Проблеми с пикучния мехур - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблеми с пикучния мехур
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2744 пъти
Здравейте от три години страдам от често уриниране, не удържане на урина какви ли не диагнози ми казваха, сумати хапчета съм изпила но, оздравяване нямаше. Официалната диагноза е невромускулна дисфункция на пикучния мехур. води се май свръхчувствителен пикучен мехур 7 месеца пих хапчета от който за първи път видях файда после спрях ги 1 месец и отново се влоши. От 3години не работя, затвори се в себеси вечно съм нервна, мрачна, и депресирана момиче на 29 съм. Обиколила съм всички уролози в моя град не могат да ми помогнат. Тогава започнах да серовя в Интернет и да чета за болестта си пише че има оперативни процедури за решаване на проблема но не знам къде да отида молила съм уролога ми къде да отида в столицата ли къде а той ми отговаря за пия хапчетата и да търпя. Моля ви ако някой е преживял същото и се е излекувал или може да ме упъти къде да отида при кой лекар ще ви бъда благодарна за всеки съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 825e6e645e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва ти съвсем нов тип лекар. Ти като ходиш при уролози, те ще търсят само урологичен проблем, но при жените честото уриниране може да е предизвикано от много високи равнища на хормона Естроген. Затова и бременните непрекъснато уринират. Отиди и си провери естрогена при гинеколог, няма какво да губиш. Други симптоми за много висок естроген е подуване, задържане на течности, проблемна менструация /обилна и болезнена/. Виж се в огледалото - ако имаш подуто лице, сещаш се. Лекувай се, защото естрогена блокира щитовидната жлеза и накрая и тя излиза от строя, а това ще доведе до масови проблеми с всички органи.
Ако естрогенът е ОК, събери всичките си документи и изследвания до сега и отиди дори на частно при лекар в София
Също не пий толкова много течности. Мит е, че трябва да пием 8 чаши вода на ден, защото това само може да доведе до обезводняване -ако урината ти е бистра, като вода, намали водата.
Пий допълнително магнезий, калции, чаша вода с лимон и 1 чаена лъжичка морска сол на ден, за да си сигурна, че не се обезводняваш на клетъчно ниво, ако пиеш много вода.
Искай направление за диспансер в гр. Хисаря. Там водата лекува проблеми като твоя, има процледури. Да не се правят на луди лекарите, имаш право на такъв диспансер ако си здравно осигурена. НЗОК плаща на 100% процедурите, ти плащаш 20 лв. в двойна стая с включен полупансион вътре! Веднага ще почувстваш подобрение


П.П. Ако ти открият много високи нива на естрогена, промени задължително диетата си - спри простите въглехидрати като хляб, картофи и ориз, сладкото задължително и яж истинска, необработена храна - зеленчуци на макс, салати, зелеви зеленчуци най-вече намалят естрогена!, яйца, качествени меса и млечни продукти. Ако си с наднормено тегло направи един курс на лечебно гладуване, може и с нормално тегло - до 2 дни няма никакви проблеми само на домашно направен бульон. Ако се чувстваш добре, продължи с гладуването докато можеш. Ще се почувстваш много добре. Ако не можеш да гладуваш изобщо - направи поне 2 седмици прочистване само на зеленчуци сурови и готвени. Действа почти толкова добре като гладуването и има предимството, че зареждаш тялото си с важни витамини и минерали. Не яж плодове в този период или до 1 плод на ден.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 79ec0de456
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Можеш да пробваш трициклични антидепресанти - те намаляват честотата на уриниране.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e65e83684f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Възможно е да си за нефролог. Препоръчвам доктор Игнатиева, в Пазарджик. Не веднъж ме е спасявала, когато други лекари са вдигали рамене.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 19454f2dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз имам същата болест, само че съм момче. Аз съм така от 6 години и също като теб ходих при сумати уролози и нищо. Ровил съм се из интернет много и може би единственото спасение е във едни урпажнения. Наричат се упражнения на Кегел. Потърси във интернет има отскъдна информация, но я има. Те са много прости упражнения. Просто трябва да стягаш и отпускаш тазовите мусколи. В интернет е описано как точно става. Аз не ги правя редовно и затова не съм видял ефект от тях. Успех, борбата продължава...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5772bc4f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мога да ти препоръчам квалифициран уролог в София. Работи по ЗК, ако имаш здравно осигуряване. Ако не-заплащаш на частно. Отношението да досегашния ти лекар е неквалифицирано и нехуманно. Ти си млада жена и не трябва да бъдеш заставяна "да търпиш" като единствена възможност. Препоръчвам д-р. Димов от Уроелит, телефони ще намериш в нета.
Моля, модераторите да пуснат поста ми за да се помогне на тази млада жена.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5772bc4f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мога да ти препоръчам квалифициран уролог в София.Работи по ЗК,ако имаш здравно осигуряване.Ако не-заплащаш на частно.Отношението да досегашния ти лекар е неквалифицирано и нехуманно.Ти си млада жена и не трябва да бъдеш заставяна "да търпиш" като единствена възможност.Препоръчвам д-р .Димов от Уроелит ,телефони ще намериш в нета.
Моля,модераторите да пуснат поста ми за да се помогне на тази млада жена.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c101972b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Отделителната система е свързана с емоционалността, чети в нета в тази посока. Затова и чувствителни те хора страдат от такива проблеми. Не се затварят в себе си, работи нещо каквото и да е. Така ще мислиш по-малко за проблема.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f40ae37eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката. Благодаряви за съветите повярвайте ми всеки съвет ми е ценен. Да борбата продължава пия си хапчетата но ми е много трудно не мога да ходя по улиците не мога да почна на работа това най много пи тежи най лошо е да не можеш да си изкараш хляба заради честите позиви на уриниране тялото неме слуша. Спрях газираните напитки и алкохол не пия бира кафе пия 3 в 1 то остава и от кафето да се откажа то не е от кафето. Със много диагнози съм на на кого да повярвам как да живея така и въпреки всичко все още се надявам на чудо да намерят лечение. Обръщам се към номер 5 аз пия толтеродин акорд 28 помагат и прочети в нета за БЕТМИГА. УСПЕХ НОМЕР 5 БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ff7b63273c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   пикОчен!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker