Здравето ми е пред опасност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Здравето ми е пред опасност
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1414 пъти
Хора ето и моята история. Преди обичах храната, постоянно се хранех. Обичах сладко, хамбургери, сладоледи, вафли, сладкиши, шоколад... абе всичко! И не ми пукаше! Разбира се поради тази причина бях пълничка, но се чувствах добре. И ето дойде ден, в който се наложи да отида в Англия за 2 седмици в приемно семейство. Там ядох по 3 пъти на ден и то супер здравословно, вечерята ми беше в 18:30 и след това не се хранех. Та прибрах се от Англия отслабнала с 4 килограма за 2 седмици. Резултата ми хареса и аз реших да продължа да отслабвам. Ограничих се постепенно от сладкото, газираното, тестяното докато не ги спрях напълно. После постепенно така направих дори с млечните продукти и месото, накрая ограничих и ябълките. Започнах да се храня само с по 2 ябълки сутрин и после цял ден стоя гладна буквално! Изпитах страх от храната... от 70 килограма при ръст 1. 70, станах 46. Кажете ми какво да правя, страх ме е да не би да напълнея въпреки че знам че трябва да кача :(..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 11af2d587e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво правиш? Чудесно е че си осъзнала, че хамбургери, газирано са вредни, но ти гладуваш, т. е. лишаваш организма си от жизнено важни за твоето съществуване витамини... Почни да се храниш редовно, моя приятелка се консултира с диетолог, след като основно гладуваше, сега яде по 5 пъти на ден, здравословно, но 5 пъти. Ако продължаваш така знаеш, какво ще стане, консултирай се със специалист възможно най-скоро и почни веднага да се храниш нормално, защото като гледам отиваш в лоша посока. модела в Англия ти е харесал, чувствала си се добре, продължи го, храни се, така както там си се хранила, то това, което правиш сега е абсурдно и най-вече вредно за теб.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9b760af5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стой си слаба и умри. :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8baeca1aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   навлез в калориен баланс! Неможе да я караш на ябълки! Не приемаш ли 20 гр мазнини на ден ще си навлечеш хормонални проблеми ако вече не си! Аман от хора правещи всичко на своя глава, неразбиращи от хранене

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 86145f8860
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Развила си психически проблем.
Ами от плодове и зеленчуци няма щак да станеш "свиня" в кръга на шегата и ако примерно хапваш само някакви сгответи манджички, супички без нещо супер мазно вътре като някакво месо или без пържето мисля, че всичко ще е окей.
Но, ако искаш да се разболееш или да припадаш и да се самоубиваш от глад давай... За ръстта ти тези килограми са много малко... аз съм само 152 и съм 43 кг-изглеждам като кокали само, да не ти говоря, че сила въобще нямам, а ти с тоя ръст... не знам, но нали казват че високите тежат повече заради по-едрия скелет. Давай спокойно поне до 50 - 53 -54 кг мисля, че ще изглеждаш нормално и ще си здрава така. Ти си се знаеш най-добре при какви килограми се чувстваш най-добре, но не си скапвай здравето.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c650865666
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм момче и постоянно сменям хранителните си режими и то доста сериозно, понякога ям постоянно и то много, без значение какво/обичам да ям :)))/, но като реша че съм качил прекалено почвам да ям веднъж на ден докато не отслабна и така постоянно , не се притеснявай, просто хапни нещо вкусно :D

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2475cc098b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм 44 килограма, а съм малко над 25 години и още не съм умряла, ако ще умирам едва ще е от глад. Ям всичко както ти си си похапвала преди, и аз искам да напълнея и не знам как, след като не спазвам диети, до сега не съм била повече от 50 килограма, така че смятай какво ми е. Чудя се как не можеш да се сетиш какво трябва да направиш. Започни да ядеш по малко, увеличавай размера на храната и постепенно ще се оправиш, аз каквото и да правя едвам качвам кило отгоре. Свържи се със доктор или специалист, той ще ти каже какво точно да направиш. Аз преди ей така ходих при личният доктор, правиха ми всякакви изследвания даже, но накрая се установи че имам много бърз метаболизъм и това е причината, както и стресът който трябва да намаля значително.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 31f90d52be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Основното при храненето е да консумираш пълноценен протеин от животински източник - месо, сирене, яйца и др. Протеин - идва от първостепенен, най-важен. Това са градивните блокчета на тъканите ти. След това идват наситените и мононенаситени мазнини - масло, сметана, животинска мазнина, зехтин и др., те са важни за образуването на хормони и за здравината на клетките както и са носители на мастно-разтворими витамини. Чрез консумацията на такива храни заедно със зеленчуци си набавяш и необходимите витамини и минерали.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker