Косопад? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Косопад?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1565 пъти
Здравейте, момиче на 22 години съм и имам голям плешиво петно на главата, винаги когато си реша косата има доста косми по четката, ходих на лекар и ми казаха че е на нервна почва и ми предписаха шампоан, хапчета и някакъв лосион, но няма ефект, моля някой който е имал същия проблем да ми даде съвет, моля помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6fed98543f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм мъж, но знам много за косопада. Ако си връзваш косата, трябва да знаеш, че това направо я убива. Боите и други химикали също и разказват играта. След душ не си подсушавай косата като я обтриваш с хавлия защото така направо я епилираш, подсушавай я само като попиваш с хавлията без триене. Избягвай пържени храни и неща съдържащи захар. Нервите и стреса също играят голяма роля така, че правилно са ти казали. Не чакай косата ти да се възстанови веднага, това отнема месеци.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 20781d5ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Преди няколко дни пуснaх темa зa товa.
Имaх плешиво петно също и силен косопaд. Прочети ( нa aнглийски) зa продуктa Sesa oil, имa клипчетa в you tube. Нaй- общо- съдържa 18 билки и 5 мaслa. Билките лекувaт, a мaслaтa укрепвaт. Приниквaт дълбоко до до фоликулa нa косъмa, a където вече фоликули нямa се предполaгa, че стимулирaт обрaзувaнето и рaстежa. Нещо тaковa, не съм медицинско лице/ дермaтолог и не знaм точно. Фaкт е обaче, че мен ме излекувa. Продуктa е aюрведa, изцяло нaтурaлен. Тъй кaто обaче съдържa лечебни билки, все пaк бих препоръчaлa консултaция с дермaлог, дa ти потвърдят, че можеш дa го ползвaш.
Вземaм също ( продължaвaм) витaмини Б комплекс нaтурaлни от био aптекa и мaсло от онaгрa също орaлно във перлички.
Проучи си първо зaдължително и се консултирaй с медицинско лице или поне фaрмaцевти в био aптекaтa.
Имaй в предвид, че от стресът косопaдът се усилвa. Тоест трябвa дa си нaложиш дa си спокойнa и дa вярвaш кaтегорично, че е временен проблем, който е в процес нa рaзрешaвaне. Инaче се пилучaвa зaтворен кръг, aко постоянно си гледaш плешивото петно и се стресирaш. Aко се нaлaгa ползвaй шaпки, шaлове и т. н. и не се взирaй толковa в косaтa и скaлпa си докaто трaе лечението.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a98ba0a216
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами щом е на нервна почва... трябва това да лекуваш. Иначе от някакви шампоани... едва ли ще се подобриш. Аз имам сезонен косопад -косата ми е... огромна и въпреки, че преди време се обръснах от едната страна пак е бая много! Обаче взех да се плаша с този косопад и си купих витамини -за мен е по-добре от вътре да лекувам проблема от колкото отвън. Първо пих някакви добавки от DM дрогерията и сега Мерц. Честно казано струва ми се, че има ефект -доста по-добре ми е косата и ноктите. Иначе пробвах хининова вода, но не видях резултат, както и някакви ампули на Сери, но се мазах само пет шест пъти и не знам дали има ефект изобщо. Другото което мога да те посъветвам е да си купиш хубава четка която да не те скубе и дращи и да не ползваш топлинна обработка за косата, както и блондор и амонячни бои. Сега е топло и от сешуар можеш да се откажеш, както и от всякакви съмнителни преси, маши, четки и т. н, ако не можеш да устоиш поне ползвай някаква защита на косъма. Знам, че не това ти беше въпроса, но грижата за косата е комплексна, а и недей скапва каквото ти останало на главата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6b05dd79c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мажи мястото с чесън, на мен ми помогна.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c90cb0bbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   това е алопеция ареата, имам този проблем от години, появява се петно отвреме на време и мажа с чесън, така ми пониква коса, дори напоследък с нищо не мажа

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c90cb0bbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   това е алопеция ареата, имам този проблем от години, появява се петно отвреме на време и мажа с чесън, така ми пониква коса, дори напоследък с нищо не мажа

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker