Луднал съм по едно момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Луднал съм по едно момиче
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1620 пъти
Привет - почти на 26 години съм, и до сега не съм имал приятелка, като цяло съм доста срамежлив и не подържам контакти с момичета, поради тази причина. Преди може би около година по един случай се запознах с едно момиче, излязнохме няколко пъти, през цялата година подържаме някакви отношение - как си, що си, дори съм помагал за някои неща - но последните два месеца започнах да я харесам повече, а с наближаването на празниците още повече. Би било много хубаво да не си сам на празниите и се опитвам нещо да променя, но за тези години нямам опит и се чудя как да действам - да разбера какво мисли за мен, и ако кажа нещо подобно аз пък да не стана за смях. По малка е от мен с някъде 4-5 години и не знам как ще реагира. На 26 съм аз, не съм на на 20 примерно, и се замислям, че така както съм сам вероятността да си остана е голяма. Споделям и с колегите - те пък някакви вулгарни коментари от рода, земи ***** я и ще ти мине, и нещо от сорта. Нещо друго ме смути - веднъж като си чатихме (не знам дали се избъзика) каза, че била уж "Би", малко се стреснах и се чуя защо го казва - мисля си, но дано я е хванало някаква лигня. Чудя се какво да правя, постоянно мисля за нея, което не е хубаво. Ще отида, където следва след някой ден, защото и аз карам една специалност и да я видя. Дано не си отида разочарован, че ми писна от разочарования.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: bbcb257973
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Успех, приятелю. Пиши какво е станало.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2db67a5262
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Първо стани малко по уверен мъж си значи стегни се какво очакваш да ти кажат колегите ти ами млад си здрав си като всеки един на твойте години е нормално да правиш секс не се базикат просто жените сме лесна плячка стига да знаеш как да я достигнеш.
Рискувай, аз така правя винаги нали знаеш риск печели-риск губи, но ако нерискувам няма как да спечеля а ако загубя голяма работа важното е, че си опитал и няма да се чудиш ама какво щеше да е дали не е имала чувства и т. н.
Дори да не е тя млад си неможе да не срещнеш своята половинка в любовта рискувай никога не е рано да опиташ и никога не е късно. Само да се чудиш смисъл няма, защото ако не е ''Би'' някой може да я вземе преди теб.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 278df8c8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Автора: Не говоря за секс в случая - това е лесно. Ако ти се прави секс има много начини, дори и за тези, които нямат опит ( имаш някой лев в джоба и така, примерно). Говоря да има с кого да изкарам празниците например, за нещо по сериозно. Да има с кого да си кажа нещо. А това "Би", не означава, че е лесбийка, не знам защо го каза. Спомена, че ще се омъжи, че това е нормално, но това Би не го разбрах може да я хванала лигнята - то много от момичетата без да го казват се държат така като "Би", може би аз му сложих повече важност е тези ни ще се срещнам и ще питам очи в очи дали е сериозно, щото едно е на писаници, друго е като се видиш и говориш за нещо.
Както казах тези дни ще се срещнем и ще видя как да действам малко ми е притеснено, да не сгафя и да я отблъсна, но днес неочаквано тя се обади - е това е неопитност от моя страна не знам как да действам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker