Гаджето ми е бандит - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121592)
 Любов и изневяра (29820)
 Секс и интимност (14412)
 Тинейджърски (21919)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18630)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гаджето ми е бандит
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 3253 пъти
Здравейте Преди около година се запознах с един мъж, който тогава беше на 28. Първо бяхме приятели, но постепенно се влюбих и от няколко месеца живеем заедно. Аз съм на 24. Обичам го, само че имам притеснения относно начина му на живот.

Знаех, че колата, която кара и къщата, в която живее не са купени с особено чисти пари, но не ме притесняваше, защото той твърдеше, че всичко е приключило и повече не се занимава с глупости. Към мен винаги се отнася много добре. Мисля обаче, че не е спрял. Цялото му семейство, баща му, брат му, чичо му и братовчедите му - всички са такива.

Знам, че той има потенциал да бъде нещо по-добро. До преди около 2 седмици се опитвах да не обръщам внимание на всичко и да се правя, че не разбирам и не забелязвам, но вече не мога. Съвсем случайно разбрах, че преди 6 години е бил арестуван в чужбина с пластики за карти и е лежал малко. Това естествено не ми го е казвал никога. Сега се чувствам някак излъгана и се чудя как да постъпя. Обичам го и искаме да създадем семейство, но се чудя на какво може да научи децата ни. Как се краде интелигентно ли? Разума или чувствата да поставя на първо място?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: e0b01faf2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   момиче този човек няма какво да ти даде тръгвай си докато е време

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 20567f7560
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Трудно е да се живее с престъпник.. а пък още по-трудно да създадеш семейство с такъв. Гледай си твоя живот и се отърви от този човек. :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2760b5b340
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Най-голямата грешка на всяка жена е, че си мисли, че ще успее да промени мъжа си... Дръжки!
Или го приемаш такъв, какъвто е, и му се кефиш, или се махаш оттам!
НЯМА да го промениш! Можеш да му повлияеш леко, но при първото скарване, той веднага ще се върне към "родната си среда".

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c05b7b9d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако наистина иска да се промени, не е лошо не съди човек по миналото, особено ако той не живее още там.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 018879a8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А ако беше държавен бандит като премиера или като онези в парламента по-добре ли щеше да ти е? Или искаш ти да си му морален коректив, а той "само" да ти плаща сметките? В тая бандитска държава всички сме бандити! Едните ни ядат парите с трикове и данъци, други не плащат данъци и крадат от първите! Е, има и такива, дето ходят да гласуват и си мислят, че всичко ще се оправи! Ако човека е свестен и не те лъже, а ти не работиш с него, не го питай нищо за работата му. Така ще е добре за всички. Ако не ти харесва, отиди и кажи на премиера, че и той е бандит, защото е истина!

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c18ebeaf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не само на какво ще ги научи е притеснително, ами и че ще си прекараш живота по ходене на свиждания.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7f16def8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   не си съсипвай живота заради този боклук, освен ако не искаш да ставаш мутреса!
най-вероятното стечение на обстоятелствата е да влезе в затвора или да го убият. Толкова години се и ще се занимава с това, мислиш, ли, че никога няма да сгреши?

Това, че се държи добре с теб не означава нищо.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1dbc2c29d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искаш ли семейство с мъж, който евентуално ще влезе в затвора?

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 670914b580
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Съгласна съм с номер 4.Просто седни и помисли дали искаш да прекараш живота си с такъв мъж и да създадете семейство или не отговора е в самата теб ние не можем да ти дадем съвет,реши сама обмисли ситуацията просто.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 12e16deb32
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много ми напомни на някой, затова аз ще споделя моите впечатления от така наречените "бандити". И те са хора и имат душа. Това лято се запознах с едно момче... или мъж на 34. Доста голям смелчага още от малък. Може да се сравни с герой от някой филм, само че изживял всичко без камера (за жалост, бих искала да гледам филма). Няма да изпадам в подробности как се е завъртяла съдбата около него и какво е преживял или правил... наистина много е за разказване, поне това, което аз знам. Знам много. Вероятно най-много от роднините му или приятелите му. Доста лоши работи е правил, предимно с наркотици, но на никой странник не е причинил лошо. Бил е прострелван 2 пъти в опити да защити бити момичета. За всичко го оправдавам. Скоро се е прибрал в България след няколко години в затвора в чужбина. Нямаше значение за мен, защото беше повече човек, отколкото всички други около мен. Има голяма душа. Няма деца, нито жена, въпреки че иска, но според него му е минало времето. Желая му го с цялото си сърце, защото е много искрен и добър.. и особен.
Това, което искам да кажа с историята си е, че тези хора са преживели много, повече лошо. Имат изчанчено мислене за нещата, но могат да са добри.
Надявам се приятелят ти вече да е осъзнат. За съжаление е сред лоша среда. Той сам трябва да се отскубне от нея.
Има причина да си се влюбила в него. Най-важното е уважението към партниора! Усетиш ли липса, ще става по-зле.
Успех!
-МЕЛИСА

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e120065241
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   "не са купени с особено чисти пари" - Ако беше приключил със стария си живот, то той трябваше да се откаже и от всичките му блага.
Колкото до децата си - Може и да не ги научи на нищо, ако прекара част от живота си в пандиза, или ако му се случи нещо по-лошо. Интелигентните крадци носят елегантни костюми и извършават своята дейност, казвайки красиви лъжи, скрити зад махагонови бюра, ползвайки помощта на счетоводители, документация, адвокати и прочие.

Твоя човек е просто умел крадец, който най-вероятно ще си остане една граблива прица, която винаги може да бъде пометена от закон, конкуренция и дори семейните си проблеми.
Спасявай се, докато можеш. Не знаеш, какво е вършил. Хората като него, биха се впуснали в ужасни начинания, наранявайки и ограбвайки другите, без никаква основателна причина, освен собствената им алчност, която ги заслепява.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ddff641b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Крушата не пада далече от дървото. Не очаквай децата ви да са много по-различни от него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: aebe7871bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Какъв съвет да ти дам незнам. Избираи или го обичаш и оставаш или си тръгваш. Преди години аз бях в твоето положение и избрах да остана и знаеш ли какво, всеки път когато не се прибере започваш да мислиш какво ли е станало, когато телефона е изключен ти минават най черните мисли. Ако си готова даваи, но трябва да платиш цената, мила. Не е лесно, но ако питаш мен опитаи независимо от цената. Аз не съжалявам за решението си и бих го взела пак. И още нещо приеми го такъв какъвто е, няма да го промениш обичаи го такъв. Късмет.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e120065241
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   "Доста лоши работи е правил, предимно с наркотици, но на никой странник не е причинил лошо. Бил е прострелван 2 пъти в опити да защити бити момичета. "
ДА БЕ ДА.
Защото няма един човек, на тази земя, да му е станало нещо на здравето и личния живот от наркотиците, нали. И двата пъти, когато е бил прострелван, вероятно се е опитвал да си защити районна с проситтутките от другия сводника. А те са си бити така или иначе.
Искрен и добър е, нали? А ти да си чувала, че престъпниците лъжат. Или може би си мислиш, че не можеш да бъдеш излъгана? Ти и всички други. Приятеля ти е напаст и от такива като него, не може да се диша спокойно по-улиците. Смелчага бил? Какво му е смелото. Че бие хора, основно безащитни, че краде, от тези, които не могат да се предпазят, или че се възползва от хора със зависимости, обричайки ги на бавна смърт, само и само да си ти купи някое ново якенце. Какво добро е направил, за който и да е? Да, сигурен съм, че е взел iPhone на теб и на майка си, но вероятно, тези телефони още се издирват от реалните им собственици. Ако не може да помага, поне да не вреди.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: bb668a1c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аха... стандартната история за шаврантийката и "лошото момче". Айде сега ми обясни ти, защо ходиш с тоя БОКЛУК? Крал пари, върши престъпления, лежал в затвор? Защо не си хвана нормален мъж? Защото искаш лошичкото, нали? Бил се променил? Що не върне парите? Що не върне колата? Що не върне къщата? Да се откаже от тях, да работи нормална работа като всеки.... ама не може, защото е отрепка и измамник. Мошеник. А ти? Ти си поредната дето ходи с такива боклуци искайки да ги промени. Смях, добре си играят ролите обаче, не ще и дума. Поне 10 такива като тебе е минал, и докато ги е минавал си има и по няколко несериозни връзчици.... хихихи, скоро пак ще пишеш - заряза ме, какво да правя, още го обичам...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9a7143f81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Гледай филма Legend, за двама братя гангстери и любовната история на единия от тях. Филма е чисто нов. :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e0b01faf2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Поговорете си хубаво, но шансовете да се промени са малки. Свикне ли се веднъж на такъв живот после трудно може да се откаже. Какво ще се случва напред зависи от теб, макар че такива мъже не пускат жените си лесно. Успех :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e05d98a901
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Айде, да не говорим от името на всички и да не генерализираме нещата! Не всички сме бандити! Да, политиците са такива, но много от хората не са! Аз работя нормална работа и си плащам данъците, не крада от никого и не искам да го правя! Приятелите ми и обкръжението ми също са такива. Голяма част от обикновените хора също не са престъпници. Тия, големите "мъжкари", дето продават наркотици и са много "печени", всички ги знаем какви са всъщност. Хванеш ли ги някъде отделно от групичката им, буквално са се насрали. Да не говорим какво се случва с тях, ако изпаднат от "бизнеса", и за пазачи на нивата не стават.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker