Ям, а не пълнея! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Ям, а не пълнея!
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2455 пъти
Здравейте! Момиче съм на 19г. От както се помня не мога да вдигам кг. В момента съм 39 кг при височина около 1, 58. Никога не съм била повече от 42, а тях кача ли ги и скоро пак съм 38-39. Ям каквото и когато поискам, никога не се лишавам от сладко, солено, пържено, плодове, зеленчуци и тн. Никога не съм спазвала диети. Когато някой, който ме е виждал колко пъти и какво изяждам ми се чуди къде го побирам, че ям повече от тях, а никъде не се лепи. Вярно, наще са били слаби на мойта възраст, но чак така... не знам какво да правя. Прекалено съм слаба покрай другите.. гърди нямам дори.. Прекалено бърз метаболизъм ли да е? Защото ходя до тоалетната по няколко пъти на ден, но всичко си е нормално, нямам запек или диария. Случва се много често дори докато ям още преди да съм свършила и да ми се доходи по голяма нужда. Моля за съвети и моля модераторите да публикуват това, защото за мен е важно! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 65fe605a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Може да е някакъв стрес нямам представа всичко е взаимно сварзано според мен, и здравето и начина на живот.. Има много нездравословни начини да качиш килограми, но не те съветвам да ги пробваш.. По-добре отиди на лекар или специалист, той ще ти каже :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6b66796bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако се чувстваш добре така, защо се притесняваш? Като родиш едно, две деца ще напълнееш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4a99bb8f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Може да ти е просто такава натурата. Имах една колежка като теб, която имаше горе-долу твоите параметри (даже може и да си ти, защото наистина са ви подозрително еднакви мерките), та тя беше същата история - ядеше когато, каквото, и по колкото си искаше от почти изцяло вредни храни и въпреки това беше само кожа и кости. И тук говорим за неограничени количества чипс, солети, сладки, бисквити, разни соленки, оризовки, кока-кола и какво ли още не.

И тук не говорим за човек, който някой ми е казал, че ги консумира тези неща, а за човек, който това в продължение на около 2 години го е правил почти всеки ден пред очите ми, така че не е някой да ме е излъгал. За цялото това време не вярвам да е качила и 1 грам, или поне със сигурност не личеше да има нещо такова.

Това е от една страна хубаво да имаш такъв метаболизъм, но от друга си е чисто проклятие, както е с обратния случай (каквото ядеш моментално да ти се лепи), защото и това да си цял живот с физиката на солета не е особено добре. Е, по-хубаво е да си като солета, отколкото като хипопотам, но като цяло и двете не са никак добре, така че по-добре си направи някакви изследвания, и ако има някакъв здравословен проблем гледай да го елиминираш. Ако ли пък не и просто си ти е такъв организмът - еми, свикваш да живееш с тази мисъл и продължаваш да се наслаждаваш на живота си. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 86a37abd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз ако бях на твое място щях да се радвам, че не пълнея! И аз съм същата височина при 43 кг. Има едно момиче от моя клас, което изобщо не пълнее, а яде като за 3-ма, тя е 35кг. Не мисля, че това е нещо за което трябва да се притесняваш! Това явно е ген, няма как да го промениш. Радвай, се че не си дебела, защото да сваляш килограми е много по-трудно. А иначе може да тренираш, за да натрупаш мускулма маса, тогава няма да изглеждаш така слаба и ще качиш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b18642ed15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Възможно е да имаш някакъв проблем със смилането на всичката тази храна. Щом ходиш веднага до тоалетната вероятно половината от храна не я смилаш и може това да е проблема. Аз ходя през 2-3 дни и ям по много, защото съм спортист знаеш как е диети качване на килограми сваляне и тн. Според мен не смилаш храната

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d200231ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Допитай се до лекар. Ако си здрава - живей си живота, хапвай си (и за мен, защото обичам да папкам, а всичко ми се лепи) и си избии този комплекс. Не знаеш каква щастливка си! Успех! :-)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 516e6367a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Горе долу съм с твоите мерки, но аз стоя на 40-43 кг и не мърдам. При силен стрес, ям като за трима, вместо да качвам, свалям. Родителите ми са били по същия начин на моите години, затова гледам да не се притеснявам. При теб метаболизмът е бърз, мисля си, че след една определена възраст ще се забави, ще качиш не повече от 5-6 килограма и ще се застопориш на тях. Майка ми поне ми каза това, когато бях започнала да се притеснявам за здравето си. Но всъщност имам здрав организъм, единствено, че цикълът ми не идва на 28, а на 32 дни, но и в това отношение консултациите казаха, че всичко е наред.
Отиди на лекар, ако се притесняваш, защото това му е работата и той ще ти даде най- доброто мнение по въпроса. Стига да си здрава, организмът ти да е достатъчно силен и всички функции да са в норма, нямаш причина за притеснение. Предполагам, че си млада, ако е така, още метаболизмът ти е бърз и растеш и като минеш 23-4 нещата ще се нормализират откъм килограми. Смисъл, че дори да си под нормата, а ти сигурно ще си, няма да е фрапиращо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker