Пасивен пушач - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пасивен пушач
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1559 пъти
Здравейте. Момче на 14 съм и съм пасивен пушач... тоест баща ми е доста страстен пушач. Може да се каже, че пуши постоянно... Това вреди и на мен, защото съм пасивен пушач.. Когато съм около него, аз също приемам този вреден дим, макар и да не искам.. Помоли съм го да не пуши, когато съм около него, но за него това е шега. Дори когато пътуваме на далече с колата, той пуши, а аз не мога ''винаги да дишам под блузата''.. Та искам да ви попитам.. Доста вредно ли е да съм пасивен пушач, и ако ДА, то как да накарам баща ми да разбере и да спре да пуши, когато съм около него. Надявам се на добри коментари, които ще ми помогнат. Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: f13611e1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 14 години ти си почти мъж, проведи сериозен разговор и му кажи, че ти е гадно да дишаш отвратителният му дим. Кажи му го сериозно, не по детски, както досега си го правил.Той що за баща е, ако е интелигентен и без напомняне трябва да се съобразява с околните. Такъв заслужава, ти като пораснеш да му го върнеш тъпкано, щом не те зачита сега за човек.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f092561806
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Интелигентността не е от значение, баща ти е егоист. Започни да се оплакваш от главоболие примерно. Или че ти се гади. Дано поне това го впечатли. Иначе да дима е супер вреден. Оспбено за незрял организъм като твоя. Може да не пораснеш на ръст, може да получиш десетки болести.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7fcaee2aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако категорично отказва, ще ти кажа един мн як номер с който ще го засрамиш. Купи си противогаз, и като започне да пуши си го слагай. Ако пък не ти се дават излишни пари си го направи сам. С предната част на 10л туба. Боядисваш го, слагаш му ластик и тн. ако си сръчен ще стане. А за филтър, слагаш филтърна хартия и активен въглен в марля. Ще го сложиш 2-3 пъти и ще спре. Ако е човек който може да се засрами де :D. Ако не ти се занимава кажи го на майка си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 83068349bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз бях като теб и наложих навика у родителя си да пуши навън или на балкона. Всичко сега е наред!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 19d055a5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   здравей,
дори не подозираш колко вредно е да си пасивен пушач! Много жалко, че все още родителите не разбират, а сигурно и много не знаят какво е това пасивен пушач. Поздравления, че ти си само на 14 и го знаеш!
Най-доброто стечение на обстоятелствата е да успееш да убедиш баща си да не пуши на закрито - т. е. в стая в която прекарваш голяма част от времето. Да пуши или навън, на балкона или поне в кухнята на прозореца.
Друго което може да направиш - намери в интернет информация за пасивното пушене, принтирай я и му я дай. Дано така се зачете.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5bc38732be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Всъщност, той не пуши в моята стая... Поне това му забраних..Пуши си в неговата стая с мама, но тя няма напротив, тъй като и тя е пушач, но пуши доста рядко.Ако запали цигара просто напускам стаята.Най-голям проблем имам като пътуваме...е и тогава се съобразява,но не винаги.Просто имам чувството, че имам алергия от цигарите - не мога да ги понасям...Бях намерил информация в интернет, колко е вредно да си пасивен пушач, и по тази причина реших да се допитам до Вас..Благодаря на всички за окуражителните коментари :)
- От автора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker