Зъби - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Зъби
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 846 пъти
Аз съм на 19 години и имам зъб който е за изваждане. Преди няколко месеца зъболекарката ми каза така, но ми каза, че трябва да изчакам да стана на 21, забравих защо каза така. Но вчера още неща от него паднаха и остана само нещо като желязо не знам какво е. Показах на майка ми и я питах дали сега да отида на зъболекър да види дали трябва да се прави нещо, но тя ми каза че така става със зъбите за изваждане. А преди 1 или 2 месеца случайно видях зъболекарката и пак и показах зъба още не беше станало така и я питах дали нещо трябва да се прави а тя ми каза просто да изчакам да стана на 21. Аз не разбирам изобщо и затова питам и тука. Това нормално ли е. Стана вчера докато ядох. Нещо усещах че пада и след 1 минута видях че е от този зъб.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: bafaacdbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Божее какви са тези простотии, въсщонсот какво му е на този зъб. Зада се стигане да вадене на зъб трябва да има сериозен непреодил преблем, проблем с корена на зъба, или разградена зъбра корона. Но и в тези случай, зъбят се умъртвява и се лекува, след това му се поставя зъбна корона. Освен ако положението е до такава степен, че зъбът наистина не може да се спаси. Аз направо съм потресена от това зъболекарско отношение. Че то ако има много серизоне проблем с зъба и се стигне до там че е трябвало да се извади, тази зъболекарка излиза че ще чака след две години да ти го извади, че до тогава ще ти изгние ченето. Знаеш ли какви проблеми може да ти създаде много разваелен зъба две години, гноини абцеси, кисти или да ти стопи самата челюст. Мале какви са тези зъболекари, тази трябва да си скъса дипломата, задължително смени зъболекара. Отиди при друг зъболекар за друго мнение. Направи си ренгенова снимка на зъба, да му се види какво му е всъщност и в самите корени какво е състоянието. Излиза че тази нeзнае какво му е на зъба ти. Дали е за вадене или за лекуване. И междугото на мен са ми вадили посятояне зъб още като бях на 14 -15. Имах операция, не са чакали до 21 :DDDDD. До тогава ченето ми да беше изгнило. Ако има проблем със зъбите и ако ще да си на 10, за да се излекува проблем ще ти извадят зъб.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e2e8d3e9c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ъм... намери си нормален зъболекар! Наиситна! По принцип няма логика в зъбите ти да има метал и не е нормално да се разпадат, нито е нормално да чакаш да станеш на 21 за вадене! Ако, не се мотаеш и отидеш при добър специалист може дори да не се стигне до вадене и след това само ще ти сложат коронка, а няма да се наложи да ти правят изцяло нов зъб, което е много скъпо! Това от опит ти го казвам, моя приятел така имаше зъб за вадене и след като отиде при моя зъболекар се оказа, че може да се излекува и спаси. Той вече има един изваден зъб и за да сложат импалнт във Варна му искаха около 3000(ще те излъжа точната сума)!
Не си давай зъбите просто така... ако трябва ходи при десет различни зъболекаря и търси някой, който може да го спаси!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker