Странно главоболие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Странно главоболие
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1758 пъти
Здравейте, от около седмица имам доста силно главоболие главно в теменната част, усеща се като силно притискане отгоре на главата . Случва се за трети път, като първият беше през септември ,а вторият по рано този месец. Ходих няколко пъти на доктор, дори и в бърза помощ. Казаха ми, че е от кръвното понеже е ниско или от стрес. В момента пия хапчета за вдигане на кръвното, както и уж обезболяващи за главата. Болката намалява, но усещам напрежение в главата и много се притеснявам да не е тумор или нещо такова, понеже болката е притискаща, а и се усеща напрежение. Ако някой му се е случвало или има мнение моля да сподели, защото съм адски притеснена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: a8d83b42ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   интересно какви хапчета са ти изписали - на мен всеки път ми казват, ч е хапчета за повишаване на кръвно няма - е има едно - ама лекарят ми казва, ч е няма смисъл да се пият - за половин час вършат работа и до там.
За ниско кръвно - наливай се с течности, понякога се събуждам с жестока болка отзад на главата, за половин час по 1. 5 л вода айрян колкто мога и се оправям, Също движение
Та по колко вода пиеш на ден???
Не ми се вярва да е тумор, ако това е само оплакването, отделно самото напрежение може да идва и от лекарствата, които приемаш.
Но напиши на колко години си, иииииии най -вероятно е на психосоматична основа - защо не отидеш на психиатър / надявам се да си здравноосигурена /, една консултация няма да навреди, защото ако се окаже, ч е е от стрес, сега лекуваш симтомите, а не причината - а така няма как да се оправиш

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 99631f0638
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами на 17 години съм, засега пия Гутрон, за кръвното. Само главоболието ми е засега. Мъча се да пия повече течности.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6a80b830cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И на мен ми се появи едно главоболие преди около година и нещо. Тогава беше от кръвно, пих една седмица лекарства и се оправих, но след няколко месеца пак се появи. Какви ли не лекари ме изследваха и не успяха да установят причината. В края на миналата година обаче започнах консултации с хомеопат и от тогава проблеми с главата не съм видяла.
Та съветът ми е, ако не помагат лекарствата, отиди на хомеопат - 100% ще ти помогне (само гледай да не е някой шарлатанин, че много такива има)!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a8d83b42ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от номер 1
А кръвното следиш ли си го???
И колко време ще ги пиеш тези лекарства??? И имаш ли някаква полза????
Процесът на повишаване на кръвното също може да е съпътстван с главоболие, въпросът е в това да си нормализираш кръвното, и да се мъчиш да не го испускаш да пада много - и тук идва пиенето на течностите - вода
Сега както е зима / но май е пролет :))), е добре да пиеш 1. 5 л - 2 минимум, лятото при 30- 40 градуса - над 3 литра. Ако не ти се пие вода - наливаш една кана 2 литра, слагаш маааааааааааааааааааааааалко лимон / защото лимона по принцип понижава кръвното /, няколко капки на 250 мл. , колкото да се убие вкуса, ако видиш че не ти пречи може да слагаш и повече. Аз така - вечер - преди лягане - 400 мл. вода, и след събуждане пак, и после през деня. И да не си слаба за ръста си, пазенето на диети, малките килограми също може да водят до главоболие, ниско кръвно
Ииииииииии имаш ли притеснения, по принцип да си притеснителна, да се стресираш лесно - в училище стресът е доста голям , спиш ли нормално, спокойно. Аз като се притесня, винаги ме боли горе главата, стяга ме. Според мен е хубаво да си изкараш от главата идеята, че имаш тумор, според мен - нямаш - трябват ти и други симптоми. Нооооооо нали знаеш - итернета, не е като да ходиш на лекар. Винаги можеш да искаш да ти направят скенер на главата, за твое успокоение.
Та - ако си с по-лабилна психика е нормално по - лесно да попадаш в стресови ситуации, Отделно влияят и климатичните промени, то виждаш какво е времето навън - за 2/3 дни температурите ходят по 20-30 градуса нагоре - надолу , нормално е да се колебае и кръвното.
Та с две думи -------- >>>> Пий течности, искаш не искаш -- > пий, ако пушиш - спри цигарите, алкохол - забрави за него, движи се, ако имаш време - спортувай, ако нямаш - > ходене - половин час на ден, един час - колкото време имаш. Яж полодове, зеленчуци.
Ще се оправиш, с малко повече настояване.
ПС - и не забравяй за водата
успех
:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker