Психологията на заможните мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Психологията на заможните мъже
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 3529 пъти
Здравейте! Имам нужда от вашето мнение или съвет тъй като съм прекалено объркана.
Ето я и моята история.
Аз съм на 25 имам син на година и половина(с баща му не сме заедно от половин година ) и като цяло в България живея от 4 години. Още на 7г останах без семейство сам сама както се досещате съм минала през деветте кръга на ада. Колкото и странно да звучи от както съм в България и срещнах бащата на сина ми живота ми най накрая стана нормален и спокоен. За съжаление с бившия ми не се разбрахме и от известно време не сме заедно... Така не след дълго се започнах са излизам съвсем неочаквано с един мъж който по принцип познавах само бегло. По възрастен от мен с 12 год но изглеждащ перфектно невероятен събеседник и добър човек. Не мина дълго време аз вече усещах че съм започнала да изпитвам чувства към него. Точно тогава стана ясно че всъщност аз излизам с мъж за когото 2-3 милиона са 20-30 лв. И ето тук започва проблема. Първо в началото се постара да не разбера за това състояние. След като разбрах имах чувството на моменти ме изпробва в различни ситуации. Винаги е изключителен джентълмен иска да ми взима някакви неща само че аз така не обичам и за него това е непонятно. Предлага ми всичко аз отказвам... Проблемът който ме мъчи е че аз го обичам но за него не съм сигурна. На моменти виждам и чувствам че наистина ме обича много както ми казава но в други е точно обратното. По принцип знам че хора като него са по особенни но този наистина ме побърква. Вече не знам какво да мисля и на какво да вярвам. В единия момент ми казва че не може да ме види през очите и че държа огромна стена пред мен и в следващия момент ми казва че съм като отворена книга.... Вече сме стигнали до там че сделка без мен не подписва за всичко иска мнението ми, запознава ме малко по малко с роднини, започна и да прави намеци за бебе... (той има син от първият си брак) и в същото това време има толкова моменти в които е изключително студен сякаш е друг човек. Това наистина ме кара да се съмнявам в неговата любов към мен. Не разбирам поведението му. И не знам дали да продължавам въобще да имам каквито и да е взаимоотношения с него... По скоро започвам да се отказвам но е трудно да пренебрегна чувствата си. Даже не знам как да обясня ситуацията така че да бъде разбираема така както аз я виждам и усещам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: db067a44b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не се дистанцираш, съвсем скоро ще си попаднала в златна клетка. Ще живееш охолно, но свобода няма да имаш. Той си търси славейче, което да му чурулика, и от време, на време, да го разтоварва. Затова иска да те обвърже с бебе, а в клетката, ти сама ще влезеш.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4b830ccbbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ха-ха, съвременната Пепеляшка. Абе я ни кажи откъде ги намираш такива, та и ние да се облажим? Айде, да речем, че тези, дето имат 2-3 милиона за 20-30 лв. са малко и вече са заети, ама поне по един дето ги има за 200-300 лв., или дори за 2000-3000 също няма да откажем!

В заключение - един виц:

Милиардер лови риба в океана и хваща златната рибка. Откачва я от куката и с пренебрежение я хвърля обратно.
- Ама как така? ! Традицията повелява три желания! - казала рибката.
Милиардерът с досада:
- Оф, добре, казвай какво искаш.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7b895874b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И заможните мъже са мъже те не са извънземни -тоест имат си характер, мнение, негативи и позитиви, хобита, интереси -зависи с какъв човек си имаш работа. Но също те са изключително изискващи защото имат голям избор от жени и искат най доброто за себе си. Трудно се доверят да не кажа почти никога защото като хора с доста пари и контакти, те са много често използвани или биха били използвани ако го допуснат разбира се. Трябва една жена да има много положителни качества, да е като сянка на такъв мъж и едновременно интересна личност с богат вътрешен свят за да го задържи. Иначе за временна връзка не е толкова трудно, но предполагам авторката иска сериозна.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7cc5615f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   женен ли е? ако е женен е ясно

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: fd201fc5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Човекът се страхува, че може да си златотърсачка и че като се ожените ще вземеш каквото можеш от него и ще почнеш да го плашиш с развод, с което да му отмъкнеш половината имущество. Мисля, че няма как да ти предложи без брачен договор.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0babcb10a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма как да си согурна какво ще се случи без да си пробвала. Моят съвет е да се жениш за него. За дете ти си реши. Но щом има любов, щом се допитва за сделките, значи не си просто авантюра за него. Действай.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 475e5e53c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, кога и къде ги намирате тези мъже? Кога роди дете, кога се раздели с баща му, кога го забрави? Кога си намери нов/милионер/, кога се влюби, кога взе да мислиш за ново дете?

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d362d39cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Авторке ти наистина не си наясно с богатите мъже само едно ще ти кажа той те използва: Като има толкова пари какво си мислиш че не прави секс с готини мацки, които се възползват от парите му както и той от тях, или няма да си намери по-интелигентна, по-красива, по-дашна във всеки един аспект жена. Такива мъже като него пробват всяка накрая избират такива жени като Николета Лозанова и последно ще ти кажа богат с беден не може да живее, а ти си бъди с мечтите че те обича и иска да бъде с теб!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 18cbbb17a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Взимай го, той може да ти осигури живот, за който всяка жена мечтае! Не ме разбирай погрешно, ти си влюбена, той също, това че е богат е само плюс.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8c7ea2178c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми историята е банална. В смисъл - нищо ново не прочетох. Просто човека е бил нараняван. И да не беше милионер мъж на 30 плюс, разделен с половинката си, с дете.. Съвсем нормално да му е трудно да се довери за сериозна връзка на която и да е следваща жена.

По - добре заглавието да беше нещо от сорта на "Психологията на разведен мъж над 30 с дете".

Нищо няма да те посъветвам, не защото съм против отношенията ти с него, а защото не го познавам лично и следователно преценката ми няма да е обективна, а ще изпиша просто някакви си субективни дрънканици, каквито предполагам ще срещнем в други коментари.

Просто трябва сама да си решиш.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: de871e9d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Прочетох внимателно коментарите до тук и намирам, че само 3 се е добпрял до истината.
Аз съм съпруга на заможен мъж и сме някъде от 12-13 г. заедно, така че съм и отдавна в средата му и познавам освен него доста подобни хора от целия свят- някои родени в богати семейства, дори аристократи от Западна Европа, руски олигарси или такива като съпруга ми, които сами са постигнали всичко.
Всъщност със заможния мъж ще имаш също проблеми, но по-различни от тези с „нормалните“ мъже. Както каза номер 3 на чисто човешко ниво и тези мъже са си просто хора с хобита, характер, особености, чувства, но както каза номер 3 имат своите причини да са скептични, особено недоверчиви, а и особено хората, които сами са постигнали всичко имат определени не особено приятни качества, които са ги направили и толкова успешни при начинанията им - моят мъж примерно не търпи критика, обича да командва и нарежда без да го осъзнава, има мания да контролира нещата, води си примерно таблици за всички разходи - от четката за зъби до поредната му вила, включително в детайл за всяка керемида, която е сменил в нея... обича да контролира хората, включително близките си и да се налага. Живеем в няколко страни примерно паралелно и с него не знаеш кога ще летиш пак за някъде- винаги имаш пакетирани куфари, което в началото е интересно, но
с времето става досадно, уморително и объркващо . Ей такива черти имат доста от тези хора, а аристократите са доста по-„луди“ - познаваме човек, който буквално има свой двор, антураж и така нататък! За олигарсите да не говорим - карат се един с друг, подозират и собствената си сянка, ...
Надявам се твоят човек да не е толкова богат и да има до 10 милиона - тогава може да живеете значително простичко и нормално - без охрана, в нормална къща и така нататък.
Останалите качества обаче нямат нищо общо с богатството му. Той и да не беше богат щеше да се държи така с теб.

Според мен в твоя случай конкретно се бори със себе си и проблемът му е, че има вече един провален брак... и ти явно не си от лесните и имаш вече провален брак зад гърба си и сигурно му е трудно с теб. Допитва се до теб, за да тества интелигентността ти, дали гледаш своя интерес или дали си меко казано глупава или доверчива, но взима решенията сам или със съдружниците си бъди сигурна в това.
Той е свикнал другите да се съобразяват с него, а ти също си претенциозна - ей това ви е препъни-камъчето най-вероятно. Освен това си емоционален, романтичен човек, а такива хора като него обикновенно са аналитици, рационални хора и затова ще ви е трудно. При нас го няма този проблем - двамата сме рационални, хора на математиката дори, работим заедно и на моменти имаме големи проблеми, които бъзо отстраняваме, но нямаме ежедневно като при вас някакъв вид напрежение.
Не казвам, че ще ви е невъзможно, но ако ТИ не се напаснеш към него ще се разделите. Такива мъже са безкомпромисни и затова са там където са... Ти решаваш - ще умееш ли да се напаснеш към него... или чао.

Не създавай обаче деца още!!! Това ще е непоправима грешка ако се разделите един ден.

Заживейте 2-3 г. заедно и тогава направи тази крачка. Млади сте и двамата, имате деца и не е сега времето прост - бъди този път по-предпазлива, защото мъжете идват и си отиват, а ти с две деца от двама бащи ще си за никъде!!!

И още - не ти знам бекграунда, но хвани и използвай времето за образование и самоосъвършенстване - стига си сменяла памперси. Ако искаш да останеш с този мъж красотата не ти е достатачна, младостта също - ще ти трябват езици (особено ако той не знае), ще ти трябва фундирано познание по неговата област или друга област, с която да блестиш в своя светлина, ще ти трябват контакти навсякъде, способности да ораганизираш живота му, за да може да се отдаде на важните неща и най-важното - с такъв мъж трябва да имаш свой живот, приятели, поприще или ще си страшно самотна. Хубаво е, че имаш дете така погледнато, но не пребързвай от първоначалната емоция да създаваш друго. Заживей с него, сблъскай се с мръсните му чорапи (и буквално, и преносно) както и той с твоите и тогава мислете за деца!!! Деца не се гледат само с пари!!! Парите са най-малкото - ако отново се провалиш с бащата на детето си, това за теб ще е краят и най-лошото - и за децата ти!

Мили жени - не бързайте да завиждате на „лъскавите“ жени до богатите мъже. Рядко някоя успява да се задържи и ако не успее излиза разбита от такава връзка, защото е много по-трудно от връзка с нормален мъж - имате проблемите като с нормалният мъж още куп отгоре и да - спестени са ви недоимакът или битовите грижи, но не си мислете, че е толкова лесно да организираш живота и ИМУЩЕСТВОТО на такъв човек, включително домашни служители, пътувания, пренасяния, ремонти и куп още неща да не слагам партитата и събиранията, които са всичко, но не удоволствие за вас- домакинята. Нямате право на грешки с такъв мъж, защото той изисква от себе си тройно на това, което иска от вас и не е свикнал с провала или слабостите - не ги толерира. Примерно не очаквайте подкрепа при ПМС и ако сте хитра гледайте да не е при вас при раждането на децата ви или в друг труден вам проблем - той е свикнал да търси решения и не се примирява с природата на нещата примерно. С такъв мъж не можете просто да отмаряте до басейна на новата му вила - няма да имате време за това, а самата вила е просто инвестиция, в която ще сте 2-3 пъти в годината и пак няма да имате време за отмаряне, защото ще му хрумне примерно да построи в съседство четири подобни вили за приятелите си и ще ви възложи строежа!!!
...така че за да си с такъв мъж трябва голяма любов, за да го търпите и често да преглъщате много тежки думи и поведение и има моменти, в които диамантите на шията ви по-скоро ще ви задушават.
С такъв мъж може да си само по любов - всичко останало свършва в пълна катастрофа...и любовта ТРЯБВА да е много истинска и пълна - тоест да сте готови буквално да умрете за него!
Помислете си дали сте готови на това.
Безплатен обяд няма - лъскавият живот си има своята цена и ако щете ми вярвайте - хиляди пъти се моля да фалира, за да заживеем като нормални хора и ако можех да живея без него отдавна щях да съм се чупила и без пукната пара да е.
Освен това децата на такъв мъж го обожават, защото често става дума за харизматични хора, които умеят да будят възхищение, но и да манипулират умело...така че забравете за вариант да вземете децата при раздяла - само ако той пожелае!
Залагате всичко на една карта с две думи - ако успеете ще живеете не лесен живот, а много натоварен, напрегнат, но ако загубите губите абсолютно всичко.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5638f989b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   на 30 - милионер, как стават тия работи, интересно, ако сам е постигнал всичко, не че не е възможно, ама малко трудно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1aaa85b227
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   А ако богаташката съпруга беше и грамотна... цена няма да имаше!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7d4ffe6c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От авторката :
Здравейте отново! Благодаря за вашите отговори. Първо искам да уточня че аз брак не търся. По скоро човек с когото да се обичаме и разбираме. За съжаление и двамата сме с доста силни характери и като цяло странни птици, което се притеснявам че може доста лоша шега да ни изиграе. И двамата имаме нужда от любов но и двамата се съмняваме един в друг понеже доста сме си патили. Ще се радвам да чуя историите и трудностите които са имали жени минали по подобен път.
Ето още малко уточнения.
Той е на 37 сам е изградил всичко не е българин, говори 3 езика и от 6 години е разделен с жена си.
Аз както вече споменах съм на 25 родена в България но тези 4 години са ми първите през които живея тук. Говоря 4 езика, завършила съм мениджмънт но това в което съм най добра е творенето на музика. Нямам близки роднини само някакви далечни такива с които почти не поддържам връзка. Без семейство съм точно поради факта че произлизам от заможно семейство което обаче е имало различни възгледи и съответно доста е пречело на големите 'риби'. Винаги поради тази причина съм с стремяла да стоя на страна от тази среда но уви. Човекът за когото говоря не е първият който се опитва да ме спечели. По някакъв начин сами ме намират хора като него и се опитват да ме спечелят, но никога до сега не съм имала чувства към някой от тях.
Благодаря предварително за получените от вас отговори!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7d4ffe6c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От авторката :
Това което ме обърква и побърква в държанието му най вече е че доста често си противоречи. Ще дам за пример скорошна случка.
Разговаряхме относно наша връзка и решихме че ще е най добре да оставим нещата по бавно да се случват. Да си живеем отделно но да прекарваме достатъчно време заедно за да можем малко по малко да откриваме лошите черти един в друг. Няколко дни по късно буквално от нищото стана изключително студен и просто ми заяви че имам пет минути да реша да си събера багажа ако искам да бъда с него, в противен случай повече не искал и да чуе за мен. След кат не получи конкретен разговор прост си тръгна и пет минути по късно започна да ми обяснява как му разбърквам ума и колко голям емоционален хаос му предизвиквам на който до сега не е бил подлаган. До няколко часа се беше успокоил целуна ме силно ме прегърна и започна да ми обяснява колко важна съм за него и естествено се извини з отношението си по рано... Подобни случки често се случват и вече не знам как да ги тълкувам..

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7d4ffe6c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От авторката :
Не си играя с чувствата му нито съм притенциозен човек. Старая се всекидневно да му показвам колко го обичам и държа на него но въпреки всичко както си седи получава факсове и започва да се държи странно... Подкрепям го изключително много, старая се да откривам баланса във всяка една ситуация... Виждам че и той полага големи усилия но често се предава.... Аз ли бъркам някъде? Вече не знам...

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7d4ffe6c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторката :
Обръщам се към тези които не са доволни от нивото ми на грамотност.
Не си губете времето да четете за съвременни пепеляшки, банални истории или както всеки от вас ги нарича.
Така ще е най добре както за вас така и за мен.
Благодаря ви все пак за времето което сте отделили на моята история.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ef23e67c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Без семейство съм точно поради факта че произлизам от заможно семейство което обаче е имало различни възгледи и съответно доста е пречело на големите 'риби'. Винаги поради тази причина съм с стремяла да стоя на страна от тази среда но уви.

Е какво толкова му се чудиш тогава. Някой спомена Пепеляшка. Не се бъркайте, Пепеляшка произхожда от семейство с пари и потекло и е низвергната по стечение на обстоятелствата. Това е твоята среда - не можеш да избягаш от нея, но поне не си хваната от улицата - имаш опит с такива хора - ти си една от тях искаш или не искаш. Само не разбирам, след като произхождаш от такова семейство, защо нас питаш, дето нито сме заможни, нито сме живели с такива хора?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c7b23a2a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Проблемът ти, авторке, не е, че този мъж е заможен, а че не знае какво иска.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c7b23a2a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Мъжете са си мъже, заможни или не. Незнаещите какво искат мъже са си мъже - заможни или не.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: be97b6495e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   До пост 15 на авторката:
Според мен това поведение, което ти е демонстрирал с този ултиматум, няма нищо общо с психологията на заможните мъже. По-скоро е било проба и провокация спрямо теб. Такива мъже са опитват да бъдат манипулативни и да разберат степента ти на отдаденост на връзката / но в смисъл на емоционална зависимост/. Тази реакция лично на мен изобщо не ми харесва, комплексарско е и не е честно някак. Говори и за слабост, за липса на зрялост, за стабилност и овладяност на поведението му. Запитала ли си се -ако си му отговорила ОК, тръгвам си и сбогом, дали нямаше да те гони като луд да те връща. Изобщо, така не се постъпва с любим човек. Както той с теб. Съжалявам да го кажа, но този мъж е неуравновесен и неуверен в себе си. Това според мен е проблемът, а не-"заможността му".

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c738f94b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Иска да те притежава, да те контролира, да го слушкаш.
Така е свикнал цял живот, или поне от дълго време е така.
Но както ти сама каза и ти си човек със силен характер. Ето от това ви идват проблемите. И с пари и без пари - пак щеше да е така. Е, без пари щеше по - силно да се усеща негативизма, независимо за какво става въпрос, но това е друга тема.
Просто трябва да се научи да прави компромиси с характера ти, ако иска да е с теб. Ти не си му служител, подчинен, или както там ги нарича хората, които работят за него. Просто трябва да се научи да бъде търпелив, ако не иска да те загуби, но това ще е трудно, защото е свикнал околните да се търпеливи с него и да го слушкат. Обясни му го това спокойно, дано вземе от дума малко от малко.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 12223f120c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   12 - Намери, за какво да се хванеш. Стават, разбира се! Всичко е комбинация от нужните умения, желание, знание и това, да бъдеш на вярното място във вярното време. Не говоря за престъпност. Но също така не говоря и за монотонна работа от 9 до 5, измислено образование и нулева преспектива.
Създавай, продавай, запознавай се с хора, развивай се. Възможностите идват често, но рядко ги забелязваме. Отърси се от мисълта, че всичко става с измама, или че трябва някакъв всевиш интелект. Най-прости пример са търговците. Иван имал нужда от ябълка, Пешо продавал, а Сашо купил от пешо за лев и продал на Иван за два. Знам, че ти звучи наивно, но в основата си е точно така. Разбира се, съществува и риска за Сашо. Какво ако Иван не иска ябълката? Какво ако ябълката се развали? Или ако Иван се натрови?

А до автораката - Богатите мъже и психологията им? Общото между трях е, че имат пенис и повече имущество и средвства от другите. Не можеш да направиш връзка, между хора, като Доналд Тръмп, Бойко Борисов, Бил Гейтс и Уорън Бъфет, освен факта, че са богати мъже, но са коренно различни. Отношенията ви не трябва да се диктуват от финансите ви, а от любовта и приоритетите ви (отново - не финансите! ).

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d5ade6babd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   абе, и аз съм с нужните умения, знния и езици, ама не съм милионер. Работя с бизнеса и това, което си написал с ябълките е чиста глупост, и по този начин, за твое сведение, милионер не се става. А и милионерите в бг не са много. Та ББ с честен труд, викаш ли забогатял?
Коренно различни са, разбира се, ББ е прост българин, в бедна държава с беден народ, ама той богат, а Доналд Тръмп е богат американец в богата нация. Разликата - потресаваща!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: af12f65569
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Това ми лъха на сюжета на 50 shades of gray... не съм чела всички коментари, защото ми стана скучно- историята е ясна, смешното е, че толкова хора се връзват... btw къде си родена ако не е тайна? Доста добре говориш български за човек, който е роден и израстнал в чужбина и който е загубил родителите си като дете и живее само от 4 години в България... И как го намери този милиардер? И защо тогава пишеш точно в сподели, а не някой чуждестранен сайт, сама казваш, че човека не е българин, така че би било по-добре да се допиташ до хора с неговия начин на мислене и манталитет.. Моето мнение е, че имаш финансови/психически проблеми и избиваш комплекси в сподели с измислени истории от въображаемия ти свят. Но нека да приемем, че историята ти е истинска - както казах, допитай се до чужденци. Факта, че не можеш да се оправиш сама не дава много надежди за щастливо бъдеще - щом не се разбирате, тогава няма смисъл да създавате семейство - или очакваш, че при всеки проблем някой в сподели ще ти помогне? Това напълно обезсмисля тази връзка, в която ти не си себе си, а действаш както някой те посъветва. И моля те, опитай се да се контолираш и да не четеш толкова фантастични книги. Ако нещата се влошат ще е добре да посетиш психолог.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f978f1ede3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Aвторке, май гузен негонен бяга!? Коментар 11 визирам! Аз се подиграх на една известна персона тук, представяща се за "богаташка съпруга" за НЕЙНИЯ правопис, ти го взе лично, е защо така? Нали не си СЪПРУГА (все още), защо се припозна!??

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3ca29230e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Аз пък си мислех, че богаташките съпруги и кандидат-съпруги живеят интересен и динамичен живот и нямат време да "висят" по разни сайтове, пък те били като нас простосмъртните.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c7f7d2e70e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Авторке, какво стана? Как се развиват нещата? Сподели, защо се покри... ;(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker