Кожен проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кожен проблем
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1136 пъти
Искам да споделя за моят кожен проблем. Момиче на 14 съм и от около 8 месеца съм с някакъв вид обрив. Първо се появи по краката, стомаха, ръцете, подмишниците разпространи се благодарение на това, че в началото не го сметнах за нещо сериозно. Те представляват червени точки с различен диаметър без връх и никаква течност в тяхНе са напълно плоски, но не и много издути.. Не сърбят и не усещам дискомфорт от тях. Ходих на 4 доктора нахвърлиха някакви измислени идеи и разбира се ми предложиха биопсия, която отказах до момента. Сега се лекувам с предписани от от четвъртия доктор лекарства. Нещо, което не споменах е че в седми клас още като бях на 13 постоянно учех, но не спях. За 24 часа аз спях 3-4 понякога 2. Това недоспиване се случваше в продължение на месеци. Двама от докторите твърдят, че моят проблем е слаба имунна система и затова ми се е появил обрива. На третия доктор бях пратена, за да се успокоя, че не е рак. Той е специалист по такива заболявания и няма да споделям колко изумен и втрещен беше, защото никога през живота си не бе виждал такова нещо. И да преминем по напред. Пия от 3 месеца респивакс за имунна система(10 дни прием, 20 почивка) и съм много по добре. Пъпките се белят и отдолу остава бял пигмент. Но процеса е много бавен и ту спира, ту почва, на моменти голям брой се махат, на моменти излизат 1-2 нови, но не уголемяват размера си, бързо минават и се обилат.. Чувствам се като гущер. Страшно много мъки преживях с тях като погледна чистата кожа на другите момичета. Знам че повишаването на имунната система е бавен процес на наслагване на витамини с храна, хапчета. Наистина бих била много благодарна, ако се намери някой, който е запознат с моя проблем и знае какво да ме посъветва. :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 932b56c639
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вземaй и витaмини В комплекс, aко се потиш в повече, вземи и цинк. Зa външно ползвaне нaтурaлно кокосово мaсло, студено пресовaно ( стaвa и зa ядене ) зa мaзaне нa цялото тяло- попивa бързо и не остaвa мaзно, зaдължително след къпaне и преди лягaне повтaряй нa първо време поне месец.
Посочените от мен не вредят, a допълвaт приемaното вече лекaрство от теб, но зa твое спокойствие се консултирaй първо зa тях.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d58c633419
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен проблемът е в това, че не се наспиваш. Защо не спиш? Сега организмът ти още расте и има нужда от сън. Според мен отиди на лекар за проблемите със съня. Или на психолог. Като решиш проблема с недоспиването може и обривът да се подобри. Организмът ти е изтощен от липсата на сън.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 34ef863a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да не би да живееш в град, в който се произвеждат цветни метали? Възможно е това да е натрупване на токсини в организма от производството на тези суровини. Възможно е да е и от пубертета - просто хормонална криза, която ще отмине. Не се шашкай. Пиенето на чай от коприва помага много при такива кожни и не само заболявания. Ако не ти е противопоказно може да правиш бани със солена вода, най-добре морска вода. Морската вода е велико лекарство. Живей здравословно и се храни здравословно. Може да посетиш друг кожен лекар за още една консултация, просто за второ мнение. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fa129f5790
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Мога да ти препоръчам лекар в София. Имах петна по цялото тяло и чрез мазане и диета изготвена от лекар се оправих за седмица. Преди това бях ходила при други лекари и съм се мазала с много кремове. Доктор М. Андреева, 22 поликлиника. Работи с направление. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker