си покажеш рогата.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: df2b7d8b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря ти за подкрепата! Опитах се да поговоря с него на следващия ден след скандала и уж се разбрахме, но нямаше никакви действия, нито се събрахме, нито показа някакво желание.. Не знам дали трябва да му дам време, или да се откажа още сега при това положение..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker